Anton

Jag: -Anton, ska du gå och kissa igen?
Anton: -Nej, inte igen. Jag har gjort det, det räcker nu.
Jag: -Men det var ju länge sedan, behöver du inte kissa?
Anton: -Det räcker sa ja!

Lite senare på dagen.

Fredrik: -Ska vi klippa gräset sen?
Anton: -Ja, mamma med?
Fredrik: -Nej mamma ska vila, hon är sjuk.
Anton: *tittar på mig med stooora ögon* -Mamma, inte med ut o kippa?
Jag: -Nej inte idag.
Anton: Är du suk?
Jag: Ja
Anton: Åh (suckar som han tyckte synd om mig) okej da.

Många gånger i duschen utspelar sig samma samtal.

Anton: Var e snoppen?
Jag: Mamma har ingen snopp.
Anton: Men vaaaar är den?
Jag: Men det är ju bara du och pappa som har snopp, mamma har inte det.
Anton: Nehe, gömt den?

Det är ju liksom roligare när man ser och hör det men måste skriva upp för att komma ihåg.

Vitt vitt vitt

Jag har vit färg överallt. Det hamnar ju inte på huset alltid :) Nu håller Fredde på med det sista sen är det grått som gäller. Men det är något man kan dra ut på en tid.

Handlade pumpor hos grannen, han har gigantiska! Anton skulle ge Anton en jätte :) Den levereras senare idag.

Annars gick helgen fort, lite för fort om jag får tycka till. Jag hann inte med så mycket. Jag vaknade i natt vid 4-tiden och kunde inte somna om. Sån tur att vi har fått fler kanaler då så jag hade en historiekanal att glo på. Massa intressant om en grekisk grav.. Jag känner mig lärd :)

Man kan ju ändra sig

En sväng till lilla staden idag, skulle handla jacka med/till Fredde. Blev lite lee när killen sa att Didriksson var snygg men inte så varm.. Jag som tillhör dom mest frusna vintertid. Så han visade lite alternativ så i morgon ska jag byta in min. Han blev lite sur när jag varit otrogen med Kalmar, så han sa att "där ser du vad som händer" och sen fick jag lova att inte vara dom otrogna mer. Okeeeej då.. Surt då den första jackan var riktigt fin men jag kan inte frysa när jag ska åka pulka hela vintern.

Vi har tappat våra kanaler, Fredde sitter i telefon om det nu (han klarar sig nog inte så länge utan). Det verkar lösa sig. Då är kvällen räddad. 1, 2, 4 är liksom kanaler jag sällan ser på.. 

Det blir kebab nu för att fira min godisfria vecka, joda jag har varit duktig. Första dagen gick jag UPP 1 kg men nu har jag gått ner 2 så -1 totalt om man ska vara ärlig. 1 kg godis.. haha det är för jävligt egentligen.
Bara för att man slutade med gott så började alla baka på jobbet. Det har varit 3 tårtor, massa muffins och nu en äppelkaka..

Lyckades äta en möglig vindruva när jag stod här o skrev, den liksom gömde sig i högen.. Jag HATAR mögel, och framförallt att äta skiten. Det kan verkligen inte vara nyttigt, smakar jord.. (ja jag har även ätit jord). Nu synar jag dom noooga.

Nu ska vi muuuusa, VI SKA MUUUUUSA mamma. Han glömmer mig så fort hambujjajen kommer..

Jaha ja..

Jag har varit mogen idag, jag är vuxen och skäller på andra. Fast jag skäller på ett sätt som låter lite mindre. Men jag tog plats. Jag vet att jag hade rätt! Vår goa AT-läkare fyllde år i helgen. Gissa hur mycket? Han sa själv 35 men han fyllde 27..  :) Så idag var det tårta, men jag stod över.. Fredde klagar att jag äter godis jämt så jag slutar väl med det då ;) är ju rätt så rund så låt gå för det. Dom säger ju att man går upp i vikt av choklad och trycker man i sig 200 g Marabou varje dag så får man väl stå sitt kast. Fast gott är det!

Igår ringde dom från dagis. Lillgrabben hade tuggat matta. Fast det är något bättre än asfalten :) Han blödde en del men när jag kom så hade det slutat och han hade däckat. Typiskt han att somna i ett rum fullt med barn men inte kunna sova när det är tyst o mörkt. Hans läppar var inte att leka med. Skulle ge honom isglass hemma men han kunde inte öppna munnen så mycket så den fick plats. Det var sjukt. Svullnaden la sig rätt mycket och han var fit for fight igen. Vi tog en tripp till biblioteket och hämtade hans present och lånade lite böcker. Har nu läst en och har lärt mig att astronauter har blöja på sig. Bra att läsa det för någon man pottränar! Ännu mer motiverad ;)

Surfade runt lite på youtube igår kväll och hittade tillbaka till den tiden jag såg idol, jag såg det av en anledning.. wait for it: 





Christoffer!!


Pissinspelning osv men som han ser ut.. Jisses, fast han är långhårig ;)


Ögongodis :)

Bra där

Mina kvällspromenader är bra, jag äter inget godis :) och somnar inte vid 8.. Bra där!
Mörkrädd är jag som en tok, ett päron föll ner bredvid mig och jag trodde jag dog. Men men bara vänja sig, nu är det höst!



Love the way u lie...

Mys

Svetten rinner ner på ryggen.. Jag upptäckte åter igen att jag inte har kondition, uthållighet, smidighet, koordination eller taktkänsla. Men kul hade jag. Zumban har startat igen. Gott med ösregn när man gick hem, det svalkade. Nu är det långdusch och soffhäng som gäller. 3 timmars sömn inatt känns..

Birthday and shit

Jag har lyckats fylla ett år äldre, jag är en oldie.. en i gänget.. förbrukad.. avvecklad.. (har fått höra många olika värden på ålder). Ärligt så känner jag mig lika stel o gammal som vanligt så i år gick det bra, nästa år är något värre *svälj*

Den lille mannen har opererats, väntar fortfarande på effekten på det, måste annars reklamera :)

Idag skulle vi till staden en liten sväng o bara hämta min mobil och lite material till trappan. Det slutade med en massa påsar rikare och många pengar fattigare. Jag ÄLSKAR att shoppa. Fast inte till mig själv men idag så var jag tvungen. Jag behövde en ny vinterjacka. Blev förälskad i en vit Didriksson. Jag har haft en vit vinterjacka en gång.. Vitt på Christin = 15 min fint sen i tvättten. Så min vana trogen så tog jag en svart. Måste se om jag har rätt när jag räknar på hur länge sedan det var jag handlade en vinterjacka.. Matilda säger att man måste ha Didriksson. Matilda är mycket välutbildad, jag lyssnar på Matilda :D

Blev erbjuden sjukskrivning av våran lille hyrläkare. Frågade då vad för diagnos han skulle ge mig.. DET skulle jag inte gjort. Jag fick ett A4 med vad han kallade "lämpliga" diagnoser. Krig!!! Nu är han på ledigt ett tag så jag ska smida planer på attack så länge :)

Höll på att spy i bilen häromdagen. Skulle på massage, det är kväll, det är ljust, det är bilfritt på vägarna.. detta gör då att jag på något mystiskt sätt använder mig av en hastighet som inte alla skulle tycka vara lämplig. Anyway så gjorde jag som jag blev lärd av mina grabbar - är det dubbla skyltar så får man plussa.. Det var helt tomt bakom mig. 2 sekunder senare sitter en silvrig volvo med tonade rutor i röven på mig. Jaha, det är bara att le och lämna kortet var min tanke. Slängde i en lägre växel för att inte illbromsa. Försökte spela med och tog det lite lugnt. Han följde på. Jag saktade ner ännu mer då jag snart skulle svänga.. han följde på. Det var raksträcka och jag svängde och han körde ändå inte om. Men sen var det över, han stack. SATAN gör inte så där mot folk!!


Its over for now

Alla kalas är avklarade, huset kan bli skitigt igen yeeey :) Kul med kalas men man är ju så hopplös tidoptimist så man får handla kakor i alla fall i slutet. Men ingen tyckte det var konstigt. Ta det som det är, som svärmor säger. Jag säger passar det inte så gå hem ;)

Tog hem ett rätt ok recept LCHF-mat. FAan också nu måste vi testa skiten med. Grädde i ofantliga mängder. Tror ni gallan gillar det? well well vi får se..

BVC på 3-års kontroll är väl sådär.. Min grabb var mer intresserad av att det åskade ute, journalvagnen, datorn, pennor, tvätta händer, kasta boll och rymma. Precis som en treåring.. Han målade inte ballonger, han tyckte det var passé, han låtsades skriva istället. Min pojk, läkarhandstil! Han var 1 cm från 1 m. 1cm. He**ete vad tiden springer iväg. Tror han fick godkänt, vi åkte i alla fall vidare :)

Igår fick grabben en massa pang-pangare av gudmor. Han ville sova med sin favorit men då blev jag sådär principfast och tyckte att det minsann ska man inte göra. Han vaknade och gallskrek, jag gick med på att.. Det är dumt att bråka kvällstid ;) Idag kl 06:15 fick jag hoppa, rulla runt på golvet och skjuta med en pang-pang. Bra start på dagen.

Har en man hemma som går och tjurar, detta håller i sig. Manlig PMS? Spelar ingen roll på vilket sätt jag säger något, allt är skit så jag gör som jag brukar: Jävlas in i det sista! Tror att dagtiden har bitit han i rumpan, det är inte en dans på rosor det heller!

I morgon har vi möte. Det är också fruktstund :) Bra avslut på veckan..

Världens bästa Anton

3 år idag, min älskling! Var inte så sugen på att gå upp men när man fick blåsa ut ljus och öppna paket så gick det bra :) Tog med sig glass till dagis och gillade att dela ut det till kompisarna och hade fått ha födelsedagshatten och sitta i stolen vilket på bilden såg ut som att det var väldigt roligt. Kul att han var där på sin födelsedag denna gång.. Blev tårta och paket på kvällen. Grannen kom över med blommor och godis, dom kommer ihåg honom varje år, fina grannar :)
Han sover gott nu, i morgon blir det lek med nya presenter. Hummern gick hem, önskar bara att jag kunde åka med ;)

Grattis världens bästa Anton <3

RSS 2.0