Nytänk

Ska boka tid för synkontroll, dom har nu uppgraderat så man kan boka över nätet och även se vilka tider som finns. Hm men gammaldags som jag är vet jag inte om jag vågar göra det ;)

En annan underbar grej var att Hannes (efter mycket skrik och tvång) tog välling igår kväll. Sen att jag fick stå med honom i famnen i en timme är helt ok :) Att det ska vara så svårt, jag menar att en kille tar till flaskan är ju mer vanligt än ovanligt ;)

Ikväll är det min tv-kväll, nom nom

Dam du bi du dam dam

Fastnade till uppe i rummet, har slitit bort tapet och nu blöder jag under naglarna, lär mig aldrig :)
Funderar på att ta en promenad lite senare för att bli av med huvudvärken ;) Hoppas det funkar..

Phu

Håller på att rensa ut ett rum uppe, ett rum som vi haft som förråd i 6-7 år.. Gissa hur det såg ut? Man kan tro vi har samlat allt vi köpt på 16 år. Men nu börjar det tunnas ut. Är lite möbler kvar innan det är dags för renovering!

Helgen har gått fort, är svårt att hinna med allt tycker jag men lite familjemys hinns med i alla fall. Nästa helg blir det mer, med en början på fredag förmiddag! :) Igår tog hela familjen en mysstund i soffan till Madagascar 3. Är så gutt att gosa med mina grabbar! Man får ju gosa varje dag men just när alla sitter tillsammans o myser i lugn o ro då är man väldigt lycklig :)

Plask!

Anton var så duktig idag, han dök och simmade hela passet och tog även baddaren! Stolta föräldrar. Sedan åkte vi o beställde tapet och sedan till Nilssons för fika! Lördagar är inte att förakta :)

Satan

1 kg plus.. Chokladen kom och bokstavligen bet mig i röven.. Nu är det avhållsamhet som gäller. Gode gud hur ska det gå..

Idag lämnar vi kottarna och åker på upptäcksfärd, eller ja, ska leta tapeter :) Men bara det kan bli kul då vi har så ehh lika smak. Det är upplagt för trubbel :)

Träff

Då "öppna" var stängt på lovet så fixade Hilda en träff hos henne istället. Skönt att komma iväg en sväng. Kul med att man kände igen sig efter några gånger hos Patric..

Har spelat ett nytt spel med Anton, Flygplatsen. Det var riktigt roligt då man får "flyga" runt i rummet haha. Barnsligheten när den är som bäst :)

Ska ta tag i träningen snart, men nu äter jag choklad så jag är upptagen haha Nej men allvarligt så tycker jag själv att det ska bli roligt att röra lite på sig och ännu bättre när snön försvinner!

Tänder?

Har haft en vakennatt, både jag och Fredde. Hannes har vägrat sova annat än i famnen om man gick med honom. Great. Var inte alls jobbigt.. Men grabben har feber idag så kan varit det och nu hoppas jag på att det är tänder som jäklas så han inte blir förkyld igen. Det är inte mycket bra på tv:n kl 2-4, fick se på det där programmet där dom gifte bort barn vid 6-7 års ålder. Fint.. bra tänkt.. Blev så arg att jag fick byta till något riktigt tråkigt så jag somnade stående med Hannes i famnen ;)

Nu är det lunchdags för oss som är hemma, blir nog någon delikat måltid ehum

Gäsp

Åh känner mig bakis, blir en tidig kväll igen. Igår däckade jag mitt i melodifestivalen. Alltså, inte nog med att jag såg på skiten, jag somnade mitt i. Det är stora vuxenpoäng ;)

Nästa vecka är det sportlov, men det blir inte lov här hemma. Har planerat massa pyssel till Anton, han som hatar pyssel. Men måste ju blanda in lite stillasittande tillsammans med innebandy, hockey o ballongtennis. För JAG orkar inte ;)

Projektet håller än, det är rekord..

Ändrade planer

Blev besök igår istället. Marcus, Emelie och Viggo spenderade kvällen med oss. Urgoa vänner och underbart söt Viggo :) Idag är man lite sliten men det är dags för sim och sedan kalas.

Igår tror jag ett beslut togs, vi får väl se om det är fastställt eller om det ska ta ett år till :) Hur eller hur så ska jag påbörja projektet.

Blir nog ingen bild ;)

Fredde handlar underkläder till mig, sånt är fruktansvärt uppskattat! Men om jag ska dela med mig av det på nätet är tveksamt hehe. Bok, choklad, blommor o kort med, han är en fin man den där :)

Var på öppna förskolan med Hannes igår, han o Bradley jagade varandra så gott det gick o sen skulle mammorna pyssla. Nåja det var lite sura miner från grabbarna men vi fick ihop ett hjärta i alla fall.

Idag ska jag snuffsa bebis o handla presenter. I morgon är det kalas o ev sällskap hos oss på kvällen. Dags för frukost, tog lite choklad till en början men kanske ska fylla på med något nyttigare ;)

Feltippat

Hannes fick ny vikt o längd idag. Jag tippade 300 g fel o Fredde 500 g. Han väger inte så mycket längre den lille skiten :)

Igår bakade Anton o jag äppelkaka i långpanna, det var någon som blev väldigt glad.. , idag har jag gjort kärleksmums. Hoppas det blir uppskattat också. Ska iväg till affären innan hämtning, blir enklast så tippar jag på ;)

Så var vi där igen

Vad ska vi ha för mat idag? Den ständiga frågan, jag kör ju mest på det jag är sugen på men att servera marabou nonstop är kanske inte så hälsosamt. Plus att Anton inte äter choklad ;)

Minstingen gapar på mamma hela tiden, det var gulligt i början... just saying..

Planterade om en stackars växt som stått undanskuffad bland döda ting en lång tid. Gav han ny jord, vatten och en ursnygg kruka. Den otacksamma jävlen dog direkt. Givetvis är det en sån växt som "man aldrig kan döda". Jag har skills där. Jag kan ta ihjäl vilken planta som :)

Det snöar lite grann, eller vräker ner. Tog bilen när Anton skulle hem. Fast såhär i efterhand undrar jag.. Det tog typ 10 minuter att få fram bilen och bli av med isen och då blev jag rätt snöig under tiden. Det hade gått lika fort att gå.. Fast man måste ju bidra till avgaserna i byn.

Hannes har börjat om med flaskan, saft i den och en viss envishet så tog han den! Lycka. Hoppas bara han kan tänka sig att ta lite ersättning igen. Ska kanske försöka ikväll om jag vågar och orkar.
I morgon är det Greys, im in love :)

Mosigt

Idag är vi tre här hemma lite mosiga, det blir mjukiskläder och film! Har redan tryckt i mig massa choklad så dagen startar bra :)

I helgen var det MMA-gala som Fredde var iväg på. Samtidigt fick jag umgås med fina Mia som lagade finmat till mig! Tiden sprang iväg så jag kunde hämta grabbarna då jag ändå var vaken :) Solemio stänger vid 23 var nytt för oss.. Men Selecten levererar i alla fall hehe.

Nu är det inte lång tid kvar innan lillkillen gör entré, är så spännande när kompisar ska ha smått. Jag tror på snabbförlossning :) Sen att hon är så snygg höggravid är skandal ;)

Syskonsim i lördags, båda dök och simmade hela passet. Bäst hittills tror jag. Efter är det frallor o gofika som gäller. Fina lördagar :)

Det måste ta o bli varmare nu, jag vill ut i trädgården och röja lite. Måste få någon jäkla blomma i år..

Just det ja, skulle färga om håret... Fick hjärnsläpp i affären så istället för mellanblond blev det mellanbrun. Det resulterade i MÖRKT :) Blandade även i helt galet färg så det skiftar lite i guld/rött. Haha jag ska nog inte försöka mer nu. Som jag känner så är det bara svart jag vet blir svart :) Ett till område som jag inte bemästrar!

För i helvete

Man kan ju inte skicka ett meddelande o skriva såhär: "Fått en trevlig o bra nyhet idag." Men för i helvete vet du inte hur nyfiken jag är? Sen att inte svara på flera timmar är ju sannerligen elakt! Ha ha

Top of the line

Lyckades sova för länge, måste duscha, ser just nu ut som en tvättbjörn då jag glömde sminket igår.. Men idag ska vi vara sociala ju så jag måste snart vara lite bättre.. Mot duschen!

Raj raj

Jisses, Scooter är nu i Sverige.. Det är ju satan att jag antingen är höggravid eller ammar varje jävla gång dom är i närheten. Hade verkligen älskat att få vara där! Aja nästa gång kanske, eller vad säger du Mia?

Ny familjemedlem

Grabbarna har fått en till kusin, en liten kille! Som vi har väntat :)

Trött

Alltså jag var nog lite trött i morse.. Jag är INTE gravid och har inga planer på detta heller. Kom bara på det där med minst 2 barn. Så jag är klar! ;)

Det går för fort

Nu är det måndag igen, fattar inte vart helgerna tar vägen. Men igår hade vi familjedag med långpromenad, ishockey, ballongtennis och mys. Det är härligt att krypa upp med grabbarna i soffan och gosa.

Igår började vi se på en film som jag egentligen inte ville se, vem tror ni var vaken o såg den? Faan fick stänga av och spela in slutet så jag inte satt o bölade i soffan. Ska se slutet när jag inte är gråtmild hehe.

Min långa yngre kollega har lämnat bygget, vem ska vara snäll mot mig nu ;) Insåg att han tog studenten samma år som jag blev mamma första gången. fick lite perspektiv på åldersskillnaden där :) Nu är det kanske jag som är yngst igen på jobbet? Om man nu bortser från dom färska AT-läkarna som kommer o går.

Idag är det familjen annorlunda, hade en disskusion om antal barn för ett tag sedan. Jag har alltid sagt att jag ska ha minst 2. Fick en gång frågan om det inte räckte med 1, ifall den jag levde med inte ville ha fler. Som tur var behövde jag aldrig ta ställning till det.. :)

Det går inte att missa

Vi måste ju bara ta upp det, o ja, det är MINA åsikter om det hela:

Melodifestivalen.. Enligt mig var första låten med Gina o Danny den bästa. Bara där sa det en del.
Ok nr 1, helt ok men låter onekligen som förra årets vinnare + en låt av Danny.
Nr 2: Seriöst.. det är inget ös i det hela
Nr 3: Ehh tror jag hämtade choklad här, inget jag lyssnar på.
Nr 4: Gosa i afrikanskt tema. Mja lite lejonkungen över det hela.
Nr 5: Haha eller hur, Eric Gadd har aldrig haft något jag gillat.
Nr 6: Han kom som en stor Hello kittyfigur o om man blundade lät han som Heats sångare. Mycket märklig kombo som helt klart funkade. Gillar dock inte grabbar som är assnygga som tjejer ;)
Nr 7: Valium o mormorskläder, blev orolig att hon skulle svimma.
Nr 8: Ok låt, tycker att ordet kids inte passade in o att hon hade svårt att sjunga.

Så där, det var första omgången. Lite småmesigt o inte sådär skitkul att se. Fortsatte kvällen att se ring of fire, en "världen-går-under" film som attraherade mer.. just saying..

RSS 2.0