Snowraceråkning

Nu var det så att det skickades massmail osv om pulkaåkning i kyrkbacken. Grilla för de som ville. Vi tänkte hänga på där. Sagt o gjort, på med kläder. Den lille ville inte hjälpa till så det tog typ en halvtimme. Väl där så åkte han faktiskt med pappa två gånger sen var det tvunget (grupptrycket blev för stort) att mamma åkte årets åk med. När vi kom ner i backen vänder sig den lille om och säger "vill hem mamma". Kul :) Men vi fick han att åka några gånger till men sen började han gå hemåt så det vara bara att tacka för oss och lämna. Precis när det börjar.. haha det är att vara småbarnsförälder :)

Har tagit mig en middagslur idag, pensionärsvarning men gott var det. Tror dock inte det hjälper mig att vara vaken längre ikväll. Det är ju årets fashionshow på tv. Jag frågade sambon nyss om han visste var det var för något på tv. Han stod som ett frågetecken. När jag sa var det var så log han "men det har jag ju satt på inspelning för länge sen".. Så klart, så han kan se det om och om igen! hehe

Har ett batteri på laddning som enl instruktionerna ska laddas minst 8 timmmar. Jag tycker inte det är så smidigt när det är till barnleksaker. Jag är nyfiken hur tåget går så jag tror jag ska ta bort det från laddningen lite tidigare.. Take a walk on the wild side så att säga ;) Sen ska jag nog spöa skiten ur sambon i buzz igen. Vann över honom tre gånger på raken häromkvällen. Det är inte så svårt men en seger är alltid en seger! :)

Skiten är över.

Blev ingen julkänsla i år heller. Men julafton var fin, god mat och roligt. Tappade mitt splitternya örhänge när vi var på promenad (så klart) det är jag till sånt.
Lillkillen har respekt för tomten, det är fint :) Han öppnade första paketet sen var det nog. Det var en micro som han styrde med hela kvällen. Resten av högen var väl bara sådär intressant.

Dagen efter var det äta igen hos mina päron. Dagen efter det var de jul hos sambons mamma.

Sen var det dags för jobb. Kul jul.. Jag hann faan inte sätta ner röven i soffan och bara mysa. Det ska göras nästa år. Annars bojkottar jag julfaan.

Jag är ledig idag, jag orkade bara jobba 3 dagar :) Ada slutar idag, jag höll på att börja gråta igår när man ska säga hejdå. Hon är så underbar! Hoppas hon kommer tillbaka och tar gubben med sig ;)

Min vita fina nya älskling:


Idag ska vi handla raketer tydligen. Jag tycker sånt är hopplöst otäckt. Fulla karlar som ska försöka få upp den.. Man vet ju hur det kan sluta :D


23:e, baka baka liten kaka

Dagen började med sms från sambon (Linda, den tog;)) sen var det frukost och soffmys innan jag drog igång med mina nötkakor. Jag har ischoklad, snickerskakor och min saffran/morotskaka kvar. Sen blir det pepparkakor med grabbarna.
I em är det julgrötsdags, sen får jag inte glömma julskinkan.

Julstämning? njaaa det kommer väl?


Ledigt

Igår jobbade jag sista dagen innan jul, gott! Hyrläkaren Mikael tog tillfället i akt och busade med mig. Jag stod vid stämpelklockan helt överlycklig för att få åka hem, då kläcker han ur sig att han hade ett diktat som han ville ha skrivet innan jag gick hem. Den blicken han fick av mig var nog inte nådig. Han började skratta och övertygade mig om att han skojade.. Urkul skämt hehe.. jag blev faktiskt rädd.

På kvällen kom Mia och Alicia förbi, julklappsbyte och lite snack. Det blir allt för sällan tyvärr!

Idag har vi varit i city, skit va kallt det var. Massa folk och dåligt med p-platser som vanligt runt jul. Trots att vi hade handlat allt blev det några kassar från Maxi, varför? Vad var det ja behövde? i dont know..

I eftermiddag var det besök från "skogen" Julklappsbyte och vi fick en jättefin julklapp med. Faan jag skulle handlat något, jag visste det ;) Nu får jag skämmas fram till påska! Bebissnuffs är gott och man blir lite sugen men vill ha en färdig. Tomten kanske har med sig en, om jag nu varit snäll nog.

Jag ska bege mig ut i kylan på promenad efter maten. Jag funderar på min psykiska hälsa som frivilligt ska gå en sväng i 18 minus. Well well vi får väl se om det blir så länge..

I morgon blir det nog en dag i soffan om det fortfarande är så kallt. Kan ju inte ge sig ut i pulkabacken då man fryser fast i pulkan. Sen är det redan jul, suck var det går fort!

Päls?

Det är alltså -17. Óch det är så klart min vecka att hämta tidningen. Fyyyyyy va det bet i kínderna. Men det positiva är att det är för kallt för att frysa på rutorna så det går fortare att komma till jobbet, om nu aset startar. Den är ju lite känslig för kyla..
Hur eller hur så är det mina sista timmar jag jobbar innan jul, tur det annars hade jag somnat på jobbet. Har ett möte på eftermiddagen med så timmarna lär ju flyga eehh eller?

Weeeeeekend haha ja alltså förra helgen

Jag hade ju överraskat sambon på födelsedagen med en natt på hotell. Han fick lite paket också men vi hade det för jäkla bra. Lillkillen fick inte följa med utan vi åkte själva och fick ett underbart rum. Hotellet var perfekt. Vi gick en sväng i staden och bara kikade. Sen åt vi en god middag. Det blev bowling där jag misslyckades stort i början men ju mer dricka ju bättre gick det så jag vann andra omgången! Efter detta gick vi hem och badade lite. Vi tog även en sväng ut lite senare :) Dagen efter sov vi länge och sen den underbara hotellfrukosten ahhh.. Det var perfekt!

Det var ju lucia på dagis sen, hade världens sötaste tomte (dock utan luva) han ville heller inte vara med i tåget utan satt hos pappa och mamma. Mysigt! Vi fick se bildspel och filmer som dom hade gjort, haha fick även se den hemliga ingrediensen i kakan..

I går var vi på julbord med sambons jobb. Jag skrattade så jag grät åt Tommies dåliga skämt. Det var så jäkla dåligt att det var sjukt bra. Väldigt trevligt att träffa Fidde och Maggan me, dom är alltid roliga!! Prinskorven kan bli uttröttande..:)
Granstackaren hade inte så många barr kvar efter kvällen hehe..

Idag har vi tagit upp våran gran, det är i plast och jättesöt ;) Jag har även satt ihop pepparkakshuset. Det gick sådär. Jag var så rädd att bränna fingrarna på sockret (det blir så pinsamt på jobbet) så taket blev inte helt vattentätt om man så säger :)

Vi har även tagit en liten grillning nyss, i 7- men det kändes inte så kallt. Vi hade iofs lekt lite innan med :) idag fick faktiskt jag vara grillmästare.. kanske för att det bara handlade om korv.. who knows.






B-day

Min goa sambo har födelsedag idag. Detta innebär att jag har babyvakten. Baby.. lillkillen är ju fullvuxen ;) Sen är det ju jag som får gå upp först. Inte så värst ovanligt. Jag får nu vänta en timme innan det är okej att väcka honom. hmm slå ihjäl en timme bara med att vara tyst? mjaaa svårt det där. Ska nog föräta lite frukost, blir så grinig om jag inte får frukost en skälig tid efter jag gått upp :)

Idag har jag planerat lite för honom. Han fick veta det mesta igår så han kan välja vad han ska ha på sig osv. Han är som han är, det är inte lätt att packa åt honom!

Jag ska nog måla lite naglar och möjligen ge mig på håret? Eller är det kanske lite tidigt för det. hmm. faaan vad göra?

Grattis Mr Jonsson! Du är nu 4 år äldre än mig igen.. Tiden är på min sida! Puss ;)

Årets första

Julbordet var finfint igår. Ett jättesött ställe med gammaldags stil, helt perfekt. Mätt blev man ju och då Ada och jag hade värmefläkten bredvid oss så frös vi inte direkt heller. Tur man körde! Eller tur och tur. Skitväg var det allt. Och tid tog det med.

Idag var man seg på jobbet men jag jobbade bara halva dagen sen tog jag över hemma.
I morgon jobbar jag till 12:15. Det är en lagom dag ;) Sen ska jag klippa mig lite.

Ikväll gör jag inte mycket mer, somnar en sväng på soffan möjligen. Hoppas godingen var allvarlig när han sa att han ville sova. Hittills verkar det vara fejk då han sitter o sjunger i sängen!

Smaskigt

Idag är det julbord med jobbet, det skuggas lite av att det är utbildningsdag hela dagen innan julbord 18:30. Pigg då? njaaa. Hur som så VAB:ar jag så jag åker senare och blir inte lika trött hoppas jag :) Ska bara hitta dig med. GPS:en får följa med!

Snart dags att göra sig i ordning, eller åtminstone välja kläder. Hmm jeans är inget alternativ. Tyvärr!

Vad Christin gör en lördag eftermiddag

Jag hoppar just nu omkring i långkallingar och t-shirt till den här.



helt slut efter 4 ggr. Nu har jag nog festat klart ;)

Lika chockande varje år.

Det är snön jag talar om, varför ska man bli "överraskad" av snö och halka. Ser ingen ut innan man kör iväg? I dont get it. Idag var i alla fall dags för att krypköra hem i max 50 km/h, jag skojar inte. Det gick inte att se två meter. Men efter hönsan var det fritt fram. Kommer den snön hit ikväll/natt så får jag skotta så spaden halveras.

Var på kalas hos sötaste Viggo, fick underbar tårta som även var fin att se på. Blir att lägga in en beställning där nästa år eller hur? ;)

I måndags fick jag massage. Hon sträckte även ut vissa muskler, jag dog en smula. Aj fick jag fram, då tryckte hon ännu hårdare. Nästa gång: håll käft!

I går var det dags för bassängen, det går mycket fortare nu när man har nån att tjattra med. Sen om jag blir så mycket mer rörlig av det är ju att se.
På kvällen var vi på kalas hos pappsen, DÅ kom jag på att både pappa och lillgrabben även har namnsdag. Alltså vi firar ju inget sånt men i alla fall. Det gäller ju att ha koll ;)
Lillkillen fick ett verktygsbälte av "mombro" och "moppa". Han hjälpte dom att fortsätta renoveringen.. Klart killen ställer upp.

I dag har det varit lite lugnt på jobbet, sånt är alltid dumt att säga högt för då brakar helvetet löst. Men nu är jag hemma så det kvittar ju. Ikväll ska vi bara vara hemma och jag låter inte sambon träna. Det är inte värt att tampas med snön.


Så ni som fortfarande inte har glott ut, ´-Det snöar och är halt ute. Så ni vet menar jag!

RSS 2.0