höst

Tog på mig nytt o åkte till stan helt i onödan :)

Så klart

Så klart du visste det Mia.. haha Nåväl ikväll är jag själv med smågrabbarna. Fredde är på någon utbildning för något. Är insatt känner jag. Jag har satt upp lite gardiner och fått mamma på besök. Nu har jag spelat lite civ och smaskat choklad och chips så tja kvällen har ju flytit på. Ser på yes man. Man kanske skulle säga ja lite oftare? ;) ;)

Fotboll

Lillkillen är rätt glad i fotbollsträningarna. Jag med, det är skönt att sitta och småprata med andra mammor/pappor. Hannes har dock ett humör just nu som inte är av denna värld. Han kan bli vansinnig bara på en sekund. Lik pappa!! Den likheten märkte jag av i går kväll. Faan om man byter kanal på tv:n (även om han sitter i ett annat rum vid datorn) då jävlar kan man lika väl gå upp och lägga sig... Jag gör liksom ingen nytta här hemma jag är mest i vägen ;)

Hett

Nu är det sommar igen eller hur var det?? Det blir svettigt på fotbollsträningen idag.

Tog en promenad med Mia på morgonen, fel skor så blåsor på tårna :) Igår em var Mia och Lina här med kids och lekte lite. Skönt md lite avbrott i vardagen ;) Idag har vi skickat inbjudningskort och lekt med my Little pony.. hehe fredde lär älska mig efter det :)

Förklaring

Ja alltså var lite otydlig om pussysången. Den är mixad från filmen From dusk till dawn. Vi spelade den i början på gymnasiet och jag hade glömt den till jag såg filmen igen :)

Minigrabben har röjt i huset idag, jag springer efter med dammsugaren! Det är ett halvtidsjobb att hålla rent efter honom ;)

Fuck it

Jag hittad den.. det är inte sådär jättelätt att hitta en låt som heter något med pussy... ;) Man får lite annat än musik..

Sweet

Måste berätta hur gulliga vi fortfarande är efter 16 år ihop. Vi håller hand när vi somnar.. Urgulligt eller hur <3 Ha ha

Renovering

Jag fick "ärva" lite utemöbler som sett sina bästa dagar. Dom är nu slipade och påbörjade målning igår, ser perfekta ut. Detta är sånt jag gillar göra. Det finns tyvärr för lite tid för att göra allt man gillar :(

Igår handlade jag lite nya kläder, skor och kläder till barnen, växter och nån mer present ;)

Mia och jag hade löpträning för någon dag sedan, efter det gav min höft med sig. Jag kunde knappt gå. Vad är det för fel på mig?? Det är ju inte som att jag tränar hårt eller så utan bara normalt. Blir så irriterad när jag gillar att springa och gärna fortsätter med det. Ikväll ska jag testa igen. Jag har ju en tub smärtstillande hemma så det är bara att go for it!

Sov gott

Nu är det över, begravningen var väldigt fin och vi fick lyssna på några rader som hon själv skrivit till begravningen. Då brast det ju...
Sen Felicias sånger, ah vilken röst tjejen har! Jättefin begravning och middag efter. Nu ska vi bara gå vidare som det så fint heter <3

Åh

Tung dag idag, hjärtat värker <3

Träning

Idag kör fotbollsträningen igång för minstingarna. Fullt jubel på vitsippan :)
Har skrivit mitt egna schema och det lär ju inte stämma hehe jag är inte helt duktig på att räkna ut procent per dagar o raster osv.. Men vi får se.. Det ligger för godkännande ;)

Idag sydde jag in mina byxor, det var en fin känsla ;) sen att dom var vida som satan från början är ju sånt man kan tänka bort :P

Som tåget..

Alltså det SKA gå men ingen vet OM det går ;)

Problemlösaren

I natt har jag tagit mig an dom flesta "problem" jag har. Kunde inte sova så gick igenom det mesta från hur jag ska måla till sy.. Klarvaken i flera timmar. Det är en hemsk känsla ju ;) Till slut tänkte jag gå upp och göra slag i saken men då hade ju resten vaknat..

Tryckte i mig massa choklad igår, det var dumt jag vet. Får bli en runda idag och sedan hålla sig ifrån. Vågen gillar mig i alla fall ändå så jag blundar för misstaget ;)

Gudomliga vinet

I lördags var jag i vinflaskan.. kändes nästan så bokstavligt talat. Blev riktigt yr och flamsig :) Hade "förfest" hos oss då vi bodde närmast ;) Fick med Helander o fru, Johan C, Dea, Marcus o Emmelie var här med. Det gick fort att få i sig flaskan och när vi kom till festen så blev jag bjuden på mer gott att dricka. Hade roliga konversationer som urartade rätt fort. Allt var på topp och jag likaså. Fantastisk kväll och jag somnade väääldigt gott i soffan!

Denna vecka jobbar Fredde igen, vilket ledde till rutiner ;) Det vill säga att jag gör det mesta och han kommer hem o sätter sig till dukat bord. Idag kom grannarna över med bullar och skulle inspektera Antons bil som dom missat ;) Blev lite stopp i gräsklippningen men jag hann klippa klart innan regnet.
Jag bakar just nu chokladkolasnittar. Jag får tydligen inte mer godis hemköpt så då löser jag det såhär hehe

oh dear

Blev löpträning igår då det påpekades för mig att det var länge sedan :p Gick fint, körde intervallträning som Marcus tyckte var bra. Han ska få för det.. Jag höll på att stryka med :)

Igår började jag och pappa måla det sista på huset, på en ställning. Det såg inte så högt ut och ställningen verkade stabil..... tills man kom upp på den vill säga. Jag kom upp till andra avsatsen och kunde då måla typ 1 tredjedel av vad som skulle målas. Där sitter jag, håller i mig krampaktigt och gråter och pappa står överst även på en trappstege då ställningen inte räckte, och garvar. Jäkla fasoner. Jag var ju så nära döden.. Trodde jag fick en hjärtattack med men det var nog bara kramp efter att ha hållit i mig ;)
Idag fortsatte denna fina tillställning och jag har fortfarande inte vant mig som dom säger man ska. Men nu är skiten nertagen och ska skickas iväg ikväll. YES!

Nu till matlagningen, gör något snabbt. Förstår inte hur folk vill stå och göra massa gojja när det är så här varmt ute??

Walk this way

Igår tog jag mig en pw i cirka 1 timme. Var inte direkt trött men skönt att röra på sig. Sprang ju på asfalt för inte så länge sedan och det var inte min grej fortfarande. Smärta!! Nåja nu kör vi såhär ett tag så får vi se.

Sov gott!

Familjen har blivit en medlem fattigare, himlen en ängel rikare. Sov gott <3

RSS 2.0