To night

Fick sovmorgon till 8 idag. Va gutt. Fastnade ju en stund hos Frida o Ronny. Tack för pajen, det var fint!

Idag blir det att hämta tak till altanen och sedan till Kristdala till finfolket o grilla. Gottit.

Glöm inte se Into the blue  ikväll på 3:an. Paul Walker och Jessica Alba badar, badar o badar lite till. Men som sagt det är Paul Walker och Jessica Alba.. det är fint att se på :)

igår blev det ett glas vin, orkade inte mer sen somnade jag gott i soffan. Man är ingen ungdom längre haha.

Satans jäkla skit

Idag då va.. då skulle jag till tandläkaren på morgonen. Inget som jag gillar sådär värst men har bara tagit bort tandsten en gång, det är det värsta. Tänkte att ja men detta går ju snabbt och sen är det lugnt. NOT jag har fått en tid till. Ska laga ett hål!!!!!!!!! Gaaahhh jag är skiträdd! Va fan jag ville ju klara mig till 30 innan jag hade hål i tänderna. Satans skit. Urk.. fick lite stöd i alla fall. Inte av sambon för han svarade ju inte i telefonen.
Nu tycker ni säkert jag överdriver men jag är skiträdd, helt säkert.
Klippte mig en sväng med. blev inte så mycket då vi ska få ner det ju ;) eller hur.. antagligen orkar jag det..

När jag kom hem hade sambon kommit på den briljanta idén att vi skulle åka till storstaden och kika om vi hittade något som vi kanske skulle handla. Jaaa det slutade med att vi kom hem med massa grejor. Handlade lite badsaker till den lille så han flyter i poolen ;) Hittade en fin digitalram som gick ner.. Sen beställde vi en frysbox och handlade hem en AC.. Kan behövas om det är 30 grader i sovrummet.

Igår när jag satt helt fredligt o bloggade hörde jag värsta surret. Eller surr, snarare dån.. Två bålgetingar och en vanlig hade hittat in till mig. Och jag som inte förstår dessa varelsers anledning på jorden blev lite skrajsen. Visste inte hur jag skulle få ut dom eftersom det var tre mot en.. Tänkte öppna fönstret men dom va me på det. Blev till att ta fram dammsugaren. Så nu vilar dom i frid i dammet!

men

Men kom på något eget för fasen

Jäkla skit

Hade massa bra att skriva igår men denna sida fungerar ju inte som den ska längre. Nu har jag glömt att..

Vi hade baddag här igår. Den lille fick testa stora poolen. Det va inte riktigt lika varmt som i badhuset ;)
Hans pool höll nog närmre 30 grader så den gick fin fint.

Just det ja.. fick ju jordgubbstårta hos mor o far i förrgår. Blev liggande med magkramper och mådde allmänt illa. Jäkla grädde. Och vilket skit att det just är grädde, jag älskar ju det! Får väl testa laktosfritt eller något?

Hela familjen gick morgonrundan, det var härligt. Varmt såklart men tog gräsklippning när vi kom hem. Satan så hett det blev då. Poolen kändes väldigt skön efteråt..
Den lille somnade i vagnen och sambon o jag la oss på filtar i skuggen o bara däckade. Manblir helt jäkla slut av värmen ;)

Igårkväll tog vi det lugnt o satte oss o spela kort. Hade faktiskt radion i gång trots att skitsnack ;) Blev lite vin till det men bara lite. Strax ska jag åka till tandläkaren. Och direkt efter det klippa mig. Smidigt planerat av mig :)

I morgon är vi bortbjudna på grillkväll. Trevligt såklart. Skönt att ha lite olika att umgås med då sommaren är lång ;) Får hoppas den lille sköter sig och att tanden har gått igenom så det blir glatt igen haha

nehe nu blir det frukost toppat med jordgubbar.

Idag

Idag blev det upp vid 7. Sambon fick så klart sova vidare. vill ju själv göra det när jag ska ut o festa.
Liten o jag gick vår morgonpromenad. Är visst fler som har den tanken nu för tiden.
Mitt ute på "stora vägen" hehe, typ 3 meter ifrån mig hoppar ett rådjur upp. Tror ni jag va beredd på det eller? Fint va det i alla fall.

Mor o far kom förbi tidigt på morgonen me, dom hade handlat en pool dagen innan och nu tyckte dom ju liten skulle me o inviga den med sina fina badleksaker han fick :)
Vi väntade in gubben som vaknade 10. Vi kom väl iväg runt 12 haha

Badade, solade och grillade korv. Gutt som fasen. Sambon somnade i solstolen och jag däckade på gräset. Tur vi var fler där så inte den lille smet ;) nädå ingen risk.. Jag klarar av min galne son..
Fick en fiiiiin bränna som bokstavligt bränner. Inte att det gör ont, men hett är det.

Den lille är inte glad längre. Tjurar över sin lilla tand som kommer upp strax. Det blir den 7:e i raden.. Shit va det går fort.

Fick se den lilla Lövström idag med. Så jäkla liten o söt. Vill ha!!!

Ikväll kom Björn bort och vi grillade lite smaskigt. Satt ute till nu 23:30 innan myggen anföll. Hittade på ett nytt värmesätt på altanen, det funkade fruktansvärt bra. Plus att myggen inte vill va kvar. Lyssnade på radion.. Stängde av efter en stund. Bara Michael Jackson hela tiden. Blir nätradio i morgon!

Idag var det nog det bästa vädret hittills i år. har bara slappat och inte gjort många knop, känns för jäkla bra. Bara hoppas att brännan inte brinner hela natten ;)

Igår

Igår fick min sambo semester, det firade han på +28 med grabbarna. Donnan Mia kom hit med magen och hade med sig en finfin paj. Fick inte i mig så stor bit men det var supergott! Pratade skit och gick en sväng. Är så härligt!
Kände på den lilla tjejan men hon ville inte hälsa. Taskmört. det ska du få höra när du kommer ut ;)

Mia har sån fin mage, är så avundsjuk på att hon kan ha massa kläder som är snygga  ;)

Blev dock lite glad när jag provade mitt foglossningsbälte eller va det heter. Sist jag hade det var det precis så det gick om mig på det yttersta spänningen ;) nu kan jag inte ha det på det innersta hur mycket jag än drar i snörena haha..Det va GUTT! Då visste jag ju att röven/ryggen inte va lika fet längre.

Sambon kom hem kl 3 :)

Grillkväll

Vi blev ett par stycken som grillade o njöt av vädret.
Anna och Magnus stod för mycket roliga kommentarer och historier. Blev lite dricka med min Scarlett ;) Kunde bara inte säkerställa smaken haha. Magnus tyckte vi skulle bada sent på kvällen då hans pool hade 26 grader. Njaaaaa det var ju kallt i luften ;)
Den lille va me och visade upp sina kunskaper på gräsmattan. Sen däckade han i vagnen.

Björn va här igår och hjälpte oss att klippa ner en häck. Det slutade i ryggbrännan från helvetet ;) Men Magnus visste bot, ett vitt pulver från Thailand! men det skulle smörjas på och luktade parfym så det var inte farligt.. Men han såg ut somdet hade snöat lokalt på honom!

När Magnus hade lurat i mig Asti och den lille ville ha sin välling då gick vi hem. Sambon skulle upp tidigt o jobba. Samma tid som han började jobba ville den lille upp. KUL. Så nu kan jag ju ta den där tidiga morgonpromenaden.. Mmm


Bara en kul grej

Malin Wollin "fotbollsfrun" fick en liten kille "Lasse" den 12 september 2008. Han är alltså 9 månader gammal och går han med nu. så den lille är i gott fotbollssällskap ;)

Sveda

Hur är det möjligt. Jag solade rätt så mycket igår, ungefär 3-4 ggr mer än vad som hunnits med idag. Igår fick jag inte ens tendens till färg på kroppen. Idag har jag brännt mig så jag ser ut som en liten kräfta. Hur är detta möjligt? Fattar inte. Tog ett dopp idag med. va lite kallare men det var uppfriskande så kan vi ju säga. Fick faktiskt i sambon med efter lite tjat. Den lille va inte på sitt allra bästa humör så det blev lite snoigt med badet. Hur som fick jag fiiiina bilder haha. Får tyvärr inte visas offentligt enligt begäran.
Ikväll kom mina päron och freddes tvillingbrorsor på besök. Bjöd på mina nybakta kärleksmums. Hade ju lovet moffa det ;) Fikade lite o sen tog Björn sitt premiärdopp i poolen. Han simmade faktiskt runt ett tag så så jäkla kallt är det inte.

Skulle ge den lille gröt, när jag sen satte ner honom på golvet la han sig ner och skulle kasta ner huvudet på kudden. Dessvärre var det bara golv under så det blev inte muntert. Blev en flaska välling på det sen va det godnatt :)

Björn o sambon sitter nu o kikar på något spel, verkar kryptiskt svårt. Själv ´fick jag tips av honom om Bubble bobble på facebook. Fatta hur jobbigt det va! Har kramp i fingrarna nu.

I morgon ska vi på grillfest, massa folk o god mat. Sånt gillas!

Fick sovmorgon idag, sov till 7! Annars brukar min morgonpromenad va just då. Men inte så att jag klagar!



Just det ja.. midsommartårtan..

Verkar som vi blir gifta!

Plask!

Idag har det varit helt underbart väder. Den lille o jag har varit ute hela dagen. Tog fram hans pool idag men premiären blev inte förens ikväll, han var helt tokig. När vi skulle gå upp blev det gallskrik så grannarna hörde! mm Jag tog mig  ett dopp i den stora poolen med. Det var inte så kallt som jag trodde utan kunde vara i ett tag. Nu är även utbyggnaden på altanen klar. Bara staket sen men det är inte så mycket jag bryr mig om. Bara gutt att va färdiga där..  Ska bara få hem taket me åhhh

Idag gjorde jag lax, färskpotatis och romsås. Vad jag har längtat efter fisk o kall sås. Äntligen börjar sambon ge med sig o äta sånt gott.

Den lille fick inviga sin solskyddsdräkt med. Ser ut som en dykardräkt med dragkedja i ryggen ;) Va precis så lilla magen fick plats hehe

Blev väckt idag vid 6 igen. Så det var bara ut och traska vid 7. Härlig tid, helt tyst i byn ;)

Fick hemodlade jordgubbar av mor o far idag. dom är dom finaste. Ska smaska nu till Hells.. väntar bara in så kl blir 9 och sambon slår över från fotbollen. Man märker att man blivit gammal i sinnet då man slutat gilla fotboll så särskilt. Innan följde jag allt nu bryr jagmig inte så mycket.

Just nu står det att vi har 30 grader i sovrummet. Så gutt, som att sova i en bastu. Behöver inget täcke i alla fall. Jag har ju den fina tillgången att jag kan sova när som helst, var som helst och hur som helst. Har sovit gott till Sagan om ringen på bio.. om ni undra vilken så kan jag ju säga alla 3  :) Men till mitt försvar hade jag jobbat. men jag gillar faktiskt inte filmerna så mycket bara min lilla alv...Orlando Bloom

Nu är det snart dags.. just wait for it...

Det va fint vääääder :)


Klädd för värmen..

Den lille o jag har spenderat många timmar ute idag då vädret verkligen va gott! Blev en morgonpromenad kl 7 då man blev väckt halv 6.. ne ne ne inte bra det. Men man får ju sova hela nätterna så ok det är ju inte att klaga.

Den lille har gått i gräset idag, va lite klurigt i början men det gick fint sen.
Kom på att poolen va kul att slå på och sen plaska i vattnet. Blir kanon sen när värmen även hittar till poolen för nu var det inte hett..

Åkte en tripp men la familia och gjorde stan. Kom på då att jag hade glömt äta, så det var gutt att gå o handla mat när man va hungrig, massa skit åkte ner i vagnen som nutella, jordgubbschoklad och popcorn. satan!
Men man måste ju äta upp det, det ska ju inte gå till spillo!

När vi kom hem var det min tur att grilla, va inte så avancerat idag bara hamburgare och korv. Hade någon chiliblandning till som jag hittade i charkdisken. Mumma men det smakade lite för mycket majonäs..
Nu ska jag smaska på jordgubbar och glo på tv.

SUCK ON IT

Fin dag

Vädret va rätt ok idag.. Har klippt gräset på ena gården o sambon fick ta andra. Mitt hjärta håller inte måttet för båda. Jag väntar på en kallelse för scintigrafi och vanlig röntgen. Har fortfarande inte koll på vad dom misstänker men det verkar inte va hjärtat längre som spökar mest. Vi får la se.. gillar inte röntgen, man kommer dit o ingen vågar berätta vad det visar för det får dom inte! Men dom vet ju..Men suck on it. Ska man vänta flera veckor på att husläkaren ska få tid när man lika gärna kan få besked direkt? Nja jag tycker dom ska ändra det där.
Skönt att jag inte röker, det kan man få pisk för har jag hört ;)

Lilleman testade sin gunga idag. Det var sååå kul tills vi satt oss o han kaskadkräktes över mig, fiiint. Låter gungan va ett tag.

Igår blev det en lugn dag med promenader. Lyckades möta tobbe o Fia precis i ett regnmoln ;)
Blev lite blött.

Vår nya lampa (som jag tyvärr kopplat) började blinka och lukta bränd plast, fick ta ner den så länge o äta middag med massa ljus. Gulligt iofs men synd på lampan. Idag är den lagad o fin igen.

Farbror Björn fick komma hit och hjälpa oss med datorn idag. Den lille har kastat modemet i backen ett par ggr så det slutade fungera.. märkligt! ;) Men nu funkar allt igen, fick bara byta ut det. Nu blir det lite högre placering på det. Tur att Björn va "hemma", det hade nog varit klurigt att köra över telefon... Men gutt med en egen IT-tekniker.

Har kört mobilfritt rätt mycket nu, vilken chock det är för kroppen. Men efter ett tag går det fint. Funderar på att kassera den och köra naket!



Midsommarafton

Härlig början på dagen med sol o värme. Lite regn följde som det bör.. Åt en underbar middag hos mina föräldrar. Va så trött efter det så jag sov en liten stund. Blev även lite onykter av snapsandet.... :)
Efter det bar det av hemåt. Hade familjen Jonneryd på besök. Vi väntade lite med grillningen då vi va rätt mätta allihop. blev grillning i garaget då regnet öste ner just då vi skulle grilla. Men det blev bra. Åt mängder igen och god dricka. Toppade det med jordgubbstårta en gång till.


Den lille söte!

Idag blir det dåligt väder. Ska regna o åska sa dom nyss men då brukar det ju bli sol och värme så vi hoppas ju ;)

Glad midsommar!

Nu blir det äta hela dagen och finbesök på kvällen :) Kanske dopp i poolen om vi dricker tillräckligt ;)


Matrix

Jo den första filmen skulle dom ju visa igår, men då är Sylvester Stallone helt plötsligt på tv och han är INTE med i Matrix. Men sen står det att det var något fel. Jaaa är ju sommarjobbare på g nu så det är säkert någon stackare som tryckte på fel knapp och som alltid kommer bli ihågkommen som "den som sabbade Matrixvisningen" :) Med tanke på triologin så gillar jag huvudrollsinnehavaren. Han är riktigt fin att se på, vacker och underbara ögon.. Skulle åka och se den tredje filmen på bio, såg fram emot några timmar med ett fint nylle. Efter 7 minuter bränner dom bort hans ögon och resten av filmen har han ögonbindel på sig.. Najs, really najs..

Har så fina blommor i köket, mammsen gav dom till oss i början på veckan, är fortfarande riktigt fina!

Idag planterade jag lite grönfoder. Jag lovade grannen att göra ett försök. Ehum jag är inte den som minns det där med att vattna och sköta om mina grödor. Men sallad och morot lär väl inte va så svårt? Vi får se..

Funderar på att kolla över mina försäkringar. Är ju inget kul men man måste ju va på den säkra sidag ;) Hepp!


Sött

Kom ju på att jag fick ett sånt fint mess igår, fick tårar i ögonen och kände bara lycka! Tack!!

Funderar

på hur länge det tar innan kallelsen kommer ?

Inte så bäst

Pratade med min husläkare igår, hon hade fått svar från hjärtspecialisten.. Nu är det inte roligt längre.. jag vågade inte ens fråga vad han misstänkte..

åh gutt eller?

Har varit på jobbet och kollat hur jag ska jobba när det är dags. Blir finfint.
Åkte sedan vidare till hamnen och smaskade sallad tillsammans med mammorna i gruppen. Vilka söta små barn vi har :) Skulle ju ta lite kort var det tänkt men hade glömt minneskortet hemma.. Guldfisk är vad jag är!
Elis va coolast med sitt "snack". Vi hade tur med vädret, var ju både varmt o soligt o sen hopade sig molnen när vi skulle hem.
Va så trött när vi kom hem. Åt med sambon o sen däckade jag! Fasen.. men ok det var kanske välbehövligt ;) han stack nu o skulle träna, ahh vill också men orkar jag?
Smäller i mig den andra chokladkakan idag, fick ju ett så bra tips av Ewa  hahaha..

Planering

Åh suck.. sitter o räknar ut hur jag ska jobba i höst. Är ju lite veckor sambon vill va hemma o pappaledig. Tycker det är härligt med killar som vill va hemma, helt i tiden :)
Men det ställer till för mig. Halvdagar hit och hela veckor dit. Får be om hjälp i morgon.
I morgon ska nämligen den lille o jag spendera mycket tid i den lilla byn. först ska vi till mitt jobb o försöka lösa jobbmysteriet och även se om lite semester kan planeras in ;) sen är det mammamiddag i hamnen. Är lillen pigg o snäll så blir det även det. Sen har sambon bytt skift så han är hemma på eftermiddagen. Härligt! Även om han nu även hinner träna på kvällen iofs.

Kompis körde sin första MC-lektion idag. Är bara så impad! Vill också ha MC-kort men är för feg.. 
Är också lite fartblind så får kanske inte behålla kortet så länge om man väl får det?

Såg att Högsbydagen varit, ahh bring back memories.. Lanhagen hehehehe, smygrökande i buskarna, gömma sprit, hälsa på i lägenheter, ramlat över kedjor och suttit och förfestat vid polisstationen.. många timmar på dansgolvet och ännu fler längs ån?! eller är det så det är? Lite minnesluckor men har dansat på borden i öltältet! En merit.. eller?
Hur gamla var vi? nån som minns?



Tvättkorgskillen


En helt vanlig måndag

Började dagen med att gå till ica nära... :) de ja.. Hatar att springa där hela tiden men nu var det tvunget. När jag kom hem visade det sig att jag kunde struntat i det. Men nu sitter jag här med jordgubbschoklad och Cosmo och njuter så man ska inte klaga.
Satte upp poolen idag, är snart halvfull. isande kallt vatten, blir nog ett dopp i helgen? När vinet slagit till så finns inga hämningar :)

Tiden rusar iväg för fort, är snart höst igen. Jag är i och för sig väldigt glad i höst och vinter. Gillar att tända ljus och kura ihop mig under filtar o se på kassa komedier :)

Satt o läste bantningstips idag.. "ja ät bra och motionera".. NÄHÄ verkligen?? DET var nytt! Det kluriga är ju att veta vad man ska äta, en del följer den metoden o andra dom andra.. Jag gillar inte sånt. Jag älskar mat och tänker inte gå miste om något grillsäsong eller efterätter.. Livet är för kort. Ska bara öka på motionen så ska det nog lösa sig. Blir väl trots allt att man får ta en tur till gymmet.

Fick lite frågor skickade, o jag som är lite svag för sådant måste ju svara på dom :)

Ålder?
 2...7 snart..

Stjärntecken?
Jungfru

När gick du upp i dag? 

07:00


Diamanter eller pärlor?

Diamanter


Senaste filmen du såg på bio?

Änglar och Demoner


Favorit tv-program

Greys


 Vad åt du till frukost?  

Samma som senaste 10 åren, rostade mackor o Oboy


Vad är ditt / dina andranamn
Hell noooo att jag skriver detta


Din favoritmat? 

Hm svårt val, men just nu grillat

  
Vilken mat gillar du inte 

Kroppkakor


Vilken är din favorit-CD för tillfället

MLTR som alltid


Vilken bil kör du?

SAAB

Vilka mänskliga drag kan du bara inte med?  

Falskhet


Vilka är dina favoritkläder? 

Jeans o linne


Om du fick åka vart du ville vart skulle du åka då?

 Egypten o snorkla/dyka


Favoritklädmärke?

 Jag har inte kollat på märken sen jag gick på högstadiet ;)


Var vill du dra dig tillbaka?

Vill ha ett hus vid havet


Favorittid på dagen?

När jag hämtar den lille på morgonen, det leendet lyser upp varje dag


 Var är du född?

 Oskarshamn


Coca Cola eller Pepsi

Inget

Fotboll eller ishockey

Fotboll

Är du en morgonmänniska eller nattuggla?

Inget av det


Några spännande nyheter att berätta?

    Nä, tror inte det....

Vad ville du bli när du var liten?

  Arkeolog

Bästa barndomsminnet?

Dagar hos mormor o morfar

Nånsin rullat in någon i toapapper?
Ja


Varit med om en bilolycka? 

Ja
 

Favoritdag i veckan?
Måndag, för då är det en hel vecka kvar till nästa måndag ;)


Favoritblomma?

Garbera just nu


Favorit-snabbmatsrestaurant?

Nee kan man ha en favorit där? det är ju ett måste bara ibland


Äger du en cykel?

 Ja

 Vem fick du senaste mailet från

 Ja det va säkert Libero eller gravidklubben eller nåt annat trams


Läggdags?

Runt kl. 22-23


Senaste personen du delade en middag med?

Min sambo


Vad sysslar du med just nu?

Bloggar


Favoritfärg?

Brun just nu kanske


Hur många tatueringar ?
 En ensam stackare


Hur många piercingar?
En utöver alla i öronen vill säga

Är du romantisk?
Ja, ganska

Vad tittar du på först när det gäller det andra könet?
Ögon, leende.

Villa, lägenhet, päronen?
Villa

Hur många barn har du?
1

Har du kört bil onykter?
Nej

Är du lättirriterad?
Nja oftast inte

Orkade du fylla i dessa frågor?
JA


Ont i huvudet

Mm idag känns det att man inte sovit lika länge som vanligt men det var sååå värt det!
så fint sällskap o så rolig kväll.
Började inte så bra när lilleman blev rädd då han var nyvaken. Mathias skulle ju sno hans mat! ;)
Smaskade mat och snackade skit :) visade massa bilder, kanske tur kameran dog sen ;)
Lyssnade på katten o hundens dagbok, skrattade så jag grät. helt min humor!

Letade fram massa gamla låtar vi dansade till förr, blev sugna på fest. Men Mia du kan följa med på dansgolvet ändå ;)

Skulle kikat på deras nya bil, såg den bara genom fönstret men den såg ju bra ut :) Får kolla nästa gång.
Mias mage är så söt! är så avundsjuk. Ville också sett ut så haha

Drack en Bacardi breezer o Tequila rose.. fin fint räckte med det tyckte jag.

Idag är det lite husligt arbete på g..


Love is only a feeling

Väntar på kvällens besök. Behövs lite uppiggande.

Sovrumsmys

Har handlat nya lampor idag, hittade även matta till köket som en bonus. Den lille hittade sig en leksak så den fick också följa medhem.

Köpte en lampa till hallen på övervåningen, en ny vardagsrumslapa och sen hittade jag en sänglampa som jag tvingade på sambon, han har inte helt samma smak sommig men han fick gå me på det då hanvalde vardagsrumslampan..
Vi fixade i ordning lite i sovrummet och nu är det så trevligt med ljus o grejor.. Nybäddat och fina lampor överallt :) ska bli skönt att krypa ner där ikväll/natt.
Pratade med Mia i telefon för en stund sen. det känns som förr när vi bodde själva båda två och ringde varandra för att hålla sällskap till tv-program. Vi kunde vara tysta hela tiden tills reklam :) 0 kr på teleräkningen ändå.. fina abonnemang vi hade!

Idag var det surt väder, såg dom stackars skolbarnen som skulle börja sommarlovet bli helt genomblöta efter kyrkan. Trist väder helt enkelt.

Märker att min spaceknapp inte hänger medmitt tempo.. ahh well kan ni inte läsa så skit i det..

Nu ska vi sjunga till singing bee..

Tråkiga torsdag

finns inget bra på tv.. har poppat popcorn men jag har tappat stinget sen jag bodde själv. Åt popcorn o jordnötsringar varje dag, till slut var jag fast. fanns ju en kiosk 30 meter ifrån min lägenhet och han som jobbade där visste vad jag skulle handla varje gång :) precis som pizzan här.. Ringde och hann bara säga hej så sa Hatte 10 minuter o la på.. :) då har man ätit för mycket kebab.

Idag har vi varit på BVC o vägt och kollat längden på den lille. Fick ytterligare en tandborste, har ju borstat tänderna på grabben i 5 månader ;) Va inne en sväng på jobbet och hälsade på, liten blev bortförd :) Mötte gudmor o skulle sno hennes dricka.
Blev stopp i korridoren då alla skulle se när han gick, och visst bjöd han på några stapplande steg :)

Väl hemma så gick han runt i köket själv, han är för duktig min lille grabb.

Ikväll har det planerats... vi får se hur det löser sig..

Faan va äckliga popcornen blev.. Micron har gjort sitt :)


Film med knyttet

Igår åkte jag till Mia på kvällen. Fick chokladpudding, bra o gott så vi inte tappar sockernivån :)
Pratades en del o vi har ju som alltid samma åsikt. High five för det ;)
Fick se filmer på den lilla donnan som ska komma ut. Jag tror på tjej men hmm såg ut som en liten grabb i ansiktet... Vi får se den 1 september.

När jag kom hem sov den lille söte och sambon tittade på fotboll, tur att den var slut till Greys. Hmm grät inget men fick rysningar av 007, när han skrev det i handen.. uhhh undra vem av dom som slutar..

Efter Greys va det inte mycket kul på tv men hittade nån gammal komedi men sambon ville sova. Satt uppe en stund men det är inte kul att va ensam vaken :)

Idag är det dags för vägning o mätning av klumpen, ska ta en sväng in på jobbet o hälsa på Mia o resten.

Dagens bilder


Jag har sett att pappa har sina fötter på bordet...


Sen gav han sig på katten, äggpaketet va kul i 2 sekunder..
Stackars Jabbe.. han fick ett par flygturer

Jag bakade lite under tiden men man fick ju va snabb då han har kommit på att man kan öppna skåp o luckor. Måste göra allt barnsäkert. Sambon är just nu och beställer grinden vi ska ha (redan) vi är lite slöa men han har ju inte upptäckt trappan än!

Och...

Nu vet jag ju att vissa säger ååhh va skönt att min/mina inte går det är såååå jobbigt o s v.. Jag tycker det är roligt att se mitt barns framsteg och jag tycker inte det blir jobbigare på något sätt varken med tänder, mat, krypning eller att han nu går lite.. Det är bara skönt att han gör framsteg. Man är ju hemma för sitt barns skull!

Stolt

Ja nu är det ju så att min lilla son bestämde sig för att tulta iväg själv igår. Jag satt och pratade i telefon och han som vanligt stod vid tv-bänken o lallade. Rätt va det var så gick han iväg och fortsatte gå. Jag kastade mig efter så han inte slår i näsan i golvet. Men han behövde inte mig egentligen. Sen ställde jag honom igen på sin plats ;) och fortsatte med mitt, då pinnar han iväg till köket!

Blev att slita upp filmkameran och lyckades få me 3 gånger då han bara släpper och går precis som han alltid gjort det. Måste bara hitta sladden till datorn så jag kan lägga upp.
Visade det även för pappa en gång när han kom hem men det var ju sent så han va lite sliten ;) Idag får vi se om han är sugen på promenad igen :)

Det var ju över två månader sedan han tog sina första steg men nu går han ju faktiskt riktigt bra.
 
Igår var även gudmor Mia här och hälsade på. Vi tog en promenad och hon bjöd på glass. Lite beslutsångest bara ;)
Stackarn fick ont efteråt, tänker ju inte på hur man va när man va gravid. Nästa gång tar vi en glass på altanen ha ha

Nästa vecka ska jag till staden och fika med två av mina kompisar (kul att dom hör av sig!) Dom har lite mindre knoddar som är födda -09 men det går ju bra ändå!


Jobbigt

Ahh har fått i mig någon slice av El taco..  fetingpizza nr 1!



När vi bodde i partylägenheten (den över f d Brio) då tog vi hem sådana här pizzor varje helg.. Minns en gång vi hade nattgäst som tyckte han va lite hungrig o beställde den största.. jaaaa vi åt till vi somnade plus massa frukost. Dom är mättande.

Nu är det Mommas boys på 3:an. Härligt att se vuxna (!) män ha sån respekt för vad mamma ska tycka. Det är ju inte morsan som ska leva med tjejen heller..
Säger som jag alltid sagt: det är inte svårt att hitta någon man kan leva med men det är jäkligt svårt att hitta någon man inte kan leva utan!

Fick jättefint inbjudningskort i lådan idag, lite förvånande men roligt!

Nu håller mannen på att söva den lille, han va inte sugen på att sova just nu, vi lekte ju så mycket.

Igår och idag har jag o sambon spelat guitar hero, sist vi gjorde det var typ i höstas då den lille inte va så nyfiken :) Jag spelar numera på HARD bara så ni vet :) Battlade på medel o va något pissed men sen gick det vägen. Sambon ska snart ge sig på medel :) Ha ha ha

Det kan vända fort

Kroppen säger ifrån...


Trist

Mm det var fotboll på tv:n, va inte ens roligt ju. Men jag satt vi datorn istället och försökte slå rekord. Gick inge vidare.

Tvättade bilen igår, vi är inte riktigt överens om hur en ren bil ser ut.. jag tycker man ska lägga ner energi och vara ute några timmar medans andra inte riktigt har den glädjen för biltvättning.. :)
Blir att jag gör det själv nästa gång!

Igår var det jordgubbstårtedags, gjorde en med chokladbotten och chokladdoppade jordgubbar..



Detta ser även ut att bli min frukost idag :)

Kvällen blev tacospremiär med nya kryddan. Helt ok! Jag gjorde en vitlökssås istället för dom vanliga såserna.. Sambon gillade det en hel del. Så nästa gång blir det nog inga vanliga köpta såser ;)

Föresten kolla vad jag hittade i min trädgård, trodde inte dom skulle blomma :)


Sambon såg Mickes lilla nyfödda igår, fusk.. jag vill meeeee ;)

Nu börjar dagen!

Love love love

Sambon hade i smyg planerat dagen och barnvakt igår.. älskar när man får lite överraskningar..
Vilken härlig dag vi hade igår. Lämnade den lille söte vid 1 och sen åkte vi till staden och shoppade lite. Fortsatte med värsta goa middagen sen hämtade vi biljetterna till filmen Änglar o demoner. På vägen dit mötte jag en kompis som handlat för skolavslutningen. En sååååå fin klänning. Ja och eftersom vi hann med lite affärer igen så har jag nu en lika dan klänning! :) Jag och Eva-Lena lyckades få sambon att köpa sina färglada haha!

Filmen va lite sisådär.. men sugen på att åka till Rom blev man ju.
Sen åkte vi hem och hade det lugnt o skönt då vi var ensamma hela natten med.

Idag vakande jag av att sambon kom upp med jordgubbar. Ahh sovit till halv tio!
Nu ska vi göra en jordgubbstårta med chokladbotten och chokladdoppade jordgubbar :) Solen skiner och allt är fantastiskt!

Mia var hos mig i förrgår, är så jäkla härligt att prata med henne och jag fick mig en spark av den lilla tjejan i magen ;)
Men nästa gång kan vi öppna grinden om du inte kan hoppa högt ;)


Onsdag

Jaaa idag är det Greys, måste hålla mig vaken.
Har gett den lille gröt och mat för 1-årsåldern.. det går ner och gott verkar det va me. Fick lite festis idag. Förstod hur man skulle göra rätt fort. Trodde inte han skulle greppa det men visst, han förvånar hela tiden. Kan göra pussläte nu när man frågar om man får en puss. Lat :)
Han har kommit på hur man kommer över trösklarna med gåstolen, inte bra inte bra.. för mycket att leka med helt plötsligt.

Idag var vi i staden och handlade, den lille fick så klart med. Han fick kläder och sandleksaker av sin mormor o morfar i måndags. har ju inte satt upp sandlådan än men det kommer.

Nu är altanen nästan klar, bara taket ska läggas på sen blir det invigning md grillning så klart!

Blev så överraskad idag, sambon är helt underbar!


Regn

ahh äntligen kom regnet, då kan man göra saker inomhus. Ligger efter igen där.. gillar att vara ute och röra på mig, inte sitta o glo hela dagarna. Men eftermiddagarna är lite klurigare denna vecka då jag är själv med den lille. Blev bara lite sortering av kläder, disk och småplock.

idag var det mammaträff någonstans, missade var. Har inte ork att åka iväg mitt på dagen när jag ska hinna med utesaker i solen. Men måste ju ut nästa vecka i alla fall, ska väga och mäta då. samt hm 10-månaderskoll eller något. hehe han är bara 9 men men.
Har varit på 2 mammaträffar utanför BVC och hmm ja är nog inte bäst på att planera in sånt, annat går före känns det som.

Vad ska man göra i sommar? Har bara någon helg planerad, nån som har idéer? Helst med den lille såklart..

Konstigt att inte få svar..  men men mitt nummer har inte ändrats..

Nu börjar jag bli hungrig, får nog lägga mig o sova så jag inte gör mig något onyttigt att äta :)








Mina armar..

Fyy vad jag har arbetat hårt, sågat ner massa träd och röjt i skiten. Rensat land och lite av garageinfarten.. Sen ville den lille inte va mer i vagnen så vi lekte lite i gräset innan han blev hungrig! Nu är det dags att grilla och sen åker sambon o jobbar.

Tandborstning

Kan själv!



Klart man ska ha frisyr när man har hår!

Varmt

Idag har jag klippt gräset och börjat röja på nya tomten.. ahh jäkla småträd o buskar överallt. har fina rivmärken på armar o ben nu. Sambon körde trimmern så den glödde ;)
Tog paus med tårta, den lille äter med god aptit!

Blev kalldusch och mat medans den lille sov sen var det dags för jobbet för sambon.

Jag och liten va ute och lekte i gräset men efter ett tag tyckte jag att han ätit nog med gräs så nu är vi inne och pysslar lite. Visst är det skönt med värmen men jag skulle nog vilja ligga vid stranden istället för klippa gräs och rensa..

Igår fick vi sova till 8 men idag var vi tillbaka på 7.. hmm handlade gröt till 1 åringar idag, får se vad han tycker om det. Fanns inte någon annan i nya affären så vi testar. Eftersom han har så många tänder så är det bara magen man ska oroa sig för ;) han äter ju allt annat...

Just det ja, han är ju 9 månader idag! Attans va tiden sticker iväg när man blir gammal..

RSS 2.0