Som en hök

Idag var första jobbdagen på över en vecka. Det var hårt. Sommartid och allt. Hade söndagsångest med. Mådde väldigt dåligt i soffan.. Hur som helst är det trevligt när folk lagt märke till att man varit borta. Nån som är brutalt ärlig är våran grekiska gudinna. Hon frågade om jag gått upp i vikt, ja sa jag det kan man säga. Jag ser det i ansiktet sa hon då. MEN VA FAAN.. alltså ärlighet är en underbar sak men ibland klarar jag mig utan ;) Dessvärre lär det ju spekuleras om graviditet igen men det får dom väl märka sen att det inte blir mer fetma :) Jag har svullat i godis förra veckan i ren tristess. jag kan inte vara hemma och bara vara. Det funkar inte då äter jag ihjäl mig. Sen att sambon handlade massa choklad och en dunderpåse med lösgodis gjorde inte saken bättre.

Ska göra mig några morotsstavar till jobbet i morgon.. Varför kan man inte vara 20 igen och kunna äta allt?


BB

Nu är jag nyfiken hur dom tänker. Det var två stycken dom tog ut ur huset för att dom var psykiskt instabila. Roza?? hur kan hon få vara kvar efter sitt utbrott? Dom andra gick ju bara runt och var rädda. Roza är helt instabil. Jag hänger inte med, borde inte hon tvångshämtas som dom andra? Har jag missat något? Har dom fått betalt av hennes Liiiiiiidingöööökompisar?
Just nu är Martin min favorit. Vadå sitta med tasken i saxen hehe "vi hånglade lite" Jag bara älskar den kommentaren. Vänta till Madelene berättar hur det var. Hehe då kan tråkSara kanske bli lite roligare. Drygare människa får man väl leta efter.

Hur mycket man än vill att det inte ska vara sant så är Rodney en jävligt smart kille. Han läser tjejerna helt rakt upp och ner. Han vet precis hur han ska göra. Det är så helvetes sjukt sätt men det funkar ju rätt bra.

Peter är också en stor behållning med programmet. Lite rävig sådär men urkul!

Nu kan dom rösta ut Roza för jag orkar inte höra på den där tillgjorda hönan.

Sen det där mellan Annie och vad nu hunken heter, det lär bli avslag hehe

Ut med skiten

idag har vi rensat ur garaget. Det är så snyggt och relativt tomt nu. Ahh bröstsmärtorna minskar :)
Igår hämtade jag mina ny glasögon och linser, dyrt som fasen. Sen handlade vi kläder, skor, keps, vantar och solglas till lillgrabben. Han får välja rätt mycket själv nu, han verkar ha rätt ok smak :) 

Har varit hos mor och far på middag nu, fick våfflor till efterrätt. Det är så fett så jag mår alltid illa efter en. Men gott är det! Tranan hade hittat till lillkillen igår, mest glad för Pippifilmen. Han är klistrad. 
 
Sambon är och handlar, jag längtar tills han kommer hem. Vill ha godis hahahaa

Mia

Haha Mia, den låten passar perfekt till mig!! Bring back memories.. Utgång snart? ;) ;)
Sen var det faktiskt inte bitterhet, mer tidsbrist på att skriva ;) Men visst, dt vore ju kul att komma så långt i livet haha

I väntans tider..

Ja jag står och väntar på att vattnet ska koka. Är sugen på lite ägg.
Vi fick även ett samtal häromdagen om att våra kompisar ska ha en liten till. Det är kul för dom!

Drömde om jobbet häromnatten (bara för att jag inte kan jobba så måste jag var där på något sätt). Det var 86 000 diktat som skulle skrivas. Det kallas övertid ;) Får se om jag kallas in i eftermiddag, har ialla fall erbjudit mig att komma när sambon kommer hem. Sen ska jag klippa håret igen. Det är slitet och rätt fult men det blir bara klippning idag så får vi se nästa gång. Är ju så velig.

Den lille och jag har varit ute och lekt lite. Rensat lite ogräs och styrt. Han blev helt vansinnig när vi skulle gå in. Efter en stund lugnade han ner sig och däckade på mattan :) sweet. han var så övertrött men inte ska han sova inte. Inte helt frivilligt i alla fall.

Nu kokar vattnet och jag ska snart få äta ägg. Jummi!

Oja.

Otåliga jag har varit lite lee på att lillkillen inte blir bra och därför ringde jag till jobbet (sambon hade antagligen klagat annars) och hörde så jag verkligen gjorde allt jag kunde. Men det var lugnt. Bara fortsätta som tidigare. inga problem så men jag önskar han blir pigg fort. 

Igår var jag på massage, hon hittade en punkt, när hon tryckte där var det jämförbart med värkar. Sautan så smärtsamt. Det var nog första gången jag skrek hos henne. Men efteråt är det gutt. Skulle vila tills i morgon innan jag tränar osv. Hehe det är nice att någon säger så. Lata jag blir inte så där värst ledsen.

Sambon åkte direkt och tränade, han ligger i han. kan vara att herr sjukgymnast flåsar han i nacken :)

Ut i solen en stund sen tror jag. jag är lite le för att det blåser så, är rädd om mina öron så jag får ha mössa fram till maj. ska inspektera vilka grenar jag ska dra med mig hem, tulpanerna gick inte att ha kvar nu, dom har förklarats döda.


Härmapa

Jaaaa jag härmar Linda idag. Jag plockar också ner kläder. Dock inte för att jag ska flytta utan för att skicka iväg skiten. 7 påsar hittills. Ja, det är gott men samtidigt har jag gett upp drömmen om att komma i dessa kläder nån gång till fast det kanske bara är sunt förnuft.

Ska se om jag hinner mer ikväll, man får ju passa på när den lille sover. Ska på massage ikväll med så jag kanske inte kan göra något mer avancerat efter det.

Radio 7

Vad passar mer vid kl 7 på morgonen är radio 7?? Dom spelar Scooter och jag o lilleman hoppar runt i vår morgondans.. Ja han börjar nog bli bättre :)

Dåligt planerat

Jag hade en massa att skriva förut, då funkade inte sidan. När den nu funkar så orkar jag inte.

Igår var jag på Strand hotell med 3 från jobbet. Jättetrevligt. Träffade gamla arbetskamrater och fick kramas lite :) Massa go mat och godis, frukt, frallor osv. Helt ok. Fick dock jobba från 7 till 19. Det var lite segt att somna på kvällen, var ju uppe i varv. Vi var 125 st som ska gå denna utvecklingsgrej. Ehh ja jag är insatt som ni märker :) Något jag tyckte var väldigt bra var att man lär känna sina arbetskamrater på andra plan när man är iväg sådär. Jag skrattade så jag grät när vi kom på ett nytt sätt att få in pengar. Lars var inte så med på planen. Kanske för att det var han som råkade illa ut. Vet även vart Östersjökliniken ligger nu, haha!

Idag har jag varit hos sjukgymnasten som avslutade min remiss. Nu får jag jobba själv och hoppas på att det hjälper. Fick åka hem tidigt och ta hand om lillkillen. Han är inte pigg alls. hostar, feber och har ont på näsan, stackars liten. Han får ju vara hemma hela veckan så klart och vi kan ju lösa det utan att vara borta för mycket från våra jobb. Det är skönt.

Fick hem mitt stora paket idag, ska testa lite tror jag.. Det är kul om man har tid vill säga. Pyssel är alltid bra!


Underbara du!

Världens underbaraste Linda kom förbi med blommor, choklad, tidning och ett jättefint kort. Är väldigt glad att ha dig! Det är dagar man mår sämre, mycket sämre. Jag får överväga att göra något åt det. Men avvaktar en stund till. Hur som helst blev jag så glad att jag va nära att börja tjuta, tack snälla, även för sällskapet!!

I morgon ska jag till Strand hotell. Dock utan dricka och party.. Det är jobbrelaterat denna gång. Ska bli kul att göra det stället nykter he he.

Onsdag ska jag på utvärdering hos sjukgymnasten. Kan nog tänka mig att hon inte är helt nöjd. Inte jag heller för den delen. Blir nog några VAB-timmar denna vecka. Sambon har fått ta idag och han får i morgon med. Sen hoppas vi givetvis att lilleman är feberfri men man ska alltid ha en plan B!

Nu ska jag lägga mig i soffan och bara somna..


...

Jag mår inte bra..

En sån dag

Idag har jag hunnit med mer än planerat men är ändå inte nöjd. Har ont i örat men har fått salva :) Ryggen däremot dödar mig långsamt. Måste nog byta ryggrad..

Just nu är grabbarna i staden och handlar. Jag gör inte ett skit, det är så jag gillar det hehe. Ska dra mig in i duschen snart, när tvätten har kommit upp vill säga. Så länge höll det är med att inte göra ett skit. ähh så är det.

Ajaj

Jag har öroninflammation, helt självdiagnostiserad så klart. Jag vill inte gå till doktorn :) Har aldrig haft ont i öronen innan (i den åldern jag kommer ihåg) men faaan så ont det gör! Helvete. Måste möjligen be någon om råd idag. Det är ju snart helg menar jag.. då vill man inte att det blir värre. Men det är väl nässpray och Panodil som gäller? Jag skulle aldrig gått ut utan min mössa..

Igår fick vi choklad på jobbet, åhh jag var duktig och skippade det men när jag kom hem åt jag ikapp. Jag är inte så konsekvent.

Idag är det jobb till 13:45 sen är det helg. Inte mig emot.

Nu ska jag trycka ner några Panodil och väcka det lilla goset.

Härligt

Igår gjorde sambon och jag något vi inte har gjort på länge. Vi lämnade bort den lille, åkte iväg, blev helt slutkörda, svetten rann och efteråt var vi trötta men glada. Vi var alltså och tränade tillsammans. Jag har allvarligt ont idag, men det gör inget. Det var behövligt.

När jag kom hem igår berättade den lille skatten att vi skulle äta "passsssta med broccolill". Sen sjöng han hela Lille katt.. HELA! Han är otrolig, från att inte prata så mycket till att sjunga en hel sång på någon månad. Jisses.  Har dessvärre lagt sig till med min underbara dialekt. "Vi ska inte se Emil idag, men i möööön" :) Tjusigt.

Igår började jag och Lis jobbdagen med att höja ett skrivbord. Typ 10 ben som skulle skruvas upp 10 cm. Låter kanske lätt men det stod skrivare, datorer och en massa annat tjafs på skrivbordet. Det var svettigt och rätt otrevlig arbetsställning :) Alla som gick förbi hade riktigt kul. Jag har rätt varierande arbetsuppgifter trots allt.

Idag är det möte, det är även sista långa dagen på veckan. Det är helt ok med torsdag just nu.

Förkylning

Idag var jag på gymmet innan jobbet, var inte direkt ensam. Misstänker att nattjobbarna huserar där så tidigt. Jag har antagligen inte klarat mig från förkylningsbaciller idag, satt med grekiska gudinnan hela eftermiddagen. Hon är galet förkyld efter sin vistelse hemma, vi satt instängda bredvid varandra i ett urhett rum. Det är bara upplagt för förkylning.

När jag kommer hem dessa dagar är maten på bordet och jag är lycklig. Det är inte alla som har en sån karl!

Jag bakade lite kakor igår, det gick hem hos alla utom lillgrabben. Han petade i kakorna och åt strössel..  
Jag gjorde även mat och efterrätt igår. Chokladpuddig älskar väl alla? Nepp inte lillgrabben. Lustigt att godis ska vara det som han är svår med ;) Har han INTE efter mamma..

I morgon är det mer upplärning av systemet och sedan ska jag plaska lite, förhoppningsvis sista gången.


Susar i kupan

Igår blev jag akut yr, mitt på Ica nära. Trodde jag skulle slå dit. Blev att lägga sig fruktansvärt tidigt och sova bort det. I torsdags var jag på gymmet 05:15 :) Tidigt som fasen. Idag var jag på gymmet runt 6:30, fruktansvärt bra start på dagen! Jag har på det lättaste i nästan alla maskiner, inte alls pinsamt.. nee då. Men det tar väl en stund innan man är tillbaka. Kondition har jag inte heller, men det var ingen större nyhet :) Hur som helst är jag nöjd med att bara ta mig dit. Det kan aldrig sämre än nu ialla fall.

Jag var hos optikern igår, det är alltid en pina. Snart är jag nog blind. Mina linser fanns i alla fall i den styrkan jag nu behöver. Tur! Har två par glasögon hemma som jag ska välja mellan. Uhhhhh va hemskt det är. Båda är okej. SVårt att välja, jag har svårt att ta beslut.

Idag är det fint väder, blir nog en promenad framöver. Jag har massa energi just nu, får se om det fortsätter.


En "aha-upplevelse"

Såg nyss nattens BB-avsnitt. Jag har liksom inte riktigt gillat Rodeny något alls. Han är en korkad människa helt enkelt. Fattade inte vad det för för intressant med honom. Weeeell nu har jag förstått vilken stor (!) tillgång han är.. Dagens citat blir: Det gäller att vara ytlig så man inte sjunker :)

I dag var en av dom längsta dagarna någonsin tror jag. Min mail gick varm på jobbet. Det var chefen som hittade på massa att göra åt mig, så jag slapp vara sysslolös menar jag! hmm
Insåg att jag ska på en massa kursen ända fram till november. Åh jag har inte orkat sätta mig in i det än men snart måste jag, första dagen är snart nämligen.

Igår var en sån där klockren skämsstund för mig. Det kom en ny läkare som ska vara några veckor i sommar. När han stegade in (min ålder, mörk, stora bruna ögon bara för att förklara) kände jag liksom igen honom, men var inte säker på hur. Han hälsade på mig och sa sen "vi har ju träffats innan". Då kom jag på det. Men han fortsatte "har du jobbat på medicin?" AKUTEN ropar jag (glad för att kommit på hur jag kände igen honom). Jaha sa han. Som patient, frågade min arbetskamrat? Ja sa jag, getingstick i halsen. Juuuuust det ja du sa ju att du var läkarsekreterare, du stannade ju hos mig över natten säger killen då. PIIINSAM stämning, alla asgarvar. Sen frågar han vad jag tyckte om hans bemötande. Faaan va roligt alla hade.
Världen är bra liten..


RSS 2.0