Underbara Fredrik

En helg med feber och yrsel. Jag är förkyld IGEN! Det är ju bra märkligt, jag som klär på mig mest kläder av alla.. Dom på jobbet kan intyga.. Kanske det som är felet? Jag vet inte hur jag ska bli av med förkylningen, det är nog 7:e veckan nu. Asjobbigt.

Igår kom sambon hem med den vita Didriksonjackan till mig. Hur bäst är inte han? Är helt överlycklig!!! Underbara F <3

Nu ska jag snart iväg med mamma, det är en sån vecka då Fredde kör och jag börjar halv 7.. Det är en hård vecka ;)

Igår såg jag på Time out med Malin Wollin. Hon är så otroligt bra! Sen sov jag igen när Beck skulle börja efter nyheterna. Jävla påhitt md nyheter mitt i en film. Någon som är vaken då?


Tisdagen = check

Så satans gott, det är onsdag i morgon. Det är finlir när veckorna går fort. Har lagt in om en dags ledigt... i december! Är en liiiiten stund dit. Just nu hade det varit gott med en månads ledigt eller något. Tröttheten har drabbat fler än mig, jag känner mig i gott sällskap.

Åkte hem en timme tidigare idag, det var lugnt. Det är inte ofta det händer så man få passa på. Iofs bara en timme tidigare men jag hann göra middag till grabbarna. Den store slängde i sig magen och drog. Innebandyn är ju igång. Jag är livrädd för att få ett samtal att han har kasserat benet igen. Jag överlever inte det. Måste få hemhjälp eller något :)

Idag blev stackars Matilda ensam med stövlar. Jag fick ta paus ett tag, gick för många timmar i helgen med dom. By the way skulle Karl tydligen låna min stövlar på fredag. Jag är inte snål så, klart killen ska få bli 1,90..

Nu ska lillgrisen i säng och jag ska duscha, mysa ner mig i soffan och bestämma tv-program innan fredde kommer hem :)

No sleep

Kan inte sova, jag hatar att inte kunna sova. Det händer mig någon gång per år. Gutt att klockan är tio i 3 en söndagmorgon. Just great. Det positiva är att 8 mile går på tv:n. Mmm

Ready for shopping

Helt slut i kroppen men måste börja handla klappar. Mammsen och jag tar en tripp. Det är hur smidigt som helst. Vi är så oträckt lika så vi vet precis vad den andra tycker ;) Det går fort, väldigt fort i affärerna.. Vi dömmer ut mycket direkt. Men jag tror jag sover på väg dit. Jag är lite sliten. Förstår inte hur länge den här förkylningen kan överleva. Längre än mig tydligen.

Nehe jag ska tassa ut väldigt illa klädd o hämta tidningen, det är bra när det är svart ute!

Igår fortsatte min viltjakt. Denna gång en underbart söt liten räv. Han fick fortsätta sitt liv och mina bromsar fick användas. Jag kunde ju faktiskt inte bromsa så hårt då det var aningen halt (ehum) på vägen. Jag kör alltid med samma inställning, bromsar man inte så är det ingen fara. Och det är faktiskt så, det är ju när du bromsar som bilfan inte gör som du tänkt. Lite jobbigt vid rödljusen dock.

Nehe om jag ska börja dagen så jag är klar när dom vaknar? Det är lite smidigare än att trängas 3 på toaletten.. En hel del faktiskt.


4/5

Nu börjar det ordna upp sig, i morgon är det inte ens heldag. Det är värt att fira. Dessvärre är jag förkyld och gnällig så jag somnar väl mitt i ett program ikväll md. Fatta att jag somnade i Greys.. Det är fruktansvärt. Fredde har varit hemma idag (kors i taket) han är aldrig hemma men han var riktigt krasslig. Skönt att se att jag inte fejkade min förkylning utan delade med mig av den :) T o m på jobbet är många sjuka, där är dom flesta annars immuna mot precis allt. Kan bli så efter 30 års bakteriehärd.

Jag var ensam på eftermiddagen, det var inte riktigt bra. Då om någon gång strular det mesta. Det gick ihop sig och jag pressade bilen på vägen hem.. Hämtade på dagis innan tiden gick ut (hade faktiskt förberett att jag skulle komma några minuter sent).. Det borde i praktiken inte gått men det gjorde det ;) Meeen får väl skäll då den lär ha dragit mucho mer än när fredde kör.

När jag skulle på massage i tisdags passerade Bambi mina lyktor. Det är märkligt, hade jag suttit ute mitt i skogen i gryningen med en pang pang hade jag aldrig någonsin sett ett djur. Nu kan jag ta dom med torkarna ;)

Fick en försenad födelsedagspresent av chefen, det är alltid trevligt med paket i sitt fack. Man känner sig så ... så .... eh gammal.

Nehe nu ska jag spela frisk och spela lite bandy, det är MYCKET viktigt att göra det varje kväll. Eller om han ska prata om helikoptern som landade utanför dagis, det var höjdpunkten den här veckan utan tvekan.

1/5

Nu har en dag gått av veckan. Idag fick jag åka och klippa mig. Fegade ur lite men vi tar det till jul istället :) Nästa gång jag ska klippa mig är det december. Fattar ni? Det är apnära jul nu.

Den lille killen var tokgalen idag, han skulle få en riktig bandyklubba. Han höll den hela vägen hem.
Fredde har fin syn, han såg älgen. Det gjorde inte jag. Hade jag kört hade vi haft en annan front på bilen. Den stod där, skitstor och fin, och glodde på oss precis vid vägkanten. Den gick givetvis över också men då var vi stilla. Mäktiga djur, men vill inte ha dom i bilen.

När vi kom hem var Anton helt överlycklig. "Jag ska slå ett par bollar med min pappa". Sen när jag skulle ta över så sa han "okej några bollar då men sen måste jag ta paaas (paus). Sötunge.

Fick en fin bukett häromdagen:
 
Joda han kan när han vill ;)


Höstdepp?

Har sovit 12 timmar varje natt från torsdag eller något. Jag har ingen ork och ingen lust. Jag måste bara orka jobba känns det som. Det är tungt nu. Det är nog höst.

Var hos Linda i morse och smaskade lite. Hon göder mig. Kakorna hon gjorde häromdagen smakade gudomligt. Jag önskar jag vore lika duktig. Och framförallt lika peppad att göra saker.

Nu har jag varit på zumba. Det tog en låååång stund innan jag tog beslutet att rota fram kläderna och ta mig dit. Men det är trots allt roligt när man väl är där. Man ska bara flytta fettröven dit me :)

Smidigt att det stod Pringleschips bredvid datorn. Mycket smidigt. Men som Fredde sa, det gäller ju att äta något efter träning. Håller med precis. *Smask* det var riktigt nyttigt kände jag.

Nu ska jag duscha och gräma mig över att jag inte orkar se någon film innan jag somnar. Om jag är rolig att leva ihop med? Inte direkt..

Is this love




Iskallt

Nu är vårat rum på jobbet en iglo igen. Det är vantar på som gäller. Tycker det är konstigt, jag har ju allt en del underhudsfett (för att säga det snällt) och ändå fryser jag som en tok. Igår hade jag extra tjocka strumpor men idag tog jag knähöga stövlar. Matilda hade också sådana på sig. Matildas kommentar va: Känner du dig också som en hora? Älskar Matilda, hon är ärligheten själv :) Men snygga var vi allt trots känslan av billighet strök runt.

Igår jobbade jag ju över lite. Tänkte att det blir nog lugnt så jag kan jobba med sånt jag låg efter med. Mm vid 18:55 registrerade jag sista vaccinationen. Det var inte så lugnt som man trodde det skulle bli. Men det är mysigt att jobba så sent.

Overtime

Jobbat, jobbat 12,5 timme idag. Nu blir det soffan med kakor som Linda lämnade här :) underbaring.

Just nu

Just nu står jag och lagar mat, det är bra att kunna har jag hört. Det blir lax idag. Till sambons förtret. Han är ju uppvuxen med en fiskare så den sidan av djurbiten är inte hans bästa :) Jag äääääälskar fisk så när jag ska laga så är det mest fisk! Skala potatis är inte något vi gillar spendera tid på, därför har en skalare inhandlats. I med potatisen och några minuter senare är dom skalfria. Det är effektiv tid.

Lillgrabben är lite svår med maten då han är sjuk. Jag tog ett tips på facebook, spindelmat! Det gick hem. Mycket häftigt men inte så där värst gott för mig ;)



VAB

Jag är aldrig på jobbet känns det som. Men jag måste faktiskt vara hemma. Lillkillen vaknade inatt med värsta hostan/hesheten. Han kunde knappt få luft. Jag känner mig skyldig till den smittan :( Nu ser vi på Emil. Senare ska jag se på lite snabba bilar tänkte jag ;) Borde kanske göra något nyttigt med men jag kan ju passa på att bli lite piggare själv med så tjänar alla på det.. Egentligen.. men jag är för rastlös tror jag. Vi får se, man kan alltid ändra sig.

Skillnad på kväll och kväll ;)

Lördag kväll:


Söndag kväll:


Nedå, jag gjorde samma procedur i lördags med.. fast lite senare ;) Hostan tar ihjäl mig. Hostar konstant i en timme innan jag somnar. Jag kommer få sådana magmuskler. Eller inte. Jag fyller ju på med glass för att tryckutjämna så att säga.

Idag har jag målat, jag har målat grått. Det är 100 ggr roligare än vitt. Och det tar mycket mindre tid och kraft. Hm det kanske hör ihop..

Nu ikväll har jag varit på MeandI party hos underbara Linda. Svårt att välja bland allt fint. Stackars henne som visade kläderna, hon fick hoppa ur sina egna byxor så vi kunde testa ;) Då bjuder man allt på sig själv.

Fredde ser någon söt mysfilm där dom hänger upp folk i taggtråd för att ruttna. Hm popcorn till det? Mja.





Seg helg

Jag måste bli pigg fort. Ska ge mig på flaskan ikväll. Vinet hägrar i kylen!! :)


Karma is a bitch

Då jag var sjuk förra veckan så ställde andra upp för att jobba åt mig. Jag tänkte vara snäll och ge igen denna vecka och ta långfredagen. Perfekt då jag inte var så sjuk längre. Sagt o gjort. Planerade även en kväll med Linda o resten av familjen. Gick upp 4:30 så jag hann göra en pannacottapaj innan 5. När jag sedan väcker min lille son så är han skitgrinig och vill bara sova. 38,5°. Fuck. Som tur är så var det inte bara jag som började tidigt så ja hann låta grabben sova lite till och ringa dagis o jobbet. Sen iväg med lillgrabben till morfar och jag till jobbet.

Hoppades att han skulle bara ha lite morgontemp eller något. När jag kom hem sov han i soffan och sedan dess har han legat där. Nu har han kommit på hur man är en riktig man: Ligger med feber under täcket i soffan, ser på fotboll och skriker: Mamma, vill ha möggås. Mamma vill ha nyponfoppa. Mamma vill ha bubbel. Mamma majskooookar.. Joda. Han är född man han... Det är verkligen genetiskt.

Men jag undrar varför jag blev straffad för en god gärning? Tycker jag borde fått pluspoäng hos han där uppe men inte då.


Host host

Jag har numera varit feberfri ett tag, ev någon dag.. det är inte illa. Ingen större dödlighet i provsvaren heller så det var nog bara årets influensa. Det är dags för sprutan snart, jag hann inte ;)

Ska värma lite nyponsoppa och bädda ner mig när lillgoset somnat. Te kan jag inte dricka mer hemma. Måste dricka det på jobbet för att behålla rösten, som blev något mer åt det manliga hållet efter all hosta. Jag sover på soffan numera. Jag var helt övertygad om att jag inte hostade i sömnen. Jag hade fel. Så nu är sovadressen soffan. Inte helt taskigt att somna vid tv:n och slippa gå upp :) 

En ny hyrläkare denna vecka, vi hälsade såhär:

-Är det du som är Christin?
-Ja.
-Ok, har du skickat en bevakning till mig?
-Ja.
-Jag HATAR bevakningar.
-Ahaaaa. Trevligt att träffas :)

Tur killen har humor.  

Misslyckades

Besvikelsen är ett faktum. Och jag är fortfarande sjuk men orkar inte stanna hemma längre då det tar sån energi att tampas med Försäkringskassan..

Kan inte sova

Det är kul när man bara "hamnar" på en sån här låt. Inte helt party men helt ok att lyssna på.






vilken film är denna från? ;)



RSS 2.0