Huvudvärken är här för att stanna

Jag ger upp, idag tar inget dö på huvudvärken. Har varit och fått massage, både i päronens massagestol och av far som vet var nervknutor sitter. Nada hjälp. Tre olika sorters värktabletter och en salva. nada hjälp. Frisk luft i 4 timmar, nada hjälp. Mat och dryck, nada hjälp. Jag skiter i det. I morgon är en annan dag..

Chefen köpte mig en dvd-film som jag fick som hemarbete. Romantik ska det bli, men orkar nog inte ikväll.
Var en sväng med den lille på skogspromenad, han började att grina lite för jag inte släppte ner honom men sen blev det tyst, han däckade efter 5 min.. Jag fick med mig en okej skörd med gula svampar, äntligen. Jag är så sen med allt i år. Lär väl slå in julklappar i januari!

Goa kompisen fick en liten urgullig tös, man blir så avundsjuk när man får en bild från BB. BB är bra. förlossningen not som much.. ;)

Hatar när sambon jobbar em. Jag ligger så efter i tv-tittandet då. Vi följer vissa saker tillsammans och då kan jag ju inte tjuvkika.. Eller? Omoraliskt? Iofs så ligger mitt samvete nedbäddat just nu, är en riktigt jobbig jäkel på jobbet. Nästan så jag själv reagerar. Men jag är ju inte yngst längre, är väl det som gnager ;)

hello mr grävling

Idag skulle jag som denna vecka lyder, hämta tidníngen. Då vi inte har en hel trappa på framsidan blir det baksidan man traskar ut på. Sagt o gjort, öppnar dörren och 1,5 m från trappan har vi den andra "huset" där stryker en jättefet grå katt. (tänkte ju jag då) Han vände huvudet och jag funderade på vilken ful katt som är vit med svara ränder i fejjan. (remember det var halv 5 på morgonen, INGEN funkar helt då ;)) Kom liksom på i ett skutt att det var en grävling som skulle runt knuten. Hoppade in i köket och väntade en halvtimme innan jag gick framsidevägen och sprang efter min tidning. Detta är då andra gången vi har träffat på grävlingar på tomten. Jag är inte så glad i detta då dom, som de flesta djur förutom vandrande pinnar, springer fortare än mig.

Värmebölja

Det är inte lätt med vad man ska ha på sig längre. Det är nästan minus på morgonen (lite överdrivet) och sen sommar när man åker hem. Gott.
Idag har jobbet gått sådär, vi får hoppas på det bästa. Jag har uppdaterat infoskärmarna och spelar lite musik i ena väntrummet så nu kör vi haha
Vi tog en riktigt lång promenad hela familjen. Det är gott väder, blev ett depåstopp vid lekplatsen. Gooooonga ska man ju göra.
Nu har jag wokat en god blandning så magen är mätt. Tänkte ta en sväng till skogen men ovisst om liten Jonsson orkar.. Själv är jag rätt seg i ryggen men mannen hämtade en kartong med finfina piller från apoteket igår. Jummi..
Satt i massagestolen hos päronen, gjorde så ont att jag nästa grät en skvätt ;) den lille började knuffa bort mig så jag inte skulle göra mig illa längre. " Aj aj mamma, bort nej aj aj". Stackarn får nog men för livet.

Den ena danska doktorn slutade igår, lite trist. Hon var härligt rivig! Hon bjöd på fyllda äpplen i ugn. Gott!!! Izabella och jag har provat jeans på jobbet. Men vi var väldigt överens att 1000 spänn för att visa upp valkar på ryggen var inget vi gick med på ;) Skönt med lite folk i min ålder ibland!

Desperate times

Har förvånat en del på jobbet idag. Var taggig och jävlig. Inte min stil i vanliga fall men nu orkar jag faktiskt inte mer. Jag har bara två armar och 9 timmar på jobbet. Så idag nekade jag till vad jag blev erbjuden för jobb. Inte så där smart kanske men ska jag låtsas jag orkar? Nee jag kan också få säga nej ibland. Det finns så mycket folk  som kan göra det jobbet lika bra. Men om jag har ångest för det? Så klart, jag är ju fjantig.


Vilken dag!

Jag har bara haft möten och utbildningar idag. Jag började med Matilda och utbildade henne i det nya datasystemet. Hon är übersmart så det gick fruktansvärt fort. Sen hade jag lite lunch. Sen var det möte om vaccinationen (som jag på något sätt också blev en del i) sen var det en snabb fikapaus och sen nästa möte med Cosmicgruppen. Vi ändrade rutiner och bestämde hur vi ska jobba i fortsättningen. Lite häftigt är det ju att jag får bestämma, jag som inte har levt lika länge som en del andra har jobbat ;)
Sen var det dags att jobba som vanligt.. vilket resulterade i att jag satt och bokade om i det nya systemet och svarade på frågor. När jag släckt ner datorn och rest på mig kommer chefen med jobb.. Såååå en halvtimme senare fick jag åka hem.
Tja i morgon lär det kanske bli lite bättre? Då har jag (än så länge) bara ett möte i 2 timmar där jag är sekreterare. mmmm skriva för hand, inget jag kan längre :)

Det renoveras i vardagsrummet. Elen är bruten och jag kan inte se på tv uppe då :( Blir att ta med datorn till sängen och glo på Gordon. Har även en påse chilinötter som väntar med sällskap av pringleschips. Grrrreat!

Borde gått en promenad men vädret är för jäkla segt. I morgon är en annan dag, då kanske? ;)


Urkul

Vi hade nyss en rolig incident här hemma, lillgrabben fick en Iggle Piggle av gudmor

Denna söta sak pratar, dansa, blundar osv. Sen säger den ju roliga saker. Nu var det så att lilleman bar på honom och då sa han Makka Pakka.. Den lille försökte äta upp honom, fattade ju inte att det inte var MACKA han menade... Va sjukt kul när man var me ;)

Spackel

Igår blev taket klart. Idag är nästan allt gips på plats och en del spacklat. Jag är då den som spacklar, det är det jag klarar av enligt starka källor.. :)
Sen att jag fick klippa gräset idag för att den lille skulle vara sysselsatt är ju en annan sak. Faaaasen va tungt det var. Flyttade lite plantor idag med då SimsalaBIM möjligen dyker upp nästa vecka.
Nu har familjen varit på långpromenad och det kändes rätt ok, ska önska lite massage ikväll..

Vad gör man när tumstocken är förlång för det man ska mäta? Man bryter helt enkelt av den till lagom längd..


Sambon samlar pluspoäng...

Hopplöst när man har tv:n i sovrummet, jag däckar direkt. Igår satt jag o sov! WTF? Hur är det möjligt? Jag kommer ju vara väldigt utvilad tills vi får färdigt nere.



Galet

Igår vaknade jag med sån ryggvärk att jag knappt kunde ställa mig upp. Men efter lite knagglig start så kom jag till jobbet. till slut orkade jag inte så jag tryckte i mig en halv dundertablett. Då försvann det nästan helt. Gott. 
Nu väntar jag på att sjukgymnasten ska ringa.. Pissjobb som drabbar nacke och rygg..
Men jag skyller lite på sängen med, ska nog egentligen byta ut den tror jag.
Fick skakningar i armar och händer igår eftermiddag, som värsta parkinson.. Pinsamt men det var säkert från tabletten. Vi säger det ialla fall. Det talades om blodprover så då slutade jag lyssna.

Så nu har jag gnällt färdigt om mina krämpor, nu till något roligare.

Vi har nu satt igång med vardagsrummet, taket är grundat och ska göras i morgon igen. Lister borta och gips ska snart dit me :) Denna gången går det bra med renovering, det är liksom begränsat till ett rum inte till hela huset. När jag var höggravid så fick jaghoppa på balkar för att komma till toaletten, ni som varit gravida vet att det inte är en lätt match att ha en hinderbana till toaletten ;) Första året vi bodde här fick vi el i köket den 23 december ;) KATASTROF men vi njöt av att ha ett fungerande kök på julafton haha. Sååå om det blir byte av hus nån gång så blir det ett hus som man kan bo direkt i, inget jäkla ombygge eller fönstermålning eller so on. Heeeeeell no.¨

Har varit en sväng och hjälpt pappa dragit sladdar till högtalarna i köket. Spännande, man vet aldrig om de kommer fram i alla rör. :)

Linda och Viggo kom en sväng igår så vi tog en tripp till lekparken. Grabbarna är så söta tillsammans. Väldigt viktigt att träffa "goggo" ofta !!

ikväll ska vi då spendera tv;tittandet i sovrummet då vardagsrummet ju är utplockat. 20 spänn på att jag sover 10 min efter vi har stängt på tv:n..

Mitt lilla gudbarn Alicia fyllde 1 igår, ahh va tiden går fort. Kommer ihåg när jag var i staden och handlade och blev uppdaterad från förlossningen. Var på helspänn :)



Grattis igen lillsnuffsan!
Nu väntar jag på en annan liten knodd som borde vara dags för snart tycker vi, heja heja

Don't Stop Believin'


Tunga ögonlock

Jag är så trött, jag är så fruktansvärt trött. Hur ska jag orka jobba 3 dagar till?
Det är skönt att utbildningen är över, jag är nu fullärd ehum

Blev tagen för läkare idag, jo ja tackar :)

Fick även trycka i mig kroppkakor. Alternativet var omelett med sparris och köttbullar. Låter det nice? Nä det tyckte inte jag heller. Jag har inte mycket till övers för kroppkakor men det gick faktiskt ner. De andra tyckte dom va råa.. var väl därför jag kunde få ner en halv ;) Hualigen.

Nu ska linserna ut och huvudet mot soffkudden för att sen somna till någon serie. Precis som resten av veckan. Trist. Helgen lär ju bli bättre!

28+

Satan, nu är jag sådär gammal som jag inte ville vara.. Jag kan gå på 28+.. Skit också att jag är där redan haha. Det gick fortare än räknat, tycker det var som igår när jag flyttade in till staden coh festade varje helg, drog hem folk, hade ostbollskrig, spelade Tage, överdoserade jordnötsringar och sprayade glitter på väggarna. haha good times.
Mia och jag har festat ihop många gånger, en av dessa gick mitt körkort sönder. Jag har dragit ut på att ta nytt kort (hatar att fotas för sånt), blev ju gravid och tjockare och ville inte ha ett kort på det i 10 år. Jag har nu varit och tagit kort och tänkte att "jamen det var ju inte så länge sedan det gick sönder" ehh jo mia har ett bildbevis i den boken hon gjorde till mig när jag fyllde 25.. !!! Helvete så länge mitt körkort varit itu.. hahahahah

Idag var det heldag i staden på sjukhuset igen. Denna utbildningen bevisade för mig att plugga fortfarande inte är något för mig. Idag var jag helt slut. Som tur va umgicks jag och lilleman med Linda och "Goggo", det piggar alltid upp.

I morgon är det dags igen för 8-17 utbildning. Sen är det klart.

Jag är trött, bara för att jag är så gammal antagligen..  ;)

Dagens örongodis


Bakjour

Japp det är jag det, jag har den telefonen i alla fall :) Undra om jag får samma tillägg? ;) ska fråga feffen i morgon. Har haft två dagars utbildning i O-hamn. 8-17. Suger? Oja big time det är mest det där att hålla sig alert och få in något i skallen hela dagen. Det går bra de första timmarna men seeeen. Ahh jag hoppas det sitter snart.
Vi äter lunch samtidigt som mina gamla arbetskamrater. Anthony diskuterade mitt intag av ketchup, ähh det är nyttigt. Tomat ju.

Nu är det en jättehög till tvätt som väntar på ett hett järn. Ja min uppgift ikväll. I mrg är det vanligt jobb. Det ska bli gott med lite paus.


Nytt hår

Igår var jag och klippte mig. Jag hade ju bokat tiden men sambon har i smyg ringt och förlängt tiden, beställt hår till mig och betalat. Romantiker eller hur? Jag bara myser. Sånt gillar jag. Han är även poppis på salongen nu ;)
 




Tar vi kort på mamma så ska jag också vara med!

Idag har jag mitt vanliga hår och ska jobba på att få till bra frisyrer med det andra. phu.. är ju inte en girligirl direkt.. Det kommer bli en jobbig helg haha

Tack Fredde !


Klapp på axeln

Jora idag fick vi beröm, vi är alltså bara så duktiga :) 

I morgon ska jag göra något kul, kommer bli retad på jobbet men det kan jag ta.. dom är bara 25 mot 1 ;)

RSS 2.0