Omöjligt

Det är helt omöjligt att köra bil sakta till denna och även att vara stilla.. Råkade ha denna på när jag körde in på parkeringen vid jobbet, Anne undrade om jag var döv ;) Men jag höll mig vaken.. Love it

Nytt käk

Ska testa nytt recept idag. Lax som vanligt men annat till i alla fall ;) Älskar fisk och då Fredde inte är här så..
Anton fick en heldag i Oskarshamn på temalekparken igår, det är kul på loven så att säga. Gillar att förskolan hittar på saker bara sådär.
Det är fredag i morgon så helt plötsligt är det helg igen. Alltså det är fint på våren med all ledighet :)

Ensamdag

Jag och mina grabbar spenderar den fina dagen tillsammans. Den ena sover o den andra vill vila inne. Kul där..
Jag har besökt vårat akutteam och fick diagnosen infektion på balansnerven. Googla om ni vill men det betyder att jag typ känner mig full och mår illa hela dagarna. Det var kul första dagen (då jag inte mådde illa) men sen har det mest irriterat. Ska egentligen inte köra bil men nåja.. det finns dom som jag möter som heller inte ska köra fast dom gör det.. Äter lite åksjuketabletter som tar bort den värsta yrseln men dom gör mig totalt utslagen istället. Denna skiten kan sitta i flera veckor och om man har otur, månader. Låter kul. Kan även få tillbaka det varje gång jag är förkyld om jag har otur. Hoppas på tur helt enkelt.
Har "filat" mina fönster igen så jag har lite insynsskydd. Kanske inte ska ha jordgubbsfil nästa gång...
Nu ska jag bege mig ut i landet och påta som det så fint heter. Sen ska jag o boysen få käk hos päronen. Inte helt fel att bli uppassad :)

Självvård

Jag har kört lite självvård här hemma, har grym yrsel sedan i torsdags. Antagligen pga förkylning. Ger det någon dag till så får vi se. Igår fick jag en släng av insomnia. Var inte det minsta trött, kunde inte slappna av och somnade fruktansvärt sent eller tidigt på morgonen hur man nu ser det. Idag har jag hängt vid kaffemaskinen (nopp inget kaffe men har holkat choklad) Sockerkick my ass.. Det hände inget förutom att jag fick kissa mer än vanligt. Jag har även skadat min tumme så jag inte kan skriva med penna (försvårar mitt jobb mindre än man kan tro) där har jag konstruerat en egen ortos med hjälpa av tejp. Joda allt är möjligt. Axeln är inte bättre så snart får jag lafsa bort till den andra blonda chefen på bygget och be hennes undersåtar om hjälp. Sjukgymnastik alltså. Det suger, det tar bara tid och pengar ;)
Har även lyckats få utslag i ansiktet. Jupp, har testat alla möjliga krämer och hälsogrejor men det lär vara stress. Nåja, då lär jag väl få leva med skiten :) Just nu är jag som ett vrak, har också fått höra att jag ser så ut. Hehe skönt med ärliga människor.

Idag har jag hämtat mitt nya körkort, det står inget om några villkor längre, hur lycklig är inte jag :) Rätt snygg design på korten nu för tiden. Nästa gång jag ska byta är 2024.. hua

På väg tillbaka

Jobbet är fokus, jag älskar att vi vann och att jag var en del i den prestationen. Nu håller jag på att slutföra väntetidsmätningen som är två gånger per år. Det är mitt skötebarn :) Så länge jag fokuserar och inte fantiserar mig bort till ett land långt långt borta så går det ;)

I natt hade jag en underbar dröm där jag var glad och lycklig. Det är inte riktigt så verkligheten ser ut. Jag är bitter, besviken och allmänt otrevlig. Det är egentligen inte min personlighet (tror jag). Och det är ju då man sitter och går igenom sina val i livet, kunde det blivit annorlunda? Borde jag gjort något annat? Hade jag ens en möjlighet att ändra utgången? Kommer det bli bättre? Orkar jag? Hur länge ska jag vänta? Mycket jag sett fram emot och drömt om verkar aldrig bli verklighet. Det är ju då för väl att man kan drömma om nätterna :)

RSS 2.0