Vad är egentligen meningen med att lita på någon?

Den djupare delen av mina tankar: "Lita på mig", kan man sånt? Om man blivit lurad och förödmjukad då man litat på vad som sagts och gjorts, kan man förlåta det? Och om man blir lurad fler gånger är det inte bara pinsamt då? För den som litar på det vill säga. Jag har väldigt stora problem att lita på folk och tro på vad som sägs, det finns ju så klart en anledning. När jag blir sviken av någon jag litar på tar det lång tid innan jag hämtar mig, alltså vi snackar år.. Och varje gång det händer svider det mer och tar längre tid. Det tråkiga är att när man insett att det var lögner så tror man inte på något som har hänt däremellan heller. Vilket gör livet lite mindre kul. Jag säger så här, om du inte kan vara ärlig med vad du säger så håll käften. Just nu känner jag mig likgiltig. Ha ha säger som Dileva, Vem ska man tro på? Nehe men idag är det soldags. Allt för att få liten tendens till färg. Är sugen på den bruna hårfärgen också, kommer jag våga ta steget? I morgon är det jobbdags, blir nog minst 3 timmar... det är mucho kvar så att säga :)

Fuskar

Idag är det fuskdag, lite godis, lite glass och slö i soffan. Men det får jag ge upp nu. Maten måste göras så vi kan lösa av varandra i dörren vid halv 5.. :) I morgon blir det träning så det känns lite bättre.

En slö tid

Huset är snart halvrivet, det är så långt vi vill komma innan vintern är ett faktum. Slant med kofoten igen så jag har en stor knöl på låret och över detta ett fint svart tjockt streck, ser helt misshandlad ut med de andra blåmärkena, på babysimmet undrar dom nog ;)

Jag jobbade ju förra veckan, det var en hit. Det går inte fort men det är skitkul. Ska in en sväng i kväll, ska nog jobba lite längre då jag kan med larmet nu :) Hoppas hinna klart denna vecka så jag kan lämna in det sen. Snart ska vi till Mönsterås och få info om mat till mini. Han gjorde sin glassdebut i lördags, helt galen blev han. Kastade sig efter glassen och grymtade ;) Ska nog inte ta upp det idag.. Man kan ju låtsas vara en perfekt morsa ;)

Vikten, ja vikten.. Det ligger stabilt och går saaaakta ner men jag har heller inte haft tid för träning eller något i den stilen. Ska ändra mer på kosten nu så får vi se om det hjälper till. Tycker jag borde kunna gå ner mer utan att träna men vi får se.. Vill helst gå ner 10 kg till men det är bara en önskedröm och går nog inte.. men 5 kg ska det minst bli!

Nu ska vi göra oss i ordning, det taaaar ett tag!

Förvirrad

Det är ju IDAG Greys ska vara.. jisses. Man blir underlig av att gå hemma. Fick sitta och leka med Playmobil igår, som jag har längtat ;) Det är fantastiskt kul hehe.

Igår tog vi en fika på Nilssons, mm makroner.. mmmmmmmm mysigt en tisdagskväll. När jag kom hem sov grabbarna och jag däckade rätt snart därefter. Idag ska jag jobba, ska bara byta av Fredde när han kommer hem. Men först ska jag lämna på dagis och riva lite mer tegel, laga mat, diska, städa och tvätta... Men jag gör ju inget om dagarna......!

Min älskling

Barnkanalen går varm här hemma på morgonen, vi tackar för att dom lagt in tandborstning och klädrace :) Där finns ett program där man berättar hur mycket man tycker om någon. Anton sa tidigare idag att han älskade mig lika mycket som man kan sparka upp en boll i luften :) På eftermiddagen sa jag att jag älskade honom ända till månen, jaha sa han, men jag älskar dig till solen mamma :) Underbara kille!

Idag har jag rivit en skorsten och påbörjat den andra. Det är faan tungt alltså, ryggen är inte i lag. Jag gick ju loss med kofoten på taket som nu är borta.. Massa blåa märken på kroppen då man slinter ibland i ren ilska ;) Det goaste var när vi rev inomhus och jag tappade fästet och fick kofoten i solaplexus. Föll som en fura.. Jag är så fantastiskt klantig. Nu är det ju så att innetaket på vissa ställen saknar, tja typ tak helt enkelt så om man kliver fel så är det rakt ner i stengolvet. Jag sätter pengar på att jag kommer trampa igenom i morgon. Har byggt ett eget golv av plankor men det är sådär säkert ;) Har ju alltid varit bättre på att riva än att bygga upp hehe.

I morgon ska jag sola och på onsdag kväll är jag på jobbet.. Mmm som jag har längtat. Hoppas jag hinner allt på dom dagar jag bokat.

Är det inte Greys i morgon så blir det Dirty dancing här hemma, är några månader sedan jag såg den och grät en skvätt över hur snygg Patric var i svarta tajta byxor och bar överkropp!

Bilder

Min tårta jag gjorde
Hannes första dag på babysim
nutellacupcakes med nutellafrosting
äckliga getingar :)
Höst
Godingen
Dop
Nya höjder..
Tårtan Fredde gjorde (efter ändringen av stavningen) ;)
Antons tårta

Om jag kan

ska jag ju sola idag.. ahh minnet sviker.

Utvilad

Sov gott inatt, gick o la mig vid 21.. Härligt!
Igår tog jag en sväng ner för trappan, mini i famnen så kunde inte använda armarna. Mina tår blödde och är nu blåa samt knäna som jag landade på i stengolvet. Tror jag har gjort lilltån väldigt illa men den sitter ju kvar så ;) På detta så var det dags för kontroll hos Stefan i O.hamn. Min tandläkare som är så vitsig och dyr. Han undrade hur faan jag skötte mina tänder, dom var perfekta :) Skönt att höra det, är trots detta livrädd när jag sitter där..
På eftermiddagen var jag en sväng i Mönsterås och hälsade på, ska jobba lite grann framöver :D Man saknar det när man inte är där.

Idag ska jag inte göra så mycket, skiter i allt istället!


ångest

I morgon är det dags för tandläkaren.. Hoppas på max 1 lagning eller helt ingen men helst inga visdomständer som måste bort i alla fall.

Idag blir det en tripp och sen måste jag verkigen ta tag i allt som jag ligger efter med, det börjar hopa sig ;)

Brunhårig? Ja tack ;) Ombyte förnöjer

Trött

Mm sova är fint, tog en powernap nyss på 30 min. Igår/inatt var vi hos Läggebergers och hade det trevligt. Det var hett och gott i badtunnan så tiden glömdes bort och vi var hemma 4 i morse. Mini somnade 4:40 och vaknade 7:40. Visst, han sov ju hela kvällen där också men jag fick 3 timmars sömn :) Då Fredde fick sova till det, han var ju lite sådär lagom nykter, så passade jag på att baka nutellacupcakes med nutellafrosting. Mumsigt. Anton hade bakat lussekatter hos mormor o morfar, jag blev inte först i år ;)

saknad

Saknar väldigt mycket och det blir absolut inte bättre med tiden! Och ja, jag skulle bli rätt glad för en gång till ;-)

Åhh så dumt

Faan så pinsamt, det ringde på dörren och jag antog att det var pappa som skulle fråga om något, så jag stapplar ut i filt och rufsigt hår. Nej det var inte pappa. Det var en riktigt grann man som undrade om vägen. Satan så jobbigt det blev. Tänka till 7 på morgonen är ett minne blott typ. Ville bara stänga dörren och försvinna :) Så, nu är det dags att göra sig i ordning tidigt så man inte gör om denna fadäs.

Är sugen på att lägga mig i solariet igen, det är så varmt o gott. Fast jag med min bleka hud ska nog inte överdriva :)

Idag är det hemmadag för grabbarna. Vet inte riktigt vad vi ska göra. Minstingen verkar bara vilja äta och den andra se på film. Produktiv dag? Inte som det ser ut just nu.

värme

Varmt o gott i o-hamn...:-)

Hann aldrig

Har nu äntligen hört hela låten, har inte lyckats innan..

Tror du att du och jag kommer att ses igen?
Tror du att du och jag, har en framtid tillsammans?
Tror du att du och jag kommer att leva länge än?
Det tror inte jag.

Tror du att du och jag kommer att minnas den här kvällen?
Tror du att du och jag kommer att drömma oss tillbaka?
Tror du att vi kommer leva lyckliga i alla våra dar'?
Även om vi aldrig mer ses.

Händerna upp i luften.
Pannan mot baren, nu spränger vi taket.
Hamnar i himlen, där änglarna gråter.
Stan är vaken, allt är förlåtet älskling!
Händerna upp i luften.
Vi ska bli fulla, livet är meningslöst.
Vem bryr sig?
Natten är vacker, du är som natten.
Och jag är en vinnare igen.

Tror du att du och jag kommer att vinna det här racet?
Tror du att du och jag har en chans mot alla andra?
Jag önskar att jag kunde gå på någonting mer än bara känslan,
av att allt redan är försent.

Händerna upp i luften.
Pannan mot baren, nu spränger vi taket.
Hamnar i himlen, där änglarna gråter.
Stan är vaken, allt är förlåtet älskling!
Händerna upp i luften.
Vi ska bli fulla, livet är meningslöst.
Vem bryr sig?
Natten är vacker, du är som natten.
Och jag är en vinnare igen.

Tja, det märks ju att det är en "Kent-låt".... ;)

Lugn dag

Idag gör jag nada, förutom mat så klart. Blir lasagne idag, jag är sååå sugen!! Annars är det tyst och lugnt, svårt att vänja sig vid detta..
Tror det blir lite fejksol ikväll, behöver värme ;)

no data

Haha fyndigt tyckte jag. Har ingen dator just nu så inläggen lär ju inte bli allt för långa då jag skriver sakta på mobilen ;-) jag har nu kommit i ett par gamla jeans och ska snart ta ett par till om några cm vill säga. Det är hårt att komma tillbaka från graviditeterna.. Man är ju inte ung längre heller :-) nu är det dags för förskola o ev promenad för mig..

Klart

Alla takpannor borta, det tog bara en fm för den andra sidan då man är tre som jobbar :)

Orkar inte ha en rubrik

Gick bra med taket, nästa sida nästa vecka. Min höjdrädsla börjar ge med sig. Det är väl som dom säger, ju mer du gör något desto bättre blir det ;) Är kanske inte så farligt att gå på tak i vanliga fall men detta är lite ehh dåligt underhållt så att säga, rätt ruttet på vissa ställen. Lite gambling över det men ack så skönt att gå ner för stegen med livet i behåll.

Ikväll blir det film och kanske något gott att smaska på. Hoppas jag håller mig vaken hela filmen bara. Men först är det ett berg med tvätt som väntar på strykjärnet, det är ett berg som är lika högt som min förstfödde. Blir nog lite komedier under tiden.

Gillade allt solariet fortfarande, varmt och mysigt.. Blir nog några depåstopp där i fortsättningen.

Åh

Vakna sedan 4, gäääääsp. Det var ju inte så jag hade tänkt det idag. Men snart ut på taket igen, ingen rast och ingen ro.

Paus

Lite fejksol kör vi strax, hoppas o-town levererar ;)

Check!

Är så lycklig!! En av mina stora drömmar är på väg att bli verklig, datum bestämt, allt är bokat och klart. Kan det bli sommar snart? Ett litet jubel såhär en tisdag :)

Små feta lår

Idag var vi på babymassage, Tina märkte skillnad på Hannes och Anton. Anton kröp iväg när vi masserade och var inte med på mer än en övning, Hannes låg still och njöt. Dessvärre var det sprutdags i dom små feta låren. Jisses va grabben grät. Och så var det ju två stycken stick me.. ahh mammas hjärta blödde. Dom andra mammorna som hörde det funderar på om dom ska ta dom ;)

Jag hade tänkt att smita förbi jobbet idag men lyckades få chefens dörr i nyllet och hon behövde tydligen mig så, tja, blev en timme på jobbet. Som tur är så tar dom hand om mini så jag hinner jobba. Gratis iofs men jag gillar att göra mig oersättlig :)

Idag kom Freddes älskling hem tillsammans med lammkött. Tv:n har återuppstått.. Lammköttet behövde mer muskler.. Så ikväll räknar jag med att ha en tv på väggen istället. Ja, det är väl inte så värst mycket begärt?

RSS 2.0