Illa illa

Jag mår fortfarande illa och har ont i magen, nej jag är ej gravid. Jag har fått en diagnos, av min frisör :) Magkatarr. Kan vara så, ska fördjupa mig i ämnet när jag orkar. Har blivit fin i håret idag, snaggade av en hel del. Kort igen kan man säga. Sen var vi på en promenad i staden, det var varmt o gott. Blev en sväng till affären för att handla. Lillkillen behövde sova men vi skulle ju äta jordgubbar så han fick stanna uppe lite längre, det blir tjurigt rätt fort.

Nu gör mannen mat till i morgon, jag ser på. Så ska det va :) Framförallt blir maten godast så!
Jag är kass på mat. Riktigt kass.

Vår hyrdoktor blev pappa i helgen, hoppas han kommer o visar upp plutten.

Jag rensade avlopp i helgen, det är fräscht.. jag måste välja rätt dagar för jag är så kvacklig. (heter det så?) Kan spy av att någon hostar slem om det är fel dag. Men jag lyckades, utan spya. En eloge till dom som kör bajsbilen, dom lär va härdade.

Den lille har lärt sig spela munspel, han har dock en egen teknik. Han får ljud både vid in- och utandning. Typ hyperventilering. Det är en tidsfråga innan han svimmar.

Han kör fortfarande med att han inte äter kött, varför detta? Vad gör min grabb till vegetarian? JAG är det knappast. Men då han litar på mamma så kan man säga att det är en pippifågel istället. Då går det ner. Undrar när han synar min bluff. Grabben kanske får svårt i skolan, tror att en grisröv är en kyckling. Nåja, jag vinner på det just nu.

Nu ska jag gosa i soffan, min fleecemorgonrock och ett stort glas vatten. Yummi.

Morgonmys

Idag vaknade jag ovanligt tidigt, kan ha med att göra att jag somnade runt 20-tiden igår. :)
Lillgrabben och jag har smaskat godis och chips. Jag gjorde även godiskakor men si det var ingen hit. Han smakade inte ens, bara kommenterade att "det inte gott". Han är ärlig i alla fall. Det var faktiskt inte så gott men det var behövligt när sötsuget smyger sig på :)

Idag ska jag göra i ordning till mannen kommer hem. Han har ju varit i staden rätt över landet (nästan). Där har man sovit länge, ätit och druckit gott och haft spelturneringar.. känns lite tonåring? ;) ähh skoja bara. Han lär ju va rätt bakis så jag ser honom nog inte förens till kvällen.
Ska ju till min kära mor och fira henne med. Ska bara lyckas slå in hennes paket. Jag har en stor uppgift framför mig.

Nu får jag börja, har inte hela dagen på mig !

Ensam

Idag har jag varit ensam, sambon var iväg, lilleman hämtades av morfar för trädgårdsarbete (barnarbete) hehe
Den lille mannen la sig och sov kl 17 igår, han sov faktiskt till 5 idag så jag kan väl godkänna det. Jag hade då en del timmar över då jag var vaken utan någon hemma. Plötsligt händer det..

Igår var vi och handlade lördagsgodis. Lilleman berättade hela tiden att "i mön är det löööda". Fortfarande samma bonndialekt :) Nu sitter han med sin påse och är så lycklig.

Har försökt lära mig mobilen lite i alla fall. Det var 3 år sedan jag köpte min andra, så det har hänt en del.. jag kan nada :) det fanns heller ingen instruktionsbok, den ska man säkert ladda ner eller något. Så jag får lära mig som jag alltid gjort, av erfarenhet.

Ska ta en drive i den lilles rum tänkte jag, plocka i ordning kläderna. Det blir lite oordning när man ska göra allt "fälv".

Mors dags firande

Blev firad idag, sambon är inte hemma på söndag morgon.
Jag fick en Samsung Galaxy Ace och jättefina teckningar. Jag är nöjd. Väldigt nöjd! Tack älsklingar :)
Vi har varit och badat med idag, jag var ju ledig. Härligt var det!

Man blir ju lite seg efter badandet så det blir en sväng till Ica och handla något gott innan vi tar eftermiddag :)


Huvudvärk

Idag har jag haft huvudvärk större delen av dagen, efter tabletter, promenad och massa vatten verkar den gett med sig. I morgon är jag ledig, det är inte helt fel.

Jag följer fotbollsfruns blogg där hon precis berättat att dom väntade nr 4. Var även med i tidningen. Jag har följt henne sedan jag var gravid. Vi hade BF några dagar ifrån varandra. Nu bloggade hon att dom förlorat barnet. Jag blir så ledsen, jag kan inte tänka mig vad man känner. Föda fram sitt döda barn. Hemskt! Hon hade ju även startat en blogg på en annan känd sida där jag sedan rände runt lite och gick in på en kändis sida. Jag scrollade ner lite och bara sådär så kände jag igen en tjej på bilden, hemma i kändisens kök. Hon är tydligen sambo med kändisens lillebror, otippat säger jag. Undra om inte någon har berättat det innan, men guldfisken i mig har dödat den informationen. Men vilket sammanträffande att jag valde just den bloggen och just den sidan? Håll med för fasen.

Nu åter till min vardag, jag har en disk som blänger på mig. Jag undrar om jag verkligen vill ta det idag. Nej är nog svaret på det. Måste jag? Ja är nog svaret på det. Bannat.

Min skatt

Igår kom min lilla skatt ut efter blöjbytet, tittade lite skämset på mig och sa "Det luktande inte hallon". Han är så go.

Just nu har jag 5 veckor kvar till semester. Det är inte så att jag räknar ner men det är rätt gott. :)

Bebisyra

Min kusin kläckte sin lilla igår, bara minuter innan kläckte en fd klasskompis sin. Supersweet.
Har ni sett frieriet som Schulman visar på Aftonbladet? Inte? Gör för fasen det. Killen är bäst! Sånt är oslagbart!

Ikväll är det syndardags, en påse jordnötsringar. Mums. Kan kanske glida ner en bit mörk choklad med havssalt.. Möjligen.

Idag har jag varit på massage, i Parkskolan. Jisses vad minnen som bara flög på en när man öppnade dörrarna där. Ihhhhhhschhh. Det var en rolig tid men som jag skrivit förr, lärde man sig något? Det var ju den där långa lektionen med att inte slicka sig runt munnen när man åt en parisebulle. Det sitter kvar i huvudet. Sen var det kvarsittningar med de hårda grabbarna från 9:an. (som hade fixat min kvarsittning by the way). Lite spackel och fjollor, "det sved", världens fulaste avslutningströjor parkskolan skådat, nedräkning i minuter varje mattetimme, luffarschack, skrattanfall, Niklas panikuttryck: "jag bodde ju på knappen". Men kul hade vi A-S, kul hade vi ;)

Nu luktar jag olja och är rätt så sunkig. Ska ta en dusch och sedan ge mig på jordnötsringarna.

Fredag

Tack gode gud. Jag är trött nu. En heldag i staden på utb/föreläsning. Rätt ok mat, massa frukt och godis suck. Eftermiddagen var roligast. Då kom resten av gänget. Jag hade en sån underbar kille bredvid mig vid bordet. Han tittade på mig hela tiden och log varje gång jag tittade tillbaka. Han dreglade lite och jollrade med :) 7 mån kanske? haha min favoritålder på grabbar!

Nu är det dags för jobb!


Vem orkar?

Inte jag i alla fall, jag hinner inte med och jag orkar inte mer..


Pussel

Det är ett himla pussel att få ihop min jobbtid med sambons jobbtid, dagistider och sambons rehabträning. Det är på håret hela tiden att det funkar. Idag jobbade jag bara till halv 2. Helt märkligt att göra detta mitt i veckan. Anledningen är att i morgon har vi hälsoeftermiddag. Jag är då medverkande hela eftermiddagen. Men jag måste hämta på dagis så det så :)
Idag hade vi möte i 2 timmar, Tog upp det jag skulle och vi kom fram till en del lösningar. Fast vi var ju bara 5 st men ändå. Nästa vecka har vi träff med dom andra, då är det över 100 pers, tror jag håller munnen stängd då!

Annars leker livet, jag har en karta kvar av penicillinet så det är fint. Är rent pinsamt när doktorn frågar hur det är med halsen, det gick över på 2-3 dagar.. hans satt i över en vecka.

Nu ska jag äta lite jordgubbar och njuta av soffkuddarna. Det blir snart nattinatt.

Måndag

Ingen speciellt bra måndag, det blir intealltid som man tänkt sig.
När jag kom hem var vi ju bara 2 så vi tog en promenad. Träffade flitiga människor och kände att man kanske skulle ta tag i saker hemma. Men men ehum det kommer.

Nu står den  lille i duschen och jag hoppas han kan tänka sig att vila lite efter det, mamma behöver städa BIG TIME. Jag vet hur det kommer bli, jag går ut en sväng på tomten och sen är jag för trött. Jupp absolut. Och jag tar med mig vakten så klart, jag lämnar inte mitt barn vind för våg inte om ni nu trodde det ;)

På torsdag blir det yoga och pilates. Slänger in lite mindfulness med ska bli spännande!

Mot skogen

Idag blir det promenad i skogen, lite fika med oss och vi är fortfarande på ett gott humör ;) (klockan är ju inte så mycket än).

Mat

Står och gör mat till den lille mannen, han är lite trött idag. Sov nog inget på dagis, jag vet inte för jag hann inte fråga. Han hade brått hem.. Vi har varit ute en sväng hela lilla familjen till lekplatsen och lekt av oss lite. Det är gott, man säger ju bara "en annan dag" men faan heller. Det är bättre man tar det direkt.

Halsen är som ett under mycket bättre. Jag har knappt ont, bara när jag gäspar, äter, nyser, hostar och dricker.
Men nu är det helg, jag kan sitta i solen och bara kurera mig.

Det gick inte att undvika

I natt vaknade jag i panik då jag inte kunde svälja längre. Har fått halsfluss, äter penicillin och ler åt eländet. Jag klarade mig då grabbarna fick det, men åkte på det nu. 
 
40 minuter på apoteket för att det var 5-6 stycken före mig i kö. INTE ok kl 11 på förmiddagen. Det sög. Hela min lunch gick åt skogen. Iofs kunde jag inte äta ändå men men :)

Farbror blå var igång igen, igår stod dom i vägen när jag skulle hem, blir alltid nervös när dom glor på en. Idag var dom inne i köpingen i alla fall. Dom letar noga..

det blir fint väder i helgen har dom sagt, jag lyssnar och hoppas dom inte ljuger. Nu blir det tabletter och tv. Jiiihu

Som taggtråd

Min hals, jisses vad illa det känns. Precis som om jag försöker svälja en taggtråd. Inget biter på det heller. HU. Tur jag inte har kassan idag :)

RSS 2.0