Precis så




Så bra

Men det måste vara för bra för att vara sant. Vi får se hur det går.

Det blev ingen träning i veckan, min stackars axel dog med snöskottningen. Har använt Panodil, Diklofenak, Panocod, Ibumetin, Voltaren gel, något kylande bandage och värmekudde.. inget har hjälpt. På måndag blir det besök hos sjukgymnasten.
Detta gör ju att jag inte kan simma i helgen, surt sa räven.

I går hade vår grekiska gudinna jobbat 1 år hos oss, hon tyckte att man behövde göra massa godsaker för detta. FUCK det var så hemskt att gå in i detta rum med choklad överallt. Hon är inte dålig på att göra saker heller, det är ju inte något enkelt. Tårarna kom på mig, så mycket älskar jag choklad ;)
Blev en halv glurvig något gott med chokladkräm i och choklad över med krossade nötter.. mmm men sen var det stopp.

Vi har haft lite parkeringsinferno på jobbet, ena dagen hade dom glömt ploga våran parkering, den vid hembygdsparken och precis allt annat. Fanns ingenstans inom 1 km radie att parkera.. Skön start på dagen.
I går hade dom stängt av halva vår parkering som redan innan var halverad... För helvete ska man behöva börja jobba vid 5 för att få en parkeringsplats? Jag blir lite småsur. Sen dom här snöröjarna. har dom semester? Eller är dom utrotningshotade? Jag ser dom bara på gångvägar o där ska jag faan inte köra? och varför är dom så goa att dom gör fetingvallar precis där man ska köra ut?? Det är ju typ ett tu tre på det fjärde ska det ske.. Bara en tidsfrågan innan bilen blir mos. Jag är aningen upprörd..

Igår var jag ute o traskade medans sambon spelade innebandy. När den lille däckat tog jag och testade på att gå in med honom och se hur det gick för gubben. Jag fick faktiskt se lite av det. Roligt. Sen vaknade han och ville me kika.

Ikväll blir det lugnt och kanske någon film ser det ut som.

Syskon..

Nej jag är inte gravid och jag är inte sugen på det heller. Är fortfarande fet sen sist. Vi testade bara vad den lille sa när vi frågade om han ville ha syskon... Han körde ner fingrarna i halsen o höll på att spy - svar noterat!

Igår skulle vi ha lite filmkväll och taco (älskar detta), jag skulle bara vila lite i soffan innan den lille skulle sova. Jag däckade och vaknade halv 8.. faaan så pinsamt. Men vi gjorde tacos och såg filmen, trots att ja va helt avtrubbad. Baksmällan blev det, skrattade så jag grät när han säger någon i stil med "let it go to voicemail" hhahahaha vilken flickvän han hade, bättre att gifta sig me en hora!

Mia o jag testade att gå på innebandy med dom små häromdagen, inget jag gör om i alla fall. Alicia var så snäll o söt. Anton skulle riva stället.. Han klättrar på precis allt. Sitter på vardagsrumsbordet och köksstolarna. Svettigt värre att ha han lös ;)

Idag slipade jag ner vårat skitfula bord från Jysk.. nu är det oljat o fint igen. Du ska få se Linda ;)
Ska snart ge mig på den "nygamla" erövringen från jobbet. Den ska gå från träfärg till vit.
Så jäkla händig jag är!

I veckan ska jag försöka träna nån dag, nån som hänger på? minns inte riktigt hur man gör ;)


FUCK YOU

Gud måste hata mig, i annat fall har hon mycket mycket sjuk humor..
Finns ingen bättre förklaring, this sucks..

It´s just my kind of sound



Mia, 1:30 in i låten är som en halv.... ;)

Anton

Idag har den lille namnsdag, han sover redan. Tror inte han fattade galoppen.. :)

Sentimentalitet














Nu vet ni vad jag tvingar sambon lyssna på ikväll!!

Oh jaa

Kom på vad jag skulle skriva mer igår, dom har diskuterat att regeringen ska godkänna att dom uteställena som bara serverar kall mat också borde få servera vin osv.. Nja tyckte regeringen, då blir det mer fylla. ehhh va? om jag vill supa så gör jag väl det utan sushi??
OCH om dom som äter sushi utan vin idag vill ha lite vin så dricker dom det på nästa ställe dom går till, jag kan inte förstå hur dom tänker. Och detta betalar vi pengar för..
Jag tycker personligen inte spriten är problem idag, det finns lite för mycket annat som ställer till för dagens idioter..

Idag har jag Toby:at mina gardiner, det var hett.. Brände fingrarna. Tekniken sitter inte där än men snart så!

Julhelvetet är borta och trots att jag har en plastgran så barrar den jäkeln, man ska ju krama den lite för att den ska ner i kartongen igen. Detta gör måttligt till rätt ont. Granen är inte kramvänlig.

I morgon ska jag o simma, åhh det är så jobbigt ;) jag är så lat.. och jag står för det med! Jag jobbar hejdlöst (!) på jobbet men när jag kommer hem är jag latast i världen, men som en bra man säger "allt löser sig". O ta mig faen det gör det oftast. Chockad att han har rätt.. ;) :P

Fick se en ultraljudsbild i fredags, världens sötaste böna - typ 3cm stor? haha "han/hon är ju lik dig.." tänkte jag säga men då språkbarriären är ivägen så kan det bli så fel..

Promenad ikväll kanske? Men om ni läser en gång ovan så lär det ju inte bli så..

Oh en rolig sak till, eller rolig vet i fan men jag bjuder på det. en av våra söta flickdoktorer låste sin bil när hon hade startat den och låste då in mobil och nycklar hem.. (haha skadeglädje) Hon blev tvungen att be några grabbar som höll på med renovering om hjälp och dom ringde efter en verkstadskille, (eller biltjuv hon va inte riktigt säker) Hur som så skulle hon förklara hur hon kände sig "dom titta på mig som jag vore en sån där blondin" Här kommer hon på att jag är blond så hon fortsätter med "alltså en såndär med 2 hjärnceller" Nu undrar ju jag om hon tycker alla blondiner är dumma eller hur va det nu? ;)
Jag är yngre än henne i alla fall HA!

Dagens örongodis:

Bilder


Den lille har hittat sitt ställe


Cupcakes


Julfoto








Bukett från sambon



Första middagen från Hatte


Merry X-mas




Bra hjälp!







En ny typ(e)

Ni som känner mig vet att jag avgudar E-type men på sistone har en annan typ hoppat rakt in i hjärtat. Den underbara type-R, det var kärlek vid första ögonkastet. Sambon tyckte dock att det var en lite dyr andrabil, jag tycker inte kärlek har ett pris ;)


Lyssnade på P3 för en stund sen (icke helt frivilligt) dom har go musik men resten kan man bara kasta. Att dom kan trycka in alla värdelösa radiopratare på samma kanal är fantastiskt.

Hur eller hur fick jag och den lille digga till denna. Sambon inte helt inne på samma..



Killen är i alla fall ärlig..!


Now listen to me baby
Before I love and leave you
They call me heart breaker
I don't wanna deceive you

If you fall for me
I'm not easy to please
Imma tear you apart
Told you from the start, baby from the start.

I'm only gonna break break ya break break ya heart.

Now listen to me baby
Before I love and leave you
They call me heart breaker
I don't wanna deceive you

If you fall for me
I'm not easy to please
Imma tear you apart
Told you from the start, baby from the start.

I'm only gonna break break ya break break ya heart.

Theres not point trying to hide it
No point trying to evade it
I know I got a problem
Problem with misbehavior

If you fall for me
I'm not easy to please
Imma tear you apart
Told you from the start, baby from the start.

I'm only gonna break break ya break break ya heart.

And I know karma's gonna get me back for being so cold
Like a big bad wolf I'm born to be bad and bad to the bone
If you fall for me I'm only gonna tear you apart
Told ya from the start.
****************************************************
Anyway...

Det underbara jobbet!

En vecka, eller ja 4 arbetsdagar har passerat på mitt nya 100% jobb haha, jag är så lycklig!

Blir ju inte så slitsamt då doktorerna är lediga men det finns ju annat att göra, fruktkorgar att äta upp och chokladkakor så det blir ju inte tråkigt.

Den lille ska snart tillbaka till dagis, han har haft semester med pappa. Han lär sig för mycket när pappa är hemma. Hans idol är ju pappa, sedan födseln suck.. Han äter själv nu, det tackar vi för. har ju varit lite sega med den grejen då han gärna "spiller" på väggarna. Men nu så, nu kan vi äta alla samtidigt. han säger ju till när han ska sova, det är jag väldigt tacksam för. Har tålamod fiskmås just nu. Vet inte varför riktigt. Borde vara bättre men men det löser sig till sommaren tror jag. :)

Nu kommer sambon ner, dags för frukost sen ska vi sätta ihop IKEAs underbara möbler till den lille. Är ju en manisk männniska när det kommer till ordning. Och en 16 månaders kille håller inte med ;) Han ska tuktas väl..

Fin start

Jo det är ju så att över julen hinner man inte sitta vid datorn, och det är ju lika bra det då hinner man med det man ska för en gångs skull haha.
Julafton tillbringades i Åtvi, tomte mat och bilfärd.
Juldagen var hos mina föräldrar på hemmaplan, blev snaps, mat, tomte, klappar. Sen mådde jag pyton, mammas svar på allt är SAMARIN.. jag hatar allt som bubblar med smak det är inte rätt, det ska vara vanligt gott kranvatten hehe Men hon hade dessvärre rätt, mådde bättre efter denna otäcka svepning.
Annandagen var sambon på 30-års grabbfest. Isgata var det den dagen, kändes som jag åkte spark med en tjock bil.. Spännande var det ju iofs.
Jag var även ledig mellan jul o nyår, händer inte så ofta så man får ta vara på det. Det gjorde vi genom att möblera om.. ehh ja men det blev ju bra i alla fall. kul? nja inte för roligt.
Nyår hade vi hos oss, Magnus, Frida, Vidar, Linda, Thobias och Viggo. Grabbarna grus va me en stund men sen trappade dom av en efter en och dom sov hela tiden :) inte dåligt att ha tre småttingar tillsammans och lyckas med det.
Kvällen gick fort och jag fick skåla i vatten, satans galla.. Ska slita ut den jävlen :) Men en positiv vinkling va ju att jag gick ner i vikt, det är en bra start på året.

Dagen efter blev vi bjudna på kladdkaka hos familjen Weidner/Jonsson, så nu väger jag samma igen.. :)

har varit så mycket fint på tv:n, är ju så söta kärlekssagor som A cinderella story och Can´t buy me love.. åhhh det är sååå gutt att se sånt. Är väldigt romantisk av mig och tror på sånt där även att jag snart är 30.
Är så fint när dom helt plötsligt inser att dom ska bli kära hahahahah :) aja mc dreamy va ju me i ena så det va fint bara det.
Lustigt att dom alltid måste tvätta bilar med bar överkropp? (inte för att jag klagar, mest en undran)

Idag ska vi till Lewandowski residens och hälsa på.

Just det, sambon brände upp vår boxer igår.. det är ju ren jävla tur att vi redan hade beställt en ny som snart är framme. Klarar mig inte utan att få spela in och spola på boxern. Nu när jag ska jobba 100% (JAAAAAA) så måste jag ha tid till familjen och då kan man spela in o se det till frukost dagen efter :) det gäller ju att prioritera.

RSS 2.0