Sådärja

Nu är det som förr ;)

Färg

O jag har tydligen färg på kroppen annat än vitt :) får väl ta en fejkbränna över det snart med så det håller..

Igår överraskade jag Fredde, en chockad stackare hehe

Idag är det flytt och sol som gäller, vet inte vilken ordning dock. Solen kanske drar fortare än flyttlasset..

Bara regn hos mig

Idag är det regn här, det gör inget. Vi kom hem för ett tag sen och har haft strålande sol och hett hela turen. När jag körde över bron så började det bli dåligare och sen var det bara regn :) Öland har visat sig från sin bästa sida. Ja ni läste rätt, JAG fick köra bilen.. Det var för att dom stora grabbarna skulle åka båt, jag och mini fick allt ta bron..
 
När fotbollsskiten var slut på tv:n så tar OS över. När man sitter och ser på när vuxna cyklar i evigheter så tänker man såhär: Det kan faan inte bli tråkigare, DÅ börjar basket mellan Spanien och Kina.. Sug på den!! Men jag har ju tid att sitta och fundera på dumma saker som t ex, är de långa basketspelarna i Kinas lag heta hemma? Eller är det lite off att dejta en sån? Hmm Sen undrar jag också när prinsessan Estelle inte får flyga tillsammans med sin mamma längre.. Måste nog googla.. ;)
 
Har fått en ny älsklingslåt (den nedan) Det kunde lika väl varit E-type som gjort den :)
Fredde tyckte dock att E-type gör musik bättre ;) 
 
 

I väntans tider

Då man får gå ifrån och vara Arla rätt ofta så hinner man sällan göra klart det man börjat med. Nu resulterade det i att Fredde tog spegeln så jag får vänta. Lyckades då med partytricket att få upp linsen under ögonlocket. Det gäller ju att underhålla sig..

Idag blir det nog lugnt och sansat, det verkar som solen väntar in oss :) Fredde kanske inte ska se solen på några veckor hahahahhaaaaaaa

Halva livet

Igår/inatt för 15 år sedan så var vi i Oskarshamn på hamnfestival. Igår var vi på samma ställe för samma sak, häftigt eller hur? ;) Den 26:e tog vi steget i nyktert tillstånd.. Vi har nu varit tillsammans halva mitt liv.. Säger som Fredde, vet inte om man ska skratta eller gråta :)
 
Anton åkte så mycket karusell han kunde igår, vi strosade lite och träffade trevligt folk. Dessvärre blev jag akut illamående så jag och mini gick tillbaka till bilen tidigare.. Man klarar tydligen inte av allt även om man trodde det..!
 
Idag har vi varit och badat hela dagen med fam Lewandowski och 2/3 Boman. Fredde har bränt sig till kräftröd, otippat (ironi). Jag fick lite Rudolfmule men annars är det väl som vanligt, vitt.. Träffade kusin med sina två grabbar när vi skulle hem, hon är oförskämt smal och fin ;) Det är inte jag men jag tog bikini fast fick täcka över vissa delar som inte fick plats.. Helvete vad jag behöver handla! ;)
Var trevligt att sitta och snacka lite och minimannen skötte sig, han åt 2 gånger och sov resten av dagen. Inatt åt han en gång och sov resten, jag är utvilad :)

Stick

Lilleman fick sitt första getingstick idag, som tur va så är han inte allergisk heller. Är lite sådär att inte veta men vi har ju resurser hemma in case of.. Det har ju blivit sommar så nu får man sola lite :) Har inte direkt någon bikini som passar hmm men får väl hålla mig från offentligheten en stund.. Ska åka och bada i morgon, får väl dra på mig något svalt pust..

Ikväll tar vi en sväng till staden om värmen minskar något vill säga. Lilleman måste få leka lite och jag vill ha miljöombyte!

2 kg

Igår kväll rensade vi 2 kg kantareller. Det bästa med dessa var att vi inte hade plockat dom själva ;)
Jag och grabbarna gick en sväng själva igår. Fastnade på vägen och fikade. Poolerna är nu fyllda och Anton plaskade hela kvällen. Fick besök av 2 4-hjulingar med, lyckan gjord eller? Det var som taget ur en scen i Baywatch när Jimmy och Marcus rullade in sakta på tomten hehe.

Skulle beställa tid idag, tänkte först göra det över nätet men det kändes lite för trist så jag ringde. Dom ska ringa upp efter 1 idag. Hmm ska komma ihåg det så länge också.. Vidarekoppla telefonen till mobilen ger jag inte mycket för. Har inget större hopp för min mobil, den funkar ibland. Och bara för att jag skulle ringa till Telia så funkade det nu. Bannat. Jag som hade laddat från tårna! (Så arg som jag kan bli).

Nu väntar vi in 3 småttingar inom de närmsta dagarna, jag är så nyfiken :) Och jag är så glad att jag inte är en av dom som är gravida Ha ha ha

Blås på blåsorna

Promenad.. missade att jag fått stora blåsor på båda lilltårna. Efter halva promenaden upptäcker jag att dom förökar sig. Smärtan är olidlig :) Som tur är vill min underbara son vara så snäll och blåsa bort smärtan. Mm att låtsas att skorna var sköna efter det var svårt. Fredde och Anton lekte loss på lekplatsen, jag tog mig en tur i kanan med men tårna behövde vila ;)

Nu är det soffläge och snart borde liten vilja ha mat. Var på BVC idag, nytt smeknamn: Sockis :)

Nedskiten

Sådärja, nu kom den där dagen. Hannes sket ner hela sig inklusive kläder och filt. Kul att dra av en body över huvudet med den laddningen.. Så ett bad blev det bara sådär, jag fick ju en del av det också så klart.. mammas kläder ska inte skonas!

Tycker det är kul med människor som på facebook låtsas vara djupa och tänkande när dom i själva verket är lika grunda som en 5 minuters sommarregnspöl i 40 graders solsken. Opålitliga as.. Och nej, jag har inte sådana som "vänner".

Alone

Nu är jag och Hannes ensamna, det är sol så vi ska nog ut och gosa lite grann :)

Sova, det får du göra när du är död

Det rådet fick jag av Laila, hon är också småbarnsmamma nu så hon har nog fått vara med också ;) Två nätter då jag inte sovit så mycket nu. Då blir jag gnällig. Igår hade vi väldigt trevligt då Lotta, Jörgen och kidsen hälsade på. Idag har vi varit på loppis där pengarna gick till cancerfonden. Vi gjorde inte några större fynd men fika är alltid fint! Träffar även släkten när vi rör oss utanför 50-skyltarna hehe.

Snart ska de två stora grabbarna iväg på fika och lek, ikväll ska dom nog spela golf och i morgon ska dom bada. Jag och mini får vara hemma. Thats the life of Arla. Måste ju sova :/

Slötittar på ensam mamma söker, jag funderar lite på varför en 20-nånging supersöt tjej behöver ragga på tv men visst, krogen är ju inte så hett direkt. Endast för 10 i 2 ragg typ, inte alltid fadersmaterial..


Hepp!

Anton leker och busar på hög nivå, lite för hög ljudvolym och detta händer:

Jag: "Snälla Anton, skrik inte precis bredvid lillebror"
Anton: "Ok då" och smäller igen dörren (precis bredvid oss) så lillebror garanterat gör ner sig.
Men, han skrek ju inte..

Mm

Kvällspromenad är ju en rolig del av livet, mysigt i regn me ;)

Mitten av juli

Och det är svinkallt.. 14 grader är inte ok även om solen skiner! Igår skulle jag på promenad på förmiddagen. Det blev stillastående men väldigt trevligt. För att uppväga detta så blev det en låååång skogspromenad på kvällen.. Den satt där den skulle så att säga..
Funderar på vad vi ska göra idag, kanske solen får vara framme några minuter? Då kan man ju gå ut utan vinterkläder i alla fall..

<3


Bara Christin vaken

Fredde och Hannes sover, klockan är ju över 8! Jag har hunnit äta frukost, läsa tidningen noga, tvätta kläder och göra mig i ordning. Eller ja, i ordning är ju ett överdrivet uttryck i detta hemmet kanske..

Solen var framme, jag såg den allt. Men vem faan är ute och solar kl 5 på morgonen? Nepp det ser ut att bli solarium i höst!

Tomt

Min miniman är på semester utan oss, han lämnar ett rätt stort tomrum efter sig. Varit konstigt idag att bara ha en 12-dagars bebis hemma. Mini är som en liten boll, har massa tjockisveck och dubbelhakor - är såå go att mysa med. Nu har snart Kalmar vunnit och då ska vi ta en promenad i solen. Man behöver ju inte hålla några tider med en sån liten, när Anton var nyfödd var vi ute 12 på natten och gick :)

Fick träffa Ebba idag med, jisses vilken glad donna! Hon har ett helt underbart leende :)

Nehe nu är det dags för promenad, ahh jag ska bara njuta av kvällen :)

Men sluta då

Satans regn, jag hinner ju inte sticka ut snoken utanför dörren mellan matningarna för då öser det ner. Känner mig instängd!!

Viktökning

Mini har ökat en del i vikt.. han gick ner 300 g på BB och har nu på 8 dagar ökat över ett halvkilo. Rekord den här veckan på BVC :) Den här gången kör vi grädde ;)

Vädret är skit idag, vi har haft besök hela dagen så vi har varit inne hela tiden. Igår blev det en promenad på kvällen men idag ser det mörkt ut. Vill börja springa nu, känner ett stort behov ;) Får vänta en liten stund till tror jag.

I morgon kommer svärmor och hälsar på och på söndag kommer Henke med familj. Då åker även Anton på semester med mormor och morfar. Han är stor nu grabben..

Jag mår mycket mycket bättre nu, allt funkar och allt skit är bortrensat. Det borde man kanske gjort för många år sedan men det är lätt att vara efterklok. Nu är det framåt som gäller, inte titta bakåt... så mycket i alla fall ;)

Nu ni..

Ikväll händer det, jag har väntat så länge och längtat! Ikväll är det dags för Brieost och vin!! Alkoholfritt så klart men ahhhhhhhhhhhhh osten, denna gudomliga ost.. Give it to me!

Andra familjen

Idag har jag och minimannen varit hos vår andra familj, mitt jobb. Massa mammor, mormödrar, farbröder osv. Alla tar hand om oss :) Skulle bara titta förbi men fastnade i 2 timmar. Gillar dom!

Nu ska jag göra lasagne, tydligen lagade Fredde mat igår då Hatte hjälpte till. Det är märkligt att han står för matlagningen bara för han ringer och beställer.. hm..

BVC?

Får se om det blir BVC idag, dom skulle i alla fall ringa :) Mini har badat idag, det var verkligen något han gillade. Storebror var väl sådär imponerad då han inte fick rum i baljan. Men han har ju sina pooler utomhus så han får klara sig.

Vi håller på att byta dusch, får se om grabbarna får ihop den. Jag håller mig undan.

Igår kom Linda med familj och hälsade på, så härligt att träffa dom igen.

Blev nerkissad helt idag med, åh hade glömt hur det var med pojkbebisar. Hela jag, golv, matta, handdukar och sig själv. nåja, jag hade ju haft mina kläder rena säkert 20 minuter..

Yesterday

Det var ju tills igår minimannen var planerad. Dom försökte ändra på det till den 6 men jag vet när jag låg.. :) Hur som så var det ju inte rätt datum i vilket fall som.

Minskar i cm rätt ok nu, det får gärna hålla i sig tills jag kan göra något åt det med träning osv. Vissa delar ökar dock. Jag såg inte klok ut häromdagen, det är inte magen som tar emot när man ska sova längre ;) Fast vissa har fått upp ögonen för D+ kupor så det kanske ska hivas i lite koksalt sen??

Vad ska man tro om vädret idag? Jag har att göra både inomhus och utomhus så det spelar faktiskt ingen större roll. Tycker bara att det är svårt att planera något när prognosen inte stämmer nån gång. Kanske ska slå tärning om det helt enkelt.

Hahaa

Vilken natt, jag gick och sov vid 23-tiden. Vid 2 var det matdags och vid 4. Sen var det vakentid en stund och sen sov vi till 7 då jag vaknade och var pigg. Svår kille? Ne inte direkt. Hoppas det håller i sig :)

Igår var det så hett att AC:n fick jobba. Det var så gutt i köket att jag kunde bosatt mig där. Tur att jag inte är gravid längre då hade jag varit utslagen!
Var lite väl tidig med mina promenader som jag påbörjade direkt, fick ont i bäckenet då jag gick lite för länge tror jag. Surt men å andra sidan så är det gott i soffan med ;)

Strange

Minimannen har sovit och sovit och sovit sen vi kom hem. Det är inte många vakentimmar där inte. Han ligger och ser så söt ut, gnäller till lite när han ska äta. Inatt sov han och jag själva. Han vaknade vid 4 och ville vara social. Låg och kikade på varandra och ibland somnade jag till, då harklade han sig lite eller slog mig med näven :) Inte ska han vara vaken själv inte..

Ändrade planer

Det blev ingen vägning eller mätning i tisdags, magen var tom då. Hade en drömförlossning, ashäftig såhär i efterhand. Var nervös att ambulansen inte skulle hinna och att minimannen skulle komma i skinnsoffan. Det var på håret. Men vi tog det på vägen till Västervik, utanför Oskarshamn istället.

Mys

Har varit och klippt håret, det var väldigt trevligt ;) Fick ta päronens bil, det var segt.. Ingen Mazda där inte, den är på väg till Kalmar med bärgningsbilen :( Killen som hämtade den sa att dom nästan aldrig hämtar en Mazda om den inte ligger i diket vill säga ;) Det var ju kul att höra att vi har ett skitexemplar.. Men nu har vi en söt lite vit bil så länge, så vi kan komma framåt i alla fall. I morgon ska jag vägas, mätas och hånas så det är bra att ha en bil för sånt kul ehum. Nu vilar min lilla prins så jag kan slappa och spela lite. Sen ska vi bygga sandslott och leka i poolerna är det bestämt!

Oskarshamn

Snart ska jag till staden och klippa mig, jag hann :) Och det gick utan ordinarie bil.

Juli

Så var det juli, ingen junibebis här inte..
Idag hann vi med bad ute i solen innan molnen hopade sig, det gäller ju att vakna i tid :) Plockade lite jordgubbar innan sniglarna tar dom, givetvis fanns det EN brännässla i landet och givetvis ska jag ta i den. Det är inget jag planterar bara så ni vet..
Det lutar lite åt jordgubbstårtedags nu, mmmm.
I morgon har jag beställt en bebis, tycker det är ett bra datum.

RSS 2.0