<3



Lite kärlek på eftermiddagen


Onödigt vetande.

Idag är det söndag, jag har inte gjort något alls i helgen. I morgon är det måndag och jag jobbar. På tisdag är jag ledig men det lär inte bli mycket gjort då heller. Onsdag ha jag utbildning IGEN.. faan skiten tar inte slut. Ska vara eftermiddag i O-hamn och lära mig något antagligen. Torsdag blir avgörande och sedan är det långmöte sen är det fredag igen.

Igår grillade vi ialla fall. Det är då man tycker om att ha hus. Sitta ut och äta på altanen och bara njuta. :)

Idag har jag planer, de kommer antaligen gå i stöpet om cirka 2 timmar, jag är positivt inställd idag känner jag!

Våren

Ahh vilken känsla att hämta tidningen kl 04:30, lyssna på fåglarna och andas in den underbara morgonluften. Mm egentid tänker man och sätter sig med tidningen och oboyen. Det tar 2 minuter sen är det någon liten sötnos som ska hänga på och gå upp.. hehe. Han ska nu spela data så jag kan duscha. Bra upplägg :)

En kort dag på jobbet, det är bra start på helgen.

Rövragg

Smörgåsen gick ner så fort pappa hade ringt. Ja jag har ingen pondus här inte..

Anton har hittat ett spel på nätet som han fastnat vid. Nu sitter han och fjäskar för att få spela. Han kliar mig på ryggen och frågar om jag inte är klar snart, tss jag är ju inte så dum så jag säger att jag är klar så han slutar ;)

Annars är jag trött, repet är nära som dom säger.. Jag hatar hur det är just nu, verkligen hatar det!! Anton och jag var ute och gick en sväng, vi får se om det blir kryckor i morgon. Nehe om jag skulle låta den otåliga spela lite så jag kan slava vidare vid stryckbordet.

Ai Se Eu Te Pego

Alltså, jag lär mig tycka om låten men fortfarande: Hur kan så många tjejer stå och tråna efter en Tobbe trollkarl look a like? Dont get it.. really dont get it..

Idag är det VAB, det är karantändag så han är ju inte riktigt jättesjuk direkt. Men vi håller på att slå rekord i frukosttid. Lär bli många timmar innan den där smörgåsen går ner. Vi är inte direkt överens så han ska säga till sin pappa sen.. Mmm jag darrar.. Som straff för att jag inte låter honom enbart äta pålägg så hällde han ut en tallrik med smulor i soffan. (djup suck) det tar vi sen..

Vidrig dröm

Inatt har jag inte sovit så mycket, av flera skäl. Ett av dom var en fruktansvärt obehaglig dröm. Kommer så klart inte ihåg detaljer men känsla av att bli av med en så nära vän som man kunnat prata med om allt och tyckt så mycket om slet i hjärtat. Tårarna var nära när jag vaknade. Det var så nära sanningen det kunde :(
Det gör fortfarande väldigt ont att tänka på det, att aldrig mer kunna träffas och skratta och prata mm tillsammans..

Halta Stina

Fick en liten annorlunda dag på jobbet igår. I förrgår gick mamma jag och Anton en promenad, väldigt kort sådan men ändå. På kvällen höll inte mitt ben, jag föll som en flodhäst. Tänkte sova bort det men kunde inte stödja på det igår heller. Blev kryckor för att ta mig till jobbet. Sött.. Mobbad? Jag? Duktigt! Chefen tyckte inte jag föregick med gott exempel då patienterna glodde på mig ;) Men idag är allt som vanligt, kanske inte ska ut o springa men ändå.

Slapp dag idag, blev inte alls som vi tänkt men det är så jäkla sällan det blir som man tänkt så det är mer än vanligt. Men jag är så segt trött..

Vår trappa som är helt utan räcken osv ska faktiskt bli färdig snart. Det är bara så att allt tar sån tid, det hade man inte räknat med när man att i lägenhet och drömde om hus. Ibland har man ju känt som tjejen i Arga snickaren sist "drömmen med huset är att jämna det med marken" Klockrent. Jag är otålig och har 30-årskris. Det är hårt nu haha


Oh my..

Lång dag idag, lång dag på röven.. Det var ett fasligt sittande men urkul dag. Jag fick min teori verifierad också. Vi fick se 12 bilder på olika utstyrslar i vården. Den första var en man med en bebis i famnen en annan var en man i modellpose i operationskläder, sen var det några olika bilder på män och kvinnor. Jag hade inte en tanke på någon annan bild än operationskläderna. Dom är inte så granna, men faaan så hett. Min kompanjon valde mannen med bebisen, det är också en höjdare så klart. Men ahh hur illa en läkare ser ut i vanliga fall så klä på honom den gröna dressen så dreglar jag.. och majoriteten av damerna på plats. Mmm något jag saknar från mitt tidigare jobb hehe. Är något manligt över det.

Fick också köra på fel sida av vägen rätt länge. Det var värst vad det ska läggas nytt, bara för bilen var ren. Fick så klart skit när jag kom fram att den var smutsig. Tja men alltså, VILKEN väg kunde jag ta?

Min lilla älskling och jag har ätit glass och myst, pappan i huset är inte hemma.. men då är det ingen som hånar mig när Brynäs missar mål osv. Hoppas dom lyckas vinna, jag orkar inte mer spänning nu.

Inatt önskar jag mig lite mer sömn, jag behöver vara pigg i morgon jag lovar!

Jag ljög

Skrev för ett tag sedan att det var sista utbildningen på ett par år.. Så fel jag hade. I morgon är det heldag i O-town, betmötande tror jag det var.. Obligatoriskt så man ska känna sig utvald ;) Har inbokad fikadejt med, det är spännande!!

Idag gjorde jag klart vårens statistik. Man kan hitta mitt (och massor andras) jobb på vantetider.se bara ett tips :) Men än är inte det upplagt för våren, sista dagen är på måndag. Anyway så är jag klar. Det är gottit, ska bara göra lite diagram så kan jag med varm hand lämna över till närmst sörjande som får ta det i höst. Ha ha ha med ett hånflin.

Onsdag så är ju andra halvan borta på jobbet så det blir nog hektiskt. Torsdag är det möte och sedan gruppmöte. Fredag ska jag på samtal efter jobbet.

Brynäsjävlarna vann inte igår, jag höll mig vaken helt i onödan, mjo det var fantastisk ishockey men ändå.. det sög. Nu måste dom vinna på bortaplan i morgon annars så är Fredde en glad jävel.

Ensam

Sambon stack tidigt, jag och godingen klippte lite träd sen ville han till mormor och morfar som absolut ville ta med honom så nu är jag själv och ska njuta av lite fika och sedan passa på med sånt man inte har tid med annars :)


Estocolmo

Fredde är på väg, jag orkade inte ens bry mig så tidigt :) Jag får eventuellt putsa när han kommer hem! Jag ska däremot underhålla en liten galning hemma idag så jag har fullt upp. Ska även lägga upp lite bilder på face när jag nu får fram alla korten.. Ehh ja jag hoppas det blir idag. Nu poppas det lite så vi ska vakna, det är så sauens kallt ute ju. Måste vänta in solen lite tror jag!


Jobb

I morgon ska jag jobba, första gången på 2 veckor. Det är skönt, hoppas det flyter på resten av våren. Har svårt att somna om kvällarna, massa tankar som inte försvinner och problem som jag tycker jag måste lösa 1 på natten. Bara att stirra i taket. Det är märkligt då jag alltid har kunnat somna var som helst, när som helst och hur som helst.

Hur som helst så hoppas jag att det blir bättre nu och att jag inte behöver ta en dust med FK.

Sjukstuga

Idag är det synd om Fredde, VÄLDIGT synd.. han har 37,8 i temp. Hua att han lever.. Det har klagats en hel del idag. Det är bäst att han får ligga i soffan och vara dödssjuk och jag beställer pizza.. Det är bäst..

Påskhelvetet

Lillkillen sov hos mormor och morfar inatt, vi passade på att ta en sväng till staden för lite lugnare shopping :) Jag somnade väl runt 0-snåret och var sådär gott pigg. Det snöade friskt och som vanligt hade vi räknat med detta och hade vintersulor på :) Vi handlade kläder till lillkillen på Stadium, det var lugnare denna gången så jag kunde vara kvar :) Jag hittade mig ett par skor med toningeffekt eller vad det hette.. Well jag tror inte riktigt att den skon ska förändra mitt liv men den var så underbart skön så jag handlade. Vi var ju tvungna att ta en sväng på Ikea också. 3 saker köpte vi! 3.. kommer inte ihåg om jag handlat så lite någon gång innan. Sen blev det en del affärer inne i Kaaaamaaar också. Babyproffsen är grymt jobbigt, det är så mycket man vill ha hela tiden och allt är så puttinuttigtsött så man dör en smula.

Sen var det middag hos päronen och jag mår som jag förtjänar helt enkelt. Smakade päronehh någonting som tequila rose fast päron, det var smaskens, blir nog ett par i sommar. Mamma höll på att spy på bordet när hon testade den nya whiskyn. Den var rökig, och smakade som att slicka på en sadel enligt utsago. Jag dricker inte sån skit, det är bara snuskigt. Kaffet med After eight var uppfriskande om man är förkyld ;)  Lillmannen ville ju inte följa med hem, det är liksom roligare hos mormor och morfar, men hem kom han faktiskt. Försöker få honom att tycka att han ska sova nu för mamma vill se något annat är Dora..

Har diskuterat huset, jag tror vi fastnar rejält. Jag tror vi kommer slåss. Jag har världens sämsta humör just nu och den stackaren som inte förstår mig (det är alltså ingen just nu) ligger så pyrt till att det är hemskt. Allt stör mig t o m en del inlägg på facebook... Det är alltså illa.. Riktigt illa.

Nehe nu tar vi en dust med Anton och sen tycker Fredde att jag ska sova, han är inte så där värst sugen på mer av mitt sällskap idag..

Snö

Det är en dag som denna man är glad att vinterdäcken sitter på :)

Biltvätt

Jag stod över idag, jag tog garaget i strupen med skruvdragaren :) Den lille mannen hjälpte så klart pappa, jag sa att han kunde tvätta däck o fälgar. "Ja mamma, jag tar älgarna" Bra där, han var riktigt duktig. Jag ska tukta honom så han verkligen fixar med bilar. Det är skönt att köra en blank en..

Jag är grillsugen med, det tär lite att vi inte har grillat något kött än i år. Är så sugen!

Nu ska jag sitta och spela lite dåliga spel medan Fredde spelar innebandy. Den lille mannen sover så gott så det är en bra tid för spel :)

Hett info i tidningen

Såg att dom skrev att det var dåligt med lammkött till helgen.. En del stannar nog hemma från krogen nu ;)

Seg måndag

Fredde var mysig idag och gjorde våfflor. Jag som då inte tål mer än en våfflis klarade en halv idag. Det är för mycket fett och grädde för min mage så det vänder sig så att säga. Den lille mannen har dock stålmage som morfar och krängde i sig två. Trots att vi hade ätit innan. Fattar inte att han inte är smällfet den lilla godisgrisen.

I helgen tänkte vi åka o handla skor till lilleman, han tyckte väl det var en bra idé tills vi var klarar med första affären. Sen var det tvärilskt. På stadium var det 25% så alla var där, tack för att en ung kille hittade ett par perfekta skor till grabben, jag tog efter det till flykten till bilen då jag hade cellskräck. Fy satan va långa köer och trångt. Värre än Ullared. Trots en helt misslyckad förmiddag så kom vi hem med skor till honom, även sandaler. Kan låta tidigt men förra året fick vi beställa från skåne så i år är vi tidiga! Jag hann ju så klart hitta ett par skor med, dom prickiga nedan. Jag skulle handla ett par bekväma skor till mina feta fötter. Eh jo alltså det ska jag säkert nästa gång, men nu var jag förälskad och dom är gooa!! Jag blir faan 15 cm längre, det är en vinst i sig! Men att dom är sköna om någon månad eller så är väl tveksamt. Kanske sent i sommar?

Jag har inte varit så aktiv idag heller, sovit och sovit och slappat. I och för sig en livsstil som jag annars beundrar men när man väl lever den så är det inte så hett.. Ska försöka mig på att göra något denna vecka, annars blir det chock på tisdag.

Nehe nu blir det lite Familjen annorlunda för att se hur lätt det är med ett barn ;)


0-1

Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Heja Brynäs! Sambon säger att jag inte har slutspelsrespekt. You dont say?? Varje tillfälle jag har att bränna av en hejaramsa så tar jag ju den. Sen att han är en usel förlorare och en ännu sämre vinnare gör ju inte saken bättre. Vi har varit ovänner varannan dag nu. :)

Cute


Visst är dom underbart söta? Har dom på just nu, måste ju gå in dom lite ;)

Lycka

Det känns bra när man gjort sig i ordning och en kille ställer sig i dörröppningen och säger "aah så snygg du är!!!" Sen att han råkar vara 3,5 år.. det är en annan sak ;)

RSS 2.0