Forts

Hittade en till sida o fick fram detta: "Tappa tänder: Drömmar om att tappa tänder är vanliga. Om du drömmer om detta kan det symbolisera maktlöshet och osäkerhet. Att du känner dig oförmögen att smälta och handskas med situationen just nu. Också att du kanske upplever dig som oförmögen att göra dig hörd eller att du känner att du förlorar din personliga kraft." Spännande.. eller? Ikväll blir det godis o film, vill inte drömma om att dra ut tänder igen jag är ju rädd för tandläkaren :) Lite ömhetsbevis: Ibland får man kärlek från otippat håll:

Drömmar

Har hopplösa drömmar om att mina tänder lossnar och jag kan spotta ut nästan alla.. tänkte att jag skulle se vad det (enligt drömtydare) betyder. Det här fick jag fram: "Spotta ut massor av tänder: Något du vill "spotta ut" i den meningen att erkänna, säger eller uttrycker känslomässigt. Tänder ramla ut: ofta en känsla av förlust, såsom dödsfall av familjemedlem eller käraste."
Hmm lät ju roligt..
Inatt drömde jag att jag drog ut min egna tand, kanske såg Baksmällan för ett tag sen eller nåt.. :)

Ska se vad mina andra drömmar betyder haha

Happy days

Hade en riktigt rolig kväll igår. Simmade med Ann-Sophie, behövde ingen HLR men Linda höll koll på mig ;) Sedan spenderade vi tid i bubbelpoolen och i bastun. Bubbelpoolen är go, mysigt värre men det där med tåflirtandet är inte min grej hehe Bastun orkar jag bara med en stund, galet hett! Några timmar senare skulle vi hem, drog över en hare med Mazdan.. Faan att dom ska vända mitt i vägen. Men fick lite päls i fronten bara. Det var hare nr 2.

Idag har vi varit på öppna förskolan och målat söta påskägg, halva dagen försvann bara sådär.

Min första gång

Igår gjorde jag en stek i lergrytan.. Har haft den stående sen jag flyttade hemifrån :) Men nu är den invigd. Och fick toppbetyg med, Fredde köpte hem beskvier och godis som tack för maten :) Har sovit som en liten gris inatt, fantastiskt när det händer.

Ikväll ska jag simma, ska åka till O-hamn och röra på mig. Helt otroligt att jag kommer iväg. Ska bli så skönt att spendera kvällen i staden...

Sicken tur

Jobbade igår, skulle gå hem vid 21:30.. lyckades utlösa larmet så det tjöt som satan i hela mönsterås. Sprang genom korridoren och ringde Securitas, "det är kö just nu men vi besvarar ditt samtal så fort vi kan" Va faaan kö på återställningsnumret, är alla lika dumma som jag? Men lyckades till slut kalla tillbaka väktarna. Men det positiva är att mina koder för återkallning funkar :)
Nåja bara en dag på jobbet ;)

Instagram

Den läste jag ut på 2 dagar, som jag sa till Mia, jag är nog skadad ;)
Denna läser jag nu, tror Janne är min syssling, han är duktig på pingis i alla fall :) Boken är än så länge kanon! Fliseryd är såklart med :)
Antons tröja som mormor och morfar shoppat, helt min humor. Det var lite från Instagram..

Tonight

I will spend my time at Mönsterås HC. Just so u know :)
Måste göra maten relativt snabbt så jag hinner kvara klar när fredde kommer så vi kan köra skiftbyte. Hur länge orkar jag jobba? Ska bli spännande och se om jag pallar kvällsjobbet :)

Måndag

Idag blir en lång dag. När Fredde kommer hem så åker jag och jobbar på obestämd tid. Har en deadline på onsdag så jag måste få det i ordning.. Jag som brukar sova så tidigt :)

Kyla

Det var rätt kyligt igår, inte bara utomhus..

Helg

På fredagen tog jag en break från mamma"ledigheten" och jobbade lite. Tog sen en sväng till Kalmar för shopping och mat. Hittade mig ett par höga skor :) byxor och lite tröjor. Massa kläder till dom små med, det är ju dags för vår. Dock inte enligt vädret :)
När vi satt och åt mat fick jag ett mess att han var död, kan inte fatta det, kan inte acceptera det heller. Tror bara att det är en otäck mardröm. Stackars lilla familjen :(

Idag har vi varit och simmat, tog sen en sväng in i staden så nu har jag nya linser och har även fått fika i magen.. <3

Socialt

Idag blir det en sväng för att vara social. Har i två kvällar i rad suttit med 50 nyanser av honom, ni vet den där snuskboken.. Well, jag vet inte om jag tyckte den var sådär "underbar" som alla säger. Fast jag fastnade i den och läste ut den på 2 dagar så inte för den skull :) I morgon ska jag jobba, chefen ringde igår. Ska se om jag orkar upp (ironi).

Har jobbat hemifrån några gånger redan, eller ja, svarat i telefonen och varit konsult som det så fint heter :) Känner att jag har klättrat på karriärstegen hahahaaa

Nehe packa ner allt man behöver och ge sig av låter som en idé då det snöar så fint så man eventuellt måste skotta..

Update

Nåväl det är redan tisdag.
I helgen skulle jag testa att dricka lite alkohol efter en torr period.. Väljer då ett rosevin som visade sig vara det äckligaste jag druckit, vilken jäkla miss! Kanske är det så att när man varit utan något tror man att det är bättre än vad det egentligen är ;) Nästa gång tar jag något jag druckit förr :)

Anton och jag har spelat innebandy/ishockey, han irriterar mig med att heja på Färjestad.. Bannat. Jag hävdar att Brynäs är bäst så idag sa han att han spelade i Brynäs för att göra mamma glad.. Bra inställning och han skulle även platsa i deras lag just nu..

En "vän från förr" som det så fint heter är sjuk, jag far illa varje gång jag tänker på att han ska lämna sin familj och sin lilla son. Hoppas verkligen att läkarna har fel! Livet kan vända så förbaskat fort, man ska verkligen ta vara på varje dag med dom man älskar..

Min minsting har numera 5 tänder och med dom framtänderna ser han ut som Ove i Solsidan. Men helt bedårande i alla fall :) Skulle få en puss av honom häromdagen, istället högg han mig i läppen så det såg ut som jag fått stryk. Dom där bissingarna är vassa..

Napp

Jajamen jag fick napp.. Strax en kvällspromenad ;)

Mhm

Jag är lite sugen på promenad, någon som känner sig manad?

Shopping

Nu för tiden behöver man ju inte vara ute i butikerna för att shoppa, perfekt för mig som är förkyld och inte vill åka o handla. Dyrt blir det å andra sidan ;)

Igår var jag på BVC med Hannes, hans första stund ute på en vecka. Hade inte gått upp så där mycket men han har ju varit sjuk med, men vi fick en kontrolltid då han har planat ut i vikten i några månader.

Nehe åter till shoppingen..

Status quo

På ett ungefär. 3/4 sjuka och den fjärde har överskottsenergi ;)
För att underhålla oss har vi suttit och beställt lampor och inredning till pojkarnas rum, man känner sig alltid lite piggare efter shopping :)

Snörvel

Såja då är vi tre sjuka här hemma. Satans skit, jag klarade mig inte. Vaknade i morse med halsont o var hes men tänkte att det skulle gå över. Inte då.. Nu är jag värre.
Trist är att Fredde är sämre än mig men han har i alla fall fått medicin nu så hoppas han repar sig fort och att jag bara har en enkel vanlig förkylning.

Kan den här pissvintern försvinna eller? Jag vill ha värme!

Drömmarnas land

Drömde att vi handlat nytt hus, renoveringsobjekt så klart bara för att spela på mina nerver. Blev erbjuden att hyra en 3:a i andra hand då personen i fråga skulle flytta ihop med en ny. Min chef skulle bestämma färg osv i huset och jag försöket hitta rätt i huset. Var skapligt förvirrande :) Anton hade smugit upp och sov emellan oss en stund, sen tog Hannes över och drog mig i håret, näsan och dubbelhakan resten av natten. Men jag tycker han har blivit piggare och då kommer bakslaget, Fredde har en mancold.. Fast jag tvingar honom ringa idag då han har samma symtom som Hannes hade.
Ikväll ska jag klippa mig och få 1 timme själv hehe.

Sugen på en kväll ute i helgen? Jag börjar få lite feeling..

Den lille stackaren

Hannes har precis somnat, han kan inte sova på rygg eller på sidan utan mage är nya innestilen. Helt igenkorkad och Panodil o nässpray har knappt nån effekt. Fick PC som borde kicka in i morgon om mina beräkningar stämmer. På detta så fick hans framtand lite ljus igår.
Hans diagnos blev lunginflammation. Vakar som en liten hök över honom när febern toppar, han är lite hängig minst sagt och fick feberkramper. Så inget sim och ingen innebandy idag. Bara sova när han kan :) Lilla goset..

Nåja

Utanför skyltarna skulle jag i eftermiddag men förmiddagen bjuder på ett besök på hälsocentralen. Suck då ska vi påbörja Hannes journal...

8 månader

Igår blev Hannes 8 månader, kan inte förstå vart tiden försvinner :) Fick några bett på en sockrig liten munk :)

Weekend

I torsdags var vi på BVC för lite gruppis, vi skrattade bort tiden och jag hade en av dom lugnaste bebisarna då Hannes bara satt lutad mot mig hela passet. Jag är bortskämd.
Fredagen spenderade vi i simhallen, var nästan bara vi o ett par till från Fliseryd men sen kom hela IKO också. Fick gnugga sig lite i ögonen när det kommer ett led med exakt lika pojkar i lika shorts. Anton trivdes, han är som en fisk nu. Bada bada bada.. Kul att man kan simma med honom med så jag fick lite värme i den bassängen me ;)
Lördagen innebär simskola och nu var det säsongsavslutning med hinderbana och godis. Fy fasen va tiden gick fort. Anton åkte kana och dök under ringar och dök efter guld. Han körde banan hela passet utan att tröttna men efteråt var vi rätt sega och det blev lite vila. På kvällen kom fam Läggeberger och vi använda melodifestivalen som anledning att träffas :) Ingen brydde sig egentligen om vem som gick vidare. Kvällen slutade med Tekkenutmaning. Faan vad vi slogs. Men Fredde som var aningen slirig blev sur då han förlorade, lille stackaren! Mina tummar är fortfarande inte sig själva.
Igår skulle vi köra lite renovering, blev ett par drag med slippapper och tog bort någon list men sen däckade vi i soffan. Man är bra gammal nu..
Jag var sugen på att åka till kalmar till mässan men dom äldsta grabbarna skulle se innebandy och jag var för trött för att försöka komma iväg :( Nästa år kanske..

Mysdag

Nu kör vi, mot badet!!

RSS 2.0