Is i olika former

Idag har förskola/fritids/snabbfixstället varit iväg och åkt skridskor i O-hamn. Imponerande att dom gör så mycket "ovanligt" på sportlovet. Dom var i Mönsterås i tisdags. Min grabb var inte riktigt nöjd med en eftermiddag ute utan ville fortsätta när dom kom hem. Så kusin fick agera målvakt så det blev fotboll med. Han har energi den grabben. När vi gjorde maten så var det ju curling på tv:n. Jag visste inte riktigt hur det funkade men Anton lärde mig. Det är ju så man skäms ;)
Nåja nu är det ishockey i morgon som jag precis hinner hem till. Det gäller att ha tur med schemat.

Action

Vi har haft lite småbrand på jobbet, lösningen på hur man stänger dörrar då är med silvertejp hehe improvisation. Men brandkåren hade ju varit där då så allt var lugnt ;) Jag missade allt för jag jobbar så lite så jag kom till jobbet dagen efter och snubblade över en massa fläktar och sket som skulle fixa luften. Jag hostade hela förmiddagen, tålde tydligen inte kloret i fläktarna. Jag jobbar som längst till 15:30 och som kortast till 12:30. Alltså lyx! Matildaälsklingen är tillbaka, bara hon har så dålig humor som jag på jobbet så jag känner mig inte ensam längre ;)

träningsvärk

Mia har hittat på ett nytt sätt för avhållsamhet. Efter ett pass på gymmet med henne och up and down mot stången ;) fick jag en finfin träningsvärk. Det tog ett tag innan jag kunde få isär benen igen hahaha. Jag kunde knappt gå i korridorerna på jobbet och det är ju alltid så att jag bara MÅSTE hjälpa någon som sitter längst bort med. Smärta hehe

I fredags testade jag lite drifting. Väglaget var som gjort för denna underhållning. Hela vägen hem hehe nöje sådär innan helgen.

I lördags skulle vi bowla lite, det slutade med ett par timmar på Big Bang och sovmorgon dagen efter. Träffade Patric, Marcus, Roy och Nic som underhöll en stund och vi hann även reta några yngre förmågor som skulle visa sin styrka. Penislängd hanns med också, det är lite av en standardrubrik ;) Japp jag har lika sjuka kompisar som jag är så det är perfekt! Dagen efter tog vi sovmorgon och ett pass på gymmet, några timmar senare tog jag ju då passet med Mia som fortfarande sitter i. Love! <3

RSS 2.0