Trötta familjen

Igår var vi inte ens vakna till 21.. vad är det för galet haha. Måste pumpa i mig lite sött ikväll så jag kan vara vaken till greys!
Jobbet gick fort idag, satt i kassan och då är det mest ös, kul att blarra lite med allt folk med.
Ibland så kan man bara le och dela med sig av fina ord såsom, kasta inte sten i glashus, tänk innan du skriver, behandla andra som du själv vill bli behandlad, what goes around comes around och så min favorit karma is a bitch ;)

Hade fel

Det var nog lite storm i alla fall :) Hann till mötet trots att jag fick hämta upp Anton som hade bestämt han skulle med till Vilgot!! Haha får se hur pigg han är när jag väcker honom strax..
Nervös för undersökningen, jag hatar att vara patient. Jag måste bara komma ihåg att gå till doktorn med. Nehe nu dags att ta på sig det pigga ansiktet och väcka godingarna.

Storm

Nåja än så länge är det ju bara höstväder ;) Ska ta SAAB:en till Ohamn och klippa mig lite, rätt kul att köra med lite motor :D Ikväll hoppas jag hinna till Finsjö för träffen. I morgon är det kontroll av både mig och Hannes, får se om vi går igenom.

snabb update

Linköping gick fint, massa fint att titta på och prova. Hittade en god kandidat! I går var jag på förundersökning och fick godkänt så den 8/11 blir jag uppgraderad :) Rädd för smärtan efteråt men annars känns det bra. Hannes ska på vägning igen och tar då stick med suck. Hoppas det är bra. Jag ska till en doktor för smärtan i bröstet med, känns sådär men jag tog en tjej i alla fall ;) Svårt att se en kille/man i ögonen när dom känt på boobsen ;)

Fredagsmys

Äntligen fredag, längtar till jobbet nästa vecka så jag får vila ;) Lars, Karl och jag är helt överens, man vilar upp sig på jobbet för att orka helgen ;)
Fredde vet inte när han kommer hem, det resulterar i att jag redan börjat med maten och låter allt bli klart i ugnen. Sån mat är den bästa.

Hannes har tydligen något otalt med mig, igår kastade han elvispen på min fot och idag en konservburk. Det gör så satans ont och jag får blånaglar.
I morgon blir det Linköping.. Nyfiken som bara den

Sometimes it last, sometimes it hurts instead

När man deppar ner sig i en sån låt så slår man direkt över till Scooter:s Maria med den mörka skönheten så mår man direkt avsevärt bättre ;)
Har fått hjälp att städa och tvätta golv idag, så bra hjälp att jag till slut stängde dörren om mig :P
Nu tar vi middag med en liten nappi napp efter så vissa inte tjurar ihop direkt ;)

me

Hmm har mörkt hår på nästan alla bilder jag har på mig själv.. Tror Fredde gillar det bättre ;) Här är två bilder på mig helt osminkad, tydligen är det inne att lägga ut det ;) Sen är jag faktiskt ljus på nån med :) Men resten med mörkt hår som jag har i kameran läggs inte ut haha

Dom små gosegrisarna

Har VAB:at denna vecka, ja idag jobbade jag halvdag men annars hemma. Har kunnat göra sånt jag inte hinner annars längre ;) typ boka tider och beställa saker. Tex gruppfoto på grabbarna och deras grupper. Korten var så söta :)
Nu sitter jag med ont i halsen och öronen. Jag MÅSTE vara frisk ´på lördag!

Oj oj oj

Nu är det på g. Kontroll nästa vecka och operation om några veckor :) Äntligen :D

Hoppsan

Vilka stavfel det blir, jag har nog träningsvärk i fingrarna efter att dom vilat så mycket så länge ;) Jag ska alltså ge honom glass... inte glas. Han krossade nyss ett till.. suck

1 månad

Vi fick avvakta en månad till med vikten, om det inte har ändrats då så får vi boka tid till jobbet. Nåja han äter ju i alla fall. Ska göra honom med grädde, glas och godis så jag slipper ta prover på stackarn ;)

Om en vecka ska jag testa min första bröllopsklänning. Jag längtar!!

Fram och tillbaka

Igår fick jag åka från jobbet för att hämta barnen hemma och sedan tillbaka till jobbet. Det känns lite överarbetat;) Vi hade tid på BVC med Hannes men vi fick en tid i morgon till doktorn istället. Han är för smal den lille kanaljen. Anton gnällde om att det gjorde ont när vi borstade tänderna, tro det.. Lillkillen har en lös tand :) Jag avskyr sånt så pappa får dra ut den sen hehe.

Kärlek

Idag fick jag sovmorgon till halv 10, jag kom ner till städat hus, mätta och påklädda barn, en ursnygg sambo och jag kunde bara sätta ner röven och äta frukost. Det är kärlek de ;)

Nopp

Det gick inte, jag har inte hittat alla grejor till jobbet. Saknar ETT jäkla papper som är det viktigaste så klar. Bannat. Får väl krypa till korset och ringa dom i morgon.
Nåja det går bra att jobba. Härliga nya människor på stället. Karl är denna vecka med, det känns bra. Trygghet som det heter :) Glömde att gå hem idag, ja ni ser ju. Jag hatar inte mitt jobb direkt :)

I morgon ska jag prata på mötet. Det sa chefen och försvann sedan. Jag vet inte riktigt om vad eller så men tja improvisation när den är som bäst kanske?

RSS 2.0