Älskar regnet!

Så underbart att det regnar. Jag tycker iofs om sol, men ahh så gutt att bara kura upp i soffan och glo på film eller baka något gott. Slipper man ju få ångest att man inte ligger i solen o gassar heller :)

Har varit bjudna på middag, först hos Linda o Thobias där vi fick underbar mat och väldigt trevligt sällskap. Sen hos Mia o Matte där vi fick underbar mat och väldigt trevligt sällskap. Haha det är la gutt att ha så bra människor runt sig?
Hade en liten tävling in på småtimmarna om vilket årtal låtarna kom. Tja.. gick sådär. Vi trodde vi va grymma på 80-talet med disco osv men tji fick vi, det var faktiskt på 90-talet allt hände :)

Love parade och kryssningen gjorde sig påmind igen, nån gång... nån gång!!

I kväll är det 13 år sedan jag o sambon var ute i staden och kramades. Låten som gick varm i Volvobilarna som körde runt staden var Barbie girl.. Vet även vad jag hade för tröja på mig, är det inte häftigt så säg? (eller lite rubbat det funkar också) Så i morgon är det 13 år sedan jag satt i Ann-Sophies (mammas) lägenhet och spelade Sonic på Sega. Ann-Sophie ringde dit mannen då hon var riktigt trött på mitt tjat om kvällen innan. Då dök det upp en lång man som frågade varför jag inte ringde.. :) Sen var det klart! Smidigt och enkelt på den tiden ;)


Hot hot hot

Just idag har det stått i tidningen typ en vecka att det ska vara regn och kallt.. Då passade jag på att boka ansiktsbehandling och massagen då det inte var för hett.. Tji fick jag. Tur att det var hyfsad AC därinne. Känner mig fräsch och avslappnad och mår rätt gott nu!

Idag ska vi grilla (ovanligt) jag börjar snart bli lite off på detta men ett tag till överlever jag ;)

Titta på godingarna nedanför, dom är så underbart söta!




Just det, sambon hyrde en film igår.. Han sa att den var bra... Jadå, om ni gillar att se en liten kille och hans pappa svälta, frysa och nästan dö, människor som äter varandra och att slutet av filmen skapar en så fin dödsångest så måste jag bara rekommendera "Vägen". Jag grinade halva filmen. Han får aldrig mer någonsin välja film själv! Fruktansvärt känslomässigt.


andra veckan

Ja jag har påbörjat andra veckan på min semester. mmm det är gutt.
I söndags var vi på dop, lilla Enya fick vatten på huvudet.
I måndags var vi med stora familjen och badade i insjön och sedan grillade vi här hemma. Mys!!
I går var vi och tog blodprover på den lille och jag smet iväg mitt i för sjukgymnastik. Sen på kvällen fick vi underbar mat hos Linda och Thobias. Viggo o lillkillen går bra ihop, springer runt o håller hand och huvudintresset är traktorn:)
Idag har jag spenderat dagen hos Mia, hon gödde mig med god mat och efterätt! Massa prat blev det med.

Trevligt att ha så fina vänner :)

I morgon ska jag på ansiktsbehandling, aj aj men gutt efteråt. Fick tid till röntgen nu me, precis innan vi ska åka. Kan inte bli mer perfekt än så. Ibland ska man ha tur.

Har lyssnat på Lundell lite grann nu, jag ska banne mig lära mig fler texter.

Den store grillfantasten hemma har äntligen fått sin Webergrill. Så nu blir det grillat varje dag resten av sommaren.. Jag förstår inte skillnaden, han säger att jag är dum som inte fattar. Må så vara men det är kol, det är ett galler och det är kött. Vad är skillnaden? Han har ett speciellt förhållande till sin grill.....

Den lille gjorde sin pappa extra glad idag, han sa "tack tack snälla pappa". Han vet vilka knappar som ska tryckas på ;)

Grönbete

Ja kossorna var inte i vägen igår, det blev baggisar, godis och dricka på samma ställe som vi bytte ringar.. Stumpen och Sebben mötte upp och dt blev mer dricka för dom som inte körde.....ehum!
Lundell är fruktansvärt underbar live. Jag skämdes dock över min textkunskap men det hade nog alla gjort bredvid stumpen.. han är kung! Han visste nästan alla låtar och kunde dom utantill. Sebben väntade på de tre låtar han hade hört innan.. dom kom inte.. hahaha Men allt som allt så var det underbart, är så fin stämning och vädret är alltid på topp. Saknade bara "hon gör mig galen" Det är ju allsång på den, men men han hade ju annat att sjunga med i när man väl kunde texten ;)

Myror

Vi har myror i hallen. Sambon handlar just nu dosorna som ska döda dessa i år igen. Sabla otyg.
Igår var vi i staden och kikade lite. Den lille fick bada hos mormor och morfar. Hittade det jag sökte och lite till. Sambon skulle även till sjukgymnasten. Efter det var det middagsdags på Zorbas. Mums.
Vi var även inne på EDT och sambon såg ut en fin. Jag funderar fortfarande på vad jag ska göra nästa gång. Får nog ta något år till haha.

Idag är det dagen D. Slottsruinen och Lundell. Hoppas kossorna inte är ute..

Brum brum

Nu har vi varit i staden och kikat på bilar.. Yummi!! Precis såna önskar jag mig i julklapp ;)
Sonen var helt tyst och vrålglodde, han gillar bilar.. Vem kan han ha fått det av?
Jättefint väder och mycket folk, perfekt för galningarna haha

Haha jag vann!

Har nu suttit och sprättat upp naveln :) fick börja med en annan smalare piercing och sen verkligen pressa in den andra. Åh jag mår så illa nu, usch. Men nu jäklar sitter den. Och den sitter hårt!

Nu luktar det vitlöksbröd och en kall sallad till det. Ahh

Nära döden upplevelse

Uhhh jag skulle sätta in piercingen i naveln igen. F*U*C*K vad det gjorde ont. Den har vuxit igen lite grann. Märkligt att den inte gjorde det på 5 mån när jag var gravid. Men nu ska den trilskas. EFter bara några månader.  höll på att spy och svimma så jag avvaktar tills det inte gör ont längre. Då ska staven som dom gjorde hålet med in. ;) Den är vass och det ska svida!! Men först vila så jag inte svimmar av tanken. URK

Diskussion

Liten: La lash
Jag: Ja, fluga
Liten: Nej la lash
Jag: Nej fluga
Liten: La lash
Jag: Fluga
Liten: LA LASH
Jag:Fluga!
Liten: NEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ
Jag: Jooo
Liten; Nej la lash
Jag: Ok la lash..

Man vet när man har förlorat..

Ingen åska här inte

Värne fortsätter, solen gassar och poolen är ljummen. Ahh

Får dock ändra mina matvanor. Jag äter endast sallad nu;) Vi började med kyckling och fetaost, nu har vi gått över till ost och skinka. Fruktansvärt gott och lätt att äta. Ikväll blir det väl grillen då sambon börjar få abstinens.

Sambon åkte iväg för träning, sonen sover gott - den kombinationen är inte helt galen..

Måste nog åka och ta ett dopp i insjön, ryktas om finbesök från K-dala :) skönt att simma lite med om man vågar doppa sig.

Var inne på att handla ny mobil nyss men jag använder den knappt längre. Nu känns det onödigt och jag skiter nog i det. Jag vill ju ha en som man ringer med och kan messa med. Inget mer.. Såna säljer dom inte :D
I´m getting old.

Nu sitter någon i sin säng och sjunger.. Tror han vill "ut och åta tatto me goggo"

Summer


Idag har vi hjälp med flytten av spridaren :)



Nyklippt och blöt efter hopp i vattenspridaren




Den nya vagnen. Älskar färgen!


Idag har den lille o jag tagit det lugnt på fm då pappsen varit och tränat. Sen var det en tur till insjön så vi kunde svalka oss och leka lite. Går ju inte bara bada pool.
Den lille är inte rädd för vattnet utan delar gärna med sig, Micke fick känna på det :)

Vi äter mängder med glass och älskar vår AC. Grillar och badar, leker och busar. Det är sommar, det känns!

Visste väl det

Såg nyss på deep blue sea, i slutet när dom ska döda sista hajen så spelas det ett gutt sound. Visste att jag har hört det miljoner gånger innan..
just listen:

Gudmor kan hon, och fint blev det

Nu har den lille fått en friss.. han är inte galen beatlessångare längre :) Maria räddade dagen!! Tack gumman! Fick se mitt lilla gudbarn göra stora framsteg me. Duktig flicka! Så underbart glad och söt hon é. Har varit i kontakt med lite för mycket gos idag för att inte bli sugen på en till..
På jobbet fick jag känna när donnans flicka bökade runt i magen. Jisses va stark, men det är så mysigt på något sätt. Helst när det inte är ens egna mage ;) Anastasia och jag sa att vi satsar på beach 2011, Gassan kikade över solglasögonen och sa "lycka till!" Jag tror han har lärt känna mig haha

Nu har jag 2 jobbdagar kvar innan semester. Fattar ni hur fint det är?

Igår var vi hos jobbarkompis och åt gott. Blev lite senare än vanligt för mig så jag var lite sleten idag. I morgon ska jag börja jobba halv 7. Uscha, det är hårt ;)
Sen jobbar jag sent på fredag men det är helt ok, bara jag får semester :D

Nu skiter jag i den pissiga fotbollen, jag går upp o lägger mig istället. Natti natt

Bilder





MR

Idag var jag hos ortopeden. Han klämde lite och hade föreläsning :) Intressant att se röntgenbilder när man får allt förklarat. Hur som helst så blir det en magnetröntgen först, ev titthålsoperation efter detta. Men ska träffa honom igen för att se hur vi ska gå vidare.

Jag skulle ju till tandläkaren för några veckor sedan och laga hål. Väl där så kom jag in och sköterskan gav mig bedövning så han bara hade till att påbörja lagningen när han väl var färdig med patienten innan mig. När han kom in så kikade han i munnen sen i min journal och frågade vart mina bilder va. Dom fanns inte.. hehe kul när det händer. Han fortsatte kolla i munnen och till sist tog han nya bilder. Sen sa han att det inte fanns något hål att laga. Grattis du har vunnit en gratis bedövning. Gutt att jobba med halva ansiktet borta ;)

Har börjat fundera på förändring, jag är sugen. Har hämtat lite papper idag men är bara på planeringsstadiet. Vi får se :)

Den lille blev överlycklig häromkvällen. Mormor och morfar hade handlat en traktor till honom som han kan trampa runt på. Herregud vilket liv att få in honom om kvällarna. Han ska köra traktorn tills han somnar.

Fick en undersökning på lunchen av arbetskamrat, hon ville se om hon hade bättre diagnos än ortopeden. Dom verkar vara på samma spår, hon är bra hon.

Vi spenderade en del av söndagen i vattnet med kompisar och det var gutt att svalka sig lite. Ok jag har ju badat i den lilles pool men ehh ja det är ju inte så mycket vatten där :) Tänkte jag skulle börja simma lite på semestern och se om axeln håller för det. Det är ju fint att röra på sig och man väger så mycket mindre i vatten :D

New ride!

Idag var vi i den stora staden och skulle kika på ett nytt fordon till den lille. Babyproffsen är det som gäller :) Blev jackpot direkt och nu har vi ännu en Emmaljunga hemma. Brio fick spö även denna gång. Mest p g a färgen.
Vi gick en sväng vid hamnen och smaskade glass. Skulle fortsätta handla lite men jag blev rikigt dålig. Jag glömmer dricka men mest glömmer jag salt som jag måste ha för att inte bli kräkig.. Så nu börjar jag snart återhämta mig men fyyy för att må illa i värmen.

RSS 2.0