En höstdag

Idag är en perfekt dag för utomhusjobb. Jag känner mig färdig med min del nu, krattat och klippt gräs. Hittade även varför det luktade kadaver för några veckor sedan. En liten pippi hade dött i vårat stuprör. Så mr grävling is still alive. Fuck!

Segt

När man jobbar långfredag så blir helgen så kort.. Surt.

idag har jag bakat lussekissar :) hatar min ugn men det går att äta en del i alla fall.

Blev uppvisad till sovrummet, grabbarna spelar FIFA. Ska glo lite på greys och desperate :)

Riktigt fin video

Fa-ah-ah-ah-an så fin video ;)

Nooooo

Idag har mannen gjort mat till oss, han är riktigt bra!!

Den lille är inte helt sig själv. han är nog förkyld eller något i den stilen. Han vaknar till rätt ofta och somnar om lika fort.

Jag har badat idag, helt själv med en PT så att säga :) Finlir ju. Men det är hårt i alla fall. Jag har nog träningsvärk i morgon. Idag hade jag skoskavet från helvetet, gick promenad i helgen och då var det rätt ok, idag när jag gått två steg kändes det som att foten brann. Lägg på lite klorvatten på det så mmmmm härligt.

Har fortfarande ingen hel husvägg, vad tog dom vägen? Nåja, det är snart 2011 så då kanske.

Zu morgen är det heldag sen är det en halv och sen är det långfredag. Det är inte så lockande men går snabbt över. Helgen hoppas jag att den blir bra med fint väder så jag kan göra klart gården för i år.

Nu är jag uppe på övertid, jag ska åka tiiiidigit i morgon så jag behöver sova ;) Blir så grinig annars hehe

Måndag

Jag är inget fan av måndagar, har aldrig varit och kommer aldrig bli.
Idag började inte heller fint. Åkte med mamma, väl på jobbet märker jag att jag glömt saker och får låna mammas bil hem igen. Bra start. Sen var jag stel och smågrinig för jag var trött efter helgen. Men sen ringde det och jag blev utbjuden på middag. Bara sådär så vände hela dagen och allt blev bra igen. :)

Hemma här gjorde jag pannkakor så den lille hann äta innan han blev vansinnig, man har i regel 10 min på sig efter man stängt dörren så pannkakor är perfekt.

I morgon får jag ha våran bil ryktas det om, gott med sovmorgon då ju!

Ska bada lite i morgon, kommer ha go trängingsvärk efter det.. skit måste gräva fram en bikini med.

Torsdag är det fotografering för e-legitimationen. Klart otrevligt att bli tagen på kort. Men detta kortet ska bara jag se (nästan) det andra som chefen tog ser alla patienter som kommer. KUL Men jag fick ju svartvitt i alla fall, det är förlåtande.


Terapi

Jag håller på att rengöra kaffebryggaren med ättika. Jag dricker inte ens kaffe men jag använder det som terapiarbete. Det går ju av sig självt och jag hinner med annat. Den lille o jag stannade hemma från bygget idag. Han behövde leka lite och det är svårt i en byggarbetsplats

Så vi tar det lite lugnt och anstränger oss inte för hårt.

Sambon däremot åkte och bytte till vinterdäck innan kl 7 i morse. Det gäller att ligga i ;) Så i morgon gör det inget om det är halt ehum..

Till kvällen hoppas jag vi är tre hemma så det blir lite helgkänsla  :)


Köksbygge

Två dagar har passerat med köksbygge. Min rygg dör. Jag kom knappt upp igår när jag hade skruvat ihop skåp. Idag gick något bättre..
Det värsta med detta är att mina föräldrar har ett snyggare kök än mig.

Nu blir det soffhäng och lite gott i magen sen släcks väl dom gröna. I morgon är det upp o jobba igen :)

Snart helg

Är så trött, orkar så lite..
Var ju med facket och lekte lite i staden. Mycket god soppa och efterrätt fick vi! Sen skulle vi hinna med att göra julkort, gaahhh det är en sak att se alla fina kort som hon gjort, och att man då tänkte "ahh så kan man ju göra" men sen när man står med ett naket kort och ska göra något så är det en spärr.. Blir inget i närheten av bra :)

Idag var det snö, det var verkligen vitt ute. Härligt! Lite spänning på vägen med andra som inte heller har vinterdäck på. Mys!

I helgen var vi hos underbara Thobias, Linda, Viggo och lillsnurpan Elly. Jag fick snuffsa bebis och gosa ihjäl mig lite :) Underbart!!! Alltid lika härligt att träffa er.





När lilleman kom ut i snön på morgonen så kom han väl inte riktigt ihåg hur det var, han kikade och kände lite sen vände han sig mot mig, log och sa "åhhh glassss" :)


Kärlek?

Just nu älskar jag mitt hår, nyklippt och stylat. I morgon är det en annan dag för frisyren. Idag stämplade jag in 7:27.. Det var inte igår det hände. Skit va sent det blev :) och därför hinner jag inte med håret. Jag är fortfarande pojkflicka och sminkar mig sällan så det märks. Jag orkar helt enkelt inte.
Ska ställa klockan lite tidigare tror jag, komma sen är ju ingen hit.

Nu är högtalarna uppe, jag är mkt förvånad att det inte hände tidigare, typ när tapeterna torkade.. Så nu mår sambon bra igen, hans älsklingar får ta plats i huset ännu några år. suck

Ska göra mig lite te och lägga mig i soffan och glo på tv tills jag somnar. Det är gott. Igår tog jag en uppfriskande promenad så ikväll behövs inte det. Varje dag blir nog jobbigt..

I morgon ska jag på facklig aktivitetskväll. Scrapbooking. Ska bli kul att se om jag kan :)

Denna vecka behöver jag inte se på Greys eller Desperate. Har redan glott på dessa på datorn. Såhär i efterhand är det ju lite surt att inte ha det att se fram emot men å andra sidan så kan jag ju (om jag har lust) göra något annat ehum

Orkeslös

Hösttrötthet? Jag är trött, jag vill ha helg fler dagar i veckan. Hinner ju inte med det jag ska på så några timmar.
Aja nu har vi lister och gardiner i rummet. Det gör sig lite bättre då :)

Nu är det snart dags för buggen. Ska se om jag ska fortsätta. Blir en test idag..


Den nya



Bara ett nytt bord med så är det perfekt! Och kanske lite gardiner och lister men men

VAB idag med, blir ju halvdagar bara, det är helt lagom




Skogspromenad, sambon kan fota han också.

Nu har jag börjat med middagen, blir hela familjen idag. Det är gott.

Har varit ute en sväng när den lille sov, rensade bort lite men har sååå mycket kvar. Urk kan inte snön komma och gömma det?

Allt var inte bättre förr


1984




2009

Scooter back in the days

Här är en video från -96 (inte deras första) jämför medlemmarna.. en av dessa har dock hoppat av till filmen längre ner..




Denna är från -09.. Satan va gamla alla blir ;) Men musiken håller!!

Halmstad

Denna helgen började illa. Fredagen kom jag inte ur sängen. Ryggen och huvudet var helt ur led. Ringde runt och till slut fick min kära mor tag i den hon går till för massage. Hon hade en tid för mig på eftermiddagen. Det gjorde något kopiöst ont när hon tryckte, slet, vred osv. Men huvudvärken försvann och ryggen var mindre stel. Så lördagen åkte vi till Halmstad för festen. Härligt att strosa i den underbara staden och ta en lunch, kika på utsikter och småshoppa. Det är härligt!!!
Sen till rummet för dusch och vila. Festen låg några 100 m från hotellet så man kunde ju ta den lite slurk med god dricka innan. Champagne <3
Festen var kul med bordsplacering och lekar. Bra musik, underbar mat och blandat folk. Men man blir så trött som småbarnsförälder (och åldring) så det blev inte party till 5 direkt men det var fint ändå. Det fanns ju dom som stannade länge på toaletten ;)

Igår fixade sambon så tv:n nere är inkopplad. Det betyder att jag är vaken lite längre om kvällarna! Nu är vi på  jakt efter tavlor och mattor. Det är svårt att välja. Men har handlat lite nya ljushållare och älskar mina nya tapeter så snart där.

I morgon ska jag på massage igen, gott för kroppen hoppas jag.
Idag fick vi en underbar paj/kaka igen. Det är skitsvårt att hålla igen på det stället.

Nehe lite Maryland Double choc chip i soffan nu då, är för gott för att avstå.






Galet

Jag har gnällt hela veckan om ryggen och nu är jag hemma idag. Jag kan inte sitta eller stå för länge. Sängläge är heller inget alternativ en längre stund. PANIK!! Hatar sån värk. Hade TENS:en hela kvällen igår och i morse men det hjälpte föga. Har massagetid snart, det borde väl lätta? Har även en tid på tisdag. Gäller att vara förberedd.
Blir ju även en roadtrip i morgon men det är nicht gut med denna värken. Vad göra?

Bita ihop och vara tyst är det bästa men det har gått för många veckor för det. Nu är jag leeeeee.

Småtrött

Det svider i ögonen och kroppen värker. Det är bara tisdag me.. Bannat!
Vill ha tid att rengöra vardagsrummet och göra det klart men det verkar inte hinnas med. Svårt att inte föra oväsen i ett helt tomt rum!
Jobbet gick rätt ok, var och hälsade på i huset bredvid och fick kotorna knäckta. Gott!
Har en mild form av demens med, bara så ni vet. Man kan få många diagnoser på en dag..

Nu är vardagsrummet ju färdigtapetserat. Det gick som smort egentligen. Men jag är otålig. Vill ha soffan och tv på plats, ljusen tända och fönstrena putsade. As if..

Aja det blir inte mer gjort för att jag hänger här så får väl försöka föra så lite oväsen som möjligt så den lille mannen sover gott.

En dag i stan

Eller ja, några timmar var vi i staden. Skippade marknaden, aldrig gillat den så det var inget svårt :)
Fixade glasögonen (de blir lite snea när man sover med dom;) ) Sen var vi på jakt efter något i klädväg till sambon. Blev lite prövande av jeans för mig me, satan så trist det är.. Nu vet jag vilken storlek jag har, men det blev inget inköp. Ingen förälskelse där inte.
Sambon hittade en riktigt fin skjorta och ett par jeans som han måste vänja sig vid haha 
Jag gick vidare och handlade två krämer som jag fick i den söta påsen nedan, inte helt gratis.. men väl behövligt.



Lite tapet har vi på väggarna, ska köra ett ryck när den lille sover. Han är ju annars till för stor hjälp ;)

Handlade lite färg så jag kan måla andra projekt, jag blir inte klar med det jag har börjat med men om jag blir rastlös så har jag ju lite att välja mellan..

Inta position

Just idag var jag sugen på att inta fosterställning och bara upprepa mantran men icke då, sånt kan man inte göra offentligt.
Jag var helt off i skallen efter kl 13. Värst va ju att jag jobbade till 16:30. Ingen bra kombo men vi hade kladdkaka med päron som Izabella gjort, underbart gott. Sen hade vi även underhållning så det blev mycket skratt. Fredagar är inte jobbiga att jobba men denna vecka var lite speciell så att säga.

Nu har vi gått en promenad lilla familjen och sen var det nannadags för den lille. Efter det fick jag måla den lilla biten som var kvar av väggen. I morgon är det tapettajm!!!! Yeeey. Äntligen. Vi har även den nya dörren på plats och den gamla borttagen, ska bara få lite finare vägg på utsidan.. sen är det klart. Är redo med gardiner och kuddar. Nu ska det gottas i soffan!
Meeen ikväll blir det sängen och försök till att se något på tv. Det kommer bli som vanligt att jag däckar.
Mannen står ute och röker, manligt eller hur?

Tror vår grävling gick o dog, det luktar kadaver ute.. Bruket månne?

Nehe nu är det dags för sängläge och tv-tittande i 10 min innan dom gröna slocknar.

RSS 2.0