Massage

Åhh jag är såå gnällig, massera mig någon! Min nacke är så illa däran..

Handlat nytt, jacka, linne, jeans, skor, smycken m.m.. Ahh shopping gör mig snäll och medgörlig.. Tills nacken gick av vill säga..

Nackspärr

Åh det var hårt igår och jag vaknade med nackspärr.. Fick testa bromsarna på vägen hem, rådjuret lever :) Men alla nötter till bilister som tror att Xenonlysen är helljus tackar vi inte riktigt så där mycket.. Det är ju en sån lång väg att åka så jag höll på att missa infarten haha Men som skrivet, bromsarna funkar!

Uppsving

Fick tydligen godkänt för maten igår (enligt kommentar från Fredde). Blev baconinlindad kyckling med massa glafs i ugn. Helt dugligt. Annars var kvällen sur, när barnen sover är man själv o ska glo på något i stil med CSI och somnar innan upplösningen. Skit. Nu sover båda grabbarna så jag ska passa på att duscha :) Bara en sån sak kan öka glädjen lite

Gone missing

Potatisen är borta.. Fredde hävdade att vi hade såååå mycket kvar sist han skulle handla. Well, trolla fram dom då för jag hittar inga. Suck får speka i frysen och se vad jag kan göra till pasta istället..

Regn vs Christin 1-0

Hann få ner 5 takpannor typ sen öste det ner och det håller i sig. Är för halt för att sitta på taket helt enkelt. Ävla skit. Men vi tar lite lunch på det och film efter :)

Uhh ja

Att jag ens funderade på hur det skulle gå, det gick ju så klart som på dans.. ehh ja.. Hade en väldigt bra dag igår, hann inte äta mellan 10 och 20 men det tog jag igen med tacos på kvällen. Träffade "lilla" Eric på jobbet, han har sån tur att Hannes sover varje gång han träffar honom så han tror fortfarande att han är tyst jämt. Ska nog ringa till honom nästa gång han prövar lungorna ;)
Det tycks att jag ska jobba själv när dom andra är iväg, åja alla kan köpas med rätt betalning ;)

De små fotbollsspelarna var på toppenhumör trots skitväder och det var så kul att få vara med när dom fick diplom och godis. Underbara ungar!

Idag ska jag ut och riva mer av huset, riva är det jag gör bäst. Bygga upp något är så jävla segt.

I helgen är det feeeest!!! ;)

Snabbdag

Uhh känner att det blir hett om öronen idag. Ska klippa mig om några timmar, sen till Mönsterås på möte och direkt efter det är det fotbollsskoleavslutning och då ska diplomen vara färdiga.. dessa är inte skrivna än. Jaja jag måste ju ha lite att göra ;) Hoppas Hannes har bra humör och hjälper till..

...How blind can you be, don`t you see...

"No need to die to prove a lie"

Did you  ever hear what I told you
Did you ever read what I wrote you
Did you ever  listen to what we played
Did you ever let in what the world said
Did we get this far just to feel your hate
Did we play to become only pawns in the  game
How blind can you be, don`t you see
You chose the long road but we`ll  be waiting

Deras bästa enligt mig :)

 

 


Ett till?

Har fått höra att det inte alls var så svårt med 3 barn, meeen det är bara i början än så ska hålla mig uppdaterad om det blir läge för en till ;)

Dop

Nu är Hannes döpt och klar. Valde fina gudföräldrar denna gång med, är så glad att ha så underbara vänner som man kan lita till 100% på. Gillar människor man kan lita på och som inte sviker även om man är dålig på att höra av sig till dom ;)
Det var en bra dag och jag, Fredde och Jocke somnade gott i soffan med gamnacke alla tre. Dessvärre gick inte all smörgåstårta åt så den stod i kylen och äcklade mig ;) Jag är inget fan av smörgåstårta, det är bland det äckligaste jag trycker ner.. Fast dom andra gillade den så klart..

Fredde har varit pappaledig en vecka och i morgon är ordningen återställd, phu det är svårt att släppa sina rutiner när dom väl funkar.

Nästa vecka är lugn, måndag oplanderad (betyder tvätt och städ) och tisdag är bara föräldramöte sen är det klippning på onsdag, mitt i middagstid hmm och efter det en sväng till Mönsterås och sedan fotbollsskoleavslutning. Typisk att trycka in allt på samma dag :) Men trevligt att få se Oskarshamn igen..

Man kan lära sig mycket av facebook, både bra och dåliga sidor. Får även info som man rodnar av och inte kunde tro om vissa. Men spännande i alla fall ;) Erbjudanden som man nästan inte kan säga nej till ju!!

I övrigt är jag lite le att hösten tågat in så jäkla fort, det är så mörkt att springa och jag är så mörkrädd att jag får hjärtklappning av ren rädsla istället för dålig kondition.. Men det ryktas om sällskap i veckan så mmm då går det bättre.

Har märkt en otäck sak, med åldern kom smaken av dyra smycken.. Jag kommer på mig själv att vilja ha smycken för flera tusen när jag tidigare gick in på Glitter typ. Japp det var precis som dom sa, med ålder kom visdom haha. Jag har fortfarande svårt att acceptera en trea först när jag berättar hur gammal jag är.. Det är ett hårt slag att inte vara 20+ längre. ;)

Soon

Fick mycket väl godkänt för min viktnedgång idag, nu avslutade vi min graviditet. JA tack!! Fick berätta min förlossning och fick mina journalkopior, eller ja, det fanns ju inte så mycket att läsa :) Inte heller något diagram om hur huvudet gick nedåt eller hur mycket jag var öppen. Däremot har dom skrivit att jag hade värkar kl 22..Hm jag var inte ens vaken då ;) Men nu är det klart, allt är över.
 
Angående min förra bild, ja alltså, det är bara jag som känner för stället nu. Bara jag som minns och saknar. Man kan nästan tro att det är några graviditetshormoner som lever kvar då jag är så blödig... För alltid är så jäkla lång tid ju..
 
Nu sover mina älsklingar och Fredde tränar. Ska faktiskt lägga mig en stund med, det är bara skit på tv:n och jag har slagit Henke i wordfeud så tja, det är väl inte mycket mer av kvällen ;)

Varm i hjärtat

The only road to happiness? Suget finns.. Hjärtat blir så varmt.. Minnen för livet..

Där var vi över gränsen då ja

Jag har nu passerat den magiska gränsen. Min morbror upplyste mig om att du räknas varje år som 2 om man är kvinna och förfaller. Gulligt.. Som om det inte räcker att förfalla ett år åt gången.

I ett paket fick jag det jag önskat;

Me - happy!

Fick också Takidas live DVD hehe godis. Fick massa paket av grabbarna som alla var perfekt för mig ;) Nu är det dags att blunda lite för jag är såååå sleten, -(det kommer med åldern haha)


1 av 365 möjliga

Varför just idag? Så jäkla otroligt onödigt, nu får jag skjuta på det. SUCK. Men jag slipper åka till Mönsterås i alla fall ;)

Seg

Men för fan, hade skrivit ett inlägg färdigt och lyckades just då hitta kortkommando för att radera allt. Precis lagom.

Igår sa ju Anton att jag inte var cool, frågade honom igen när pappa kom hem om mamma var cool, NEJ mamma det är du inte men du är fin :) Såja..

Idag ska jag rasta bilen så vildsvin längs vägen - akta er så ni inte får ett mazdamärke i trynet!

Det var fint vääääder

Har varit ute och blåst lite såpbubblor, jag fick höra att jag inte alls var så cool. Detta av en 4-åring. Känns fint, väldigt bra ;) Har nog aldrig riktigt varit cool så rätt har han onekligen.

Vi tog oss tid att göra en sockerkaka fullspäckad med äpple, Anton tog en tugga sen ursäktade han sig från bordet. Alltså grabben äter inget gott förutom sega godisbitar. Ingen choklad, ingen oboy, inga smaskiga kakor SUCK. Jag kan ju aldrig skylla på honom när jag bakar eller handlar...

Nu gör vi mat, det blir ungstekt lax och potäter :) Fredde kommer jubla..

Lysande

Igår tände jag så många värmeljus jag kunde, det var brandfarligt i vardagsrummet :) Älskar hösten!

Inatt tror jag bara jag var uppe 1 gång, minns inget mer så kan stämma kanske. Idag är det dock lite tjurigt på grabbsidan, får se om det går över efter en liten fika..

In da mood

Hostan har dragit mig upp i soffan. Vill inte väcka någon så då blir man förpassad hit. Har tagit en slurk medicin så snart kan jag nog tassa upp igen om jag inte däckar bland tangenterna såklart. Det är inte många online på facebook heller ;) så sällskap är uteslutet..

Dåligt

Jag bad Fredde att köpa mer värmeljus för ett tag sen, vi hade nog dåligt med det sa ja. Idag rensade jag ut ett skåp i köket och hittade lite grann.. Typ en ICA-kasse med värmeljus, jag har dålig koll helt enkelt :) Men det är ju höst så det ska brännas.

Hannes och jag har lite problem ihop. Då jag ammar honom så blir han livrädd när jag hostar, vilket jag gör rätt ofta. Detta resulterar i att amningen drar ut på tiden väldigt mycket :) Stackars räddhare, börjar grina varje gång.

Fredde börjar tydligen "känna av" förkylningen. Han tar till spriten, den som ändå kunde använda sig av det.. Men jag är ju snart fit for fight. Jag tror att det är en anledning för att dricka mer öl bara.. Han sjunger även om ölen så det misstänks starkt.

Skulle ta hostmedicin idag, en ny sort men tänkte att den är seg och långsam ut ur flaskan som allt annat. Fel av mig, spillde ut på hela bänken och golvet. Som klister.. Som när Sune gör knäck om ni minns? Men den var god i alla fall och funkade utmärkt, 5 av 5 möjliga!

äh

Jag måste komma iväg snart, det här håller inte! Jävla förkylning.

Hopp om det

Idag känns livet lite lättare, kan andas och hostan är under kontroll.
Fått sova nästan 12 timmar (till och från såklart). Dom två största grabbarna åkte på sin sedvanliga utflykt och lär vara borta större delen av dagen. Jag ska tycka lite synd om mig i 10 minuter till innan jag startar dagen på riktigt :) Har isglass hemma igen :D

15 min

Det är 15 minuter kvar innan Hannes vaknar, han är tidsinställd. Anton går med på att se på film, ett tag till i alla fall. Hoppas tiden går fort till Fredde kommer hem, då ska jag krypa ner i sängen och stänga dörren :)

Kapacitet 2%

Det blir film och vila idag, jag orkar inte annat. Förkylningen från helvetet. Så segt att inte känna smaker och dofter..

I´m the boss

Gick emot läkarens rekommendation (inget ovanligt med det) och fick honom göra ingreppet på Hannes. Lite ångest just efteråt då han grät och blödde men bättre nu än eventuellt när han är större. Jag vet bäst kändes det som.. Eller? Joda jag är rätt säker på det ;)

Jag är annars helt genomförkyld och har faktiskt även feber. Blir sängen så fort det är möjligt ikväll. Är lika grinig som en man..

Någon?

Någon som vill me till Kalmar i morgon? :)

Evil

Igår var jag allt lite elak, kändes väldigt skönt. Passar mig utmärkt, I´m back! Ha ha ha

<3

Händerna i fickorna och helt obesvärad.. det är bara för jävla gott :)
 
 
 
Underbart!!

Nepp

Bidde ingen resa idag heller. Men jag gav mig på bilen i alla fall. Fy så skitig den var, både in- och utsidan men jag hann bara med insidan idag. Det kom något litet imellan ;) Utsidan borde få sig en halvdag i alla fall men vädret är lite opålitligt, vill ha ett dubbelgarage!!

Ikväll är det jag och smågrabbarna som ska mysa, gott. Fredde ska träna i Oskarshamn...

Igår fick jag komma ut en sväng med Linda, guld värt att hon hade tid med mig! Springa är så klart bra men ibland vill man prata av sig lite.

Har fortfarande ballonger i hela huset, jag gick ju på lite väl med att blåsa upp dom.. Men man kan aldrig ha för många ballonger eller hur? Som nalle Puh sa "ingen kan vara nere med en ballong"

Maybe?

En sväng till staden kanske? Har lite presenter som borde handlats för länge sedan..

Mitt hjärta

Min stora grabb fyller fyra idag. Vi har haft kalas och nu pustar vi ut i soffa, inte för att det är jobbigt med själva kalaset utan det är förberedelserna som tär. Kan vara att stå och baka hela förmiddagen som tog musten ur mig men men jag lär mig aldrig, alltid i sista minuten :)

Nu är Fredde pappa till Hannes på pappret också. Anton och Hannes var på kontroll på BVC och gick igenom. Men vi fick remiss för operation av Hannesgubben. Eller ingrepp heter det väl när det är så lite.

Nehe vila och smaska lite chips innan mini vaknar för nattmaten

RSS 2.0