Mors dag

Börjar med att hylla 80-talet. Mycket bra kommer från detta, jag t ex :) sen all go musik typ nedan. Kan hitta hur mycket bra musik som helst men orkar inte lägga upp allt idag..
Såg på cougar town och blondinmiffot hade bäst sex till denna.. Jag köper det :)



Blev uppvaktad med väska och två presentkort idag.. Mycket intressant att använda detta:) Tack!

Var ute och plockade blommor idag, blev först biten av en myra som högg så bra så handen värkte. Sen hamnade jag i ett moln av mygg och blev biten i pannan. Fick en bula som fortfarande inte har lagt sig. Ser ut som sambon slagit mig med kryckan det har han dock inte än.. (tidsfråga)
Under tiden jag kämpade med blommorna satt grabbarna i bilen. Det är så det är, könsdiskriminering..

Lillgrabben hade tuggat asfalt på dagis förra veckan, såg ut som han hade varit i slagsmål. Skrapsår över halva ansiktet och sår på näsan även blå i pannan. 
 
Här har det lagt sig lite...

Har fått sällskap i sängen. Sambon vågar ta sig upp och sova tillsammans med mig igen. Nu kan jag inte ligga i mitten och på tvären längre ;)

En ny vecka väntar med heldagarsträning för mannen och heldagars jobb för mig. Det resulterar i heldagars dagis för den lille. Det går rätt ok men när fredagen kommer är man lycklig att det inte var 6 dagar att jobba. Då hade repet varit nära :)

Den lille ska få andra sprutan nästa vecka så det blir livat när han upptäcker vart vi ska. Sen tror jag det räcker med sprutor. Två för mycket enligt den lille.

Sambon kom in och berättade att parkera bilen under en björk så här års inte är bra.. NO SHIT???!!! VEM fick tvätta bilen? JAG!
VEM hade parkerat där??? INTE JAG!
MMMMM Den är fortfarande inte ok i lacken bara blackig och skitful. Sen kom ju solfaan också, det är märkligt att jag aldrig ska få fixa klart... Blir en dag hos pappa i garaget igen SUCK Men på avstånd (väldigt långt) så är den fin!


Schlager

I fredags hade vi finfrämmat och god mat. Fick se otroliga kunskaper på schlager och årtal. Jag är sjukt impad! Tycker vi ska åka och bugga lite haha.. Sambon kan sitta o stampa takten med kryckan ;)

Har haft en liten ettrig grabb de senaste dagarna. Idag var det så nära att han åkte ut på blocket för annonskostnad.

Han är ju oftast glad och go men det kommer lite ilskna stunder och då visar han vems pojk han är ;)

Han har börjat plocka blommor till oss, hämtade min ända svartlila tulpan. Hmm ja tack får man ju säga.








Lillkillen har klippt gräs från kl 9 till halv 12.. Klart man måste äta glass efter något sådant


Här är min tulpan innan den blev plockad vill säga..

Check

Ja potatisen är kryddad och i ugnen, köttet ska snart läggas på grillen och efterätt väntar i kylen. Joda jag ligger bra till idag!

Men passa dig

Jag sitter o äter mina popcorn i lugn o ro o sambon börjar garva åt mig. Vadå? Mest popcorn i munnen på en gång vinner :) Dumgubben slutar ju aldrig skratta heller... Faaan nu börjar jag tänka på hur jag äter också. Tur han inte bodde hos mig när jag hade problem med jordnötsringarna.. Det var en farlig tid, tur att djurparkskiosken var öppen länge. En påse per kväll. Skadligt beteende kallades det. Jordnötsringsinhalering..

Men va fasen gubbaset skrattar fortfarande åt mig!

Nu ska jag tvinga honom ändra från hockeyn till något romantiskt tjafs bara för att jag kan :) Jag vill inte se något speciellt egentligen men bara för att retas och bara för han läser detta i morgon ;) Suck on it Säääämbooo

Duktig flicka

Idag har jag städat köket grundligt, det var så snuskigt men nu dofter det liljekonvalj o nybakat. Jag har också hunnit med en hallon o blåbärspaj och ryttarkakor. Ska se om jag hinner något mer, tveksamt då badrummet inte är så snyggt än..


Jag har gjort det!

Titta på den här:


Den stack jag in i min sambo nyss och jag mådde inte ens illa! Sambon däremot höll på att få en hjärtinfarkt :) Så nu kan jag snart fortsätta till sköterska.. eller nääääääääää Testade att lägga om hans ben idag och det var ju inte så snyggt resultat.. Men jag har nog tid på mig att öva.

Idag har vi handlat nya dynor till utemöblerna. Det är gott, nu ska bara vädret ändra sig så man kan använda dom me.
Mina arbetskamrater är nu i Danmark och ser på My fair lady.. I morgon var det Tivoli och studiebesök o grejor. Hade varit kul men men det tar vi nån annan gång. Jag och en doktor till är straffade till att jobba i B-måla istället ;) Vi ska täcka upp för resterande 25 som är borta haha. Som vi sa, vi är tydligen bäst om vi ror det i land.
Den lille har haft kladdiga ögon i en vecka, igår köpte jag allergimedicin. Idag var han utan kladd. Suck, ska han få allergi redan? Eller var det ett sammanträffande? Jag hoppas ju att han inte har allergi men vi får se.

Jag har misskött hemmet en hel del känner jag, men jag måste ju orka ta hand om grabbarna först. Städa får vi göra senare. Jag har ju hela helgen på mig..

Har glufsat i mig chokladpudding idag, det är ju himmelskt gott! Har även tagit lite kakor så jag ligger illa till nu.. Men jag är för trött för att bry mig.


Skithelg

Ja det började ju redan på tisdagen då sambon opererades. Sen i torsdags skulle jag sluta lite tidigare så jag hann lite hemma innan läggdags. När jag kom till dagis var den lille kladdig i ögonen och grinig. Tjoho.. Fredagen blev hemma hos morfar för den lille. Jag jobbade!!!! Sambon har ont, mår illa och kan knappt komma framåt. Jag hade en sjuk huvudvärk och illamående. På kvällen när jag handlat och höll på att diska skulle den lille äta, han blev arg och skulle som vanligt gallskrika. Men det kom inget skrik.. Sambon började skrika på honom, och jag hörde inget skrik som han brukar. Slängde ner diskborsten och sprang till stolen för att slita ut den lille som nu var blå, (man ska tydligen hålla dom framåt så dom får blod i hjärnan) anyway så precis när jag ska få ut honom ur stolen så krampar han. Han blir stel som en pinne och blå. Andas inte och stirrar bara. Jag är säker på att ungen dog. Får inte ut honom ur stolen då han är helt stel. Slänger stol och unge framåt och sen hör jag något gnyende. Ahh tänkte jag gutt. Men när jag sen sätter upp stolen så skriker sambon att han rör sig inte. Då hänger den lille helt livlös i stolen utan att andas. Jag försöker åter igen slita upp honom och lyckas. Lägger honom framåt och dunkar till i ryggen (jag vet ju inte om han satt i halsen eller ej) till slut andas han och jag sätter honom i pappas knä då jag håller på att grina ihjäl mig. Den lille däckar direkt. Jag tror han gör om samma procedur man han somnar bara. Vi åkte in till sjukan bara för att försäkra oss om att det verkligen var ett affektanfall och inget annat. Den lille fick ta lite prover och då han hade lågt blodsocker så blev det glass med.
Hur eller hur så var han pigg sedan. Dock fick han blåmärken på knäna efter att jag försökt slita honom ur stolen men det skiter vi i :)
Så sen i helgen har det baddats ögon, tagits sprutor, lagt om isförband och sovits.

Idag var han fortfarande kladdig i ögonen när han vaknade så det blev hemmadag. Kan ju säga så här i efterhand -Jag saknar jobbet!! Den lille har gått på högvarv men inte jag.. bra sammanfattning.

Morfar kom förbi igår kväll med rabarberpaj och kräm. Tack! En ljusning i skiten..

Uhh, I´m sorry!!

Ja nu är ju då mannen ihoplappad. Jag trodde ju inte det skulle vara så farligt att göra det han skulle, trodde att han skulle vakna en liten stund senare och typ ha lite ont och sen skulle vi hem.. Heeeeell no! Vi satt från 11 till 13 och pratade med diverse doktorer och narkossköterskor. Sen var det dags för mig att lämna. Blev lovad att bli uppringd när han vaknade. Klockan blev 17.. ingen ringde. Jag åkte ändå till sjukan och gick till operation men då var det stängt o låst. Hittade till uppvaket men vågade inte gå in då jag inte visste om man fick.. Stog något på dörren om detta.. Väntade snällt utanför med mobilen och en bok. Men då det började röra på sig med fler anhöriga som kom och gick så smet jag in och glodde lite. Såg två små barn som var nyopererade, hjärtat blödde! Ser sen min man längst bort hängandes över två sköterskor för att komma ur sängen. Jag gick fram och en likblek kille med illröda ögon och helt borta glodde tillbaka på mig "Du ljög lite grann höddö" va ungefär det han sa.. Sköterskorna berättade att dom hade fått pumpa in Morfin på honom när han vaknade då han skakade av smärta o det var inte bara 1 spruta. Ahh så dålig jag kände mig!! fy faan. Har aldrig sett honom så dålig och ha så ont. Det var sjukt jobbigt. Rullstol ner till bilen efter några timmar. (kan faktiskt köra den nu för tiden). Var väldigt skönt att få hem honom. Han tackade nej till en Morfinspruta innan hemfärd då det susade i pärat ändå. Jag hade inte varit så stark när jag hade haft så ont. Men han är som han är..
Hämtade sen den lille hos mormor o morfar. Han var fortfarande vaken och låg och sjöng "mamma, mamma se så tööööt jag ääääääär". Han har bytt ut stor mot söt. Gullunge.

Sambon imponerar på mig mer och mer, jag tycker samtidigt det är rätt ok att känna sig behövd :)

Idag tänkte jag vara duktig och komma hem tidigare så jag kunde få undan lite, hämtade på dagis och fick hem en kille med ögoninfektion.. SATAN! Sen var den eftermiddagen körd. Han var superförbannad på mig för PAPPA skulle göra allt. Men pappa kunde inte det så det var bara att gilla läget för den lille. Vilket han inte var med på. Han fick tvångsduschas efter en mycket kladdig middag, han skrek sig hes... Hatade mamma hela kvällen då han ville vara hos pappa. Till slut skulle han sova, då fick jag paus. Tog en promenad med Linda och fick vila upp lite.

I morgon är en annan dag.. Fullt ös medvetslös..

10, 9, 8, 7.....

Nedräkningen har börjat. Snart är gubben lagad!

Idag ångrar jag mig, choklad är inte en lösning, inget jag vill ha. Lycklig för tillfället men sen då? Man blir bara lurad..

Vi fick hem två übersöta t-shirts till den lille. Dyrt men fint. Allt för grabben! Han o jag spelade fotboll i helgen, är imponerad att han skjuter så bra och kan dribbla. Sambon har redan planerat hans framtid som fotbollsproffs ;)
Eller ja, det gjorde han väl när jag va i 5:e månaden :)

Har äntligen börjat läsa igen, och jag har fastnat i boken. Det är för gutt. Sitta ute i solen med en bok och ett stort glas vatten.. ahh livskvalité :) Ja jag är inte så svår att göra nöjd :)

Nu ska jag nog krypa ner i en nybäddad säng, se lite på tv och somna gott. I morgon är en annan dag..

It´s only love :)

MmM jag bara säger MmM, 10/10 ;)

Synd att solen inte får kika fram mer bara annars är det fantastiskt..



En 6:a vatten och en underbar liten vårbukett!

Nu börjar det dra ihop sig för mannen, han ska opereras alldeles strax. Jag har fått lov att ge honom en spruta.. YEEEY jag har alltid velat testa.

RSS 2.0