Helgen

Denna helg började med att jag bokat tid för floating, fick presentkort av Kalle o Emelie när jag fyllde 25 men men better late then never! Anyway.. kom dit och fick mysfaktorbehandling. Skitmysigt och så.. Sen var det ju inte min grej att plaska omkring i en instängd liten grotta. Jag blev sjösjuk och illamående rätt kvickt så inte helt det jag hade räknat me:) Men njöt i fulla drag av ljusen osv så jag va nöjd när jag va klar. Lördagen var det dags för dop av min lilla guddotter Alicia, världens snällaste i kyrkan. Den andra donnan som döptes ville protestera lite mer.. men det gick så bra. Mia o Matte hade dukat något otroligt fint och pepparkakscheesecake va inte att leka med.. gooooodis!!


Me, Tommie & Alicia

Söndagen hade Linda på förslag att vi skulle spendera i simhallen i staden. Myyyyycket bra idé. Vilkte ställe för dom små (ehum och vi som fortfarande kan ha roligt som barn). Åkte först den lite behagliga kanan vilket va helt ok. Men sen va det den där snabba kvar.. jag är sååå fegis men Linda skulle åka så jag va tvungen att testa me. Jag ångrar mig bara annars. Det gick snabbt och va sisådär skönt men man va inte så törstig efteråt i alla fall :) På kvällen va det ju dags för gympa, vi va tre stycken.. Höll på att krevera, min handled mår inte bra idag heller.:) Sen var det grabbarnas tur att träna så vi väntade in dom med lite paj, allt för att hålla blodsockret uppe liksom.

Nu är det snart jul, hoppas den lilla gubben med skägg ger mig det jag vill ha. Annars får jag önska det till nästa jul me! Jag ger mig inte, det ska nog gå någon gång haha

1 advent i morgon


Årets adventsljusstake..


Årets grymmaste godis!!!


Huvudvärk

Fler dagar med huvudvärk som inte släpper på dom vanliga tabletterna så nu blir det hårdhandskarna med goa tabletter.. Måste kunna skriva protokoll i 2 timmar urk
Sen hem och laga mat tror jag tar köttgryta idag.

Igår va en såndär dag på jobbet, mycket blev gjort  men ingen visste riktigt hur det gick till  :) Chefen o jag fastnade i väntrummet med bildspelet och där va vi.. klart en man som gjort det tidigare.. kan bara vara en man!!

Måste också hålla fast vid va jag sagt förr: Säg inte att det inte funkar om du inte har prövat... Jag tror det skulle bli fint. Eller är klockan för lite så jag svamlar, who knows. Tänker på det hur som.

Nu är det åter till frukosten och bli klar med allt innan man väcker den lille vilde.


Kalas

Snart dags att göra sig i ordning, funderar på om håret får vara lockigt eller om jag ska använda min fina födelsedagspresent :)
Lite gardiner är uppe och snart är båda rummen färdigtapetserade. Det rör på sig.

Annars sitter jag mest och bara ler..

Till tomten

Nu vet jag precis vad jag önskar av farbror tomten..


Svinvaccin

Den lille fick sin spruta idag, han tyckte inte om Tina efter det ;) Brölade som en älg, lillkillen..
Nu hoppas jag han inte får så ont i armen som vi fick. Ska ju få en till om 3 v :/

Själv hade jag vaccinationspass vid 12.. när jag kom ut så var det 2 doser kvar.. mmm det gick fort det passet. Nu är vaccinet slut tillfälligt. (Inte för barn dock)

Den lille har inte sovit idag, han har simmat me.. han BORDE vilja sova. Gick o la honom i sängen men nu sitter han o kör bil istället. Satan.. han kommer somna senare i em och sen inte ikväll.. Härligt, jag som va uppe så tidigt idag vill ju sova tidigt me.. Men icke då!

Lillkillens rum är snart klart, bara lite lister sen är det bra. Ska bli så skönt att bli av med alla leksaker från vardagsrummet.

Igår putsade jag lite fönster o i vanlig ordning så regnar det efter någon timme. inte sånt där fint regn utan spöregn direkt på rutorna. Vi tackar för det..
Idag på jobbet domnade hö sida av, (trodde jag fått en stroke) men ryggen pajade och jag gick som Agda 96 i korridoren.. Chefen är ju f d sjukgymnast så hon sa vad jag skulle ta för tabletter, nu är jag nästan återställd haha

the grass was greener..


Mums



Ögongodis, killen är såå gullig :)

Tänkte på en sak

Såg ju faktiskt Idol klart i fredags. Eddie åkte ut..Ok han var lite ögongodis men när man slaktar Takidas underbara Curly sue då ska man ut me huvudet före :) Hejar på Erik, den lille Bryan Adams. Det är lovesongs på hög nivå..

I want your love and
I want your revenge
You and me could write a bad romance

I want your love and
All your lovers' revenge
You and me could write a bad romance

Lady gaga kan när hon vill :)

Såg första avsnittet av paradise hotel, ligga första natten det är en klassiker... Nu blir vi kända och får gå på inneställena i Stockholm, idiotas!

Idag fick vi en ny dr på jobbet. Trevlig svensk (!) kille årsmodell 73 tror jag. Det blir nog bra, han kan ju göra sig förstådd..
Var in the big city o handlade kläder.. hade norpat en liten kjol som jag tänkte prova, hörde någon säga högt att sånt har inte mammor på sig.. min älskade jobbarkompis hade sett mig och dömde ut min stackars kjol innan jag hade ålat mig i den.. men hon hade rätt (som alltid).

Åh föresten, killen i head & shoulders reklamen GAAAH han kan lätt behålla sitt rufs :D Mucho nice

Snabbt inlägg om Idol

Ser det vi spelade in i fredags, vet att Rabih åkte ut (JÄTTEGLAD) nu hoppas vi bara att han kommer i målbrottet också.. otäcking.. brr..


En sån dag

Idag är jag inte så jättepigg, är trött och inget är riktigt kul.. helt enkelt en grå dag.
Tog en tripp till staden o handlade en hjälm och cykelehhhstol? heter det så? så den lille kan åka cykel till dagis. Testtur hela familjen, min cykel va inte i topptrim. Jag fick pumpa däck och damma av den :) Sen när vi åkte märkte jag att växlarna hade gett upp me, kände mig som en sån där spinninggalning och det gick inge vidare men nu är det fixat och vi kunde ta en sväng.

Hemma blev det lite degande. Den lille smakar gärna och ofta ifall det skulle smaka bättre efter en stund, man kan aldrig veta...




Tjoho du

Denna vecka gick fort. Bara idag som var lite lång då jag jobbade till halv 5, sen var det kalas och sen lämna gubben på spelkväll. Jag tänkte gå o sova istället. Är lite trött. men det blir man ju av att jobba..

Vad har hänt i veckan?
*Tränat lite smått
*Besök av Linda o Viggo
*Fått alla svar från läkarna
*Kört bil i snöstorm
*Ätit lussebulle
*Handlat presenter
*Jobbat
*sen allt det där man måste göra för att man ska överleva som äta, städa, tvätta osv.. det är ju rätt självklart kan tyckas!

I går hade jag en jävlig kväll, den lille somnade som vanligt runt 19, skillnaden var att han vaknade igen o höll låda till 21 jag var sleten från jobbet så man hade inte all ork i världen just då.

Idag har vi pyntat på jobbet, lite julstämning över det hela. Blev anklagad för att vara elak mot min sambo..kan ja aaaaaaldrig tro jag e ;) tänkte ju inte på det bara. :)
Fick fika av Bettan, vilken god chokladkaka hon gör.. dreglet bara rann..
Har fått ta ansvar för våran info-skärm i väntrummet samt patientdatorn.. fattar inte hur allt drävel läggs på mitt bord? ;) varje dag ska man låsa upp, ta ut saker och logga in på två ställen o sätta igång bildspel och låsa in all skit igen.. Låter ju kul, eller? Får man mer lön för det? :)

Inget kul på tv idag heller, får se vad som ligger i listan som man kan se klart. Finns alltid nån seg film att sova till..

Vi åker i en bil brum brum

Vi åker i en buss ping pling, vi åker i en båt tut tut.... Så går EN av låtarna på den lilles leksaker.. det finns många och jag kan alla utantill.. Eftermiddagarna går åt till att lyfta ner den vilde från soffan och rulla upp toapapper som ligger metervis på toalettgolvet, byta nerdreglade tröjor och ösa in mat. Men jag älskar det. Älskar även mitt jobb, är så skönt att dom saknat mig lite i alla fall ;) Har varit två underbara dagar. I morgon slutar jag halv 1 men det är tur för vi börjar med helvetet i morgon . Vaccinationerna.. MEN det är RISKGRUPPER från 6 mån till 29 år.. så ni andra stanna hemma! Vänligt men bestämt. Jag har nämligen första passet...
Hoppas att ryktena stämmer då blir jag såååå lycklig!

Igår slutade jag jobbet halv 3, skulle hämta den lille 3 på dagis och vara på plats o klippa mig i staden halv 4.. GO planering. Men jag hann! Den lille får nog följa med nästa gång, han är galet långhårig :)

Vi hade dåligt med parkeringar på jobbet, det var alltid fullt. Detta löste dom bra genom att påbörja ett bygge som tog bort mer än hälften av p-platserna.. Good work. Nu är det såå mycket bättre. Inte alls kaos (ironi)

i söndags var det dags för gympan igen, blev mage, rygg och rumpa som fick stryk. Har ont ont ont så det tog nog.

Ikväll : Desperate och hells.. Ha det!




Sista dagen

Idag är sista dagen jag är "ledig" i morgon börjar jobbet och första veckan med övertid. Najs.. igår var tanken att vi skulle varit ett gäng som ätit gott och umgåtts men så blev inte fallet. Vi hade sjuka barn och några hade andra aktiviteter planerade så det blev inget. Vi gjorde maten i alla fall, fick besök så vi tvingade i dom lite mat och fick provspela ett nytt sällskapsspel. Så det blev nästan som planerat men med andra gäster :)

Enligt tradition så hälsade vi på och tände ljus hos mina släktningar. Dessvärre är det många som är samlade där. Men det är väldigt mysigt och fint med ljusen i alla fall.

Idag är det målning av golv som gäller. det luktar inte lika illa som spacklingen gjorde igår men det är ingen hit.
Snart dags för tapeter sen är jag glad och två rum rikare :)



Ikväll blir det gympa och sen får jag ställa klockan :(

RSS 2.0