Men för helvete

Jag blir så lee.. jag går o lägger mig istället.

Gammal, äldre, äldst

Blev fest igår.. Idag är jag död.. Var och dansade lite bugg för ett tag sen, snurrade så jag trodde jag skulle gå ut o spy lite grann. Helvete, allt lutade åt höger efter det haha
Det var ju inte så att jag drack för mycket igår, det händer inte längre. Jag är helt enkelt inte kroppsmässigt funktionsduglig för att klara vara vaken så länge :)

Var rätt ok musik för att vara det skitstället, tror jag har ett inlägg på en gammal blogg om denna söta tjej i garderoben.. Det stod något i stil med att hon borde få sig något snart så hon blev människa (är inte helt säker på att det är samma donna men hon är lika korkad, dryg och otrevlig). Jag håller fortfarande mig till denna tanke. Kvinnan är galen. Det är inte mitt fel att dom ger mig fel nummer till min jacka men enligt henne är det jag som bytt ut lappen, yeah right.. jag vill inte ha min jacka, jag vill ha nån annan?! mjaaaaaa, som tur var fanns det trevliga grabbar som ställer upp och håller sällskap.. Vänta till sist, jävla surfitta.

Så nu är det släppt.. kvällen var i övrigt helt kanon.

Buggen går bra, jag är helt kass.. Trodde jag kunde massa då jag har gått kurser för många år sedan.. Jag hade fel! All kunskap är borta. Precis som årskurs 7-9.. Minns bara parisebullar, freddybrennys lektioner och kvarsittningar. Vad hände mer?

Har en utmaning som väntar, måste bara komma på några intressanta saker om mig själv och det kan ju ta en stund.

Återkommer..

(lycka till på BB)

Funny!

Idag ska jag gå ut och dansa lite.. Första gången på typ 3 år jag går ut (förutom en liten sväng efter julbord, strand hotell etc). Känns märkligt. Jag vet inte ens vad man ska ta på sig.. Äh jag är ju jeans o linne långt in i själen så det blir det! Ska bli roligt att träffa lite folk haha.. Denna by är väl inte sååå spännande.

Nu lagar sambon mat till mig och han spelar även "min" musik, är han inte för go så säg!

Får väl uppdatera mer i morgon då jag har tid, nu måste jag snart äta sen är det ju klädprovning igen.. veeeeeery funny..

Upp o sen ner

I går gav jag upp, har inte sovit på 2 veckor. Resultatet av detta är att jag blev grinig och fick en sjuk huvudvärk. Tyngden var väl på humöret. Så jag bokade en tid till min husläkare (arbetskamrat). Denna gudagoda människa gav mig en spruta på vinst o förlust. 1 minut efter var värken borta. Nu kanske det inte håller så då blir det röntgen men just då ville jag hoppa upp o krama henne... tur att jag har lite gränser ibland :)
Hon visste inte heller (som sjukgymnasten) vad det var jag hade gjort eller hur skadad axeln är men jag hoppas det räcker med kortison och bedövning.

Igår var den lille lite sliten och varm, idag hade han fin feber och va helt slut. Det blev min första VAB-dag.. Gaaaad va han är ilsk som sjuk :) Undra vem han brås på.. ehum.
Hur som så var det lite ovant att vara hemma UTAN att va sjuk själv. Jobbigt att inte få jobba. jag fick abstinens så jag ringde och härjade lite :)

Den lille killen kan säga tattooooor (traktor) det är hans nya hobby att stå o glo ut efter plogbilarna :)
Han la även till fyra till sina räknekunskaper. Snart kan han mer matte än mig!

Sambon är o tränar.. han va hemma någon timme med oss sen stack han. Straff nog är väl att han får skotta allt själv som vanligt :) men nu har jag även doktorns rekommendationer på vila hahahaha


Alla hjärtans dag, äter man inte godis så får man göra det till en del av efterrätten..




Denna tuffing handlade jag till mina päron, rosa glas och silvertråd var dock min design :) Vill ha en själv nu...


Nehe om man skulle hänga lite i soffan en stund o vila, är en stund kvar innan sällskap kommer hem..


Funderar

Det funderas mycket på om jag ska våga mig ut och festa lite på lördag. Det beror på hur veckan blir..
Har lyssnat på denna och då blir man sugen på att dansa lite



Har tryckt i mig en fin kombination av piller som börjar verka nu, så jag hoppas på några timmars sömn om möjligt.

Den där Axel..

Idag har vi varit ute flera timmar i snön. Gutt som fasen. Men skotta kan jag inte så jag hackar bort is :) kuligt. Åkte spark med den lille, vi välte. Han åkte sen pulka med pappa, dom välte.. Tur han inte är så känslig pojkstackarn.
Filmade lite så man minns hur mycket snö det va, och den lille får lite kul filmmaterial på sin pappas smarthet ;)

Sambon tycker jag pratar för mycket om Axel.. dvs min skadade axel. kul han är. Humorn på topp!

Igår var jag hos optikern, undersökningen tog typ 1 timme. Hon visade en bild på hur mina kärl i ögonen ser ut. USCHA så vidrigt. Och det var ändå ok enl henne. Fyyyy mer glasögon ska jag ha!

Får nog krypa till korset och boka en tid till min dr nästa vecka. Jag måste kunna sova igen, jag blir så känslig och grinig utan sömn. En del har redan fått känna på det.. Andra är så vana så dom märken ingen skillnad ;)


Den lille trötte

Lilljonsson har inte sovit middag idag, det resulterar ju alltid i lite trötthet på eftermiddagen. Jag hann hem, gav han en banan och skulle bara plocka in disken. Det blev tyst...


Hjälten somnade 17:30..

Fast

Jag är fast, som jag varit väldigt många år. Sitter o lyssnar på Scooter hela kvällarna. Älskade tyskar!!!! Its nice to be important but it´s more important to be nice.. Klassiker!

Promenad idag med Linda, tiden går fort och troshållarna överlever :)

Letar efter en låt, jag ska lägga ut den när jag hittar den.... får nog gå upp på vinden o rota bland skivorna. Den SKA finnas :)Minns ju inte vad den heter.. bara hur den går..

Hade en personifierad låt för skitlänge sedan (-95?), Annso hatade mig för studsbollshoppandet ;)
And here it is:


Hittar ingen bättre men den är ju gammal :)

Har helt enkelt skaffat mig en hobby, minns så mycket du kan med musik !

Nostalgi


Den här spelades tills den gick sönder när man började 7:an...




Faan va gammal jag är!!



Fest hos Jonneryd med hans galna döva katt :



Detta är för Mia, shake that asssssss:

Det är bra att man har koll

Hade ett kul samtal med sambon, var något i stil med:

Sambon: Åh jag vill inte skriva allt det här.
Jag: Nehe..
Sambo: Du, du skriver ju så fort kan du hjälpa mig?
Jag: Mm med vad?
Sambon: Ja men om jag säger vad du ska skriva och du skriver det går väl bra?
Jag: Jo jag tror jag kan det..

Det som är kul här är ju att det jag gör 80% av min arbetstid och har gjort det de senaste 7-8 åren är att lyssna på när folk säger vad jag ska skriva.. :) Jag ANTAR det fungerar.. Känns som jag gjort det innan.
Men ändå har han skrivit ner det för hand så jag får skriva av och göra om, men det går ju det med. Han kom kanske på vad jag jobbade med sen.. vem vet..

Får lite svenskalektioner gratis på jobbet, har en vikarierande dr som slänger sig med fina svenska ord som jag aldrig hört innan, tur att google finns!! Jag är inte så värst allmänbildad direkt.

Fick ett nytt mail från Irene, satans jävla skit.. Matteproblem denna gång, dom som klarar detta har iq över 120. Dvs INTE jag.. skitsur är jag ;)

Idag har jag skadat mig på jobbet, jag skar mig på ett papper. Vet ni hur skitont det gör? Det svider fortfarande, ska höra med chefen i morgon om jag ska anmäla det som arbetsskada!

I morse började det inte så gutt. När jag öppnade dörren fick jag en istapp i huvudet kallt som fasen. När jag skulle köra iväg med bilen så lyste en lampa lite för mycket.. den slutade inte förrens jag stängde av bilen igen några mil senare ehum ja. Fint. När jag väl skulle ut från infarten så hade "någon" skottat vallar som var mer än två äpplen hög (min längd) jag såg inte ett jota utan fick chansa på att jag tog mig ut. När jag kom till mellanlandningen till jobbet är det 50 och som en duktig flicka jag är skulle jag växla ner och sakta in. Får inte i 4:an hur jag än bor på spaken! Då tröttnar jag lite och skiter i den. Men när jag senare kommer fram till jobbet funkar det igen. Känner på mig att det inte är så bra.. Och lysena släcks inte längre när man stänger av bilen. En söt och märklig bil..


Redan söndag

Det är <3-dagen men jag bara tänker på att jag ska jobba i morgon. Har inte orken idag men det hinner ändra sig till kl 5:30 i morgon. Sovmorgon denna vecka, gutt!

Har plåstrat om bilen så gott det gick, har fixat efterätten som står i kylen mer än en timme innan det är dags för middag, duktiga mig! Sambon tycker jag är slö.. det får han om han vill :)

Idag har vi badat i den lilla staden, är så kul men man blir så trött efteråt. Tog en fika med kompisarna och sen var det dags att handla. Söndagsnöje... men bada är roligt!

Igår var det kalas för kusinerna, det var pang pang, superhjältar, lego och vovvar. Mycket god mat me! Kvällen spenderade vi allihopa i pulkabacken. Skrattade så jag grät åt Jörgen, som rullade ner sin sambo i backen. Oliver 4 år stod i pulkan och åkte ner, framtida snowboardåkare!!
Jag är fjantig så jag åkte bara några gånger, en av dom "råkade" jag få en snöboll i munnen. Göööött. Sen var man rätt sleten, är ju snart 30 eller hur Linda :)

Oh no

Fasen idag har jag ätit pasta för första gången sedan nyår. Men det var fullkorn i alla fall.
Nu sitter jag o letar recept till i morgon, borde snart ge mig in i duschen istället...

Mer snö

Så gutt det är att det kommer mer! Vad ska jag göra med det? Nu räcker snön till maj tror ja.

Igår hade jag långfredag, vilket innebär att en av varje yrkeskategori stannar till halv 5-5 på jobbet. Rätt så mysigt trots allt. Tyst o lugnt.
Dagen gick dock inte såå fort..

Det diskuteras ju mycket om hur romantisk man är bara för att det är alla hjärtans dag i morgon. Jag kom på mig själv att hamna på väldigt oromantisk. Vet inte hur det blev så, jag var inte sån förr!! Shit.. får rannsaka mig själv tror jag.
Älskar ju egentligen allt med romantik men nåt har hänt.

Drömde inatt om att vi kikade på ett nytt hus. Stort som fasen men renoveringsobjekt, vaknade kallsvettig och illamående NEVER!!!! Om jag ska ha fler hus så vill jag ha ett färdigt, möjligen att jag kan tapetsera eller måla lite men aldrig göra allt från början..

Veckan har dragit på, tyst o dan.. Lämnar på dagis, jobbar, kommer hem, äter, lägger den lille, somnar vid tv:n. Jag är en rolig prick!
Nästa vecka har jag mer ork men då är jag själv på kvällarna, visst är det ironiskt?

Så förkyld

Åh det är JAG som inte tål dagis... den lille är lite hostig och snorig men inte så att han måste vara hemma. Jag är iofs inte hemma hur dålig jag än är. Denna vecka började inte så bra men det går snart över, har överdoserat nässpray som vanligt och det brukar hjälpa :) Är såååååå synd om mig när jag är förkyld.
Sambon skulle träna innebandy idag och frågade en kompis om han skulle med men han va snäll mot sin sambo som var sjuk och stannade hemma o hjälpte till.
Sambon sa när han lagt på: jag förstår, det är inte lätt med en liten hemma när man är sjuk.
Jag tittade på honom lääänge och lite ilsket då JAG är sjuk.
Men han skrattade bara o sa att våran lille är ju större..
Tack för den!

Tog en långdusch med den lille grabben, när han äter själv är det liksom inte läge att torka fint med servett.. egentligen är högtryckstvätten det som går bäst skulle jag tro.

Nu har han somnat efter våran lekstund, har ju inte så mycket tid på kvällen mellan jobb o hans sovtid men idag har vi pusslat och lekt med bilar. Han är väldigt glad i pussel och ska ha mycket beröm varje gång han lägger dit en bit rätt annars väntar han med nästa tills jag säger hur duktig han va.
I helgen började han räkna, han säger i det sötaste bebisspråk som kan tänkas "ett tå teee" (ett, två, tre för er som inte fattar).

Idag stod det "love you" skrivet i snön på bilrutan. Dagen kan ju börja sämre :)

Gottit

Idag har vi (sambon) skottat av altantaket, tur vi byggde så starkt i somras annars hade vi inte haft något tak kvar ehum. Jag gjorde inte så mycket, är skadad och har varit hos sjukgymnasten. Bristning i bindvävnad? kan det ha hetat så? Hon  hade så go kommentar.
-Har du haft ont så länge?
-Ja (hon vet var jag jobbar)
- Och du har inte varit hos nån av läkarna?
-Nej.... *skäms lite*
-Har ni läkarbrist eller?????
-Neeeeee

Då kände jag mig lite dum men jag trodde ändå jag skulle få en remiss i handen till sjukgymnasten så då kunde jag skriva den själv istället :)
Nu ska jag göra söta övningar med gummiband och använda TENS.. Suck..

Efter skottningen passade vi på att fixa med grillen och påbörja lite värmande choklad.. Faaaan va gott det är med grillad korv o Oboy Mmm!

Igår hade vi tacokväll men ingen film till. Ikväll blir det lugna gatan och i morgon ska vi testa något nytt.. eller jag har testat för ungefär 20 år sedan men ändå. Hoppas vi överlever.


Usch o fy

Magsjuk är jag, skämtade på jobbet att det var en bra diet.. Jag ångrar mig bittert. Men visst det ÄR en bra diet, man kan ju inte äta något och blir av med allt man hade ätit. Men ångrar mig, ska aldrig mer säga så.
Förr blev jag aldrig sjuk med denna skiten, dom sista åren får jag det typ 1 gång per år (undantag är att jag inte haft det sen den lille föddes)
Men nu var det min tur.
Det som var grädden på moset var ju att sambon jobbade kväll och den lille var vaken från 21-00 nån gång (då hade jag inte koll längre) Det är inte någon dans på rosor att lyfta o trösta en liten när man håller på att gå under bara man rör sig.
Idag skulle jag åkt med jobbet på utbildning i Kalmar, vågar inte..  Det är ju skit också när man ska göra något roligare och få åka iväg lite DÅ ska man va dålig. Jag kunde ju fått feber eller något så jag kunde följt med ändå. Jävla skit.

Har sovit några timmar inatt, 2 kanske men nu kan jag inte somna om, jag vågar helt enkelt inte lägga mig ner. Ska väga mig med, bara för sakens skull!

Det positiva i det är är att jag såg finalen i paradise hotel. Haha man kan inte använda pussypower för att vinna, Jackie rules!

I övrigt rullar dagarna på, januari är redan ett minne blott. Snart påsk ju! sen är det några veckor till semester sen är det höst och direkt efter det jul igen! Det gäller ju att hinna med. Måste börja köpa nytt pynt till granen ;)

Inget bättre för mig

Har du:
Sagt nej till samlag?:
 Så klart
Varit medvetslös: Jo
Hånglat med nån riktigt full: Hu ja
Hånglat med fler än 50 pers: Nehe du!
Hånglat med fler än 3 pers på en kväll: Svar ja

Gjort något riktigt dumt: Det är la klart tex se frågan ovan..

Gjort något du verkligen ångrar: Det också..
Blivit full på ett släktkalas: Nej
Varit full i skolan: Nej
Blivit portad ifrån en krog:
 Nehe
Slagit sönder en tv: Nej
Önskat att du var det motsatta könet: Varje gång på krogen man behöver kissa..
 

Överdoserat: beror på vad man menar, har ätit mycket fruktsocker och ätit massa chokladglass..
Åkt ambulans: Nej tack gode gud för det
Gjort nåt olagligt: Tja..
Slagit ner någon: Inte så där rakt av men har lappat till några grabbar
Skämts över dina föräldrar: Aldrig, dom är mina
Skämts över dig själv: Så in i helsike
Ätit från en papperskorg: Úsch ne
Kissat ner dig av skratt: Nej
Sagt jag älskar dig och menat det: Ja
Bråkat med din pojkvän/flickvän:  Så klart, det tillhör ju

Legat inlagd på sjukhus: Har ju tryckt ut en 3,3 kg kille så jaaaa

Vad är du mest rädd för: Rädd för massa
Vilka kläder sover du i: Nude
Vart vill du gifta dig: Någon strand vore fint

Vad hatar du verkligen: När man myst ner sig i soffan och inser att fjärren är lååångt borta
Varit kär: Ja
Är du ett hälsofreak: Inte en chans, älskar onyttigheter
Har du varit kär i någon du inte haft chans på: Kan man väl säga hahaha
Är du ensam nu: Nej
Vill du gifta dig: Mja
Vill du ha barn: Har redan börjat

SENASTE PERSONEN SOM:
Sov i din säng:
 Sambon
Såg dig gråta: hmm vet inte riktigt
Du delade en drink med: Shit.. long time ago
Du gick på bio med: Sambon
Skällde på dig: SAMBON
Du dansade med: Sonen

DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU?
Gråtit:
 Inte då
Köpt någonting: Tror inte det i alla fall
Varit sjuk: Nej
Sjungit: JA dansband :)
Saknat någon: Hu ja
Jobbat: JAAA


Nu har jag för tråkigt, går och lägger mig i soffan istället..


RSS 2.0