2,5 år

I morgon (inatt) är min lille man 2,5 år gammal. Det är riktigt läskigt. Han är ju stor nu. Han diskuterar med mig och har väldigt mycket åsikter, han bestämmer, han fejkar, han fjäskar och vet precis hur han ska uppfostra oss :) Så underbar liten grabb, min hela värld.

Förutom att jag är lycklig över min och sambons skapelse så har jag en galen huvudvärk och mår fortfarande illa. Men MEN jag har ingen feber!! Helt otroligt. Ska fira med lite choklad om en stund. I morgon är det bassängen som gäller. Borde kanske packa det jag ska ha men eeehhhh roligare att göra det kl 5 imorgon ju. Thats me, aldrig förberedd. Sambon lär spöa mig med bandyklubban när jag tänder lampan men när han har grus i ögonen springer jag fortare ner för trappan. Eller, hehe, springa fortare gör jag hela tiden nu. Vinden har vänt :) Ska se om han hänger på en sväng på spåret!

Vi investerade i en ny micro då den gamla, enl sambon, brann upp. Det funkade skitbra när jag testade den men å andra sidan är den lika gammal som jag har bott utanför päronens hus. Det är ett under att den fortfarande lever. Så jag bytte i alla fall. Bytte även sida av bänken den skulle stå på, vet inte om jag gillar resultatet, ska avvakta lite.. (mina bekymmer är stora).

Annars har ju veckan börjat fint, fick nya skor på jobbet, röda lackade träskor. Jajemen fint ska det vara. Känner mig som en bonnig transa, man får vänja sig.


Tidigt

Uppe i ottan, ska åka till jobbet snart. Snnnnaaaarrrrk. Jag vill sova!

Ingen zumba igår, blev promenad istället :)

Bannat!

Min lilla gullegris har blivit en liten man! Lilleman säger nu hela tiden "se på fotboll på veven" (teven). Innan idag var det "Kalla, Kalla, Kalla". Sååå skidor och fotboll är det jag får se på tv nu. Kan även slinka in en snutt med Emil men annars är det sovrummet som gäller för mig. Det ska spelas fotboll med och innebandy. Suck jag är helt slut!
Var ute och tog luft nyss, det behövdes. Men uuuuu så seg man är. Detta skitillamåendet är inte helt över.

Häromdagen skrevs det på FB om gamla tider, jag får lite tårar i ögonen av musiken osv. Hu det var tider det!! Vi hade verkligen riktigt roligt :) tur man har gjort såna saker så man har minnen. Det bästa är väl också att sambon och jag umgicks redan då så vi har massa att prata om och man hjälper varandra komma ihåg. Åhh ska nog glo lite på gamla bilder (om jag hittar dom).

Ikväll ska vi inte göra något kul, det var planer för det men vill inte röra mig så mycket än. Hoppas det blir lyckat och jätteroligt!

Nu är det träning på att nicka i vardagsrummet, någon som vet en bra glasmästare? hehe

Det går sakta

Blir trolldegsdag idag, lagom aktivitetsnivå för mig och sambon :) Synd bara att lilleman tycker det är okej 5 minuter. Det ska spelas fotboll och innebandy! Och visst, det är ju en grabb så man får ju stå där och sparka boll fast magen är i uppror.

Har tittat på BB avsnitten. Gode tid att dom lyckas få in alla puckon i samma hus. Fantastiskt. Denna duracellkanin som heter Cilla tror jag. Hon håller faan aldrig käften. Satans galning. Vem orkar? Och för att inte prata om puckona dom har satt i glashuset. Är det ett skämt? Hoppas verkligen någon av tjejerna kommer in i huset för en helpuckad kille som inte kan svenska står inte så högt på min lista. Det som är mest spännande är att den snyggaste tjejen är en kille. Hehe ja det är inte lätt. Hade inte den mörkhåriga silikonstinna bruden gjort läpparna till anknäbb så hade hon vunnit. Någon kille fanns inte.. Dötrist om jag ska vara ärlig.. Blir kanske bättre sen.


Mm frukost

Laddar för en stor härlig frukost.. Två skedar fil. Yippie-Kai-Yay, Motherfucker som min Bruce skulle sagt. Sambon rör sig fortfarande inte. Sov lilleman, soooooov länge

Satan!!!

Det blev inget gym, jag hänger på toaletten istället.. Sambon ligger i soffan med spannet och försöker få i sig avslagen cola.. Nice day! Den lille hoppas jag somnar snart, han har varit hos mormor och morfar hela eftermiddagen. Underbara dom är som hjälpte oss. Jag har liksom bara några minuter på mig innan jag får återvända till mitt sovplace jag gjort i ordning på toaletten, så det är inte så lätt att hinna leka med en liten grabb då. Nu måste vi piggna till under natten, annars blir det en låååång dag i morgon.


Träning

Idag ska jag på intro på nya placet. Blir nog trångt och härligt men sen kan jag träna innan jobbet, helt fantastikt för en trött mamma ;)

You give me fever..

Feber idag me, det är för gutt! Jag får skriva upp min temp morgon o kväll så får vi se hur det ser ut. Jag kanske tycker att det är många dagar med feber fast det inte är det? Hur som är det tröttsamt att bli så varm utan att vara förkyld.

I måndags var jag på massage, det är så jäkla skönt! Man mår mycket bättre några timmar efter. Igår var det bassängträning. Är på sluttampen, blir en tid till sjukgymnasten för utvärdering i mars. Gott!

I går upptäckte jag även att det knappt fanns luft i ena däcket på bilen. Yeeha and why? Tog en sväng förbi macken och tryckte i lite luft. Vi får se om det får vara kvar. Nån på jobbet var imponerad att jag kunde fylla på luft själv. Ehh.. är det svårt? Eller har jag missat något? Det är bara att komma ihåg hur mycket man får trycka i ;) Det är samma med olja, spolarvätska, byta däck osv. Det KAN inte många tjejer. Men vaaaaarför inte? Vad göra om ni blir själva när gubben går och dör? Lämna in bilen för att fylla på spolarvätska? Vore inte det bara liiiiiite pinsamt?

Nu är det snart dags för dagis och jobb. Om den lille mannen behagar att följa med upp ur sängen. Han somnade så gott på mattan framför tv:n igår. Lite väl trött. När jag kommer in till honom på morgonen så säger han "neee mamma lite till" Jag säger då något om att vi ska ju till dagis, då ler han, vänder sig och drar över täcket över huvudet och säger "inte än". Lika morgonpigg som sin mamma!


Duktiga jag

Jag har nyss lagat kläder (ja det stämmer) jag har alltså tagit nål och tråd och sytt ihop gummiband i lillemans byxor som släppt, det blir ett par stycken sådana. Han håller ju inte byxorna uppe utan att man drar in midjan på dom. Han är lång å smal den grabben. Väntar hem mannen som jobbar över. Han älskar det.. eller så är det bara skönt att slippa mig lite ;) kan vara anledningen.

Det blir middag hos mor och far idag. Sånt gillar jag.. Ska nog också snart orka ladda kameran.. snaaaaart.. Jag menar det är ju SÅ jobbigt att sätta i sladden i kontakten och sätta dit batteriet.. well ni som känner mig vet hur lat jag är!

3: familjemedlem


Den nyaste :)

Dag 2.


Favoritpryl. Min älskade plattång. Min ghd! Love it.
Men behöver inte använda den lika mycket längre då håret har slätat ut sig. :) Antagligen efter allt plattande.

Åh just det ja

Ikväll spelar jag in "Rum för en stjärna". Hett så in i helvete. Martin är med!! Uhh uhhh....Grrr :)

Ja jag vet

Jag har inte lagt upp dagens bild.. jag la av redan på andra dagen ;) näda. men min kamera behövde visst ladda batteriet så att säga. Jag återkommer med bild, lovar.

Jobbet då, ja idag var det dagen D. Det gick väl sisådär.. Vi kan nog bättre. Får se resten av veckan. Eftermiddagen var det möte i staden, det var hett som hos han med hornen. Vi va högröda i nyllet allihopa. Faan för att sitta i ett rum utan fönster.
Blev lite tidigare slut på dagen så jag fick lite tid i ljuset ute. Det var fint.

Vår lille hjälte fick sin nya säng i helgen. Han var eld och lågor och babblade om att sova i sin fina säng. Efter ett smärre misstag så lyckades vi få ihop allt. Han somnade efter en liten sväng utanför sängen. Sen att han vaknade 10 i 5 är ju en annan sak ;) I kväll somnade han efter en liten tur också. Alltså tar det nu 5 min att lägga honom istället för 2.. Jag tror jag överlever.
Vi spelade in sista nattningen i spjälsängen, bara för att minnas hur lätt den lille grabben är. Vi lägger honom, han vill att vi sjunger. Han får välja 3 sånger. Efter den andra säger han "så sjung ****** sen sova". Efter vi har skrålat den sista sången så säger han godnatt och vinkar. Thats it. Det är inte många som tror mig så jag har numera bevis :)

Zumban fortsätter, det går fasen inte lättare. Var lite för mycket förkyld för det i söndags. Skulle åkt till gymmet idag men är fortfarande förkyld och hostar morgon o kväll så jag väntar hehe visste det skulle bli så. Men i morgon ska jag i bassängen igen. ehum joda det är hård träning..

Nu sitter jag och smaskar chilinötter. Borde tagit en tallrik med flingor iställlet. Men men det är mycket man borde gjort.

Nåt jag kan hänga på..

Fotoutmaning passar mig bättre.. jag levde ju ett tag med kameran. Nu ska jag se om jag orkar genomföra alla dagar.. vi får väl se :)

Dag 1: Självporträtt
Dag 2: Favoritpryl
Dag 3: En familjemedlem
Dag 4: Min hobby
Dag 5: En gammal bild
Dag 6: Tema ”grön”
Dag 7: En bild som jag aldrig lagt upp
Dag 8: En favoritbild
Dag 9: Dagens
Dag 10: Detta gör mig glad
Dag 11: Tokigt
Dag 12: Min vardag
Dag 13: Tema ”ljus”
Dag 14: En vinterbild
Dag 15: Kärlek
Dag 16: Självporträtt i svartvitt
Dag 17: Ett ögonblick
Dag 18: Känslor
Dag 19: Här bor jag
Dag 20: Tema ”olika”
Dag 21: När jag var liten
Dag 22: Mitt beroende
Dag 23: En sommarbild
Dag 24: Detta gör mig glad
Dag 25: I all hast
Dag 26: Detta skrattar jag alltid åt
Dag 27: Tema ”två”
Dag 28: Väder
Dag 29: Nyaste bilden på mig själv
Dag 30: Valfri bild



Dag 1. Älskar mitt hår (som Mia så klart fixat) sen älskar jag att jag kom i det linnet jag har på mig ;)

Urk..

Väntar med spänning (ironi) på att magen antingen ska ge upp helt eller bli bra.. Hoppas på det senare.

Heeeelg

Efter en lång vecka är det helg. Det är väl så det brukar va ;)

Får man byta?

Var på zumba nyss, vill byta röv. Kan man det? Någon som har erfarenhet? Hehehe..

Närå det gick i alla fall, det går säkert framåt om nåra gånger me.. Möjligen. Vi var nog fler idag, det var rätt fullt i sporthallen, de ni! Det trodde ingen om denna lilla by.. Mitt i city, där all action är!

Nu är jag svettig och äcklig, ska duscha och sen smaska i mig något om magen håller. Tål antagligen inte mina ny vitaminer. Fuck it! Här handlar jag dyrt och tycker mig allt känna resultat och då dör magen! Va fasen, jag är ju den som åt vaniljglass med kaviar hemma hos Per utan att blinka, och nu kan jag inte ta lite vitaminer utan att må illa. Det är dålig stil det tycker jag allt. Åldern, skulle säkert några säga. Det stämmer antagligen.

Tydligen är det 6 år sedan Mia (äntligen) vågade ta tag i det där med Matte.. La scala, jag minns det allt. Känns dock inte så länge sedan ;). Grattis på er!


Hemsk o så bra

Den här låten hörde jag första gången tyvärr när jag såg ett videoklipp av ett litet barn som dött. Grät hela tiden. Så nu är den fast. Såg nämligen Shrek 3 och där var den igen.

http://www.youtube.com/watch?v=L_uO_xhSEvA

Kan inte lägga in den just nu mer än som länk..

Beroende

Sambon räknade fel, garderoben till den lille blev för stor för den platsen vi tänkte så vi fick möblera om hela rummet. Jag, som har ett dolt problem nämligen att jag förr va en sjuk pedant, älskade läget. Fick ändra hela rummet, tvätta allt och göra om. Det är bara för mycket för mig ;) Jag tog rummet bredvid också när jag ändå hade ångan uppe! På kvällen varvade jag ner med ett köksskåp.. bara för att lugna ner nerverna ;) Risken är nu att det tar ett tag innan den där lilla känslan av att hela tiden ändra och städa dör ut. Det går, det har jag nog märkt, men det är svårt ibland.

Jag fick godkänt på mitt test. Nu är jag skitnervös och undrar om jag vågar. Det är så typiskt mig. Men det är ju en bra grej. Men vågar jag? Slösar jag pengar? Ehh hmm måste fundera.

Ikväll är det zumba. Det är en mycket rolig träningsform där hela första kvarten gick ut på att försöka sluta skratta :) Det blir säkert bättre idag.

I fredagas var vi i staden och jag gjorde mitt test, sen var det IKEA som gällde. Det tog tid. Det tog en väldig tid. Någon liten krabat har en stark vilja. Blev en massa mer än tänkt som vanligt, men det vi var ute efter var slut så vi får se om svärmor hittar den. Vore kul att fortsätta ändra hehehheheheeee

Kvällen spenderades med underbara Linda, Thobias, Viggo och lillpluttan Elly. Bara snacka, äta lite, ta det lugnt och spela. Skönt me vänner man är sig själv med. En toppenkväll helt enkelt. Smågrabbarna busade hela kvällen/natten. Fattar inte att dom orkade :)

Idag tar vi frukost och sen långpromenad, det röstar jag för i alla fall!


Det är ju till att bli straffad

SUCK, börjar helt enkelt med det. Jag ska ju vara ledig i morgon, det straffade sig fort. Idag så var det bara jag kvar efter 16. Vid 20 över kommer my ride home. Vid 10 över kommer en liten dr och säger att han SKA diktera en akutremiss. Jag beger mig till köket och städar upp, det är nämligen vår vecka att sköta det. Sen plockar jag in allt som ska låsas in. Stänger av datorn till kassan då ingen mer borde komma. Sätter mig ner och väntar in remissen. När den väl kommer så går det ju bra. Det kommer en ssk och ber om hjälp, hon måste alltså ha panikhjälp nu! Samtidigt behövde jag starta upp kassan och ta betalt. Datorn startar så sakta att man hade hunnit hem och tillbaka innan den va klar så jag tog en annan och registrerade. Sen stängde jag av allt och låste. Sprang in till ssk och hjälpte henne väldigt snabbt. Sprang vidare och fick på mig jackan, in till dr och sa att remissen var klar och sen ut och åka hem. 16:23. inte helt illa pinkat men då kommer mina vanliga ångestkänslor. "Gjorde jag rätt", "stängde jag av" osv. Men innerst inne så VET jag att allt är ok men jag är som jag är.

Nu borde maten vara färdig om jag hade stängt på plattan alltså. IDAG IGEN!! va faan.. jag tror jag ska gå i ide.

Feber

Idag är den feberdags igen, jag har fan jämt feber. Har haft väldiga mardrömmar inatt me så kanske har jagat upp mig lite? Börjar dock tröttna på att vara varm av feber. Måste hitta på nåt.

Idag fick jag sovmorgon, 6:20 gick jag upp. Helt utvilad. Det är rätt härligt att inte stressa på mornarna.

Idag ska jag på röntgen och sen till jobbet. I morgon är jag ledig. Det är sant! Jag är ledig.. måste bara komma ihåg det med. Pinigt att komma till jobbet om man har tagit ledigt. ehum..

Ska ta långfrukost med den lille godingen så sambon får sova lite extra.

Min lilla goding

Min lilla goa grabb rensar golven från mattor och leksaker, han dammsuger! Helt fantastiskt duktig, under soffan och drar ut stolarna för att nå. Jag behöver inte göra det längre. Jag gillar läget! Fast han är lite manisk men det har blivit bättre, han stryker numera också ;)

Idag var det utbildning i staden. Det gick väl sisådär. Jag snappade väl upp nåt nytt men annars var det mest sånt jag kunde (skryt).

Zumban jag var på i söndags var nog det roligaste i träningsväg jag gjort. Så nu är söndagarna mina!!! Shake that ass så att säga.

Denna vecka har jag börjat 45-60 min tidigare än jag ska, detta för att åka med mamma och jag behöver få upp flexen. I morgon börjar jag senare och på fredag är jag ledig. Det går inte riktigt ihop sig :) Jag ligger på miiiiiinus. I förrgår fick vi en väska och en reflexväst av jobbet. Igår fick vi semlor och andra kakor (för mig som inte äter slemmiga semlor) av chefen. Sen var det ju även fruktkorgsdags så det fanns nötter choklad o frukt med. Idag på utbildningen fick vi en supergod fralla med pumpafrön till frukost, sen bekostar jobbet middag det blev fisk och sen fick vi vaniljhjärtan till fika. Jupp jag gillar mitt jobb!

Nu har jag gjort 3 dagar av 5 utan linser. Ahh längtar till fredag, då ska linserna i! Störigt som bara den att inte se riktigt bra. Det är definitivt dags för nya glasögon!


RSS 2.0