OMG



Det var så bättre förr ;)

Gott nytt år!

In i dimman, ja raketdimman i staden :)

Nu är det min tur

Jag ska vara ledig till nästa år.. jag ska jobba en dag och sen va ledig igen. Jag gillar läget.. Verkligen!!

Merry Christmas!


Röda mular då det ska bli dimma :) Ha en riktigt bra jul!

Dagen före sista dagen

Ja i år lyckades jag verkligen med schemat.. Jag ska jobba till 16:30 i morgon. Jaaaaaaaaaaaa så jävla illa.
Ska nog ta på mig min renutstyrsel :)

Idag hörde jag den för första gången, den årliga julplågan.: Wham - Last christmas. Jag hatar denna låt runt januari men trots detta så sjunger man med efter första refrängen.. sjukt :)

Igår hade vi besök av grannen, han hade paket till Anton. Jag gjorde en beställning på fåglar som jag sa gick bra att få efter jul o nyår men det tog några timmar sen hade han gjort i ordning 10 st. Så underbart snäll! Goa Linda kom en snabbsväng me med en underbar julgrupp o klappar. Önskar man hade fler timmar på dygnet så man kunde umgås oftare!

Anton går runt o sjunger julsånger hela kvällarna, han är så härlig. Det var julkonsert på dagis och efter det har det tillkommit fler i utbudet. Bara att önska på :)

Vi hade julbord med jobbet, alltså utvecklingsdag 10 timmar på en herrgård i Kalmar och sedan julbord efter det.. en onsdag.. mjo lagom pigg dagen efter. Jag ingick i framtidsgruppen, det värsta var att jag nästan var äldst i den. Det börjar hända, jag börjar komma upp i vuxenskiktet. Ghassan och jag har samarbetat lite, han hade något projekt om hudcancer, jag gjorde en sammanställning och lite diagram. Han kom med en julklapp häromdagen, en DVD box med komedier. Ahh man blev riktigt glad! Matilda är tillbaka, underbart. Dessvärre inga horstövlar för mig då jag är helvit på jobbet numera. Men jag fick ett nytt smeknamn som jag faktiskt hade för några år sedan med. Märkligt märkligt :)

Ikväll är det julklappsinslagning. Det är stoora klappar kvar, det är så satans trist :) Jag är så kass på stora paket. Eller ja, jag är ju inte bra på några men just stora är hemska.. Pappret går sönder, snöret trasslar sig, tejpen släpper och sen flippar jag, kastar skiten och går o äter godis. Ja en helt vanlig kväll egentligen hehe.

Lyssnade på Rix morgonzoo idag, dom spelade upp när Ola fick det bruna ögat blekt. Jag skrattade så jag grät. Fan va grym o ställa sig naken på alla fyra o låta någon foto i röven när resten av redaktionen står o glor det är manligt ;)

Jag har ju gjort ett pepparkakshus (gjort o gjort, satt ihop) jag ska skriva om det senare. även bjuda på bilder. Det är sånt som mosar min julstämning :)

Årets gubbe


Julstämning

Det snöar mycket in the big city. Det är fint och vitt. Ska ut och busa lite i snön när vi sett klart på Bilar :)

Linköping

Då vi (Fredde) behandlar vår bil som ett småbarn så fick det bli service i Linköping.. Det var ju rätt ok med tanke på att vi ändå skulle handla julklappar. Vägen dit var det sjukaste jag varit med om, det gick inte att gasa eller bromsa bara glida med.. Första gången Fredde var rädd att köra. Vi stannade till och med. Dessvärre så var kille som skulle ta bebisen sjuk så det kunde ta lite längre tid.. Vi stannade vid BR kl 10 och där var vi klara kl 12. Hela vagnen var smockfull med leksaker. Nästan allt slogs in på plats me, är så trist att sitta med allt hemma. Sen var vi liksom klara, det var inte bilen..

Vi tog långlunch med svärmor och jag bara älskar grillmixen. Jag åt hela tiden :) Känner mig nästan lite hemma i Linköping, det är en stad i min smak.

Vid 16 var väl lillen klar att hämta. Vi hade en Ford fokus ett slag, det var väl inte guds gåva till männniskan direkt men vi hade kul när vi skulle tanka. Helvete vad tekniken går framåt ;) Änywäy.. Vi påbörjade färden hem och fastande i en galen kö som gick rakt igenom korsningar och aldrig tog slut. Vi antog att det var en olycka, bönder som vi är, ne men en helt vanlig fredageftermiddag med trafikstockning hehe känner mig väldigt korkad :)

Har varit på julmarknad nu, det var helt okej. Jag gillade det. Anton fick hälsa på tomten och fick paket. Jag handlade domherrar och Fredde äppelchutney. Sen skulle någon hem och sova. Tiden hos mormor och morfar tar på krafterna :)

Nu gör jag så lite som möjligt... Det passar mig bäst


Snöööö

Joda ni som inte hade täcket över huvudet 4:30 idag så snöar det sedan dess. Jag är vaken, har läst tidningen och ska snart spackal ehum sminka mig.. Igår klippte jag av halva håret, undra om jag kan hantera det? Är ju bara att lära sig annars för det växer ju inte alls på mig..

Pust

Nästa vecka blir hård. Men jag ska vara ledig på fredag, det är ett jätteplus. Då blir det mysdag!! Har gjort snickerskakor idag, måste vara det lättaste jag kan :) Anton kan göra det själv.. Men gott är det. Ska smaska ner det ikväll. Har gått ner 2 kg så jag måste lägga på mig igen :) Vill ju inte att kläderna ska hänga.........!

Igår var det kinamat på menyn. Yummi. Det finns lite kvar till mig idag :) Yey. Jag ska inta en stor portion och soffläge innan huliganerna kommer in igen.

Lite gnistrar det allt.

Något är det som gnistrar på marken. Jag låtsas att det är snö :) Ska skärpa till mig och få julstämning. Jag missade det förra året. Nu sussar Fredde och Anton ligger och sjunger julsånger. Kanske ska göra lite frukost??

Kriget är igång

Volbeat är hemma.. jag vill inte vara hemma.. Enda behållningen är att gitarristen är galet jävla het.. Och givetvis ska/har han slutat. Ödets ironi. -80 var ett bra år det me ;)


Gillar faktiskt musiken, men det finns en gräns. Gränsen är att lyssna på samma skiva 20 000 gånger. Då orkar man inte med danskarna längre ;) Men en DVD där man ser ögongodiset så är jag inte bangen..

Vad har jag gjort för fel?

Det är 1 dec, lucköppning på kalendern osv. Min grabb hatar choklad, vart gick det fel?? Vem kan vara utan en chokladkalender? Han tydligen, det räckte med Blixten men allvarligt.. jag måste övertyga honom att choklad är gott!

RSS 2.0