Duktig dag

Igår hann jag en del, putsade fönster, tvättade, sorterade garderober, fixade i trädgården.
När sambon kom hem var vi ute och hämtade påskris. sen var det matdags så jag gjorde pannbiffar för första gången.. gillar ju inte det där med matlagning så värst men det börjar bli bättre:) helt ätbart hehe

Den lille smurfen ställer sig upp mot allt vilket oftast resulterar i duns i golvet och skrik. Hittills har han bara ett blåmärke :) 
Han fick chokladglass igår mmm va gott det va :) lite kallt dock.

Mormor o morfar kom en sväng och hälsade på och sedan var kvällen slut, jag somnade som en liten gris och sen rullar det ju bara på. Så idag är det bara att börja om:)

Cecil

Nu har vi städat ut sista rummet nere så nästa helg blir det rivning och sen ökar vi ;) ´
Hann även en sväng med Mia in till stan o leta lite. Hittade inte så mycket men en nappflaska och en skål. Sen handlade jag även en sak till men ska ta bild på det först.. :)
Gick en sväng med Mia på Maxi också, trodde hon fick med sig allt men icke hehe

Lilleman är inte helt pigg, hes och rosslig och lite snorig. Hoppas det är bättre till veckan. Han sitter o myser mest med oss.
När vi plockade ut rummet fick vi även fixa datateknisk hjälp i form av farbror Björn. Annars hade jag inte suttit här kan jag säga, allt är så satans invecklat nu för tiden. annat var det förr. T ex koppla in ett Nintendo..(det gamla hederliga) en strömsladd och EN antennsladd sen var det klart! Dosorna till spelen var också bättre förr, fyra håll att gå och 2 knappar wehhh nu är det svårt, kan inte slå sambon längre i PS3 men kom igen i bubble bobble :)

Sambon kom hem för ett tag sedan med Cecils bästa.. tre små. Är skapligt mätt kan man säga, ska tvångsgosa med sambon i soffan nu, han såg inte så imponerad ut när han läser detta men det får han ta!


Kalas

Sådär då har vi klarat av ett kalas till. Har smaskat väldigt god mat! Angelica är suverän..
Var på promenad i morse, det var skönt att göra det så tidigt, är skönt att ha hela dagen kvar sen och känna sig lite piggare. I morgon blir det rensning av det sista rummet sen ska det rivas :) Happy happy

Lille grabben har öst på idag, full fart på benen. Tog sovmorgon och väckte inte oss förens 7:30 :) ännu bättre.
Sambon var inne i stan och handlade. Sprang in o köpte pusselmatta, det var perfekt så det får handlas fler :) Sen handlade han en present till den lille killen (se bilden) den är sååå gullig. Är ju ett tag till han kan ha den men ändå.

Sambons inköp :)

Nu gapar någon på uppmärksamhet och pappa sitter o spelar PS3 med brodern så ja.. hörs

Gäsp

Åh man är inte pigg när man har jobbat. Men kul hade vi :)
Nu är det helg och mer tid med familjen är så härligt. Den lille somnade en sväng nu så då fick man tid över till att blogga igen.
Sambon väntas hem vilken minut som, är chaufför idag.

Själv har jag bara ätit sen jag kom hem och gosat med den lille underbara.
i morgon är det kalas som gäller. Känner mig inte helt upplagd men det är en hel natt tills dess.

Idag har lilleman rest sig både mot mina o freddes ben samt sina leksaker och sen slänger han längtande blickar mot trappan men si där får han inte vara!
Han kryper ner i famnen hos en när han är lite trött eller bara vill gosa. Pussas med öppen dreglig mun men det gör inget när man snart är 7 mån och supergullig:)

Idag var det snö ute med, och som vanligt är det total chansning att möta en lastbil påväg till jobbet. Vet inte om dom någonsin håller sig på sin sida. Men bara att blunda och köra ;) Lyssnade på Gert när han ringde och uppdaterade om sin sträcka.. Stackarn har ont i benen men det är ju bara till juni han ska traska hm........, jag hade gett upp efter 2 timmar! Ryktas om att dom är på revyn ikväll. Hoppas dom får massa pengar, det behövs till forskningen.

Ikväll blir det lets dance o mys, hoppas vi kan hålla oss vakna hela kvällen bara. Gissar på att det inte blir så.
Har sett alla Greys anatomy avsnitt nu så jag vet vad som händer flera avsnitt från nu HA HA HA så nu är onsdagar lediga igen.
Nästa vecka ska bli fint väder så då ska det bli långa promenader! Måste få upp flåset lite och komma i form så man kan va fin ett tag innan man ska fixa andra knodden ;) Sambon sa igår NÄR vi får nästa.. Innan har det varit OM vi får en till.. sweet! Men det får vänta ett tag. Vill ha tid till den lille.

Härlig dag

Idag lärde sig den lille grabben att ställa sig upp i sängen

Den lille mannen har idag rest på sig i sin säng och står helst upp o skrattar. Det gick lite fort..
Har varit ute och gått idag så jag kommer ikapp lite med stegen i tävlingen. Det går sådär hehe

Smaskade i oss våfflor när sambon kom hem på sin rast. Surt att man inte får i sig mer än 1. 

Lilleman är så pappaglad så när sambon lämnar rummet kryper han gråtandes efter, och det är SÅ synd om honom som blir lämnad med mamma ;)
I morgon blir det jobb, är segt att gå upp men sen är det roligt när man kommer dit. Ännu bättre när man kommer hem, då är det tacoskväll med lets dance.. hoppas på Magnus!

Provtagning

Tänkte att man behöver ju inte ställa klockan nu för tiden. Skulle vara där ute halv 8 så jag fick komma in först tänkte jag. Vid halv 7 vaknar jag va fasen, brukar ju behöva gå upp halv 6-6.. det var bara för att jävlas. Så snabbfrukost och ännu snabbare dusch sen bråttom till Mönsterås. Fick sen sitta o vänta ett tag så jag kunde tagit det lugnare. Men nu är det över, tills det lilla bruna kuvertet trillar ner i posten hmm.

Gav precis lilleman en skål med pasta o grönsaker (orangefärgat) han skulle så klart visa hur duktig han är som kan låta som en bil med tungan utanför munnen. Vi har vita tapeter i köket need I say more? Varför är all barnmat till 6 mån antingen gul eller orange? Vad det än innehåller så visst fasiken är det ändå gul eller orange?

Idag kryper han efter oss även ut i köket och i hallen. MÅSTE handla grind i helgen! Han ställer sig med mot saker nu, väntar bara på dyket med nosen rakt i golvet.  Gahh otäckt!

Skickade sambon och handla, blev lite trött i ögat. Var uppe 2 timmar längre än vanligt då jag fick fint besök av tant Maria :) Hon visade upp sitt senaste inköp, så snygg! Och RSB mmm me love. Om det bara inte vore så baskat dyrt.

Dagens krypsätt


Den första

Ja nu är det dags att börja blogga igen, är mest för att uppdatera dom man inte träffar så ofta men är skönt att skriva lite när man är hemma med en liten.
Så jag då: är hemmamamma med lillkillen som snart är 7 mån. Jobbar annars med det jag vill, har ett underbart sällskap i livet sedan -97 i form av min sambo. Renovering är en stor del i vårat liv just nu men det måste snart vara klart.. orkar inte :)
Längar till sommaren och grillsäsongen, mat är gott! 

Ok idag då, lilleman kryper helt nu. Inga pauser där inte så nu är det en grind som ska handlas omgående! Han har sikte på alla sladdar i huset me så om inga lampor är tända på kvällen så är det därför. Gåstolen är också intressant, men trösklarna är i vägen så då blir det ilsket en stund.
Sambon lagade mat åt mig idag. Sånt gillar jag.  
Försäkringskassan ringde och rättade mig igen, dom måste nog ta och ge samma info när man ringer.. börjar ledsna på dom rackarna.
Måste nog plocka undan lite här nu, hoppas nämligen på besök från päronen och att dom har med sig gädda till mig :) just nu är ju inte alla golv fyllda med leksaker,.. nädå... aldrig... inte en chans ;)

RSS 2.0