Goodie

Ahh social tid och underbar mat. Kunde stannat hela natten ;) Bokstavligt talat då det fanns lediga rum! Eric förgyllde kvällen, jag kommer sakna honom. Fick lax som förrätt, kalvytterfilé som varmrätt och vit chokladpanacotta med blåbär.. Det var galet gott. Sen att stackarn som jobbade fick skämmas lite det var en bonus ;)

Inatt hade jag mardrömmar igen, jag orkar snart inte med det. Gråter när jag vaknar och det svider i hjärtat. Det blir en del av verkligheten under dagen med, känslorna känns äkta och man oroar sig i onödan.

Tänkte få mig lite sol idag, måste bara vänta på att pappan i huset kommer hem. Sen är det jag och en solstol!

Fever

Febern släpper inte, i morgon blir det att ringa om den är kvar. Gillar inte att han bara är hängig och trött utan några riktiga förkylningssymtom...

Ikväll ska jag på träff då jag är medbjuden på trerätters i Mönsterås :) Ska bli väldigt roligt! Länge sen ;)

Min tumme har utvecklats, lite småäckligt att den "växer" ut.. Men onekligen bra.

Tog en sväng på spåret igår, Fredde tycker jag springer i samma takt som han går. Det stämmer säkert, hans ben är liksom lika långa som jag.. Såg en liten ormsiormsing mitt framför fossingarna med. Han hade samma uthållighet som jag, han var död :)

Bannat

Inget Civ igår, blev en löprunda och lite kladdkaka :) Fredde var iväg rätt länge så jag orkade inte ens spela. Idag tänkte jag klippa lite gräs då det var strålande solsken. Men då bestämmer sig Hannes för att ha lite feber.. Och han vägrar sova.. Så nu väntar jag in honom, han måste ju bli trött nån gång.

T som i ?

TACO! Blev ingen taco då kebaben sög mer ;) Så jag gjorde en tacopaj bara såhär en måndag :) Vill ju inte gå miste om det helt.. Snart kommer Fredde hem för att åka iväg, det är tydligen styrelsemöte. Nåja kvällen är ju ung, tar väl ett parti Civ senare..

Regn

Men vi hann vara ute säkert 20 minuter :)
I helgen var det dop för en liten Elias, var dt snabbaste dopet jag varit på, hann knappt sätta sig i bänken ;) Eftersom en av killarna i familjen inte kan göra sig klar i tid så fick vi testa bilen på väg dit med, och då är det såklart Fredde som inte hinner md trots att jag klär på två till.. just saying.. Men sen var det fika utomhus, det började med sol men blev sen iskallt.. Har inte frusit så på riktigt länge.

Vi hade Lotta med man och barn som nattgäster, så trevligt! Inte var dag man äter Solemio kebab så sent ;) Kusinerna hade roligt med, Anton väntar redan på att dom ska komma tillbaka.

Igår var det morsdag och Fredde han briljerar som vanligt, vilken man! är så lycklig :) Snart ska vi spendera tid ihop bara vi två, vilket vi inte gjort sedan Hannes föddes (inte för att det är sjukt länge men ändå). Spännande!

11 år

Kan inte sluta räkna..

Under kniven

Igår gjorde jag en sån tabbe. Skulle skära en hembakad liten fralla med den nya fina kniven.. Tog med tummens ytterdel med. Satan va illa jag mådde och blodet rann. Tur Fredde agerade läkare och kunde tråckla ihop mig. Jag höll på att svimma flera gånger och kräkas.. Uh jag hatar blod.. Så nu har jag en mycket mindre tumme och kommer aldrig kunna lämna fingeravtryck med den ;)

Det blev alltså ingen kvällsfika för mig ;)

Nope

Det blev ingen sväng igår, vi tapetserade klart istället.
Har även fått sova hela natten i natt, det var inte igår.
Hannes fick sin 8:e tand igår, nu bits han gott :)

Sitter och väntar in att vi ska gå till Vitsippan och även få mig en promenad med vagnen. Trots regn vill säga..

Sugen

Trodde inte det skulle hända men igår när jag sprang ville jag inte sluta. Sen att kroppen verkligen ville det är ju en annan sak :) Har fått lite smak på det och funderar på en tur ikväll med..

Oh dear

Jag har klippt båda gräsmattorna, tvättat, strukit tvätt, dammsugit, bakat, lagat mat, burit sten. Efter detta var jag lite trött. Då ska vi börja tapetsera.. hehe yey jag är ju inte den mest optimistiska personen som finns men då ska ni veta att Fredde är 1000 gånger så negativ som jag.. SATAN vad han tjatar om att allt blir fel fast han inte vet om det blir det. Skrek ordentligt åt honom nu när han tjatade hål i huvudet på mig. Orkar verkligen inte mycket mer idag så låt mig va ;)
Tar nog en sväng på spåret och samlar kraft!

Snorken

Hannes blev tyst, det är ju så man vet att dom gör något dom inte ska. Mycket riktigt, han har smaskat i sig lite av Antons tavelkritor, tydligen delikata..

Out

Tog en sväng till staden och traskade runt, avkoppling ;)
Annars har vi påbörjat fondväggen, väldigt nyfiken på resultatet.
Nu är det hockey sägs det.. jag kan sova till det me ;)

Nöjd

Hade bra tur i morse, tog en tur på spåret i disigt och underbart väder. 5 min efter jag kom in öste det ner :) Ibland hände det!

Underbart väder

Har varit ute nästan hela dagen, ätit melon och glass, lekt med vatten och sand. Hannes har fått smaka på både gräs och sand, jag har fått en liten smakare. Anton åt aldrig något ute så jag var inte beredd :) Undra när Fredde kommer hem, han lär kanske vara lite yr ;) Bara han inte är bakis i morgon, det är dags för bad då ju.. Fast han är rätt kul när han har druckit ;);)

Snart helg

Är så chokladsugen.. Vill bara trycka ner en 200 g:are. Men icke idag, jag har varit duktig och sprungit idag med. Jag håller på att krevera efter första varvet men efter halva andra så är det stjärnor som far förbi ögonen.. Känner mig i bra form HAHA Nåja man ska ju börja någonstans.

Fick lite mer anledning att röra på mig då jag har köpt bikini idag. Jag har fått handla i large.. LARGE, jag kan inte smälta det. Nog för att det var överdelen men ändå. Jag grät nästan. Försökte även hitta någon bh som kunde passa.. Mmm eller hur! vet inte vad det är för fel på storlekarna men jag fick prova D-kupa.. Jag har inte såna tuttar, är det fettet som pressas in samtidigt? Jag fattar inte.. Dom måste ju ändrat kriterierna.

Hannes rum börjar ta form, älskar handla söta barnsaker. Mairo hade 50% på just barnsaker idag, jag var sååå lycklig :) Det är mycket blått i rummet, hmm.. Vårt nya sovrum blev härligt. Allt blev så bra till slut men det är såklart inte helt färdigt ;) Nu ska jag spendera lite tid där tänkte jag.. Natti natt

Uh

Ska jag verkligen ut och springa, det börjar kännas fel ;) Nåja det kan inte gå sämre än sist då jag höll på att hosta upp lungorna. Tränad som man är liksom :)
Lämnar Freddemannen med 2 småtrötta huliganer.. Haha

Mmnn

Tog en liten powernap och precis då ringer bossen ;) Svårt att inte låta yrvaken. Minns inte vad hon sa i början men löneförhöjning handlade det om ;) får väl se på nästa spec. Känner ett sug av att få jobba igen, det är något mer socialt där än här ;) Funderar på vilken mat jag ska göra idag, igår blev det kycklinggryta i ren panik. Jobbar ju bäst under stress så jag kan ju vänta till sista minuten så blir det nog bäst! Fan vill ha en egen kock. Ikväll blir det en liten tur på spåret, har nallat av chokladen :/ Då får man lida. Men med musik i öronen och helst lite duggregn så är det perfekt för mig.

<3

Mamma o pappa har varit på Cloetta.. Need I say more? 500 g av dessa älsklingar <3 .. "Är du säker på att Hannes har fått vattkoppor ordentligt?"
Svar JA!

Amazing

Börjar med natten, det gick bättre med Hannes men mina mardrömmar satte igång igen. Drömde så dåligt om massa drävel och jag förnedrade mig själv med att be om förlåtelse och önskan om en chans till.. Sicken skit ;) Vaknade ledsen och med massa tankar i huvudet. Hm får nog söka för sömnbesvär snart igen..
Kan även vara färgångorna som fortfarande ligger kvar i rummet haha

Nu till det där med Amazing. Alltså, jag köpte frön för inte så länge sedan och har nu absolut ingen aning om vart jag la dom. Däremot hittade jag dom jag köpte förra året ;) fatta hur bra jag är på att gömma saker! Nåja det är fasen inget som tar sig ändå, lika bra att köpa färdiga :)

Har legat lite i solen idag, varmt och gott. Tänkte även ta en promenad ikväll. Det är inte dumt det.


Attans

Åh igår blev sovrummet klart, matta och el är fixat. Tänkte överraska Fredde och flytta sängen medans han var på möte. Det lyckades jag med och fint blev det också. Dessvärre hade Hannes koppor eskalerat och hela han var illröd och hög feber. Han kom inte till ro så vi har haft skiftbyte hela natten. 2 timmar åt gången. Japp det var den första natten i eget rum.. Tjoho inte en minut ensamma :)

Tjohooo

Prickar och feber, yes jag skulle skitit i att skriva tidigare inlägg. Bannat! Nåja, man får vara glad för det lilla ;)

Så bra

Idag har jag haft en bra dag, inte för att dom andra dagarna brukar vara hemska men ändå. Träffade lille Lowe, en underbar liten godbit. Gosade med min bebis och lyckades måla alla lister foder osv. Hämtade den store gosen och fick till en snygg och god paj till middag precis i tid till Fredde kom hem så han hann äta lite innan han åkte igen ;) Det finns vissa dagar då allt bara funkar :)
Bara för jag skriver detta nu så går väl resten av kvällen åt helvete ;)

<3

Den där eviga kärleken... suck <3

Högt i kurs

Jag har blivit väldigt populär nu. Anton tittade i en av mina gamla lådor jag plockat fram och hittade en pokal från fotbollstiden.
Hans kommentar: -"WOW mamma har du vunnit pistongcupen?". Haha ja jag och Blixten :)

Im blond

eller något åt det hållet. Korthårig med. Aldrig haft så kort :) Idag har vi tagit vara på vädret, varit ute nästan hela dagen. Nu är det dock paus så jag kan laga mat. Blir grisarsle med kroketter, varför göra det svårt när det kan vara lätt?
I morgon ska jag till mitt jobb o utvärdera hälsan lite. Känner inte för det men lika bäst att få det gjort.

Har haft abstinens nu i några dagar. Ingen choklad :/ Har haft huvudvärk pga att minskat sockerintag hehe men nu är det påväg bort. Var på MQ och skulle prova en urhäftig klänning. Fick lite hjälp och även ett halsband som passade. Vi kan väl säga såhär, det ENDA som passade var halsbandet :) Såg ut som en smällfet cupcake. Den klänningen ser bäst ut på galgen.
Hittade dock en gul t-shirt någonting som Fredde valde såklart. Bättre han åker och handlar åt mig :) Handlade 2 par pumps i rosa och turkos och ett par vita tygisar. Skor är roligare att handla.

Pattarna i fokus

Simskola idag, vi är helt slut hela familjen:) Fick skivan med filmer och bilder från badet, en av bilderna känns lite för mycket för mig. Mina tuttar tar halva bilden... uuuuuhhh Hon kunde faktiskt tagit bort den ;) Fick en häftig familjebild undre vattnet med, ska se om jag lägger upp den nån gång.. Nu har vi målat andra gången i vårt nya sovrum så nu är det ett glas vin och grillen som kallar!

På väg

Ska få en fin förmiddag och bli ompysslad i staden. Ska kanske ändra utseende med? är alltid så orolig om hur det blir som resultat men nu kör vi, man lever bara en gång (som jag vet om i alla fall) :) så det är dumt att chansa :)

RSS 2.0