Pannkaka

Jag tar med grabbarna och åker till Oskarshamn, ska till optikern och få ett utlåtande.. Innan dess måste vi ju äta så dom små änglarna inte blir småsura under besöket ;) Tänkte göra pannkakor, var så länge sedan så jag vet inte om Hannes ens ätit det? Vi gör ett försök.

Jag måste nog dra ner lite på godiset nu, Hannes bet mig i en fettvalk nyss.. Det var illa :D

För några veckor sedan plockade jag fram grejorna till jobbet och gjorde allt klart. Smidigt då jag glömt bort vart jag la skiten! Hur ska jag kunna logga in någonstans utan mitt kort? Smart.. Blir en hektisk kväll..

Nytt

Första natten i nya sängen kan väl får betyg rätt ok. Det tar ett tag att vänja sig. I morgon börjar jag jobba. Jisses!

The last day

Nyss fick jag min sista sovmorgon på ett antal år.. antagligen. Nästa vecka är det dags att jobba igen. Jippi.. eller? Nåja det är på tiden ;)

Ska strax lämna killarna på 15-timmarsschema för sista gången. Sista inskolningsdagen för minstingen och sen är dom i full gång nästa vecka. Kan inte förstå vart tiden försvinner.

Jag ska se över vad jag vill göra idag, tänkte bara göra något som jag faktiskt vill ;) Vi får väl se hur många timmar det blir nerbäddad i soffan haha.

Höften håller för en kort löptur, jag jublar och är glad att slippa byta höftkula ;) Ska kanske ta en riktig tur nu när jag är själv? Hmm låter lockande. I helgen tror jag det blir lite mer bröllopsplaner. Eller idéer i alla fall. Är rätt kul, ska handla mig en tidning med så jag känner det på allvar ;)
Nehe, let the day begin!

Värk

Min höft har spökat länge nu, jag håller på med en kur antiinflammatoriska och hoppas det hjälper. Hittills kanske någon effekt men minimal. Huvudvärken sitter kvar och jag skyller den på bihålorna då jag varit förkyld ett bra tag. Sen har jag ont i bröstet med, alltså värk precis överallt ;) Fast bröstet måste jag ju kolla då jag även har ont i armhålan, det är ju inte så bra kombo direkt. Måste även lägga till ovanlig trötthet. Klagodag känns det som. Men alla killar sover ju här hemma så jag kan bara skriva av mig just nu hehe.
I morgon är det en ensamdag hemma igen, jag ska då sova och försöka få mig hel och frisk till jobbet.

Kämpigt

Igår lämnade vi Hannes på dagis och Anton skulle vara hemma. Vi skulle ta en liten tur i skogen tänkte jag och kika lite på träd, svampar osv. Det blev 3 timmar :) Tyvärr var bäcken torr så vi kunde inte bygga eller blöta ner oss. Idag ska jag lämna båda barnen och vara ensam. Ja precis, ENSAM. Hur gör man det???

1 vecka

Han friade för en vecka sedan :) Kan bli tjatigt om jag ska räkna upp varje vecka men just nu är jag så lycklig. :) Min blivande man är underbar. Det finns ingen bättre! :D

Inskolning

Första dagen gick fint. Han vägrade sova men det hade jag ju räknat med kan man säga :) Frukten var en bra "isbrytare" då han grävde ner sig i skålen :D
Han däckade på vägen hem och sov till halv 4. Han var något trött!
Idag får vi se om han kanske ska vara mer med någon personal än mig? Förstår inte upplägget riktigt, vet inte hur mycket jag ska göra eller inte men vi får väl se vad som händer.

Upp och sen ner

Ja jag gick på moln efter min nya ring och vi har redan börjat planera :) Men nu är jag genomförkyld och ska på inskolning i morgon. Fick sova ut idag men ska ställa mig i en riktigt varm dusch nu för att bli piggare. Det är så surt med förkylningar!!

Oh dear

Jag ska alltså gifta mig. JAG! Eh oj. Han friade på min födelsedag och jag fick en symbolisk ring. Är lyckligast :) <3

Lugn kväll

I eftermiddag ska jag klippa mig och sen tar jag en sväng på stan och fika på Nilssons. Bara så ni vet :)

Sprang i förrgår, är bara ena höften som ger med sig nu. Ska försöka EN gång till ;)

<3

Lite kärlek har ingen dött av va? ;)

I had a dream

Drömde en fin dröm i natt, det var några fler i den. Mitt livs kärlek t ex. <3 tänkte försöka drömma om samma inatt ;)

Blir inte sådär långt i alla fall

Jag hinner ju inte :) Är kalas på kalas på kalas på, ja ni förstår. I helgen hade vi 2 kalas och Anton var iväg på ett tredje. Gott väder och vi kunde vara utomhus och leka ;)
Gjorde spindlar till kalaset, det blev en snackis om dom var farliga, bet någon eller om man skulle äta ögonen ;) Söta femåringar som diskuterar. Härligt med fullt med barn i huset men i Familjen Annorlunda lär ni inte hitta mig. Hade aldrig orkat ha så många hela tiden hehe. Kusin fick en liten kille till, en liten goding som ser ut som brorsan :) En annan kusin fick jag ett kort av idag, han är en kopia av sin storebror! Har fått träffa lite släkt nu ett tag, dessvärre under trista omständigheter men trevligt att träffas i alla fall. Löpningen har tagit stopp. Jag ska köra sista testet nu (ger mig ju aldrig) och sen får jag väl överväga besök hos doktorn om det inte funkar suck.. Har gjort 3 tårtor den här helgen. Jag blir inte bättre på det direkt men det blir tråkigare och tråkigare. Köper nog nästa gång ;) Ska köra inskolning strax, mitt mammahjärta brister men det kommer nog aldrig kännas bra hur gammal han än blir. Men han har ju några polare som redan är där så det blir nog kul. Var på föräldramöte i veckan, man funderar ju på att fly fältet. Är det verkligen någon som tycker det är bra att 5-åringar går tillsammans med 8-åringar? Och i skolans lokaler? "Kom med förslag" Jo men visst, det går ju hem. Hon överväger ju inte ens det vi säger. Nej men nu ska det dukas fram, mannen kommer ju strax och jag siktar på att få pokal för "slave of the year" ;)

Ja ska bara..

Jag borde uppdaterat då det hänt grejor ;) men jag hinner inte. Inte nu. Återkommer

RSS 2.0