Fredag

Skönt med en ledig dag. Fast jag skulle till tandläkaren och även kolla ögonen. Slapp ögonen då optikern var sjuk. Så jag hann sätta upp lite stjärnor istället. Mina tänder var tydligen väldigt fina denna gång så jag får nästa tid om 3 år. Det är gutt varje gång allt e bra. Nu väntar vi hem pappan i huset så vi får lite mat :-)

Lammkött

Efter älgjakten så kommer ?.. Håhåjaja, det är lammsäsong på jobbet.. Bara en observation!

Trust no one!

Det är väl så det är, lita aldrig på någon. Nu är det uppförsbacke igen.

Smaskat

Alltså igår, Fredde var hemma och vände i dörren innan mötet. Säger att han kommer hem vid 20. Jag har gjort en kladdkaka som jag började nagga lite på. Vid 20:40 hade jag satt i mig halva själv.. Ensam.. Ska man känna sig lite övergiven då? Jag gjorde det så jag fick en anledning att fortsätta mumsa.. ;)

Ikväll ska jag ta en promenad i mörkret, har saknat det.. I morgon blir det promenad med Linda vilket jag också har saknat. Ska testa ögonen i mörkret också, det är inte helt svart när jag åker till jobbet än så är lite ovisst om jag kan fixera synen helt än. Hur som helst är jag inte blind längre:) Däremot kan man hålla sig för skratt när man betalar det hehe

Christin 2.0

Uppgraderad med perfekt syn. Jag minns inte sist jag såg bra utan glasögon eller linser så känslan när jag reste mig från britsen och kunde se klockan på väggen var fantastisk. Sen att jag och 2 till satt kved av smärta i vilorummet kunde jag ta. Det var resan hem som var fruktansvärd. Solen sken så starkt och jag klarade inte av något ljus alls. Men pappsen hjälpte mig och droppa i ögondroppar som hjälpte till lite i alla fall. Smärtan släppte rätt fort och på kvällen var vi på promenad och jag fick testa mina små gröna :)

Partyt hos chefen var kanon, vill ha hennes pool men inte insynen hehe. Inte för att det kommer så mycket bilar men ändå.. Nakenbad är alltid nakenbad.

Att helt plötsligt jobba 7-16 var sådär, var så trött att jag såg 6 baklysen på framförvarande bil.. Nåja jag kom fram. Men lite hårdrock och lite högre volym än vanligt så hoppar hjärnan till!

Hannes somnade vid 17, han har nog ont i bissingarna gissar vi på. Men Panodil gick ner så jag hoppas han sover gott i några timmar. I morgon ska jag på återbesök till Kalmar, och på fredag. Täta kontroller första veckan :) Får inte sminka ögonen annars är allt ok. Var inne på Kicks och fyllde på förrådet med smink, hon trodde jag hade sminkat ögonen, blir så glad att folk inte tror jag precis gått upp fast det ser så ut ;)

Nu ska jag speka lite i köket och se om jag hittar något smaskigt

agh

Im alive o utan smärta nu med.

Det är dags

Snart dags att åka och operera mig.. Hoppas Fredde slutar tidigare idag ;) Vid 10 är jag där ahhhh

Oh my

Anton drog ut sin tand. Helt själv. Jag mådde illa ;) Min lilla ängel är så stor suck.. Nu är han o pappsen o tränar innebandy. Jag blev sittande med dagens suraste Hannes. Och utan choklad. Hur ska vi klara oss?

Avbrott

Höll på att städa övervåningen när Hannes bestämde sig för att ta en liten lur. Så nu har jag en paus bara sådär. Dom andra åkte och handlade så vi kan göra varm smörgåstårta ikväll. Nom nom.. Jag HATAR vanlig smörgåstårta isch... majonäs är inte mänskligt. Så bra att det finns varma och goda varianter ;) Igår satt hela familjen och pysslade, vi gjorde lite olika pumpor, ja vi är sena med det hehe. Är det bästa på hela veckan när vi är samlade allihopa och bara myser. Anton och jag bakade lussekatter häromdagen, det var sent för oss. Vi brukar ha det i början på oktober :) Älskar lussekissarna. Dom är nästan slut så måste ta en kväll nästa vecka för att fylla på. En snuskis följer efter mig, sådär lagom creapy men då jag försökter undvika honom genom att gå småvägarna så tar han bilen och följer efter. Hmm känns sådär obehagligt att man inte kommer undan. Nästa vecka jobbar jag bara 4 dagar, fast heldagar. Kul att se hur det känns. Länge sedan sist. Vi har lagt julschemat med. Det innebär att man får sätta sig ner i gruppen och se över hur många som måste jobba och vilka tider osv. Vi lyckas alltid vara överens och så även i år. Får se om dom andra lyckas? Har gjort mig lite ovän med en av mina kollegor, när man kommer in och frågar om någon vill hjälpa mig och det inte finns något att göra för dom och får ett nej så blir jag bara lite obstinat. Så nästa gång hon kommer och frågar ska jag givetvis säga NEJ. hehe Bring it on bitch! På torsdag ska vi på middag hos chefen och snacka lite utanför jobb. Det blir kul. På fredagen är det dags för operation. Phu jag är nervös men det blir nog värre på fredag morgon. Ska ta något till frukost som inte är så jobbigt att få upp sen hehe. Det gäller att vara förberedd. Jag åt t ex aldrig nudlar eller spagetti innan vi skulle till Blomstermåla och festa för många år sedan. Om Lars och jag skulle spy i Ramshult så skulle jag banne mig inte få upp långa spagetti ;) Henke visste hur man gjorde, han drack hallon/jordgubbssprit innan han spydde ner taxin, kan inte säga att det luktade illa alls men att det skvalpade på golvet var väl sådär.. Hm kom utanför ämnet känner jag men jisses vilka fester vi hade. Mmm det var tider det!

RSS 2.0