2 år sen

Jag kan inte förstå att det är två år sedan jag låg i sängen på sal 1 i V-vik och älskade lustgasen. Jag kan inte fatta att det var två år sedan (om typ 1-1½ timme) som sambon frågade om vi skulle få en augustibebis. Sköterskan skrattade.. Hon hade ju rätt, vi fick vänta ända till 00:59.
Kan man någonsin förstå att man har fått vara med om ett sådant mirakel?
Har slagit in paket till den underbara lilla killen som snussar så gott just nu.

Han har varit hos tandläkaren idag och testat på det, gick väl rätt ok, han bet ju ingen..
Han har dock fått skräck för människor i vita kläder. Jaa så går det, han hatar mitt jobb ;)

Idag har det varit mera schemaläggning, till slut var vi så trötta i huvudet så vi la schema på helgerna me. Nicht gut haha I morgon är det back to normal.



På förlossningssalen, 1 timme gammal


Goding


Min älsklingsfilm ;)

http://www.youtube.com/watch?v=WpmILPAcRQo

Nostalgi




Kalas

Haft kalas för den lille, blev lite tidigare så dom flesta kunde komma. Är lite trixigt när vi är så många och utspridda men det gick fint. Han fick så fina leksaker och traktorn.. den blev direkt favoriten.

Jag har den senaste tiden mått lite kasst på kvällarna och haft svårt att äta, är inte gravid!!!! Jag började även röra lite mer på mig innan förkylningen däckade mig och dom tankarna. Det har resulterat i några kg och ett antal cm. Jag är inte för ledsen. Hoppas bara jag kan hålla detta. Var ju på föreläsning med vår dietist. Det är skönt att höra det man egentligen visste men som man inte gör. Ska dock ändra på detta. Blir banne mig 500 g frukt per dag nu :)

Denna vecka blir lite roligare än vanligt. Ska göra lite annat än vad jag brukar både på jobbet och efter. Testing testing.

Igår kväll var det en promenad i höstvädret, var mycket länge sedan. Jag tycker om det när jag väl gör det men det tar emot på så många plan att komma iväg. Märkligt, trots att jag tycker om det så mycket så vill jag inte. Är kanske omständigheterna som gör sig påminda, regn, kyla, tiden..

OMG

Jag har fått hostan from hell. Jag står inte ut.. Kill me!! Nja almost.. Men fasen vad jobbigt det är, måste ta en slurk medicin innan jobbet så jag inte hostar sönder nån

Fight it back

Jag ska döda förkylningen. Jag har jobbat i ren protest idag. Feber eller inte, jobbet ska göras :) Sen klippte jag gräset hemma så svetten rann. Jag ska få ut bacillerna ut kroppen och det nu! Jag känner ju inte smak eller doft. Överdoserar även nässpray. "Ibumetin ska man bara ta tre gånger per dag va?" Jag ser det såhär, jag är sällan så förkyld så att jag behöver ta piller, så när jag väl ska ta piller så har jag väl jobbat upp en bra pott? Funkar det inte så? Sen om man tar Ibumetin ena timmen så kan man ta Panodil andra? hehe
Sambon är också helt förkyld, det är bara den lille som det inte tar på. Bra iofs.

Ghassan hade bakat idag. Baklava. Den han gör är så gudomligt god så jag vet inte vad. Fett och socker men ahhh va nice. Han ska dessvärre inte vara hos oss på ett tag så då får vi banta ;) Jag ju nämnt det tidigare att det alltid är något bakat på jobbet. Det har tydligen alltid varit så, nån dr gjorde sin AT hos oss och hade gått upp 6-7 kg. Det är fasen inte dåligt!

Datahaveri på jobbet idag, ingen kunde göra något i stort sett. DÅ går tiden inte fort haha.. Gick inte ens att komma ut på nätet, katastrof! ;)
Hoppas det är fixat tills i morgon.

Det är redan onsdag idag, kan inte förstå det. Va tog denna vecka vägen? Jisses så gutt, snart helg och vila (förhoppningsvis utan tabletter, nässpray, hostmedicin och näsdukar)

Den lille grabben har kissat på pottan idag me. Hoppas han fortsätter såhär..


The cheif

She is back, klackarna hörs i korridoren igen. Chefen är tillbaka!

Den lille har börjat på dagis igen, kom hem i fredags med snorig mule. Jaha, då var det dags att vara hemma trodde jag. Men tji fick vi. Det är jag o sambon som har feber och snorar. Lilleman är hur pigg som. Det var ju satan ;)
Igår trodde jag allvarligt att någon rev mig på insidan av halsen, det gjorde något så kopiöst ont att jag fick panik i letandet efter halsisar.
Idag var det något bättre när jag pratat upp mig men då började näsan istället. Trevligt!

I fredags var det fredagen den 13:e. Jag är inte skrockfull och har inte brytt mig om den dagen. Förens nu. Jag lyckades i min egna klumpighet få ett getingstick i nacken. Dessvärre så svullnade det i halsen och lite panikkänsla infann sig. Blev en snabb resa till sjukhuset. Där fick jag komma in direkt och en liten söt AT såg till att jag överlevde ;) Skämt o sido men jag fick stanna över natten, det var otippat! Men men det går att sova på akuten med..
I lördags var jag sleten men det var den stora bydagen. Varmt som där han med hornen bor men man MÅSTE ju bara se ankracet MÅSTE! anyway så blev det inte mycket mer förens kvällen då vi festade loss med sjukt många skratt och minnen. Martin var/är värre än man kan tro.. Det är nog hans fel att vissa blev som dom blev :) Dubbelnapp blev ett jubel. Även cykelrace med för hög sadel och vasalopp med fel valla..
Blev uppbjuden i parken av lammkött, mycket otippat men trevligt då sambon var aningen överförfriskad hehe
Bjudna på efterfest med privatchaffis men seriöst, jag orkade knappt ta mig hem. Jag är bara SÅ gammal!

Jobbet går fint, känns som jag aldrig varit borta. Nästa vecka blir det utbildning, veckan efter blir det utbildning.. sen är det fasen utbildning resten av året. En smarting sa "ja men det är ju trevligt att få göra något annat än att sitta vid datorn hela tiden" Eh jo, alltså utbildningen är inom data.. så NE same same but different!

Den lille impade idag, han kissade på pottan bara sådär. Mammas sweet!
Han är så go när han sätter sig i soffan med en tidning, sen tittar han upp över tidningen, klappar på soffan och säger "mamma sitta här".. ahhh gott!

Nu ska jag stryka lite, har ett berg av kläder i soffan och för att kunna lägga mig och sova där så måste det försvinna lite i alla fall ;) 

Öland

Vi var på turné med familjen Weidner Jonsson.. Dt blev en tur till ölands djurpark. Min lillkille var helt stum tiden bland djuren (utom när det var springdags med "goggo"). Han var väldigt glad i karuseller, storgråt när man inte fick åka mer bergodalbana :) Pappas gener, mamma står hellre och tittar på! Grabbarna åkte massa och dagen gick fort. Vi lämnade även in den gamla vagnen som gått sönder, slitskada? neeee det tror jag inte på, men men nu är den hel.
I går var jag och linda med dom små och lekte bland gungor och kanor. Dom små har ett helt eget språk och förstår varandra tydligen väldigt bra. Jag fattade inget men dom var ju nöjda haha
Mor och far bjöd på grillat på kvällen, gutt att bara sätta sig i gräset och slappa.

På måndag börjar jobbet, det är delade känslor. Har så mycket att göra hemma men det är skönt att jobba.. Vi får väl se hur hösten blir.

Den lille pratar en hel del nu, man blir så stolt varje dag. Så söt när han ställer sig hos mig och säger "Mamma mer gotte" och blinkar med dom stora blå. Så klart han får en godis då? "Tack tack mamma, mer?" haha goding.

Dt bästa va när vi var på semester då vi satt o åt på en restaurang, den lille hängde sig bakåt i stolen och glodde på en liten kille "Vad har du?" Precis som hans egna köttbullar inte dög ;)

Idag blir det nog mer trädgårdsarbete, sen är det ju tvätt och sånt kul med. Hoppas på en framtid där vi går nakna, tänk vad tid och energi vi sparade då? För att inte tala om raggande på krogen... Tänk så smidigt!

Ny favorit



Se denna, mannen sitter helt avslappnad i ett köpcenter och lyckas sjunga såhär.. Säger som någon på radion sa: Man vill kn***a med hans röst ;)

RSS 2.0