Min dag

Hemma igen efter dopet. Var trevligt men tiden går fort.
Vilket fint hus dom har, vilken fin utsikt med solnedgång och grejor... och vilken stereo! Var ute i köket då grabbarna skulle testa, lät som värsta krigsfilmen och det vibrerade i hela huset. Var tvungen att gå in o kika.. då ser dom på råttatouille!!!! Men snälla, trodde det var bomber och pang pang ;)
Skulle ju sova med lilleman mellan oss för första gången. det gick perfekt och han va såååå glad att vi låg där när han vaknade, då var det ju upplagt för bus. Dopet var jättefint och jag åt faktiskt smörgåstårtan, det var ju en med rostbiff och ytterst lite majonäs så då gick det. Den lille har vi proppat i allt möjligt, rostat bröd, smörgåstårta, vetelängd, kakor, tårta.. han gillar mat så där brås han mycket på mamma!

Åkte hem igår, fastnade i en fet olycka 20-30 min eller nåt, är så obehagligt att åka förbi bilarna men det var ju inte slamsigt i alla fall. 3 bilar och någon av dom hade klippt 2 vajerräcken och smällt en bil på vägen.. mmm inte bra på 120-vägar.
Efter det så trodde sambon att han skulle få lämna in sin lilla plastlapp, polisen stod mitt i vägen men det var tullkoll. hur mycket poliser och tullare som helst. Trooooor dom letade efter något :) Efter en matpaus till lilleman så va vi hemma.
Är dock farligt att ha GPS med sambon, han ska bara köra in minuter och det går liiiite för fort ibland..

Idag väcktes jag av dom goa grabbarna med paket. Så fint! Sen gjorde sambon en tårta till mig! ahhh gutt att slippa göra det själv ;) Tog sen en sväng till skogen för att plocka blommor och njuta av naturen.. JAG njöt alltså, sambon tyckte det var varmt och mycket mygg :) men han vet va jag gillar. Blommorna fick sedan min mor tillsammans med MP3 spelare.
Ätit gott och sen en promenad.
Hann även testa högtryckstvätten....

Nu blir det mys i soffan och snart lägga den lille.

Shopping

Ahh har handlat nytt nu, så underbart! Glömde att köpa jacka bara :( men men blir nog fler svängar, missade ju lite affärer pga tiden. Träffade Louise med lille Max, har saknat henne! Blir en fika snart :)

Sambon o jag var själva och handlade, handlade bara kläder till oss. Hann inte med allt vi skulle men det löser sig med McDonalds.. Deras hot wings är det godaste dom har.

Va lite sliten igår då jag sovit ca 4 timmar men det gick över när vi väl var på väg. Fick sova hela natten inatt så nu är det på topp igen. Den lille har fortfarande inte vaknat(07:54) jag är lite chockad. I eftermiddag går TSF mot Malmö. Liten ska hälsa på småkusiner, farmor osv... Blir dop i morgon, får se omd et blir varmt då blir det klänning :) får hålla in magen lite bara... Ska även kika på deras nybyggda vardagsrum med röd heltäckningsmatta och inbyggda högtalare, balkar med spots osv.. ahhh låter som en dröm!

Nu måste jag packa färdigt, hatar att vara ute i sista minuten! Vet hur det blir när sambon kommer hem: -kan du stryka denna, kan jag ha detta, ska jag ta me dom? mmm då gäller det att jag har mitt klart och den lilles.

Blir första natten lilleman sover i samma säng som oss hela natten. Hmmm jaja vi får väl sova en annan dag!

Have a nice weekend!


Sen kväll

Var hos världens bästa Mia igår, blev lite sent och den lille ville upp aningen tidigt idag så det blev inte många timmars sömn. Hur eller hur så hade jag jättetrevligt, kan prata om allt och lite till. Testade iskrossen så den är inkörd till sommaren ;) Funkade finfint. Tack för väldigt roligt sällskap.

När jag kom hem så sov mina grabbar, väckte dock den stora..

Idag blir det öppna förskolan, avslutning. Sen ska vi till the big city och handla loss. undra om jag ska ta nytt kort till körkortet? beror på hur håret blir ;)
vädret skulle bli kanon i helgen, ironiskt då jag säkert är inomhus hela jäkla tiden.


Sötast


Mmmmorgon

Sovit gott inatt, gårkvällen var väl inte av det bästa slaget men det gick ju över det me.
Idag lyckades jag väcka fröken gravid, inte så snällt men trodde hon va uppe :)
Skulle på mammaträff men sambon har bilen idag så jag väntar till nästa gång. Väntar även på ett samtal så jag får veta om det blir något gjort åt det eller inte. Hoppas hon ringer idag.

I eftermiddag ska jag hälsa på i storbyn och kontrollera köket.. :)

Lilleman



Kom på att man kan köra in under bordet och leka, ännu bättre gick det om man duckade för kanten!



Blev till att duscha bort allt smuts efter en hel dag ute..

Just nu:

Jag och den lille har intagit uteplatsen. Han springer omkring, är dock ingen risk att han ramlar ut. Morfar har gjort en specialare till grind.... ;) Så vi bara njuter idag. Ska äta lunch här ute med. Den lille har jag smörjt in med 50+ men han blir ju brun bara han tittar på solen,..

Sol!

idag är en sån fin dag, börjar trevligt med sovmorgon till 7 sen gick jag ner själv o åt frukost. Den lille var vaken men gillar att stå och prata med sina gosedjur en stund. Hämtade ner honom halv 8. Han springer runt i sin gåstol och lyckas få tag i mitt oboyglas.. så skura golvet kl 8 va kul!

Denna vecka är rätt lugn. Mammaträff onsdag, köpa tomt torsdag, åka till Malmö fredag, dop lördag och mors dag söndag.. huja det är gott med tid över för lugnt o skönt..

Fint


ahh man blir ju glad ;)


Superboy tidigt på morgonen. Visar gärna upp gaddarna ;)

Snart klar

Idag ska jag måla det sista om vädret inte säger annat. Ser lite segt ut just nu, men vi får se.

Igår kom Mia förbi, skulle på promenad. Hon gav mig en jättefin blomma som tack för hjälpen :) Så go!
Gick en låååång promenad med mycket prat och mötte upp Maggan och Flisan. Roligt att träffas allihopa.

Sen blev det städning, matlagning och bakning för kvällens bravader. Slutade med magont, antagligen grädden..
Men idag är det på topp igen.


Dåligt vinsinne

Grillat igår, fick ju testa nytt vin till detta. Riktigt gott. Skulle även testa ett nytt till.. Ännu godare. Till slut satt jag och skrattade åt allt och va skittrött.. Tiiiiidigt på kvällen. Min kära mor hängde på. Gubbarna var lugna :) Funderade på förra året då jag var som en spärrballong redan vid den här tiden! Pratade om ev nästa hur man blir då. -Ja man sa mamma, fetare än det kan du ju knappast bli! Mamma är ärligt med vin i kroppen ;) Hon menade ju inte riktigt som det kom ut men det lät så roligt.

Idag är det finväder och mycket målning på g. Sen rolig promenad med trevligt sällskap.

Gullungen har gått tillbaka till att sova hela nätter igen.. 20-7 det är inget vi klagar på.


Tur man har fel ibland

Var ute en sväng för att bara ta det lugnt ett tag. Började fundera på vad jag har förutfattade meningar om människor. Helt utan anledning också.. Dom man tror är helt fel för varandra kan vara helt rätt och dom som man är säker på att det är rätt är ibland helt åt helvetes fel. :) men jag är inte sån, jag kan erkänna när jag har fel. Och det har jag ofta...ehum.
Trodde man kunde se på personen och avgöra om denna var elak eller snäll. Lite som i sagor för småbarn ;) dom elaka häxorna är svartklädda med vårtor på näsan och raspig röst.. Dagens häxor ser ut som vem som helst!
Hur eller hur så är det en dålig sida jag har, försöker givetvis ändra på den men men.....

Idag har jag målat lite på garaget, vitt är ingen rolig färg att måla med. Den gråa är mycket mycket trevligare.. kanske för att det är mindre att måla med den?!
Den lille har sovit igenom rätt mycket idag, var nog lite slut efter gårdagen.
I morgon blir det promenad med donnan, long time no see..

Såg en tjej som tränar som jag.. springer när någon tittar och går sen resten! Finfint.. Det ingen ser har inte hänt ;)

Nu blir det grillat!


Surt

Det var inte det beskedet jag önskade mig..

Nu behagar regnet komma.

Bara för jag skulle måla färdigt idag. Surt sa räven. Sluta regna så jag kan gå på promenad då istället!

Igår var vi hos Frida, Magnus och Vidar. Mästerkockarna grillade och hade gjort massa god mat som jag inte tänker försöka mig på att göra om ! Lilleman satt mest och tittade till Vidar. Jagade deras hund en sväng me men mest lugnt o tyst :)
Vidar har blivit en stor bäse, han va så tanig sist jag träffade honom men han hann och äta upp sig lite ;)
Sambon fick jättefint fadderbrev som dom gjort själva, han fick va me på kort så dom kunde visa honom på den riktiga namngivningen, dom hade jättemycket fint planerat med bildspel och sånger, dikter o annat.. Funderar nästa på att inte döpa mitt nästa barn i kyrkan ;) OM jag nu får fler..

Sambon o jag kom på något kul vi ska göra om typ ett halvår, dom första är redan inbjudna.. Det gäller att vara ute i tid. Och NEEEEEJ vi ska inte gifta oss vad jag vet om i alla fall.. OCH inte få fler barn just nu. Gissa på något annat nån gång ;)

Heliga natt

Inatt sov han hela natten igen, nu kanske huvudvärken släpper.
Igår var sambon o jag på liten tripp till staden. Jag skulle klippa mig och han hade besök. Efter det shoppade vi lite till Vidar och Emelie som ska få sina namn inom kort. Blev en Brio läragåvagn och en annan Brioleksak till Vidar och en bok till Emelie.
Sambon blir ju gudfar/fadder till Vidar så vi ska dit idag och grilla och ha det gott då vi inte kan va med på namngivelsen pga andra dopet. Det är körigt i maj ;)
Hittade såklart lite kläder till den lille, Name it är ju en bra affär... Ett par jeansshorts och en snorgrön t-shirt och sen en såndär kroppsstrumpa med solskydd till sommaren. Hoppas magen får plats bara.

Köpte en pool till vilden med, han behöver lite avsvalkning ibland.

Hämtade upp den lille och satt på altanen hos hans morfar då haglet välde ner.. hu så rädd man kan bli. Panikslagen liten grabb.
Ikväll tänkte jag ta en promenad när vi kommer hem, hoppas det blir hyffsat väder.
Nu blir det frukost och sen lite målning.

Just det var ju så trött igår att jag somnade till Greys, det är straff på sånt. Såg klart det idag istället ;)

Fint väder

Det är ju lustigt, idag skulle det väl regna? Det blir varmt o gutt att springa i affärer. Ska handla namngivelsepresent, doppresent och annat sket. Tycker inte det är så roligt längre, men det går väl rätt fort. I morgon ska vi till Vidar med familj, sambon är fadder och vi ska träffa dom innan namngivelsen då vi är på ett annat dop den dagen :(

Inatt har det ju varit finfint.
Den lille vaknade 3-4 tiden och var pigg. Sambon o jag gick ner o la oss så han skulle somna om. Icke då.. jag fick gå upp och försöka lägga honom hela tiden. Till slut tog jag upp honom i min säng och bara tittade på honom, då somnade han. Han blev väl rädd när han såg sin slitna osminkade mamma :)

Sambon är hemma till nästa vecka, det är ju inte fel. Den lille är nog jätteglad, älskar pappa, pappa pappa pappa ;)

Nehe nu bär det strax av, bara grötfrukosten kvar!

Fint väder

Solen strålar ute och jag sitter vid datorn inne.. inte länge till väntar bara på att lilleman ska somna så ska jag ut och måla. Måste klättra på stege också, inget jag gillar men är man kort så är man:)

Än så länge så är eftermiddagen lugn, inget planerat så en promenad eller så blir det väl :) Nån som vill hänga på?


Go sovställning på väg hem


Kristdala

Idag har vi varit en sväng hos Ann-Sophie. Var meningen att Frida med barn skulle med men hon bestämde sig för att stanna hemma idag på morgonen, synd. Men men hoppas det som var jobbigt försvann.
Skönt att prata lite med nån som man är väldigt lik, sen var det evigheter sen me men nu hoppas vi på tätare träffar :)

Fick gott käk och glass, lekte och pratade en del. Härligt att prata av sig lite :) hittade faktiskt hem sen me...

Igår var det dopets dag, tur att dom lägger det på högmässa med nattvard och dop samtidigt.. ja menar alla små älskar väl att sitta stilla i över en timme??????????????

Lite trist väder idag, så renovering utomhus är det lugnt med. Har tagit ner lite mer träd o buskar i trädgården så vi kan bygga ut uteplatsen mer.. måste ju ha lite att sola på med ifall sommaren blir fin.

Den lilla har ätit skorpor och gurka idag.. Tant Ann-Sophie kan det där! men sen fick hon ju skura golvet...

Ikväll är vi ensamna den lille o jag, kanske blir en promenad om regnet upphör.


Solat ena kinden

Somnade ju ute när jag bara skulle vila en stund, gutt att solat ena kinden hela tiden. Ser fint ut.  Väntar på sambon som skulle hämta virke i staden. Mmm det har gått ett par timmar men men.

Idag har vi varit på frukost hos Frida, Lucas och Alice. Var trevligt, Alice o Anton lekte en del men Lucas va lite trött :) Alice är så duktig med sin potträning, heja heja!

Igår var vi hos gravidMia med familj. Anton fick ha sin första riktiga kontakt med en vovve. Det var nog lite läskigt för båda parter men efter en stund så var det ok.  Fick go fika och pratade iväg ett par timmar. Värst va tiden går fort när man har roligt. Är uppfriskande!

Var på öppna förskolan och tryckte ner dom små i lera. Det var lite olika resultat på det så man fick göra om det några gånger men sen så. Anton, Alper, Emrik, Lucas och hmmm ja en liten söt flicka va det i alla fall :)

Bakade muffins idag på morgonen för vi var ju bjudna på frukost, testade nytt med äppelbitar i kanel och socker. Blev rätt ok men ska nog ha i mer nästa gång.

Våra ölandstokar fick sätta livet till igår, jag gick lös med spaden och vips så var dom borta.. Eller vips var väl att ta i, jag kunde knappt lyfta spaden sista gången. Jäkla massa rötter och skit. Såg ut att bara vara några stycken men det slutade inte så.

Ikväll blir det grillning och kanske lite vin. Tror det är bra för hjärtat.


Idefix och Anton i närkamp


Lucas och Anton hälsar



Sen höll dom händer.

Undra va Anton har fått sin hudfärg ifrån...........!


Mammafika

I den stora byn var jag och träffade andra mammor, var härligt att prata med folk i samma sits. fika är ju gott med så mådde bra av det.
I vår lilla by är det inte så mycket att göra när man har små, blir väl öppna förskolan i morgon men men...

Ikväll ska jag med min kära mor till en annan by och se om vi kan fynda något kul. Skönt att komma iväg lite.

Har snart inget körsbärsträd längre, det har fallit gren för gren så ikväll ska det nog ner helt hoppas vi. Så slipper poolen bli äcklig i sommar :)

Igår kväll när sambon kom hem blev det värsta åskskuren och billarmet satte igång.. har aldrig hört det innan, ändå ha man gått hårt åt bilstackarn. Men regn det tålde det inte haha

I morgon ska jag en sväng till gravidMia ;) hon har skriftligt berättat att hon gärna är barnvakt.. haha akta vad du önskar dig gumman. Du kanske tänker om när du ser hur vild han är på öppna ytor :)

I går gick han några steg igen. Idag testade vi med skorna... Njaaa inte lika bra kanske 

Ikväll är det Greys så faan ta den som byter kanal!

Hade en bil som låg i arslet på min på väg hem. Hade jag velat ha något i röven på bilen hade jag köpt husvagn, lägg av volvojävel!


Underbara morgon

Vaknar utvilad och glad runt 6, den lille sover till halv 8 vilket gett mig långfrukost med slö tidningsläsning osv.. det är inte galet det.
Igår var det lite svårt att lägga honom tog 45 minuter sen gick det vägen.

Idag har jag tillbaka mitt illamående, kommer och går. Är nog inte gravid, mådde inte illa då ;)

Förr när man sa att man mådde illa så trodde alla att man va bakis eller maginfluensa men nu när man har tryckt ut en liten då är man alltid gravid, det är väl troligare att man skulle varit gravid förr då. Nu vet man ju hur skönt det är att föda barn så då är det nog mer planering med skaffandet av fler barn. I alla fall här!

Ska inte skriva för mycket så man skrämmer upp den gravida Mia, fast hon är härdad.. Vi kom överens om att jag skulle vara helt ärlig när jag hade fått. Det var jag.. Helt ärlig. Precis när jag kommit hem. Ni kan ju tänka hur det lät. När allt fortfarande luktade lustgas och man kom ihåg varje värk. Stackars Mia.
Nästa gång ska jag inte vara gravid över sommaren (om man får välja), vore skönt att slippa just 24 kg i viktökning, vill föda på dagen och inte på natten, vill ha mindre ont ;) och att det gör ont kortare tid än 23 timmar. Kanske även slippa ha en ex jobbarkompis som gynekolog me.. Sen vill jag ha samma goda mat på BB. Det vore väl helt ok?

Helt fantastiskt..

Att det kan va så bra, att det kan betyda så mycket. Är imponerad varje gång, fattar inte hur stor betydelse det har men enorm tydligen. Synd bara att det inte går oftare eller att man kunde göra så när man vill...

Idag har jag gått väldigt mycket så det känns säkert i morgon. Hann med lite fika med.
Har sytt lite idag, fick även hjälpa till o lägga upp mammas byxor. Känner mig mer och mer som en hemmafru.. Blir en sväng till staden i morgon eftermiddag med, måste kika lite ju ;)

Nu är det desperate på tv så jag kan somna till det, får se när sambon kommer hem jag sover nog då!

Tidig morgon

Surt att vakna utan anledning, den lille sover så gott och jag har varit vaken i 1,5 timme minst.
Idag är det fint väder än så länge så vi tar en promenad. Ska möta sambon sedan så det blir nog mer promenad då om inte regnet slår till idag med.
I morgon är det föräldraträff i Mönsterås, ja jag är ju vaken i tid så ;) Blev inbjuden på träff på måndag, måste kunna denna gång, va så länge sedan vi sågs.
Måste in till mitt jobb och lämna in ansökan om förlängd ledighet ;) va ju skönt att va hemma ju.. haha Får passa på i morgon då jag ändå är i storstaden ehum

Ska ta en dag och handla lite roligt med, när är helt ovisst. Bara innan sista helgen i maj så!

Idag har jag fått lite uppgifter att göra hemma med så jag behöver inte oroa mig om att bara sitta på röven.

Nu ska jag göra mig klar innan den lille vill upp och få gröt.

Jamen urk för fasen

Mmm idag är en sån dag, mår inge vidare men är säkert den annorlunda frukostens fel.
Igår var det singing bee repris, sambon o jag tävlar och sjunger för full hals, den lille skrattar så han kiknar. Riktigt kul och duktiga var vi också.
Grillade i det fina blåsvädret var lite brandrisk där ett tag...
Igår la jag stenar vid uteplatsen, rensade garageuppfarten, fixade gräskanter och idag har jag då träningsvärk. Det är ju pinsamt.
Idag var det morgonpromenad som slutade med en fika på bageriet.. ja så det kan gå. Men det var ju trevligt. Sen gick liten o jag hem och smaskade mat. Lekte en stund på golvet och han knatar på själv nu. Tog 4-5 steg igen utan mig. Han är för duktig min lilla sötsak.
När sambon kom hem ville han vila lite så det blev en liten lur i soffan för hans del. Jag fixade tvätten, dammsög och plockade leksaker under tiden.

I morgon är vi själva på eftermiddagen och kvällen då sambon ska på innebandy och bio, får väl bli lite mys och sen somnar vi nog tillsammans vid 8-snåret ;)

Såg på Så ska det låta idag, (inspelat då jag inte fick se det för ishockeyskiten) Min älskling va ju med, men han sjöng inte för mycket då det var två stela gammelgäddor med som bara kunde svenska gamla skitlåtar.. usch. Men fin va han Mmmmmartin E-type ;)

Åska

Mm det var rejält oväder inatt. Det small till ordentligt och huset skakade. Utanför slockanade alla gatlysen och mullret var hur högt som. Men ingen är vaken mer än jag. Vågar ju inte gå ner själv och dra ut kontakter osv så snäll som jag är väcker jag sambon så han får följa med. När jag drar ut kontakter så flyger det ut blixtrar det var mysigt, blev inte alls rädd inte ;)
tog mig lite vin och till det chokladglass igår, ja det låter lustigt men gott va det allt.

Pissväder idag med, vill gå ut med vagnen men lovar att så fort jag kommer ut på raksträckan kommer regnet att ösa. så jag avvaktar.

Sambon är och flyttar piano idag hade glömt bort att han skulle iväg tidigt men men sånt händer.

Här är bild på dom sötaste kläderna jag köpte till den lille igår


Ja han ska bli läkare så klart ;)


Jönköping...

Idag har jag varit iväg utan sambo o barn och handlat kläder. Men till mig är det svårt, är i en mellanstorlek så inget passar. Hittade en klänning och ett par shorts det var det ända.. surt men ändå.
Däremot hittade jag lite kul till den lille söte. Han ska vara superman nu :) Sen var jag tvungen att handla lite sovkläder till honom då han är för lång för det han har. Hittade även en tröja som passar till mammas jobb. ska lägga upp bilder i morgon, orkar inte ikväll. Käkade gott och hade roligt. Men dagen gick fort och man hann bli trött. Nu ska jag käka lite gott med min sambo då den lille har somnat.

När vi va o handlade kom det typ 15 skitsnygga tjejer i bikini strosande i högklackat.. de ja.. man fick inte ångest då inte.. tänkte att ja men dom måste ju tycka det är lite jobbigt när alla ser på dom men kom på att om jag hade haft en sån kropp så hade man nog inte varit ledsen i alla fall. Dom va underklädesmodeller suck.

Sov föresten hela natten igen nu ahhh det är gutt.

I morgon börjar mitt nya liv, måste ner en storlek. Så mer promenader och mindre mat!

Det tar vi ett glas rött på...

Idag och imorgon

Ja idag var vi på föräldraträff, Linda o Viggo åkte med mig och en gapande lilleman. Vägde och mätte den lille sparven me. Han väger fortfarande inte 10 kg.. det var ju märkligt som han äter!
Idag har vi städat lite och fixat så sambon skulle slippa i morgon, när han kom hem på rasten sa han inget utan efter en stund säger han att hanska städa i morgon! va faaan han såg inte att jag hade slavat hemma, hur illa städar jag eller hur blind är han? jaja.. han kan ju städa mer om han vill jag klagar inte.

På eftermiddagen blev det promenad med Linda, hon är hurtig och cyklar hit från skogen, inte illa, inte illa alls. Jag skulle inte orka gå efter det men men.

I morgon ska jag iväg och handla till Linköping. Utan sambo och liten. Det ska bli riktigt kul, hoppas man är hemma i tid.... :)

Igår ringde någon söt lite kille från SKTF och ville ställa frågor, sa att jag sövde min son (han sov ju redan men ändå) han sa att han kunde ringa senare men jag bad honom ringa en annan dag. Kan jag ringa i morgon säger han då, jaja tänkte jag blir väl inte av med honom annars så visst. Vilken tid är bäst. Ja bara innan 7 sa jag så slipper jag ta det på kvällen. Han va nöjd med det och skulle höra av sig. Tror du faanskapet ringer? nej nej.. ville han bara veta hur upptagen jag är som hemmafru? Tss jag skiter i att svara nästa gång. Tji fick du!

Har beställt mig ett nytt körkort också. det var också en trevlig prick man pratade me, hur som så har ju mitt kort varit trasigt sen en sen kväll hos Lewandowski, då vi fick tejpa kortet för vi skulle ut o festa. Har fått lite påbackning nu om att jag kanske ska fixa det.. ähhh var väl bara 3 år sen? minns du Maria?

Det gick vägen

Tog en sväng till Kalmar igår, hann ju givetvis handla lite till den lille inget till mig som vanligt. Ska på dop och namnehhh något samma helg nu i maj så han behövde ett par byxor....






Han får nog ha det rosa till dopet. hmm sen var det ju tur vi bara hann med 1 affär då ju ;) blev mer på IKEA och vi gick o planerade temat i barnrummet sen.. ja det kan bli svårt att få ihop stilarna och sakerna men men :) Bauhaus är ju roligt place med.. blir så le när jag vill ha allt och göra om allt.

Idag blir det slappa lite, sambon har jobbat galet skiftbyte och vill nog sova lite. Vi andra 2 däremot vi behöver ingen sömn vi är pigga och alerta! Lilleman vaknade faktiskt inatt, första gången på mer än 2 veckor. Fast vi hade ju lite dåliga rutiner igår så vi får väl skylla oss själva. Pissväder idag, perfekt för mig som ligger mycket efter med tvätt och städning, vet inte hur det kan bli så... Får väl starta redan nu så kanske jag hinner till sambon åker till jobbet.


Don't diss ma chips

Råkade somna med chipspåsen bredvid mig och sambon kommer hem och bara gapar VARFÖR ÄTER DU CHIPS!! What the f...k let me sleep. Jag hade ju typ bara flingor hemma att käka utan att slava vid spisen så jag tog min påse och däckade efter det. Låt mig va din ostbågsberoendecoladrickandesmygrökande suris :) Sen gick vi upp och nannade. Sambon skulle jobba tidigt idag så han somnade och gick direkt upp igen för jobbet. Mm han är nog pigg och glad när han kommer hem.

Idag blir det Kalmar, ska shoppa lite kanske om tid finnes. Sen blir det myskväll hur dagen än blir. Nu är det städning som är på schemat om den lille kan tänka sig sova en stund. Är väl inte så troligt men hoppet lever..

Mmmm I´m loving it

Hemma igen

Ja det gick som jag trodde, EKG, prover, blodtryck men fick även springa runt med saturationsmätare på mig. Det var lite kul i alla fall. Pulsen bara smackade upp till 140 på ett varv. Fint. känner mig i bra form ehum ;)

Har fått sova hela nätter i 2 veckor nu, vågar knappt hoppas på att det håller sig så. Blir väl bakslag nån gång.

Nu kom solen igen, det kunde man inte tro det är så mörkt ute annars. Tycker det är skönt med lite sämre väder nån dag så man hinner vara inne och leka med. När vi är ute är det ju inte som att lilleman vill sitta still i vagnen eller på en filt.. näää det ska krypas och smakas på allt.



Uscha

Mmm nervöööööös


Smaskens

Mm sitter och väntar på att tacopajen ska bli klar.. det luktar väldigt gott här i köket!
Sambon o jag samarbetade när den lille va lite trött och sur.

Idag har det varit lugnt med, det är rätt skönt faktiskt. Tog en promenad och sen har vi fastnat vi datorn tillsammans. Det är Ann-Sophies fel alltihopa!

I morgon ska vi se vad dom säger, är rätt segt att va där och man blir nervös fast man känner henne. Åh ångest! Vill inte ta fler prover.. Jaja det är morgondagens problem.

Nu är pajen klar, ska  försöka att inte bränna mig när jag tar ut den. Har lite problem med att fixa det, brukar ta ut plåten och sen sätter jag den lite snett och då ska ja ju rätta till det men släpper då grytlapparna och använder bara handen. Det har slutat med samtal till vårdcentralen, bedövningssalva och bandage;) jag är så smart...

Nu ska det ätas!

Lugn helg

Ja jag har fått ta det lite lugnt nu. Måste väl kanske det.
Idag har vi varit på promenad, solat och bara myst. Nu ikväll kom mina föräldrar på besök så vi grillade lite. Tog lite vin och tequila rose.. smaskens. Spelade kubb.. Sambon o jag hade väl inte den rätta tekniken kanske hehe

Lilleman va me hela tiden och är så snäll han sitter snällt och tittar på, äter lite glass och är allmänt snäll o fin.

Nu hinner jag inte mer, ska gosa med sambon. Han la precis den lille för att sova :)

Hjärta, hår och glass

Idag är jag då uppe först.. hmm ovanligt. Har skickat grattismess till donnan som fyller 25, hon är alltså närmre 30 än 20 :) måste ju retas. Igår var det sista babysimmet. Lillen fick simma med Viggo o Lucas. Det var kul att vi kunde testa det. Sen däckade han såklart och jag skyndade mig ut och klippa gräset. Tänkte att sambon skulle slippa så han kunde ta det lugt.
Skulle ge den lille mat och fick kramper, kan inte röra mig eller andas. Men det är bara en muskel jag är säker....

Har dragit länge på att klippa lillen, han är ju så söt med allt hår men nu hänger det i ögonen och han ser ut att ha värsta comb overn. så nä nu rykte lite tofsar


Gudmor kommer väl strypa mig när hon ser hur jag klipper :)

Sen var det glassdags, är det sommar så är det.




RSS 2.0