Smart

Tittade på bilder i en tidning, Fredde frågade Anton vad det var på bilderna. På en av bilderna var det en öppen spis med tänd eld. Just denna gången hade han problem med s:et.

-Det är en pis.
-Nej, det är sen Spis
-Ja en pis
-Nej sen ssssspis. Kan du säga spis?
-Det är en eld.

Det går för fort

Min lilla snuttunge är så stort, det är så jobbigt att det går så fort :) Vände bilbarnstolen idag (ja man kan göra det tidigare men det har jag inte gjort i ren protest) Helt plöstligt är han jääättestor. Sen har han ju skaffat tjej med, det rörde mammas hjärta ;) Snart är det fest och utekvällar.. Ja, när han är runt 25 vill säga.. Innan dess gör inte mitt barn sånt HAHAHAA

Fin dag idag

Jag lever på hoppet, det blir nog en fin dag idag. Igår var jag sjukt trött och hade inte ätit när jag skulle så våran trevliga middag vi skulle käka blev en snabbis på McDonalds. Fredde var skitsur men jag kunde inte äta något mer än 2 pommes.. Dessvärre är jag trist att gå ut med ;) Sen såg vi Magnus Betnér, det var precis så bra som jag hoppades. Han är rå och ärlig. Det är fint. Sånt är bra hos en man haha. När han berättade om hans knarkhallucinationer i Amsterdam höll jag på att kikna.

Fredde får trösta sig med att han kan gå ut med lite roligare personer dom andra helgerna, han var med sitt jobb på hockey förra helgen och ska på Hammerfall med kompisar så jag hoppas han inte är för lee på mig.

Matilda har ritat en bild av mig och henne, den är döpt "Pamela och Plankan". Söt hon är.. och duktig på att rita haha

Vi hade full koll på bebisnamnet igår med, Etelle.. Estrella.. mm chips.. hade en total meltdown 4 personer också. Vi funderade på vad Daniel hette i efternamn. 4 personer som jobbar med google och datorn hela dagarna vad gör vi? Vi RINGER till 118 nånting. Hallå Googla någon`?? Vad tänkte vi där?

Lillkillen är hos mormor o morfar, han tjatade i 2 dagar. Så fort vi kommer dit så vänder han sig om och säger "Ni ska gå nu va? Ni får inte vara här!" Det är gott.. Det är dock mindre kul att försöka hämta honom :)

Nu blir det frallor och kaffe!

Semlor

Hua, det måste vara något av det äckligaste man kan äta. Jag tittar inte ens åt dom. Detta gynnar ju så klart dom som får äta upp min :) Så jag känner att jag bidrar till trivseln på jobbet haha

Såg att Vickan o Daniel va på förlossningen. Jag funderar på om hon får mer smärtstillande än andra? Detta har diskuterats lite här och var, jag vill ha det som i USA där ligger dom och pratar i telefon tills dom ska krysta. DÅ kanske dom grimaserar lite. VAD är det i deras dropp och kan jag få köpa det????

Nu är klockan snart 5 så jag får skynda mig lite om jag ska hinna med allt innan någon annan vaknar!


En tisdag, ett steg närmare helg.

Det är inte så att jag inte gillar mitt jobb, jag älskar mitt jobb. Men ibland vill inte huvudet och kroppen hänga med. Då är det bättre att dra täcket över det och sova loss ett par dagar. Nu är inte det möjligt men jag skulle nog behöva. Såg lika illa ut som jag kände mig idag så det var nog inte så najs.

Nu sitter jag utanför duschen, den lille galningen duschar. Måste hålla honom sysselsatt då pappan i huset skulle träna. Jag har inte kraft i kroppen att spela mer innebandy idag. Nu är det liksom win - win. Han får duscha och leka och jag får sitta stilla. Plus att han blir ren och luktar gott :)

Vi har en hyrläkare med ett underbart efternamn, Christensen. Hehe vore fint Christin Christensen.. Nu är vi några stycken i 30-års åldern på jobbet. 3 av oss hade lunch samtidigt idag. Det är så underbart att prata loss och fåna sig.

Nu är det sovdags :)

Spännande

Vi hade en rätt intressant dag på jobbet i torsdags. Det var liksom så att ALL kommunikation till omvärden dog. Vi kom inte åt journalerna, inga provsvar, inga svar alls, telefonerna var döda, vi kunde inte ens skriva ut dokument från datorn. Fattar ni va illa det var? Fast vi har ju katastrofrutiner så det blev papperarbete i hög grad. Det är nyttigt att bli så "inlåst", man får lite perspektiv på hur viktigt jobbet är.

Sen att man vill sparka upp ett paraply i arslet på den som kapade ledningen och sedan fälla upp det är ju en annan sak.

Fredde var på hockey med jobbet i fredags, lite lurig när han kom hem kan vi väl sammanfatta det med. Så lördagen var väl ingen rörelsedag direkt :) Såg lite på melodifestivalen, det var nog sämre än förra veckan. Det är inte dåligt att slå det lågmärket. Mycket intressant att se nästa, kan det bli sämre?? Verkar ju aldrig förvåna.


Vad jag har gjort idag...

http://ltkalmar.se/lttemplates/PressReleasePage____24402.aspx

En händelserik dag så att säga..

Underbara tårta

Det fanns tårta kvar, jag smaskade för fulla muggar. Kanske inte den bästa frukost men man får inte chansa där jag jobbar. Äter man inte direkt finns det sällan, mycket sällan, något kvar. :)

Fick en ny stol idag, massa finesser så det tog minst en timme innan vi satt någorlunda okej. Jag är nu inne på min andra nya stol. Jag som typ sitter 7 av 8 timmar behöver ju byta lite oftare :) Skulle även behöva byta röv men det säljer dom inte på Kinnarps.

Presskonferens

Visst låter det snajsigt? Jag var medbjuden (läs beordrad) att medverka. Gillar inte att uttala mig i tidningen och absolut inte ställa upp på kort. Lars är vår klippa, han är vårt ansikte utåt :)

Var mycket imponerad av smörgåstårtan faktiskt, den var ätbar. Men chokladtårtan var något underbart fantastisk! Jag hoppas det finns någon bit kvar idag för ahhh så gott.


Idag är det den 14:e

Jag har inte riktigt fått min nyfikenhet stillad, misstänkte det skulle bli så. Attsiken.

Idag ska jag göra klart mitt arbete innan kl 9 då tidningen anländer. Sen blir det smörgåstårta (usch), chokladtårta (yey) och godis (mums). Bra dag på jobbet skulle jag tro. Vi firar 1 år så att säga..

Ha en fin dag <3


Spännande

Idag är det spännande, jag är nyfiken.


En liten stund

På morgonen har jag en liten liten stund för mig själv, just nu t ex. Fredde sover och Anton vaknar till i sitt rum. Jag hinner då med facebook och lite bloggar. Sen kör det igång:) Igår var vi på innebandy hela familjen. Det har varit svårt innan då Anton inte riktigt velat sitta still o titta men det går bättre. Nu måste han ju bara få spela i pusen också annars är det ilsket. Så godis i första pausen då tjejerna dansade och sen spela i andra. Jag är lite kontrollfreak, jag vill att grabben ska veta att man sitter ner och tittar och att man inte står upp och hoppar eller försöker klättra över kanterna. Kanske lite för hård ibland men jag vågar liksom inte chansa på att han inte välter godisbordet eller ramlar ner för trappan om jag släpper honom lös:)

Han poängterade rätt rejält att han minsann inte hejade på dom blåa utan dom röda. Men Jåbban var ju bäst ändå. ;) Jag försökte lära honom dom andra spelarnas namn, ehh ja jag som har sånt namn och ansiktsminne.. NOT. Blev typ en femma jag kunde sen var det stopp. 

 Melodifestivalen nådde sin bottenpunkt igår, inget bidrag som man ville skulle gå vidare. Kan dom slå första programmet tro? Det som var bäst var Elektric. Alltså måste rota fram LeilaK i någon låda. Den låten håller för mig fortfarande! Party :) Fast Jessica Folcker gör ju nästan hela låten :)

Topp idag

Ibland har man tur. Jag har förberett lite statistik som jag trodde skulle behövas inom snar framtid. Mycket riktigt, idag fick jag i uppdrag att göra det. Så nästan allt jobb är klart ska bara göra lite diagram och så :) Det är gott när det går bra.

Underbara Linda har bakat med nutella åt mig, kan man va snällare? Det kommer sitta gott i magen ikväll!

Igår satt jag och spelade Civ hela kvällen Anton sov o Fredde tränade/såg på tv. Jag kunde inte sluta, det är så farligt att börja. Som knark kan tänkas.

I morgon är det möte och jag ska sluta tidigare, hela 10 minuter :D Sen är det härliga fredag! Denna vecka gick rätt fort förutom idag då vi höll på att gäspa sönder gommarna.


Rättning

Det var inte slut på pommes, det var fritösen som lämnat in, rätt ska vara rätt :) Idag får jag var tyst för halsens skull. Det är lätt, jag är ändå så jäkla trött idag.


Ny och fin

Ny dator, jag är så lycklig att slippa Vista. Jag hatade Vista från dag 1. Nu är det borta :) I morgon kväll ska jag spela Civ hela kvällen då den lille somnat och Fredde tränar. Jepp ny sorts avslappning.

Hatte hade slut på pommes, är det möjligt för en pizzeria? Jag tog en kebabrulle istället, jag är inte svår så.. Gott är det hur eller hur.

Igår flippade stackars bergvärmen och släckte halva huset, är det kallt ute eller? ;) Vi kanske hade något för många saker igång samtidigt.. må va hänt. Allt funkar i alla fall igen annars hade det blivit kallt om rumpan.

Ikväll blir det ingen massage, men hoppas på senare i veckan. Jag har abstinens. Var sist i november. Stackars min nacke. Lär kännas när hon får börja om med min lea kropp.

Nu är det kebabdags!


Alone

Helt ensam.. Med disken och tvätten. Mm grabbarna åkte en sväng, blir väl en heldag för dom med sina invanda rutiner :) Jag orkar inte.. jag är frusen och vägrar gå ut i 20 minus.

Det är redan söndag så i morgon är det jobb igen. Jag är trött, väldigt trött men det går. Nästa vecka är roligare. Såg på melodifestivalen igår, det var nog första gången som jag fick som jag ville..Alltså dom som gick direkt vidare, inte det andra men i alla fall.

Är lite besviken också, men det var förväntat.. Jag har lärt mig av misstagen innan. Jag låter det vara och styr med mitt istället.

Som nu känner jag ett stort behov av något gott, får baka lite tror jag.


Slutet

Joda den överlevde, jag blev allmänt le bara. Men den låter fortfarande. Igår var vi o kikade på en ny men jag tycker inte om personalen på Elgiganten, vi tog Björn istället. Han är bättre än personalen. :) Allvetaren tog fram ett praktexemplar till oss men det var sista exet och den hade stått framme gud vet hur länge. Tror ni dom sänker priset då? nee fullpris för något som nån annan har kladdat på och som redan är använt oviss tid. Mina principer sa nej. Fredde blev sur på mig.. Så nu får vi leta annat. I en annan affär ska tilläggas. "Just DEN kan jag inte sänka fast den har varit framme" My ass att du kan.. Rövragg.
Jakten fortsätter.

Vägen hem var intressant, grymt väder. Passerade 2 bilar som kört av, säkert fler men vi såg dom inte.. Vi såg inte heller vart vi var så det var också rätt intressant. Men hem kom vi som tur va. Hade så klart inte åkt bara för att köpa en dator, då hade vi väntat. Men vi hade varit på begravning och passerade ju affärerna så vi passade på.

Nehe ta tag i livet som det heter, jag ska försöka i alla fall

RSS 2.0