Studiebesök

Idag kommer folk för att inspektera vårt sätt att jobba. Jag som varit med och "utformat" det ska givetvis vara med och presentera. Mm det gäller att vara mitt i smeten ;)

Nu en snabbdusch o sen iväg!

Advent

Trodde inte att vi skulle ha några stjärnor eller julgardiner klart idag. Men mamma kom som en räddande ängel och putsade mina fönster. Är lite taskigt med tid när man jobbar heltid och det är mörk när man åker och mörkt när man kommer hem.

Min vita jacka är smutsig, chockad eller? Nepp inte ett dugg.

Idag har jag lekt med elen. Hatar julgransslingor, om man så nattar dom i duntäcke över sommaren så är det alltid minst 5 lampjävlar som gett upp. Förbannade ledsamma skit! OCH även om man verkligen lägger dom på rätt sätt osv så är det alltid trassel? Mycket mycket spännande.

Har lyssnat igenom nya Scooterskivan me, hm antingen så har dom ändrat för mycket eller har jag blivit för gammal. Det var liksom inte så många låtar som var top notch ;) Men för all del, det är helt klart dansvänligt!! Studsade runt med Anton som lärt sig säga Scooter. Såg även på Så mycket bättre då dom tolkade E-type. Ahh för jävla bra är han, för jävla bra. Påminde Anton om att han diggade E-type i magen, om han hade varit lugn en hel dag så ändrade de sig så fort jag stängde på E-type. Fredde tror han hatade honom och rörde sig i protest men nej då, så kan det inte vara. Anton diggar fortfarande. Takida blev avslutet på musikstunden. Mycket bra! Jag lär alltså upp min son med bra musik, inte sånt skit som sitter i bilen ;)


Fantastiskt!



OMG!!! Jag ryser av välbehag :) Har bara sett 2 av låtarna på DVD:n, jag är såld. Jag MÅSTE se dom live!! Det kommer kosta mig ett par stämband men ändå.
Åhhh tredje låten var satan med det som fick håret resa sig :) LOVE

Fick även 3 Takidaskivor me, det kommer garanterat bli krig om musiken här hemma :)

Egen tid

Vet ni hur egentid stavas?? FIFA12. Jag är "tv-spelsänka" hela dagen ;)

In i dimman

Skulle handla lite i O-hamn i morse. Det var gräddigt att köra. Såg inte många meter. Att ta sig ut på E22:an är lite gambling.. Maxi har utökat med en hel julavdelning. Me so lucky! Var så där lagom pigg och såg ungefär lika dan ut. Kände mig stressad och skittrött. När jag ska betala så hade jag larmade varor. Killen i kassan larmade av och sedan frågade han mig om jag hade leg med mig. Jag glodde bara på honom men han var allvarlig. Va fan, varför då?? Insåg sen att det var 18 år på nåt jag köpte. 18!! Haha älskade kille!! En slut småbarnsmamma på 29+ kunde inte vara gladare en lördagsmorgon. Puss på dig!!

Underbara dag

Är ledig idag, är helt jäkla underbart ledig. Blev inte direkt som jag tänkt idag men så är det när en del ställen öppnar för sent ;) Vi tog en skogspromenad jag och grabben. Jag har ärvt mammas lokalsinne = 0. Jag fick ta upp GPS:en ;) Stackars pojk, det blev längre promenad än beräknat. Som plåster på såren så tog vi lussekissfika och mysstund.

I eftermiddag ska vi till Mia. Hans kalufs är inte av denna värld. Blir något att bita i. Ska försöka hålla honom på sitt bästa humör ;) Han blir så stor när han är klippt, jag känner mig alltid så gammal. Har fått höra det rätt mycket på jobbet på sistone. Jäkla Matilda, Eric, Haidar hmm ja det är nog dom som är yngre. Det bar roligare förr, när jag precis börjat jobba. Var väl 21 eller något. ALLA var äldre än mig.

Träffade en kille häromdagen som blev glad att jag tyckte han såg yngre ut, han var 21. Han ville alltså vara yngre än 21. Jag berättade hur hemskt det är att vara 29 och då ljusnade han upp, han kände sig ung igen :)

Visst är det konstigt att man nyss gapskrattade åt dom "äldre" som hade svårt att ta sig upp när dom suttit på golvet och nu sitter jag där med låsta knän och isande höfter. SATAN va tiden gick fort. Mina leder är 70 år helt klart.

Nehe om man skulle påbörja lite projekt här hemma så jag inte sitter av all tid på röven idag.

Gäsp

Joda jag är trött. Jag är jättetrött. Jobbade jätteeffektivt den sista halvtimmen idag :) Den ena mätningen är avklarad. Den är också inskickad, flera dagar före deadline!! de ni! Måste bara göra diagram på det också sen... men det går inte göra förens nästa vecka, gott.

Det andra däremot strular, jag får inte till det. Excel o jag som brukar var bästisar går inte ihop.. Eller är det att min söta hjärna inte hänger på ;) Hur eller hur så ska det vara färdigt i morgon sen är det ledigt för mig.

Idag är det träning för Fredde och jag har också spelat innebandy fast på lite mindre yta. Anton är grym, han har ett jäkla skott. Jag är livrädd. Har placerat honom strategiskt så han inte kan krossa något värdefullt. När jag inte orkade spela mer så erbjöd han att jag fick ha hans fina klubba, då måste jag ju spela mer bara för att han var så snäll.

Ikväll är det desperate.. Joda säkert att jag vaken då, säkert..

På väg hem idag spelade jag denna fruktansvärt högt, och körde så klart i en hastighet som passar..

Det var på radion, lite i slutet hade dom någon reklam som skrapade/raspade. Det lät som hela bilen sprack. (högtalarna inräknat) Höll allvarligt på att köra av vägen. Helt genomsvett och skitnervös blev jag. Skrattade rätt gott åt det, blir rädd för en reklam.. Föresten har utbudet på cd-skivor i växlaren varit bättre.. Jag har EN skiva av 6. Takida. Inte för att det är galet men allt annat trams? Jag ska nog visa dom små hårdrockarna vad Scooter kan göra för högtalarna :) Fredde har en tendens att ALLTID stänga av bilen då han har någon av sina skitskivor på högsta volym. Hur tror ni jag reagerar kl 6:30 på morgonen när jag startar den?? Nicht gut..







Nu har jag blandat rejält :)


Här är något till morgongympan...



Det närmar sig

Min favorithögtid, julen. Det är bara några veckor kvar. Helt underbart. Igår var det ljuständardags hos släkten. Det var rätt skönt väder, inte storm och inte iskallt som det brukar utan bara just härligt.

Igår räfsade vi upp alla löv på andra tomten. Jisses vad mina händer ser ut. Jag har ingen hud på lillfingret och 4-5 stora blåsor mitt i händerna. Axlarna ska vi inte ens prata om. Jag får ta vetekudden till jobbet i morgon.

Jobbet ja, det börjar spåra ur. Jag har alldelse för många diagram att snickra på och alldeles för lite tid till det. Suck.. Jag får helt enkelt börja med det viktigaste (hoppas sen att chefen tycker detta är viktigast också) och se om jag hinner med allt. Tror inte det men man vet ju aldrig. Igår var jag uppe till 21 säkert.. det är rekord denna vecka. Är som ett litet barn, fattar inte varför det blir så här då man ställer om klockan och det är mörkt när man åker och när man kommer hem. Då går jag i ide.

Nu ska jag kanske eventuellt göra frukost. Det är ju liksom bara jag som gör gofrukost så tycker kanske nån annan kan göra det?? HINT HINT

RSS 2.0