Mina två underverk

Vem vill inte vakna varje morgon med dessa två? :) <3

Prick

Nu ska det vara över för Anton, väntar in Hannes..

När man behöver det som mest..


Tungt

I vår familj drabbas många av cancer, hittills har dödligheten varit 100%, man känner sig inte hoppfull direkt. 6-12 månader, hur tar man in dt????

Fake it!

Känner mig inte pigg, har värk i höfterna (borde kanske kolla upp det snart) som gör att jag inte kan röra mig normalt och är så trött att jag kan somna stående. Varför vet jag inte.. MEN så händer det, när man möter folk som säger "gud va pigg du är" eller "va fräsch du är".. Ironi? nej inte ens det utan dom är ärliga! Jag har det bästa pokerfejset ever ;)

Hannes lugg har blivit klippt för några månader sedan, nu hängde den cirka 3 cm ner för ögonen.. Har länge försökt hitta ett tillfälle då jag får gå på med saxen men han är inte så medgörlig.. Så idag gav jag upp, tog en tofs i näven och klippte så fort jag var kapabel till. Detta slutade i en rejält kort pottfrisyr, stackars liten :) Men det kommer ta en stund innan han behöver klippas igen hehe

Just nu försöker han öppna barnsäkra ehum skåp, vilket kommer resultera i klämda fingrar men jag kanske ska ta vara på Karls teori om "Learning by doing". Vi får se om det funkar.

Våren

Igår var det vår, bilen tvättades och landen rensades på skräp. Idag är det höstväder.. det vänder fort :) Ska till den större byn och träffa småttingar och mammor, skönt med avbrott i vardagen. Fredde jobbar nog över lite den här veckan med så jag ska lalla här hemma.

Hård vecka :)

Fredde har jobbat över typ hela veckan, men det är nog hårdare för mig när han är borta om kvällarna.. Idag blinkade jag till lite i bilen, för tidigt att ge sig ut helt enkelt. Småpratade med en kille på Netto, då börjar dagen fint!! Det finns faktiskt trevliga människor i Mönsterås kl 8 :) Vägde den lille klumpen som faktiskt hade kommit igen lite men få bli lite mer fett i maten. När vi kom hem låg vi några timmar i soffan och sov. Tar vara på den här tiden, han växer så fort. I morgon kör vi sim och kalas, tyvärr inget besök :(

Har på sistone haft god lust att ta upp telefonen många gånger och messa... men jag ändrar mig i sista sekund. Men man är bra sugen trots allt.

Åh

Vilken dröm i natt, jisses vad jag drack ;) Det är så äckligt när det känns som det händer på riktigt och man inte kan styra.. Kunde verkligen känna som jag var där. Fast visst, frisk luft är ju bra.... ;)

Skitfåglar

Vi tog en tur med fam Jonneryd och lät smågrabbarna leka av sig på temalekparken. Smaskade i oss fika och njöt av solen. Dessvärre är det ju andland.. Jag HATAR dessa äckliga fåglar. Dom jagar i flock dom asen. Men idag si.. då var dom bara några stycken så dom vände när jag kom! Ha! Där fick ni! Efter alla dessa år så är det er tur att ta andra vägar :) Magnus bidrog med cirka 200 fiskmåsar när han började mata änderna.. Tur att jag inte har fobi för dom och att dom inte åt upp något barn..
Inte så tuffa i små grupper...

Söndag

Ahh trevliga söndag. Hoppas molnen spricker upp lite när vi ska in och leka i parken. Hannes hade babysim igår, han simmade som en tok, bubblade i vattnet och hoppade ner från madrassen i vattnet. Han var överlycklig att få bada efter en veckas uppehåll :) Vi hämtade sedan storebror hos mormor och morfar. Fredde spelade innebandycup och var borta hela dagen. Hannes testade gungan med storebror som förste knuffare. En höjdare! Ska försöka jobba en timme ikväll så jag kan avsluta nästa vecka. Börjar dra ihop sig tills redovisning..

Gäsp

Vill sova i en vecka känns det som, men icke då. Hannes och jag ska åka och bada lite till att börja med. God morgon!

Lungbyte?

Behöver just nu ett par nya lungor.. Hade en fin idé (verkade så just då) att jag skulle börja springa idag. Gick suveränt i början, blev inte seg i benen alls trots asfalt. På tillbakavägen började jag få blodsmak och kunde inte ta djupa andetag. Haha gutt om jag hade dalat utanför kyrkan ;) Det jag kom fram till var att det inte alls var en bra idé utan att jag får vänta några grader. Detta måste vara åldern, förr kunde jag springa i några plusgrader utan att halvdö och även fotbollsträning mitt i vintern.. Men dt positiva är att jag faktiskt kom ut och hade väldigt bra musik i öronen :) Man ska alltid se det positiva i allt säger dom. Nu ska jag tillbringa kvällen med att hosta, men med tanke på det positiva: träning för magmusklerna!

Slut

Jag är så trött, jäkla simmande. Fast det blev mycket bubbel o bastu med så jag kunde vila upp mig lite i alla fall ;) Vi tog en sväng på Maxi för att köpa lite gott då vi var så duktiga och simmade så mycket :) Fredde tror mig inte, han tror jag satt i bubblet hela tiden. Hade jag fått bestämma så hade det så klart varit så men Ann-Sophie är hård.. Ska nog springa ikväll tror jag, är faktiskt sugen på det så det ska nog gå vägen. Lite vårkänslor tror jag allt. :)

Onsdag

Helgen var härlig. En tripp till Sveriges baksida, Malmö ;) Härligt att träffa Lotta o Jörgen med kids, kalasade och spanade in det galet stora köpcentret.. Blir en 2-dagars när man ska handla där :)

Idag ska jag åka och simma igen, härligt.. ska bo i bubbelpoolen ;)

RSS 2.0