Besvikelsen är enorm!!

Jag har alltid gillat att säga att jag har kraftig benstomme (skyller vissa kg på detta) detta har funkat väldigt länge men nu är det finito! Lyssnade på Rix morgonzoo och dom har något som heter Våga fråga. Då var det just denna fråga om man kunde väga mer för man hade grov benstomme.. Specialisten dom frågade skrattade gott och sa att ja men något hekto kan man ju dra bort då. FUCK hekto? Min dröm är krossad, jag får enbart vara småfet utan grov benstomme.. Skit också!

Jobbet har varit i high speed, är så trött att jag undrar om jag orkar se Greys ikväll. Tur det finns inspelningsbar boxer annars hade livet varit trist hehe. 
Var lite trött på jobbet och skulle muntra upp stämningen med att skämta om att vi ligger i farozonen för hallucinationer, vi hör ju redan röster hela dagarna....nja det tog sisådär  ;)

Var o hälsade på den lilla rara tufsigen i lördags. Fick riktigt god mat och efterätt, tänkte ju bara titta förbi som det heter men det blev ett par timmar. Mycket trevligt.
Snokade på bloggen och kommer stjäla bilder rakt av, utan att fråga ;) Du får väl slå mig senare..



Helt fantastisk liten donna! Väger ingenting i jämförelse med min lilla love <3


Trött men snäll :)

Den rökta fisken

I torsdags avslutade vi kvällen på rökeriet. 24 pers från jobbet satt och sjön Taube och smaskade massa fet mat. Detta gjordes i en inglasning bredvid havet. Vi hade alltså jackor och filtar på oss. Man ska trotsa hösten ;) Fantastiskt god mat var ju inte bara fisk utan kött och kyckling, pasta, pajer och frukt.

Igår var vi i storstaden och handlade vinterkläder till den lille. Blev overall, massa vantar, mössa, halsduk och kofta. Sen en sväng på ikea då ringer mormor o har också handlat en overall. ´Perfekt, nu blir det kanske att handla en jacka och byxor på stadium me sen är det bara skor kvar men det har vi redan hittat men kunde inte bestämma oss just då ehum ehum.. undra vem som inte kan bestämma sig...
Själva köpte vi skor, innebandyklubba och trängingskläder. Måste ju ha lite att röra sig i som det heter.
Hann med en sväng på mediamarkt.. Den lille gillar högtalare. Helst Canton (för er som inte fattar: C....Anton)
Han går runt i affären och sjunger med i musiken o kikar på sladdarna. Hemma ligger han ju vid förstärkaren och ställer om menyerna. Han ger sig inte heller, den ska vara påslagen! Pappa hoppas på att intresset fortsätter.

Såg Rammsteins "musikvideo" härom morgonen, Porr-Henke hade så klart lagt ut den utan suddiga klipp. Det var för tidigt på morgonen för porrskådispenis. Men det ska tyskar till att göra sånt. Scooters videos (osencurerade) är något i stil med det  dock inte lika hårt.. och utan silikon ;) Kallas sånt finporr?

Nu ska vi åka o snuffsa bebis, så fort den lille ätit upp. Pappa missar alltså slutet på matchen.. (skrattar inombords).



Blåsigt

Väldigt blåsigt idag, inte sommarväder längre.
Har varit o simmat med den lille killen och senlämnat honom då jag ju ska ut och äta med jobbarkompisarna. Vi landande nog på 20 stycken så det blir kul! Nu ska jag göra mig i ordning. alltså jag sminkar mig knappt till jobbet så allt annat än vanligt är bättre haha

Veckorna går

I helgen hade vi familjen J här och åt god mat och jag hade bakat. Deras lillplutt va me så det blev lite bus för grabbarna. Väldigt trevligt.

Denna vecka har jag jobbat men bara till 12. Det är lite surt då sambon börjar jobba nån timme efter jag kommer hem. Är liksom bara skiftbyte hemma. Igår kväll somnade den lille efter 22.. TACK jag behövde verkligen det (not).

Pratade med min donna igår, hon va så lycklig och det var så kul att höra hennes story! Jag hoppas på att snuffsa bebis inom kort :)

I morgon ska jag jobba, sen babysim direkt efter och senare på kvällen på middag med gänget. Det blir späckat men det orkas nog me. På söndag ska jag gympa hehe jag gillar verkligen tanken på hur jag ser ut när jag fläskar runt på golvet ;)

Anywho.. nu ska jag nog baka lite scones om sambon dyker upp. annars kan jag äta upp det själv, inte svår så..
TONIGHT: GREYYYYYYYYYS!!!!!!


Min äppelkaka :)


Bebisyra

Jag fick mess mitt i natten att dom var på väg in till BB. Hade pratat med henne några timmar tidigare ;) Blev uppdaterad under dagen och sen blev det tyst.. och jaghann somna. Men kl 5 läste jag att dom fått den lilla söta donnan. Jag visste det skulle bli en tjej och som vi har längtat :)
Hur söt som helst och det ska bli roligt att handla lite tjejigt ;)

Idag är det min långfredag. Det innebär att jag jobbar hela dagen och oftast eftermiddagen själv. I´m so lonely haha

Igår var sambon med på babysimmet. Han var väl inte så impad men som tur va fanns det nån vettig kille där så han inte blev helt uttråkad!

igår var jag på promenad med Maggan mkt trevligt o kul. I helgen blir det träning och middag med gudfar (gudmor) haha bara hoppas ;)

Frukost innan jag åker!

Träff, gammal, date, hjärta och shopping

Update.. Träffade mammorna för ett tag sedan. Ensamna utan småttingarna. Blev smaska planka från T-nabbens rökeri. Det var inte galet!! Helt underbart gott istället ju :) Var ensam som körde men mest för ja skulle upp dagen efter. Var min födelsedag.
Sambon o den lille söte väckte mig me paket och blommor på sängen.
Blev en lugnt dag för mig, sambon hade gjort tårta och lagade mat till min mor o far me. Fick min plattång!! Fatta va bra den är. Det är Mia som har tipsat så klart. Hon har ju stenkoll! Fick även Dirty dancing dvd:n som jag tjatat om att jag ska köpa men aldrig gjort. Sen går ju karlen o dör bara några dagar senare så nu blir det snyft på hög nivå när han gasar iväg med bilen :(
Fick mina designvispskålar ;) haha man ska ju lyxa till det. Pengar till kläder rullade in med. På eftermiddagen började det viskas och packas lite lurigt, sambon hade fixat barnvakt över natten och vi skulle på bio. Smaskade lite gott innan filmen. Blev lite sent hemma så vi somnade gott och tog sovmorgon.´

Idag har jag varit och kollat hjärtat. Det verkar som dom börjar hitta något men inget säkert än. Hur som så märkte jag att jag hade kondition som en 90-åring. Mm dom cyklade fasen längre än mig ;)
Så gympan på söndagar blir det fortsättning med. Nu jävlar ska jag orka!

Efter sjukhuset så mötte grabbarna upp och vi åkte o shoppade. Gina fick ett besök och jag lite presentkort fattigare :) Hann med några affärer och fick spännande SMS samtidigt. Mat från Zorba och utsikt över slottet. Fin avslutning. Nu är det soffläge då man ska upp 5:00..


1 år

Den lille godisen har fyllt 1 år. Jag har börjat jobba och det är höst. Helt kanon känns allt.

Börjar med 1-års kalaset. Hans födelsedag var han helt genomförkyld stackare. Han har bara varit förkyld 2 ggr på 1 år så man får inte klaga.
Den lille fick massa paket, bollar, brio-vagn, gunghäst (ärvegods 40 år gammal), lastbilar, en larv som sjunger och berättar sagor, något helhäftigt parisehjul där man lägger i bollar och det blinkar o låter, mängder med böcker, en fårfäll till vagnen, kläder, skor, brio-sparkmotorcykel ;) leksaksratt, bilmatta, sandlådesaker, pussel. Har säkert glömt något men spela roll..

Jag fick ett fiiin presentkort på kläder. Det tycker vi myyyycket om!
Kalaset gick i Nalle Phu.tema. Hade tallrikar, servetter o ballonger i nalle phu. Tårtorna var en gräddtårta o en princess med lillemans foto på.

Jag har jobbat 1,5 vecka snart. Första veckan hade jag lite längre arbetsdagar men denna jobbar jag 7:30 till 12.. det är finlir. Jag hinner bara komma dit så ska jag hem. Skönt att komma igång med vardagen. I morgon ska vi väga och mäta. Första gången sedan typ maj. Spännande. Blir läkarkontroll då med och torsdag ska vi simma lite. Fredag ska jag nog ut med mammorna och äta gott.

Min lilla söta kompis har ju inte kläckt än. Men i morgon är det dags. Då tycker vi att det passar fint. Nyfikna nu:)

Lägger in lite bilder så jag slipper skriva mer :)


En av tårtorna


Grabbarna leker



Mys vid ljusblåsning



Ballongjakt


RSS 2.0