På gränsen

Såg nyss Allsång på gränsen, föll som en fura för denna: sen kom : Happy moment ;)

New dress

Vi var och handlade presenter igår, jag gick även med på förnedring inne på MQ. Fredde valde ut lite kläder som jag skulle testa. Den första klänningen var skitfin men mina tuttar fick inte plats. Jag undrar nu då hur alla silikonbrudar köper kläder. Jag menar dom HAR ju faktiskt bröst.. Anyway så shoppade jag hem denna goding:

Roadtrip

Äntligen kommer jag ur huset igen ;) Har ju inte kunnat röra på benen direkt men idag blir det en sväng för att handla presenter. Detta utan kidsen, vilket gör det hela lite lättare ;) Måste bara hinna med att duscha för inget torrschampo i världen fixar denna frissen..

Det tar sig

Det var några nätter sedan sista mardrömmen men inatt var det dags igen. Hela dagen blir förstörd för även om man vet att det var en dröm så känns det så verkligt trots att jag vaknat. Ryser och försöker tänka på något annat.

Mm regn

äntligen! Jag ville verkligen inte vara ute idag ;) Fick ta en tur ut med grannen och bygga lite fördämningar och bäckar ;) Kennert har alltid vassa idéer! Dessvärre flyter hans potatis..

pics


Summa summarum

åh jag är så klen efter helgen. För mycket mat, dricka och vakenhet.. :) Givetvis underbart roligt men man är ju inte 20 längre. Vi tog midsommarmiddag och mor och far, 2 efterrätter och en stinn buk senare gick vi hem och påbörjade kvällens bravader. Grillat med familjen Läggeberger. Marcus tyckte det var tvunget med mer snaps så det var ju bara på att igen. Kvällen gick i ett rasande tempo och vi hann inte hälften av vad vi skulle men äta och dricka är inte helt galet det heller :)

I lördags försökte jag övertala Anton att ta sin nya cykel (utan stödhjul) men han vägrade. Hård som jag är så tog jag bort stödhjulen på den lilla cykeln och grabben cyklade iväg själv. Snopet för mig som tänkte att han skulle gilla den andra bättre då. Dagen efter lärde han sig att komma igång själv, även på gräset. Men den stora cykeln vägrar han ändå ;)

Igår blev det mer jordgubbstårta och god mat. Tänkte att en liten löptur vore på plats. Efter 500 m trodde jag att benen skulle gå av, fast jag är ju lite tjurskallig så jag fortsatte. Men jag kom bara hälften innan jag var tvungen att bryta. Fick ligga i soffan resten av kvällen och vara ynklig. Idag kan jag gå men det är i stort sett bara det. Något gick fel helt enkelt :(

Idag jobbar Fredde över och när han väl kommer hem så har han styrelsemöte. Såååå alone again.. Sen jobbar han väl över hela veckan utom onsdag men då har vi fotbollsavslutning. Det är mycket nu ;)


Midsommar

Då var det dags. Jag och Hannes tog en morgonpromenad och plockade blommor och svamp. Ska försöka tråckla ihop lite kransar till dom.
Vi ska sedan på traditionsenlig middag hos päronen med tårta och snaps. Ikväll kommer Läggebergerfamiljen och grillar med oss. Jag håller precis på att göra efterrätten. Hallonpannacottapaj. Har faktiskt kokat upp hallonen så ingen ska få vinterkräksjuka :) Ska förbereda lite grillspett till barnen och eventuellt lite jordgubbar med vit choklad. Hoppas på gott väder och en härlig dag! Kram på er

Kväller

Efter fotbollsskolan tog jag en sväng på spåret. Slog tiden med 2 minuter trots att jag hade ont. Det är nu skadorna börjar haha den där åldern.. Men nu sover båda barnen och Fredde är inte hemma än så jag tror jag lägger huvudet på kudden och bara vilar ögonen lite...

Morgonmys

Bjuder på en bild med kuddrufs och pandaögon :)

Precis vad jag behövde

Mia, Alicia och Lowe var här en stund igår och lekte. Det är alltid trevligt att prata av sig lite :) Tror en liten Lowestrumpa stannade kvar? Saknar du någon Mia?
När Fredde kom hem vid halv 8 lämnade jag skrikande barn och ett skitigt hus till honom och åkte in till stan. Strosade runt i hamnen och vara njöt av vädret, folket och lugnet. Saknar att bo i stan! Var på MYCKET bättre humör när jag kom hem ;)

More good news

Vilket humör man kan bli på.. Inget positivt alls. Måste hitta något som gör mig glad strax.. Fredde jobbar över hela veckan. I morgon börjar han tidigare istället men å andra sidan har han fotbollsskola på kvällen. Så handla ser ut att göras då Maxi har nattöppet! Men hoppas på uppladdning av batterierna ikväll..

Oh dear

Klockan är bara 20 och jag är överlycklig att barnen sover. Den här eftermiddagen vill jag INTE ha igen. Att dom orkar! :) Jag är helt slut i huvudet och tänkte att i morgon åker jag när Fredde kommer hem. Joda.. han påminde mig om att han jobbar över så jag kommer inte iväg förens 19. Nåja det brukar vara varmt o gott ändå, tänkte kika på vattnet lite, läsa någon bok eller bara köpa en glass :)

<3

Det gör ont att veta att du aldrig kommer minnas stunderna jag aldrig kommer glömma.. Fint va? :)

Drömmen

Huset var lika fint som jag hoppades. Dessvärre är det ju renovering. Det kan bli underbart och helt fantastiskt men det är inte värt det för mig. Det är tungt att hinna med allt ändå. Men hoppas att någon av vännerna handlar det :)

Gymmet var helt kanon, grabbarna har gjort ett bra jobb. Bra av dom att klä sig i det tajtaste dom hade med inför visningen hehe

Anton lyckades slå upp en mjuktennisboll i päronträdet och vi försökte få ner den fast jag ser den inte ens. Han har nu funderat i några timmar på hur vi ska få ner den och har kommit fram till ett säkert kort. "Mamma vi sågar ner alla grenar så är det klart sen". Ja och pappa skulle jubla.

Bakat lite idag, mamma kommer på middag när hon slutar jobba. Pappa och Fredde åker på fotboll. Go uppdelning tycker jag, glad o slippa haha

söndag

R seg o sliten idag. Varit på visning och även sett gymmet men mer orkar jag inte haha

snabbis

Har sprungit kl 8. Slog rekord på tiden. Målar fönster och ska vara social på rännbollen i eftermiddag. Allt flyter på ;-)

Jox

Jag drog på mig skorna och skulle ut. Efter första låten så försvinner 3.. Tackar. Nada musik. Detta är ju för mig som att ge upp. Orkar inte höra mina hjärtslag :) Fick även hjärtklappning första gången i år. Spännande! Det positiva med denna runda var att gräset var klippt så det var mindre terränglöpning ;) Först den ena sen det andra..

Nu blir det film och kanske slinker det ner något gott med :)

Sova

Jag fick sova till 9 idag, det var bra trevligt. Mardrömmar inatt igen, eller ja såna drömmar där man får jaga och jaga och aldrig lyckas.. :) Jag drömde om jobbet och att jag aldrig han göra klart, jag drömde även om huset jag vill ha och hur det såg ut inne. Jag kommer så klart inte sätta mig i ett renoveringsobjekt fler gånger, ingen normal människa ska göra det! Men det är ett så vackert hus :)

Igår somnade Hannes efter glassen, jag och Anton skulle se en film. Jag somnade i Antons säng och sov till Fredde kom hem. Så det blev pizza.... Jag åt faktiskt pizza med, det går med en mängd kebabsås på. På kvällen blev det brownie från Statoil. Det är sjukt gott. Allt chokladkladd mmmmm. Tänkte ut och springa i regnet nu, som Jörgen skrev, det behövs två rundor idag :)

Mitt nummer

Har fått mitt telnummer flyttat nu så jag har numera mitt gamla :)

Sprang/joggade lite igår, var för jäkla varmt bara. Skulle tagit ett dopp i poolen om jag hade orkat ;) Idag är det sommarfest på Vitsippan men kanske kan trycka in en liten tur efter?

Nästa vecka är mina grabbar hemma båda två. Så jag tänkte ta en sväng till staden någon kväll och bara andas ;) Det var länge sedan jag var ute och gick någon längre sträcka så kan ju vidga vyerna och ta en promenad där istället. Se lite vatten osv :)



Ensam

Sambon ska på styrelsemöte så jag får gosa med Zlatan ensam. Det lär ju svida ;)

Blev inget

Orkade inte ut igår, får ta en längre sträcka idag.

Nu väntar jag på att få hämta hem Anton, om vädret tillåter tar vi en glass på vägen :)

Hannes har lyckats skada sig ett antal gånger idag. Värst var när han slog i läppen så den sprack mot tänderna. Hela hans fina tröja var blodig :( Men han verkar annars vara på bra humör så det härdade väl bara :)

Är annars väldigt lycklig just nu, sommaren bjuder på så mycket jag önskat länge och allt händer på en gång. Hur kan man toppa det ;)

beroende

Har lyckats bli beroende av quizkampen.. satans spel :) allt hände då jag bytte mobil för några dagar sedan. Helt plötsligt kunde jag använda appar igen ;)

Vi var ju och grillade med FIF, min bordskavaljer var Fredrick. Alltid lika kul att träffa honom. Anton blev underhållen av laget och spelade fotboll i 3 timmar. Båda grabbarna tog sovmorgon efter det.

Sprang en sväng igår och lyckades utöka lite, ångrar att jag inte tog ett varv till men kanske idag om det inte åskar som igår vill säga. Huset skakade, har aldrig varit med om det här hemma.

Update

Hannes har inte gått upp så mycket i vikt, men läkaren tyckte vi kunde avvakta lite. Han äter ju i alla fall.. Var jättehärligt att vara en stund på jobbet med, kul att se på när andra jobbar ju!

Fredde och jag lämnade knoddarna hos mor och far och önskade dom lycka till hehe. Vi drog sedan på bio i Kalmar och såg snabba bilar och fina grabbar. Dock har grabbarna blivit något äldre, inte för att jag klagar, det blir ju jag med. Men dom har nog blivit mer manligt snygga.

Igår var det kalas i Kalmar, vi satt i solen och myste hela dagen. Barnen skötte sig i stort sett själva och efter kalaset så tog vi en kamp i kubb. Marika och jag briljerade ;) Fick även en del sol på armarna då vi satt i solen från 13 - 17 typ :)

Idag följde jag med mina föräldrar till Växjö för shopping. Började med pappsen, det tog 20 min i en affär så var han klar för hela sommaren. Joda han är effektiv. Jag lyckades hitta shorts, bh, kofta och ett linne. Fick även en mjukisdress i chockrosa. Eller kanske grisrosa :P Vi var iväg i stort sett hela dagen och när jag kom hem var det dags för grabbarna att sova och sen drog jag ut på spåret för att bränna den jäkla chokladmuffinsen jag tryckte ner :) Till lunchen åt jag en bakad potatis med gubbröra, det var sjukt gott!! Nu ser jag på skitfotboll och hoppas fredde tröttnar så vi kan byta kanal.

I morgon är det dags för grill med FIF, så ännu en kväll md trevligt folk och förhoppningsvis fint väder.

Vi har förresten fixat en tripp till för fredde o mig. Karlstad.. Varför undrar ni kanske? Jo http://putteiparken.se/artister/scooter/ därför!!

Dr

Strax åker jag och Hannes till den stora byn och tar en sväng till doktorn. Ska passa på att byta mitt lösenord på jobbet så jag kommer åt mailen hemma med. Börjar känna mig utanför ;)

Ljust

Det ser ut som det blir bio i morgon.. Hoppas hoppas ;)

Good flow

Hade lite småträning under dagen med gräsklippning och trimning av häckar.. Sen tog jag mig ut på både promenad och en löparrunda. Rekord för mig men givetvis ballade min app ur och jag fick inte se hur lång tid det tog. Bannat, betyder att jag måste göra om det idag :)

Het natt

Visst var det varmt i natt? Jag var uppe ett antal gånger med båda killarna. Anton vaknade 2 och Hannes 3:30.. Sen var det uppetid en stund. Snark..
Igår var vi och lekte lite, jag testade poledancing och hade lite att lära ;) Hannes fick åka lite kana. När vi höll på med maten så kom det två MC galningar och hälsade på. Dom doftade gott ;)
Härligt med middagsgäster bara sådär! :)

Idag blir det fint väder, vi ska vara ute. Eller ja, Anton är redan ute med morfar. Det är bara jag som väntar in lite då jag inte riktigt kan köra igång gräsklipparen 8 på morgonen ;)

Huslig

Idag har jag gjort slag i saken och klätt om en möbel, hm ja en typ förvaringsgrej till sovrummet. Köpte tyg och körde på känn. Ska bara bli godkänt också..

Snabbis

Idag är det pyssel inne med mina underbara killar <3 Njuter av varje sekund med min familj :)

RSS 2.0