Snurrig

Jag är helt galet snurrig. Idag är egentligen min sista officiella dag på jobbet (yey?) Jag skulle jobba hela dagen och åka hem 20 över 4. Vid kvart över så påminner Lisen mig om att jag ska göra i ordning skrivbordet till min vikarie. Jisses hade helt glömt att jag inte ska vara där egentligen. Faan fick kasta bort saker och göra det så bra det gick. Pinsamt, men har glömt mitt närminne. Men nu är hjärnan ledigt till tisdag, så jag kanske hittar mitt minne tills dess :)

På måndag åker Fredde o lillkillen iväg, jag blir helt ensam hela dagen. Vad göra? Hoppas på sol så jag kan somna gott i solsängen. Vid regn kan jag alltid ta soffan ;) Storslagna planer jag har!

Idag hade vi HLR på schemat. Det är kul, eller ja kul och kul men man får ju hångla lite ;) Jag fick stå över för jag var för fet eller otymplig. Det haglar komplimanger just nu.. Men Lisa underlättade dagen, hon fick se mig utan kläder och tyckte inte alls jag var fet mer än om magen, tilläggas bör att hon såg mig förra gången också. Men jag hade gärna bytt med Lisa, hon är en rödhårig barbie..

Godkänd

Ja Fredde, du har klarat testet nedan! Men det var väl en del år sedan *host, host* Vissa tester måste man göra om i intervaller för de har bäst föredatum.. HA!

Idag är det heldag sen ledigt i morgon. Antagligen på måndag med, all by my self..

Jaja blir väl inget nytt idag, det är bara en dag av 365 möjliga. In i duschen..

Hallucinationer?

Det händer mycket märkligt i huset, idag piper det någonstans men det går inte hitta vart.. Är det bara hallucinationer? Har det gått så långt att jag är riktigt psyksjuk? Hmm kanske ska ha lite tabletter i alla fall :) Allt ska tydligen bli bra då säger dom, jag tror dom ljuger. Jag tror inte tabletter städar t ex. Någon som vet?


Home

Soffan, filt, tv.. God natt

Taskigt läge

Precis när man behöver nån som mest så är det omöjligt att kunna prata med denne någon. Faan att hålla inne med allt själv utan möjligthet att berätta. Jag blir måttligt frustrerad. Det är bara en som kan lyssna och lugna ner det.. Bara en jag kan berätta det för.. Varför såhär just nu? Timingen kunde varit bättre. I need my friend..


Det rätta

Jag gjorde det enda rätta.. åkte hem :) Mönsterås är en sunkhåla, jag kan inte vara där så länge haha.

Bååååring

Har dötid mellan 11-14 idag, i MÖNSTERÅS. Vad kan man göra där?? Inte ett skit, hade jag varit lite lättare hade jag gått till gymmet, badat eller solat men va faan.. Nu liksom.. Om nån har tråkigt så kan jag vara social ;) Har förresten en sak jag kunde göra, en sväng på oknö för att lära mig.. Men vädret är inte det mest lovande..

Hu ja, jag är rund





För några dagar sedan.. 9 kg+

Mia..

Minns vad vi hade för krav på grabbarna förr?? Inträdesprov med denna så att säga..


1 down, 3 to go

Måndagen är klar.. jag är ensam då grabben är hos moffa o badar i poolen. Ska inte somna ute idag, brände mig igår så satans gutt!! Det händer aldrig :)

Amen kom igen

Varför ska jag vakna 3:16? Finns det NÅGON som helst anledning?

Underbart

Massa sol och mys! Underbar dag :) Fick en så go solsäng av grabbarna som jag ska sova gott i.

Jag ska sluta gnälla för mycket nu, bara en skaplig andel som det ska vara :) Jag har bara varit så dålig denna graviditet och det har förstört väldigt mycket.. VÄLDIGT mycket!
Mitt humör lär gå upp och ner dom sista dagarna med men man ska inte ta så allvarligt på något, för allt oväsentligt rinner nog ut i sanden....!

Sweden

Ja, vi vann ju. Jag sov igenom till röstningen så det var ju lite tråkigt men helt förväntat.

Idag är jag seg, det blir en sån dag känner jag. Men som tur är så blir det sol och mat hos mamma :) Nästa vecka jobbar jag 4 dagar, sen är det upp till mig hur jag vill göra. Jag kan gå hem när som helst. Eller, ja så klart hade jag kunnat det nu med men min underbara vikarie kommer nästa vecka.

Igår tog pappsen bort ett getingbo här hemma, jag fick inte för jag var för fet för att orka springa. Tack pappa för dom värmande orden :) Sist jag skulle ta ner ett bo, det var iofs 4 ggr större, så stack dom jävlarna mig i halsen så jag fick tillbringa natten med Haidar. Jag är nu förbjuden av honom att göra liknande. Det är nog hans sätt att säga att en natt med mig räckte ;)

I övrigt så längtar jag efter en utekväll, det är alltid så när man inte kan. All musik låter fantastisk och vin har aldrig luktat godare. Men jag väntar, jag har fått vänta längre på annat..

Det är lustigt hur alla kapitel i ens livsbok avslutas så olika, det blir sällan som man räknade med. Det är så klart spännande att aldrig veta hur det ska bli men jag är ju av den nyfikna sorten så jag vill helst veta vad jag ska vänta mig. Vet att jag inte kan påverka utgången men jisses så skönt det vore att få svar!

Ha ha

"Livet är för kort för att vänta på något man vill ha! bättre att leva livet med det man kan få!" Det måste vara hans mest klockrena...


Inget är bra

Mycket tårar idag.. Jag vill aldrig aldrig aldrig känna såhär igen!! Jag vill vara känslolös.


Dåligt

Jag mår så dåligt, känner för att spy. Skitdag igen.. det kunde visst bli värre :´(

Ibland så

Ibland kommer man ihåg stunder som satt sig i minnet även om det inte är sånt man tänker på jämt. Det kan vara väldigt många år sedan men man kan fortfarande komma ihåg känslan.. Mäktigt..


Zzzz

Nu har jag jobbat klart denna vecka, ska äta och sen sova lite hoppas jag. Känns som det är något jag har glömt idag, jag undrar om det inte är så.. jag ska nog försöka komma på det :)

Utmanande

Igår jobbade jag hela dagen, sen fick jag köra ehh rätt fort till O-hamn då jag skulle klippa mig. Tur jag hade en racer framför som banade väg :) Jag blev väldigt fin i håret (går så klart inte att göra om hemma). I all hast hade jag fortfarande mina stödstrumpor på mig då jag inte hunnit göra något åt det. Men äähh tänkte att det är ju ingen som hinner se mig mer än Jessica och Helen. När jag satte mig i bilen och skulle hem ringde Fredde och önskade lite inhandlat. Jag vägde lite på att ta av mig strumporna men benen är inte så fina efter användande av dessa sexiga strumpor hela dagen så det var lite pest eller kolera över det. Men jag säger som det är, jag är för gammal och för gravid för att någon ska bry sig ;) Fick en kram av en vänlig kille på parkeringen för min insikt haha.

Har ni sett Liberoreklamen? Jag tror det är det gulligaste jag sett, underbara småsötingar!

Långdag

Idag blir det heldag på jobbet, sen en sväng för klipp o ev färg/slingor. Risken att somna är 50% ;)

Husmor

Rabarberna sköt upp som maskrosor ungefär. Fick bannor av mamma att ta dom första innan man behövde skala dom. Bäst att göra som mamma säger! Nu testar jag lite, började med det jag kan - frysa in till pajer. Sen gav jag mig på kräm, inte så värst svårt visade det sig. Nu håller jag på med saft. Ska utvärdera om ett tag. Känner mig huslig och gammal på samma gång!


Tänk om

Tänk om man kunde göra något rätt :(

Trött idag

1,05 m Jonsson är trött idag, det tog på krafterna med fotbollsträning. Gick något bättre denna gången, han hade bara några fikapauser och en kissepaus. Nu ligger han utslagen i soffan.

Det är ju långledigt här hemma, det är godis! Blir nog inte så värst mycket gjort utan vi (läs jag) försöker njuta och inte göra sådär mycket. Nästa vecka jobbar jag väldigt olika tider men fredagen är ledig :) Tisdagen ska jag klippa och färga håret. Ahh så skönt det ska bli! Fick avboka sist då vi hade extralångt möte på jobbet. Det är typiskt att det ska drabba mina uppbokade dagar, det händer liksom sällan att jag gör något mitt i veckan.

Idag är det vad man skulle kunna kalla ostadigt väder. Jag hämtade tvätten från maskinen, tittade ut genom fönstret och det var strålande sol och blå himmel. Gick ut och skulle precis hänga upp tvätten då det började ösregna. 10 minuter senare hänger tvätten ute i gassande sol.. Mäktigt!

Sen till mitt udda intresse, BB.. Alltså det är så dåligt så det är synd om dom som producerar det men ändå måste jag ju kolla. Denna fruktansvärda Marcello som är nykläckt 20-åring typ tror att han är så snygg o smart. Gode tid, ljusår från vad man vill ta i med tång! Skitunge från Stockholm. Sen den korkade Annica som springer efter detta drägg.. Nu ska man ju inte vara för hård mot henne då jag också har löpt ett par 100 m för liknande idioter ;) alla gör vi våra misstag. Men att tro att man älskar någon efter 3 månader instängda utan andra att prata med är lite väl naivt. Och om denna kille då måste vara otrogen under denna korta tid, ja då är det väl dags att kasta in handduken. Jag håller fortfarande hårt på att säga "jag älskar dig" det gör man bara om man verkligen känner det. Måste man säga det för att få ligga så är det för dåligt ställt helt enkelt ;)
Sen borde Hanna ta på sig kläder, henne betalbröst är inte så där nice att se på..

Ahh färdiggnällt för idag ;)


Det är över

Nu MÅSTE det vara slut med utbildningar, jag hinner inte gå på fler i alla fall ;) Sen kan man tycka det är slöseri med resurser då jag ändå inte ska jobba på så länge.

Jag har åkt med grabbarna grus ett par dagar, introducerade dom till Scooters fantastiska "singel". Robban var knäckt efter 2 dagar.. Låten är 80 min lång! "Och så låter den likadant hela tiden?" Ähh dom har ingen smak när det kommer till musik ;) 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

But you didn't have to cut me off
Make out like it never happened
And that we were nothing
And I don't even need your love
But you treat me like a stranger
And that feels so rough

Now you're just somebody that I used to know..

Dagen efter festen

När jag hämtade tidningen i 15+ nyss så luktade det sommarnatt ute, ni vet den där känslan när man varit på fest utomhus och ska hem, när man varit ute hela natten och eventuellt rullat runt i gräset. Den doften som finns på morgonkvisten när man lite lullig går hemåt är oslagbar! Ahhh bara att njuta och drömma sig tillbaka ;)

Idag är det heldag på jobbet, igår var jag "ledig" och vi var i Västervik. Träffade en av barnmorskorna som var med vid Antons förlossning, den som var med i slutet och satte armbågen i magen på mig. DET glömmer man inte.. Henne glömde jag inte. Hon var även den mest rutinerade och som var jävligt rätt fram med kommentarer som gjorde att jag slutade tycka synd om mig själv och fick lite ork. En helt underbar människa!

Sist sa jag att jag skulle adoptera om Anton skulle få syskon. Mja nu är det lite sent att tänka på det. Ingen återvändo nu inte :)


Usch

Satt precis och läste min förlossningsjournal. Jag mår illa.. väldigt illa... Men jag var tvungen så jag "minns" något av det inför dagens prövning. Står mest "pat har ont" No shit? DET hade jag kommit ihåg utan kopior ;)

Nu är det dags att vakna till så dagen kommer igång.

Skitdag

Usch o fy va seg dag det var idag. Sov en sväng och sen gick allt åt skogen. Är sur som bara den och vill bara sova men si det går ju inte än.. Gahhhh


Surpuppa

Jag blir så le på mig själv, jag försökte hjälpa till i trädgården och klarade av cirka 15 minuter innan jag fick ont och mådde illa. Det är så fruktansvärt irriterande. När orken finns så dör kroppen. Åhhhhhhhh

Nu ska jag skära upp lite kärleksmums som har svalnat till sig, sen ska vi till mor och far och äta gott och hämta hem den lille söte.

Ensamt

Vår lilla son följde med mormor och morfar hem och berättade för oss att vi faktiskt "måste klara oss ensamma" haha störtskön ju! Inget planerat så nu sitter vi här och ska äta god mat och se film. Hm man blir lite handlingsförlamad när man är "barnledig" utan att ha planerat det :)

Men som sagt, en go middag, lite vin och en komedi går ner.. aldrig fel :)

Bara jag som undrar?

Funderar, varför ska allt någon prata med en när man blåser håret? Eller borstar tänderna? Lite irriterande ;)

Antonstackarn har fått se för mycket BB, han krävde samling i soffan idag och skulle läsa upp något ;) Stackars barn..

Marknad idag, jag följde faktiskt med så nu är jag trött haha. Anton ville inte ha godis utan jordgubbar.. Han är en märklig liten man, han ville inte ha någon ballong heller men däremot en pangpangare som är lika lång som honom :) Skönt att den lät så lite (ironi).. Tog en sväng in på Nilssons och handlade gofika som ska intas i solen, ahh en slödag ska det nog bli. Fast jag har massa projekt jag skulle vilja göra,...


Åhh

Idag har jag ont i magen, det känns så definitivt. Jag är nervös och vet inte vad jag ska säga. Uhhh hatar att bli såhär. Men det går inte att ändra på, bara att göra.

Igår var det underbart väder, vi tog en glass och jag intog en avslappnad pose på gräset :)

Utbildningen i O-hamn var ehh ja.. dom hade planerat att vi skulle vara där mellan 13-16. Vid 14 var vi klara. Mm IT i ett nötskal. Tog nästan längre att åka fram och tillbaka än att vara där.

Valborg

I år körde vi den alternativa vägen igen.. Gräddhyllan. Är bäst helt enkelt.
Blev en rätt stor samling med galningar :) Härliga vänner och småttingarna höll sams o var urgulliga. Anton fick spela boll med Peder och Dea, men som vi sa.. Vi har bara hört att Dea ska kunna spela, det har aldrig synts ;)
Thomas undrade om ingen hade tipsat mig om LCHF, han tyckte mina kompisar var elaka som inte sagt till mig att jag var lite rund.. Vi var ändå överens om att ingen av oss skulle ha bikini i sommar hehe

Anton höll sig vaken länge och idag har han sovit till 9. Rekord på jag vet inte när.. Han vaknade med en större pussmun än vanligt, han har en tendens att dunka i huvudet i golvet mer än vanligt. Vi kunde ha klippkort hos tandläkaren :)
 
Fint väder idag, får bli lite tid utomhus

RSS 2.0