Trött

Ja idag har det varit lagom att göra, tog en promenad med Frida. Hjälpte till att lägga plattor. Målade garaget. Brände upp axlarna, försökte rätta till det lite senare i solen men det är fastbränt!
Ringde och pratade med Mathias, vi kom överens om att om man minns en sak av två så är det godkänt. Ahh att jag inte kan komma ihåg något.
Ska egentligen se Greys nu men jag vet ju vad som händer.. Såg nyss Room service.. mmmmmmm niiiiiice. Sambon tror jag är ensam i Sverige eller världen med att tycka så.. Må så vara men ack att han har klarat av att hålla stilen så många år! Borde dock skippa hårbanden. Den jag skriver om är så klart Martin E-type, min älskling, mitt allt, min första kärlek haha. Ingen förfest suger med hans musik..

I morgon blir det plask, sista gången sen blir det sommarplask i Skiren som alla andra päron.

Är i zombiestadiet nu, har inte kunnat prata på en bra stund, sluddrar bara och är allmänt otrevlig så då är det bättre att va tyst. Tror sambon samtycker. Han är nog trött ikväll med. Jobbat hela dagen och sen hem till mig som är så pigg och trevlig :) Ahh well det kunde ju varit värre

In the sun

Ja uteplatsen "sandlådan" är nu färdig, 432 skruv senare har jag ont i armar och ben men det blev klart! Ska handla vindskydd i helgen är tanken. Premiärsatt den igår när vi grillade. Hade slängt ihop en äppelpaj med som efterätt men nån hade för bråttom till sin träning så jag fick vänta med den :( Fast det var väl lika gott några timmar senare. Så går det när man ska göra sig duktigt.
Idag vaknade jag väldigt tidigt.. men inte av den lille utan av kattfaan.. Sambon glömmer att släppa ut honom innan han går till jobbet och så fort dörren slås igen står han och skriker tills man kommer ner. Och om man inte går ner med en gång så går han några steg upp i trappan och fortsätter skrika.
Ville ju inte väcka den lille så jag gick upp. Han sover fortfarande och klockan är halv 7 :) Han har sovit hela nätter i 1,5 vecka nu. Man kanju inte säga att man är trött längre hehe.

I morgon är sista babysimmet innan sommaren, är lite trist för vi gillar det skarpt!

Igår var jag ute och gick med Linda på morgonen och sen blev det trädgårdsarbete med att lyfta bort plattor och jämna till skiten under. Tungt men fint. Fortsätter nog med det idag. Gick en sväng på kvällen med då sambon ändå var borta. Skönt med lite motion. Idag blir det promenad på förmiddagen med Frida sen är det trädgården igen. Vill inte vara inne i denna värme :)

Till helgen ser det ut som jag ska träffa det gravida stycket ;) roligt, var så länge sen vi hittade på något ju. Ska bara komma ihåg att ringa dig idag, demensen du vet..

Nähä om man skulle fixa i ordning sig innan det blir grötfrukost för vissa små gnagare..

The weeeeeekend

Ah så gutt att ha jobbat sJista dagen, det är helt fantastiskt när man ser på det idag :)

Den lille krabaten har fått sin 5:e tand och gillar att gå med lite stöd. Han kryper som en galning och ställer sig upp mot allt han når. Skönt att han gör sådana framsteg :)

I lördags var sambon och jag själva ända till söndag. Va första gången på 8 månader. Vi passade på att gå på 25-årsfest. Fick höra innan att det var massa från förr som skulle komma. När vi dyker in är det typ 2 man känner igen ;) men det var skitkul. Väldigt trevligt folk och blandat. Allt eftersom ramlade fler och fler in. Va farligt att dricka kände jag, drack lite vin innan vi cyklade dit men drack lite till när vi kom fram och då susade det gott.. Fick pausa lite för man vet ju aldrig. Kan ju inte skämma ut mig på alla Fliserydsfester.
Träffade massa som jag inte sett på flera år, var riktigt roligt att prata med dom igen. Blev rätt tidig kväll för oss, man är ju lite sliten nu för tiden:) Vi tog lite popcorn och m&m när vi kom hem, det var riktigt fint.

Måste göras om, är roligt att umgås med er!

Sen har vi då fortsatt med renoveringen.. hmm slutade med skiten inne och började ute i det fina vädret. Yes det är bra att börja överallt samtidigt!


Babysim


Lite halvt kort med mamma


Helt med pappa :)

Får inte klaga

Nee jag fick lite ångets efter förra inlägget. Visst att han kan va sur när man ska lägga honom men sen sover han ju hela nätterna.. har gjort så sedan söndags så hoppas det håller. Inte för att det var jobbigt innan, då vaknade han en gång och skulle ha mat :) Vi har haft sån tur verkar det som.

Igår fick lilleman 2 par nya skor av mormor o morfar, av oss fick han stövlar. Han va litet tveksam till att röra på sig med skor på, det var lite avigt kan man tro :) Han fick även nya kläder av dom också. Nu börjar garderoben bli full igen, får sortera ut nån dag nu när man är heeeeeemma.




I´m starving

Ja.. igår då da.. Efter promenaden med Linda och underbart goa Viggo så skulle ju då den lille söte sova runt 19:30 mm Började med en flaska välling, yes somnade direkt. Då tänkte jag ta mig lite toast, var så satans hungrig.
2 minuter senare = skrik, upp och stoppa i nappen
4 minuter senare =  samma sak.
Någon minut senare = skrik, jag stannade kvar uppe en stund. Han sov tills jag gick utanför dörren.
Tänkte att om han skriker en stund så somnar han nog om. Tog en jäkligt snabb dusch och sedan gick jag upp med en halv flaska välling till.

Efter denna somnade han så gott så. Skönt då jag började bli väldigt sugen på toast..
Några minuter senare (hade ej hunnit äta) skriker han igen, samma procedur som ovan.

Till slut bytte jag blöja på honom som sista alternativ. Det gick bra, tills jag gick ifrån hans säng.
tillbaka till sängen och hålla sällskap. Han somnar och jag ställer mig utanför dörren till sovrummet för att verkligen se att han somnar. Funkar fint. Börjar gå ner för trappan och då sätter den goa killen igång igen.
Nepp det hjälpte inte heller. Fick stå brevid sängen och klappa honom på huvudet då sov han gutt.

Nu började det snurra härligt i huvudet då jag inte hade ätit mer än en glass sedan kl 12. Varje jäkla gång jag gick utanför dörren vaknar han och skriker. ... gick ner en stund och försökte vänta ut honom.

kl 21:30 orkar jag knappt mer, gör en flaska till och går upp. Efter denna gnyr han lite surt men somnar.
Hinner ner tills monitorn sätter igång men inget skrik bara lite surt gnyende.
Vid denna tiden skiter jag i toasten, gör rostade mackor och kastar i mig dom för att kroppen ska sluta skaka.
Nu sov han faktiskt vidare trots lite blinkningar på barnvakten.

så efter en burk mellanmål, 400 ml välling, ny blöja, 789 gånger upp för trappan DÅ behagar liten stänga ögonen en stund. Tackar..
Ikväll är sambon hemma :) :)

Har jobbat min sista dag inför sommaren, känns rätt fint. Kändes som en 8-åring som ska på sommarlov :)

Babysim

Ja då har jag hunnit jobba och plaska med mina grabbar. Var bilddags igen, denna gång gick lite bättre. Fickmed hela huvudet ;) Lägger ut dom när dom kommer på mailen


 
Leker med pappa




Krypa i vatten är en konst



 
Dyker med pappa


 _
Flyter gutt

Jaaaaaa

Sambon kom precis hem igen, blir inge jobb idag. Så gutt!

Den lille rackaren somnade nyss, han hade en jäktig förmiddag. Var i Oskarshamn och handlade sen BVC och sen hämta mig på jobbet kl 12. Han vägde 9580 så inte 10 kg än! sen var han 74 cm lång, mmm brås nog på pappa ;)

Jag sitter och äter vingummi nu, har ätit för många så jag mår illa men kommer snart med all säkerhet smälla i mig några till.. godis är en drog!

Det här gjorde den lille söte igår:
       

Sen vände han sig till pappa och gick sitt första steg!

 Stadig kille ;)

Idag ställde han sig upp mot soffan igen sen släpper han och står själv och gick sedan 2-3 steg! Snabb kille..

Nu ska sambon hämta med virke, vi ändrade oss och bytte ut hela golvet i det ena rummet, det var för skevt innan. Men snart är det bara slipa och lacka.. sen är GOLVET klart. sen kommer ju väggar och tak suck.
Målade lite på garaget igår, var vitt så det sved i ögonen. Det blev solglasögon och vinterjacka, såg ut som värsta muppen men det var tvunget ;)
I morgon blir det jobb igen men sen ska vi bada och ta kort under vattnet igen.. men denna gången ska ju sambon me så han får väl dränka då.

Grillade igår igen, det finns inget bättre men i slutet av sommaren säger jag nog inte samma..
Är bjudna på party på lördag, födelsedagsfest, funderar på det men ska det bli första natten utan sötpojken? mm tål att tänkas på.

Nehe nu ska jag ut och vattna mina väldigt fina blommor :)

Heja heja

Jag har jobbat idag och sambon var och vägde o mätte Liten Jonsson. Gjorde även Boeltest. Nu blir det lång väntan till nästa besök :(

Jobbet gick fint, tiden går rätt fort och det är fortfarande kul.
Nu ska vi äta lite sen ska jag ev lägga ut lite bilder på vad den tokige gjorde igår :)


Uppäten cd-skiva

Mmm sambon hade lagt min (såklart) replay-skiva i nivå med den lilles händer. Så nu har jag fina repor av hans gaddar i den. Tror inte den kommer funka mer, är nog inte dregelsäkra dom där..
Nästa gång lär det vara en av sambons skivor som ryker :)

Nu har vi snart lite golv i ena rummet wehu.. Man kan gå en liten bit in än så länge så det går framåt.

Linda kom och lämnade blöjor hon handlat åt mig, tackar tackar. Måste in nån dag framöver och handla kläder, behöver nya jeans...hm det är så roligt att prova.

Den lille går när han håller sig i saker nu, det är farligt farligt. Det blir mest i soffan och hans säng så det är mjukt och man har koll men han är snabb till andra saker med som t ex dammsugaren som fått en ny plats i hallen under renoveringen :) Har så go stil, han ställer sig på knäna och sen sakta upp på fötter.. 
Nu är nästa framtand på g med, sen får vi pausa lite tycker jag :)

Snart grillat och vin !!!

Träning för mig

I förrgår var Linda o jag ute och gick (grabbarna med förstås) hade ett riktigt bra tempo och gick låååångt! kändes i låren efteråt kan sägas.

Igår var jag ute med Mia, gick en bra stund och fick skvallra av mig lite. Petade lite på magen också, växer och står i!

Idag ska jag åka och handla blommor med mamma, sen blir det väl plantering hos släkten som bor brevid kyrkan..... :)
Lilleman har börjat gnissla tänder bara för att framtanden börjat komma ner.. uhhh jag ryser varje gång.

Igår jobbade jag, lunchen var väl höjdpunkten ;)

Fina kläder


Kaninrumpan är bara så söt!


Discoapan..

En kväll med träning



Tränar för fullt

Rolig natt

Ja vi försökte ju då vara vakna lite grann igår kväll.. det gick inte sådär bra. När vi skulle lägga oss fick vi värsta skrattanfallet, försökte sluta men det gick bara inte. Man ville ju inte väcka den lille heller. Ja tårarna bara rann och det tog säkert 20-30 minuter innan vi kunde sluta och somna. Varför vi skrattade vet vi inte var väl övertrötta.

Idag är det föräldragrupp och jag ska sen in på jobbet och visa upp Liten Jonsson igen. Jag behövde inte följa med sa dom bara jag lämnade honom.. hm snällt.

Vädret har varit kanon men det är svårt att vara ute. Lillen kryper ju bara iväg och i vagnen vill han inte va om det står still så det är promenader som gäller. Är ju bra på ett sätt men jag vill sitta o njuta me..

Igår fixade jag ett av landen på trädgården wow.. men det var mycket fina/tunga stenar att forsla bort så det tog sin tid. Nu hoppas vi bara på smultron och jordgubbar så snart som möjligt.

Mia, jag har nu sett Harry Potter den första filmen utan att somna! Har försökt 15 ggr eller något men om man spelar in och ser 30 min åt gången så tröttnar man inte ;);)

Fjärilar i magen

Kan man sakna något man aldrig har haft? Jag börjar fundera, känns lustigt och trist samtidigt. Jag blir glad av tanken men vet att det aldrig blir så.. Men vill man att det SKA bli så eller är det bara för att man vill se hur det skulle va? mmm tål att tänkas på. Jag gör allt för sent :(

Påsken va fin och vi ehum nja sambon har renoverat, jag har tagit hand om den vilde. Han har nu fått en framtand uppe med. så han är så söt med sina gaddar.
Han har ett sånt jäkla tempo när han kryper så jag hinner inte med. Jag får bara springa brevid och fånga saker i hans väg. Sätter honom mer i gåstolen för då vet jag att han inte smiter utanför rummet :)

Måste snart klippa honom, hans hår hänger i ögonen! Ska sätta upp tofsar någon dag när sambon inte ser..

Idag ska jag försöka bli av med tvätt och få köket fint igen, det tar aldrig slut :) tur man har något att göra.
Jobbade igår, väldigt skönt!
Känns bra att jobba och det går faktiskt bra fast jag har demens ;)


Lite tjurigt

Ja den lille söte ska snart få en framtand upptill, han är inte på sitt bästa humör men ändå väldigt snäll.
Är lite småsur bara :) Det är ju så sött med bebisbilder med två små tänder ;)
Igår va vi hos mina föräldrar och åt påskmiddag, mådde väldigt illa efter all mat. Måste ju trycka i sig så mycket på en gång!

Sminkade lilleman men det var sisådär populärt, men söt blev han allt!

Idag har jag städat upp dammet men det kommer snart mer suck, det tar inte slut än på länge..
Ska ut en sväng nu när solen tittar fram igen, bäst att passa på.


Skönt väder

Igår var vi ute väldigt mycket. Den lille fick testa på gräset för första gången.. Va väldigt intressant och mycket skulle testas. Blev grillat på kvällen med åh har längtat så efter detta. Idag är det mer renovering så klart, men vi kom rätt långt igår ändå.

Idag blir det middag hos mina föräldrar, ska bli skönt att vara utan dammet här hemma en stund ;) Längtar efter att städa bort det, jag hatar damm!

Åh ska snart jobba igen, tycker det går för fort. Är iofs bara tisdag och fredag men ändå. Ska till jobbet på torsdag me men av andra anledningar :)

Lägger upp bild på min goa mat!





Lera

Mm mer lera i golven, nice. Det är inte alls skitigt ne då. Tycker det är roligast att gå loss med kofoten, sen är det sisådär roligt. Rev bort mattan med Henrik igår, sen satt jag och drog ut spik ur våra framtida golv. mm vi får väl se hur det blir, i värsta fall har vi ju nya golv att lägga så det är lugnt ;)

Inatt har den lille sovit hela natten, från kl 7! han blev sliten av renoveringen han me, satt o tittade på i flera timmar. idag får han inte va me, det dammar för mycket.

Har massa gutt att grilla idag så jag ska plocka fram lite utemöbler  och sen får jag väl förbereda lite me kan tänkas.

Liten Jonsson fick två påskägg, ett av mormor o morfar med übersöta kläder och ett av oss med leksak och majskrokar.. det är bara för sött hehe

Han ska vara påskgubbe i morgon, vi ska ju till ett rent hus då och äta gott :)


Var och hälsade på polarna igår me, Viggo och Lucas.


Fick låna kusin Hermans påskhatt med, blev ju så stilig!

Aj aj

Ja idag har jag då jobbat sista dagen i den här veckan, kändes fint. Kom hem till renoveringen så klart och började med att trampa på en spik. Denna gick fint in i stortån.. Några  minuter sedan tog jag nästa spik precis under tårna.. gutt eller! Nu har jag ont och kommer så ha ett bra tag men jag springer inte till akuten för det ;)

Fick undan lite i det ena rummet idag, taket borta och allt är nerplockat i sopsäckar. I morgon vill jag att golven ska bort men vi får se, har kommit på att man ska flytta en dörr me ;) alla älskar mig hehe

Strax blir det promenad med Linda och ev Viggo, min lille sparv får va hemma idag.  Nu kommer han utkrypande och är på jakt efter spegeln. Helt crazy idag med lek o bus.  Springer bakåt i gåstolen runt, runt, runt och skrattar..
I morgon är det öppna förskolan, vi kommer lite sent då jag måste klippa mig och resten av familjen ska handla lite.

Hur man vet att Färjestad gör mål.....

...sambon kommer hoppandes in i köket och skrattar

Skit på tv:n

Yes ishockey igen.. jag får ta och se lite serier på datorn istället. helt gratis och helt lagligt (jag är ju en duktig flicka) Jäkla Mia o visa mig den sidan.. Har börjat plöja igenom two and a half men det kan ta en stund och som tur är så har ju allsvenskan börjat (ironi).

Den lille somnade med en gång, tur att han är så lätt att tampas me. Jag är så trött på kvällarna..

Är lite trött i annan bemärkelse också, jag orkar inte med mer skitsnack. Är trist att man måste dumma sig så när det är bättre med sanningen? Det blir ju tjurigt när man märker hur det är egentligen. Ingen blir gladare för att man låtsas...

sådär.. nu är jag färdig med sureriet..

I morgon jobbar jag sista dagen den här veckan, ska klippa mig på torsdag istället för att åka till Mönsterås ;) Sambon är ledig och ska försöka riva lite med den lille hemma.. Säger bara:  -Lycka till...

I övrigt känner jag mig som Doris i Hitta Nemo, det är skrämmande


Ja Mia lilla

Jag SKA vänta på dig denna gång ;) har inte bråttom till förlossningssal 1 Västerviks sjukhus :)

Fast & Furious

En anledning att se filmen....




en annan anledning att se den :)


Ja ja ja

Jag SKA uppdatera oftar men jag är trött och sleten ;) Jobbar förmiddagar nu och kommer hem vid halv 1 sen åker fredde o jobbar vid halv 2. Lite slitigt men men. Har inte hänt så mycket, har börjat riva rummen och har inga riktiga väggar nu, golven åker väl i morgon kan jag tro :)
Var på Me&I party i söndags, hittade en tröja, en body och ett par byxor till den lille söte.
Gullig med kanin i baken :)


Discoapan :)

Idag har vi varit och simmat igen. Fick ta kort idag, gick sisådär. Halva ansikten, är mest för att jag tycker det är otäckt att trycka ner sin lilla goding så långt under vattnet ;) lite blödig sådär hehe.

Chefen frågade när vi hade planerat nästa. Nja några planer har jag inte men man vet ju aldrig när dom dyker upp ;)
Får hålla utbildningarna denna gång med, åhhh jag som inte gillar att stå inför så många och absolut inte visa ett journalsystem som jag knappt kan längre.

Idag har jag arbetat hårt på jobbet, har lite ont i högerarmen, musarm hahahaha

Det ryktas om att sambon slutar tidigare idag, men jag tror det är pga hockeyn så jag får väl ut och motionera lite istället.

Gav lilleman majskrokar häromdagen, åh mums eller. Trodde han skulle kväva sig själv så gott va det tydligen. Men det knastrar lite lustigt så då blir han fundersam..


Mmm majskrok
Mmm majskrok!

Den goa grabben



Godkändes faktiskt när det var så ljust ute :)
Hoppas på fika ute idag vi får väl se vad som händer..

Lilleman 7 månader

Ja nu är han faktiskt hela 7 månader. Känner inte lustgaslukten så mycket längre ;)
Vi har mest gosat idag, grannen hälsade på och fikade lite. Hade faktiskt hunnit baka lite kakor med, det är inte ofta det händer!

Eftermiddagen var vi ute hela familjen och traskade lite. Så underbart väder med sol och värme!

Nu har vi varit ute och tagit upp plattorna på uteplatsen då sambon helt plötsligt fick en vision och ville jobba så visst, det är bara att hålla käften och hjälpa till :)
Nu är det hockey och jag orkar inte bry mig för Brynäs är inte med ;) ska leka på nätet lite sen blir det sängen så man kanske är lite utvilad i morgon maybe...
Vet inte vilket som är värst att Hv eller Färjestad vinner?
Har nog inte blivit lurad idag vad jag vet, men jag går på det mesta så det är ju inte för svårt.

RSS 2.0