Uppsagd

Yes nu har jag sagt upp mitt gymkort.. Nååågra år för sent men jag trodde alltid att "det är snart dags att köra igen" Men let´s face it! NEVER!
Jag har även htittat mina koder från Securitas så jag kan ringa om larmet dummar sig på jobbet. pust, skönt att ha dom.. annars hade det varit surt om man är själv o dom kommer för att jag inte har koden :)

Har en extra löneförmån har jag fått veta, jag får låsa in mig med söta små killar nån dag varannan vecka. Det är en del avundsjuka på jobbet. Martin skulle klocka oss så det inte tog för lång tid (!).

Hade grillkväll i lördags med the big family. Goooott! Gjorde lite potatis i ugnen med lök, vitlök, oregano och grillkrydda. Nice, very nice.

Vi byggde även en sandlåda till lillgrabben. Han är så lycklig nu och vi har sand precis överallt! Kusinerna var o hälsade på, lillgrabben fick en idol: Oliver!

Satt i solen och läste en bok igår, kände hur ögonen blev grusiga och helt plötsligt vaknar jag upp en hel del minuter senare.. Resultat: Kräftröd! Mia, lite som Gunnarsö-röd för dig ;)
Men jag klagar inte, solen är kanon..

Sambons knä är under nedräkning. Operation strax och sen... wait for it...... kanske 6 MÅNADER hemma... YEEEY eller?
Nu får jag snart en krycka i bakhuvudet, det är farligt när han har sån räckvidd!
Got to go

Gutt program

Vet inte om någon mer än jag följde detta, Rockstar Supernova.. Hett som bara den :)



Här gör den bästa duett med Storm.. Detta var söndagsnöjet ett par veckor. Tommy Lee är rätt kul :) Magni gjorde en tolkning på dolphins cry som inte va av denna värld men den gjorde sig inte så bra här.



Och, ja.. ögongodis me ju:


Heeeeeell yeaaahhh

**************************************************************************************

Så denna vecka har ju flytit på väldigt fort. Har jobbat och jobbat och jobbat. Sen har jag varit och gjort en hälsoprofil. Mhm joda.. Det gäller ju ligga i så nästa gång man gör det blir resultatet bättre eller i alla fall inte sämre :) Flåsade då jag fick gå i trappor 4 våningar, tänkte att man kan ju inte gå o göra en hälsoprofil och anlända i hissen liksom.. Borde tänkt om där..

Har tänkt väldigt mycket i veckan me.. Har tänkt att jag skulle baka, har tänkt att jag skulle plantera lite, har tänkt att jag skulle måla, har tänkt att jag skulle läsa osv. Det är nog så att jag tänker för mycket!

Nu ska jag inte tänka så mycket. Ska gosa ner mig under en filt i soffan och glo på något pang-pangspel som sambon spelar.. Får hjälpa honom att lösa saker när det är lite tankeverksamhet som krävs;) när det är döda som gäller så är han bäst hehe




Fredag




Nämen åh

Snöaset har hittat tillbaka. F**k off jag ska fram o förbi med SAAB:en!

Shoe shopping

Torsdag, det är dagen denna vecka då jag slutar tidigare. Denna tid spenderades i staden och i skoaffären med en nyvaken grinig grabb. Den stora handikappade var med. Den lille var tvungen att ha nya skor, vinterskorna är lite varma och grabben ha vuxit ur allt annat. Pappas fötter...  Är noga med skor, kläder går att handla vad som helst men skor är viktigt då man kan göra bort sig och köpa skit och sen får barnen problem med fötterna när dom växer upp. Så det var inte alla skor som höll måttet :) Men samarbetsviljan var inte riktigt med. Han satt så bra i vagnen när vi kom in men när fötterna skulle mätas (mätte även hemma men litar inte på mig själv) så var det bättre om han stod upp.. SATAN.. om ni visste hur arg han blir när han måste i vagnen igen. Tur att vi var själva i affären så han kunde gapa länge och väl utan att små bitterfittor glor :)

Zu morgen är det långfredag som gäller. Jag har ju dessvärre vabbat denna vecka så jag har ju inte jobbat en hel vecka så man kan ju inte klaga. Det är ju när man jobbar hela tiden och måste orka hemma som man vet att man lever!

Såg Lyxfällan på tv häromdagen. Dagen I-landsproblem.. dom tjänade 63 000 varje månad.. och det skulle va svårt att få det gå runt då? Ta min lön en månad så ska ni se på fasen. Det är ju pinsamt att sådana får hjälp. Jag kan också bränna 100 000 varje månad men jag är inte så dum!

Har varit ute och gått 3 dagar i rad nu med Linda, jag känner mig flitig. Det är så skönt att prata av sig me ;)
Sen har jag buggen en gång till sen är det uppehåll tyvärr. Så nu måste jag snart bli  bra i axeln så jag kan simma och träna mer. Jag har insett att de resterande kilo och valkar inte kommer att hoppa bort av sig själva. Nej jag har blivit lite äldre.. då sitter det hårdare ;)

Häromdagen bytte jag däck på bilen. Varför är det så att alla tror att en tjej behöver hjälp med det? Allvarligt... Visst jag är inte så stark men jag är envis :) Sen att pappa har en kompressor gjorde ju inte så ont.. speedade upp det hela lite. Jag kör bilen varje dag till jobbet, om jag skulle få punka skulle jag då stå vid vägkanten och vinka in någon av rattfylleristerna? No thanks. Kan själv!


Kväll

Den lille varma sover nu, han va så nöjd med att nanna. Han vände sig om, tog sin gosegroda och däckade. Stackars pyret.
Sambon har bestämt film idag, rysare.. Paranormal activity, i morgon mitt val The proposal;) Måste vara i Blu-ray annars vägrar han se filmerna. Det var därför han köpte Dirty dancing i vanligt.. hahaha min egna porr :)

Anyway.. Jag har hittat låten som dom spelar på den bästa radiokanalen ;) Är inte lätt att hitta när man inte får höra varken vilken grupp eller vad låten heter men det är ju där Google kommer in! Min bästa kompis på jobbet och hemma.



Jag måste börja lyssna mer på musik igen, jag har tappat mycket... Hade jämt musik på förr men när herrn i huset och jag flyttade ihop så var man "tvungen" att ha 7 dosor för att sätta på en CD.. sååå jag la ner det..
Nu har han även hittat så vi kan se valfria musikvideos på tv:n.. BON JOVI blev det en del ;) Smaskens...

whii

Tempen stiger.. Stackars lillgubben. Hade det varit jag som hade haft 40 grader så hade jag däckat i soffan och inte rört mig alls. Men grabben är hyffsat glad till o från. Leker med sin nya gräsklippare (som blåser såpbubblor när man är ute, inne får det vara utan bubblor). Häftig grej det där.
Var o handlade igår, lite nya kläder o ett par skor. En vinst i sig men jag hade så satans ont i magen och det sitter i. Jobbigt. Blev jagad av en svan mitt i Västervik också, jäkla skit. Jag har ju, som en del vet, fobi för änder... ni kan ju tänka hur rädd jag då är för svanar. Vi skulle liksom gå förbi denna på en smal gata och vi gick försiktigt men när vi närmade oss den stora vita faran så klafsade han närmare och började väsa. Tjoho du, tårarna började rinna på mig! Var typ 2 meter från oss. Gaaaah

Nu har jag en liten varm kille som hänger i min tröja, nu ska vi gosa på madrassen i hans rum och läsa Pettsson.

Koncentration

Ja, mannen har riktigt ont, den lille 39,4° feber. Koncentration!

Påsk

Nu är den snart över, det gick fort att va hemma några dagar extra.

Idag har vi ätit en riktigt god middag. Sambon har gjort lamm, rotfrukter och tzatziki (jag hjälpte till något men inte så mycket ;) ) jag gjorde däremot en äppelpaj. Blev helt underbart perfekt.
Rödvin på det också. ahhh

 


Den lille killen fick påskägg från mormor o morfar med kläder och godis. Kinapuffar och russin. Hans favoriter. Av oss fick han kläder, choklad och en mobiltelefon. Klart killen äter godis :)



Har spelat ett nytt spel. Det var INTE som det var skrivet på baksidan. Svara på sexfrågor med föräldrarna - INTE vad jag gillar att göra en söndagkväll haha
Men ligga planka 30 sekunder kan jag, pappa tvivlade. WTF?

I morgon är det bugg som gäller för mig, det ska bjudas på smörgåstårta. hm tja jag får väl peta i mig någon räka eller så :)

Nu ska jag umgås med Mr pitbull..

Kritik

Har fått kritik att jag inte uppdaterar så ofta, av min sambo.. Ehh fasen du vet ju redan allt jag gör :)

Vi fick samtal för typ 40 min sedan att vi fått en liten knat till i släkten. För 5 timmar sedan spelade hon spel på facebook.. Livet är orättvist.

Idag har jag tvättat av bilen, nu är den nästan helt svart. Längtar efter att göra den ordentligt ren. Har dock för ont för sådana långmys med bilen.. Blev en glass i solskenet ute med. Gottit.

Varit hos mina föräldrar och ätit mängder och gott. Ahh jag är så mätt. Vi kikade i deras renoverade hobbyrum. Sambon vill ha det och göra det till biorum. Pappa gillar tankarna.

Jag har syndat och ätit choklad. Det var så det k****de i munnen som Henke skulle uttryckt sig. Har hittat en annan last, vill ha glass, chokladsås, strössel och maränger hela tiden. Det är så gudagott. INTE så nyttigt för magen dock.
Grädde och jag är inte kompisar, märker det när jag äter julmat o påskmat. Idag lurade pappa i mig Samarin, som för övrigt är mina föräldrars svar på allt, jag höll på att spy. Det är en sån otäck smak så det finns inte, persika och något mer. Uscha! O magvärken försvann innan jag hann dricka upp allt. så jag gjorde den otäcka proceduren i onödan.

Vi fick påsktallrik på jobbet i torsdags, det var riktigt gott det me. Men vissa hade inte tänkt äta kött då det var fasta. Duktiga dom är. Babsan skojade lite o undrade om vi ville ha nubbe, är ju då inte vanlig svenssonsprit vi pratar om ;) Läkarsprit är farliga grejor. Har varit på en efterfest (!) där dom hade en sån framme... Fattar ni? kl3 på morgonen ska dom börja med sånt? dom hade även torkade svampar (hävdades att det var kantareller) på tidningspapper i hela lägenheten och satt o rökte vattenpipa som luktade väldigt sött o gott. så jag misstänker att jag var felplacerad. ;)

Sambon ber mig skriva att han inte gnäller så mycket om sitt onda knä...           Mhm... Han sitter han i soffan och glor ilsket som en pittbull och bara väntar på att hugga när jag säger fel saker. Är sur som ättika när något går emot, tar diskussioner som man inte gör när man är ilsk, retar mig till vansinne, vägrar svara på mina frågor eller diskutera viktiga saker, blir irriterad när jag inte fattar vad han tänker jag ska göra...resten av dagen är han grinig, trött o arg. Men gnäller att det gör ont, det gör han faktiskt inte..
Själv räknar jag dagarna till röntgen är gjord och ortopeden har öppnat knät. ;)

Men jag är en mycket sansad och förstående sambo.. (sambon vräker här ur sig något osmakligt då han läser vad jag skriver, själv noterar jag inte detta i denna blogg). Jag ÄR snäll. hahhaahahhahaha

Nehe nu verkar det mulna till i soffan bredvid mig, ska nog stänga ner och springa upp till sovrummet för han kan inte ta trappan så fort ;)

RSS 2.0