Gott nytt år!

En trist nyårslista. Har du gjort något du inte gjort förut i år? *Ja, födde barn i en ambulans på 1,5 timme. Vad har du lärt dig i år? * Att inget varar för evigt och att livet är kort.. (Borde väl redan vetat det ;)) Blev året som du har tänkt dig? * Nej absolut inte. Vad har du mest lyssnat på för musik? * Mycket Takida och lugna låtar. Vad har du tittat på? (film, tv, serier..) * Massa dåliga serier så jag kan sova eller glömma dom utan ångest :) Vilka människor har du hängt mest med år? * Då jag varit rätt osocial är det familjen. Vad är det vackraste du fått i år? * Min andra son. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? * Ja en hel drös. Vad var din största framgång 2012? * Har gått ner i vikt och är nöjd med mig själv. Bästa köpet? * Eh det vet jag inte. Vad önskar du att du gjort mer? * Tagit livet med en klackspark. Vad gjorde du på din födelsedag? * Fyllde år.. Har du varit sjuk eller skadat dig? * Ja. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? * Första halvåret var en riktig down.. sen ljusnade det allt.
Hur många one night stands? * Haha 0. Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året? * Hatar är ett starkt ord och stämmer inte in men blev besviken. Något du önskade dig men inte fick? * Så klart, man kan inte få allt man önskar sig. Är det någon du saknat? * Svar ja, kommer alltid göra.. <3 Årets dryck? * Alkoholfritt vin. Årets utekväll? * Hm ute var jag bara en gång tror jag, såg E-type. De bästa nya människorna du träffade? * Martina och Peter som kom som räddande änglar i ambulansen. Nyårslöfte? * Oh hell no.. Vad önskar du dig till nästa år? * Lycka till alla!
2012-12-31 @ 15:55:00 Permalink La familia Kommentarer (0) Trackbacks ()


Å denna natt..

Hannes sov något bättre, inte jag. Hade en sån där jobbig omöjlig-kärlek-puss-kram-fluffi-gull dröm. Och även en dröm där jag skulle handla smycken i en oändlig affär. Jag är slut i huvudet idag ;) A well nu ska det göras efterrätt. Fredde springer med måttband och planerar om köket. As if säger jag bara...
2012-12-31 @ 08:41:28 Permalink La familia Kommentarer (0) Trackbacks ()


Nytt år

Nu är det inte många timmar kvar innan vi kör på 2013, har fått indikationer att det kan bli ett av mina bästa år. Är galet nyfiken.. Det har varit ett händelserikt år med en ny familjemedlem, stora framsteg i min egen sfär och ett bättre självförtroende till nästa år :) Får skriva mer om året sen. Gjorde något pinsamt (rätt vanligt för mig) häromdagen. Vi var på IKEA och skulle passa på att äta. Då spyr en liten flicka precis bordet framför mig så jag såg precis hela händelseförloppet. Jag är väldigt känslig så var tvungen att kasta huvudet åt ett annat håll och stirra ut i tomma intet och tänkte inte så mycket på det utan satt bara där och försökte tänka glada tankar och inte må illa osv. Håller på sådär ett tag och upptäcker efter en stund att jag har suttit helt omedvetet och stirrat på en kille. Denna kille blinkar till mig och ler. Faan så dumt. Där sitter jag med man och barn och verkar flirta vilt. Fast visst, det kändes ju rätt ok att han var med på det istället för att bli sur :) Sånt där är typiska händelser i mitt liv, jag är så klantig hehe. Fick tandvärk över julen, i ena visdomstanden som tandläkaren hotat dra ut. Första tanken var ju satan! Men efter en stund fattade jag att det var en kokosbit som fastnat. Lättnaden var enorm. Ännu ett fint bevis på min enorma intelligens.. ehum. Fick ett fint horrött nagellack i min Glossybox och detta satt jag och tråcklade med på juldagen. När naglarna faktiskt såg fina ut så var det ju dags för kläderna med. Skulle ha shorts på mig och röda strumpbyxor var tanken. Dessvärre var dom röda strumpbyxorna röda stay ups som inte gick upp till shortsen. Hade däremot vinröda fina strumpbyxor som var fruktansvärda mot nagellacket så det var bara att ta till Acetonen. Vadå slå ihjäl tid..
2012-12-30 @ 18:09:00 Permalink La familia Kommentarer (0) Trackbacks ()


Ikväll ska det liggas

....skönt alltså;) Har handlat nya sängkläder på Sova. Tur dom hade 50% annars hade det typ gått en hel lön.. Så nu måste man ju sova som en gud anser jag. Allt beror så klart på minimannen Hannes. Han har varit vaken cirka 6-7 gånger per natt nu för tiden. Ibland med 30 min mellanrum. Han vaknade till tidigt i morse och jag gjorde mig redo att gå upp men då han somnade om så rörde jag mig inte. Det resulterade i att jag sov med en fot i golvet och en arm i luften, halvvägs ur sängen ;) Att jag inte åkte ur sängen är helt otroligt.

Har handlat en ny bänk till tja, just nu högtalare och spel då tv:n faktiskt hänger på väggen :) Det som är mycket roligt med detta är att vi för bara någon månad sedan kopplade om hela skiten, förstärkare, tv, högtalare, spel osv. Detta tog en hel kväll. Så idag tyckte Fredde att vi skulle göra om skiten. Det började med att jag fick sätta ihop bänken igår kväll. Idag placerade Fredde in tiden så bra att han skulle klippa sig precis när det skulle kopplas. Jag gjorde mitt bästa men denna gången gick det inte rätt, fattar inte hur jag kunde misslyckas. Det har aldrig hänt innan! Har tappat stinget. Fast det var typ en sladd fel så visst.

Julafton gick som en dans, svärmor, farbror Björn, mor och far var här. Vi fick all mat varm samtidigt detta år, framsteg kallas det hehe. Hann inte spela några spel i år heller, dt är ju faan va dagen går fort. Grabbarna fick så mycket leksaker att vi inte får plats, Hannes har ju inget eget rum än så det är vardagsrummet som är hans plats.
Anton fick ett Xbox så vi spelar kinect rätt så ofta, det är sjukt jobbigt men riktigt kul. Bra familjespel.
Har piskat Fredde i Buzz några gånger också, hade glömt att vi hade det spelet så nu kör vi igen hehe
2012-12-29 @ 20:05:39 Permalink La familia Kommentarer (0) Trackbacks ()


Julen

Årets gran Rammad gran Snöbollarna Tomten Godis :) Småtomtar, center grädde och hallon :)
2012-12-26 @ 14:13:00 Permalink La familia Kommentarer (0) Trackbacks ()


Slött

Slöhetens tecken idag, är trött. fast jag fått sova nästan hela natten. Saffranskakan är klar, ska bara ha ganering på julafton. Rocky road är på g och sen får jag se om det blir mer idag eller om vi riktar in oss på mys :) Är ju mycket gamla filmer som lockar.
2012-12-22 @ 14:02:27 Permalink La familia Kommentarer (0) Trackbacks ()


Bye bye blondie

Är numera brunhårig igen.. Kändes bättre så här års ;) Var 4 år sen tror jag så det var på tiden.

Igår gjorde jag det godaste julgodiset, snöbollar. Åh skulle kunna klippa allihop om jag fick! Idag är det julkaka och rocky road, i morgon janssons och revben som ska göras. Köttbullar, kroppkakor, ischoklad, kakor klart. Känner mig lite mer som en husmor nu.

Fick ett brev igår, så härligt, ett riktigt brev. Posten lever ;)

Har varit på Huldas och fyndat smaskiga saker till julbordet. Bland annat pepparkakor med chokladöverdrag. Mmm.
2012-12-22 @ 08:17:31 Permalink La familia Kommentarer (1) Trackbacks ()


Alive

Jorden verkar ha klarat sig än så länge. Fick sova länge idag och fick frukosten serverad. Härligt när Fredde inte jobbar!! Bra start på julen.

Om man tänkte efter, vad skulle man göra om man visste att det var sista dagen på jorden? Haha Fredde stängde på Scooter DVD:n för min skull me! Vad är detta? Men Anton sitter o surar och upprepar hela tiden "Jag vill se Volbeat". Skitungen ska tuktas ;) Såja, nu kom det tjejer på scen och då blev Anton helnöjd!
2012-12-21 @ 08:34:00 Permalink La familia Kommentarer (0) Trackbacks ()


Fel dag

Idag skulle jag varit på läkarbesök men hade fått fel tid, var egentligen igår. Men det var i alla fall inte mitt fel :) Fick bli över telefonen..

Ikväll får vi besök och efter det ska vi sätta ihop bordet (förhoppningsvis går det).

Hannes har rammat julgranen 2 gånger, bara tur han inte fått den över sig. Han gillar glitter precis som mamma :) Fick en julklapp igår med, Fredde hade handlat underkläder.. hehe

Idag kom en del av min present från Mia, det kan jag lätt vänja mig vid ju!!
2012-12-18 @ 16:04:31 Permalink La familia Kommentarer (0) Trackbacks ()


Hot stuff

Det är varmt här hemma, och snön smälter ute. Usch för plusgrader :)Igår inhandlades de sista julklapparna, ahh andas ut!!! Granen klädde vi med och sen kom vi på en bra idé att skruva isär bordet och såga itu det. Vet inte om det var det mest lämpliga att göra 1 vecka innan jul då vi ska vara här och använda just det bordet...Handlade lite nya kläder igår med, köpte ett par byxor för några månader sedan. Köpte exakt likadana igår men 3 storlekar mindre :) Kan även ha mina gamla jeans som jag trodde var hopplöst fall. Alla 25:or går på! Jag är så sjukt nöjd! Det var inte så där värst länge sedan jag testade och då var det låååååångt till att få upp dom över höfterna!

Hannes hostar och hostar, den här förkylningen var jävlig. Nästan så jag funderar på att åka till doktorn med honom. Jag gör ju sällan det med mina barn, förkylning är förkylning liksom. Men får dom hostmedicin innan 6 månader? Jag minns inte. Kanske börjar där istället, tror nog jag har en liten flaska liggandes ;)
2012-12-17 @ 14:14:00 Permalink La familia Kommentarer (0) Trackbacks ()


2 av 3

Köttbullarna är fina och klara, snickerskakorna inte så där bra.. Det lättaste godisreceptet och jag klantar mig. Fattar inte vad som gick fel men å andra sidan så kan jag äta upp den plåten själv ;) Julkorten är skrivna, det ska alltid göras i sista minuten :) Sitter o väntar på maten som Fredde står för idag. Ja jag vet, jag är så intressant idag. Det är ungefär så jag känner mig med. Igår var det pysseldags hos mor och far. Jävla tomtejävlar, limmet kladdade, nålarna stacks och måtten var åt fanders ;) Men söta blev dom.
2012-12-15 @ 16:12:00 Permalink La familia Kommentarer (0) Trackbacks ()


30 år

Ja, jag har väntat i 30 år och först nu har jag gjort slag i saken. Har för första gången gjort kroppkakor. Och nu förstår jag varför jag inte gjort det tidigare. Jävla trix. Well om dom smakar bra? Ha ha det får dom stackarna på julafton avgöra. Nu är det köttbulledags!
2012-12-15 @ 12:27:19 Permalink La familia Kommentarer (0) Trackbacks ()


Minns du?

Bara undrar.. ;)
2012-12-13 @ 15:40:18 Permalink La familia Kommentarer (0) Trackbacks ()


Yummi

Vet ni hur svårt det är att inte äta godis när hela skåpet väller ut av ingredienser till julgodis och pynt till pepparkakshusen? Det är inte lätt alltså. Minigrisen sover, han vaknar efter typ 10-15 min så jag har inga stora förhoppningar på att jag hinner göra något alls innan han vill vara social igen. Fredde jobbar över idag, igår skickade jag honom till affären. Det tog honom nästan 3 timmar stackarn. Det var en lååång lista :)

Igår var det Greys, förra veckan tjöt jag som en gris 3 ggr! Denna gången var det nog bara 2 gånger. Varför ska dom dra in små bebisar? Skitprogram ;)

Igår var jag vaken länge, typiskt då Fredde inte kunde bevittna detta hehe. Ska göra ett tappert försök ikväll med ;)
2012-12-13 @ 15:06:41 Permalink La familia Kommentarer (0) Trackbacks ()


Nu kör vi!

Ann-Sophie, Rönnvägen, fullt ös! Det var tider det, nu får jag hoppa runt själv när barnen har lagt sig och Fredde är borta ;)
2012-12-12 @ 19:27:00 Permalink La familia Kommentarer (0) Trackbacks ()


Djävulen bor i pepparkakshus

Det är samma visa varje år, det jävla pepparkakhuset tar död på mig. I alla fall humöret. I år köpte jag 2 st bara för att slippa limma ihop smådelar när jag tappat något viktigt som taket i golvet.. Nu lever alla delar och ett hus är t o m ihopsatt. Men det andra, det andra vägrar fästa. Var precis o kikade till det, då hade taket ramlat av så jag lät väggarna torka vääääldigt länge själva först. Johodu när jag kikar så har skiten fallit ihop som ett korthus. Jag kastade resten av kristyren och skiter i det för idag annars är det risk för raseri.. Nästa år, och påminn mig, ska det icke bli ett hus byggt av mig!

Har lätt nackspärr och huvudvärk till följd av att Hannes har gosat ihop med mig de sista 2 timmarna av natten. Det är väldigt mysigt med småttingar i sängen men vi har varit väldigt bestämda med båda barnen att dom ska sova i sin egna säng och det har funkat utmärkt men jag känner hur jag svajar i mina principer. Sova är fruktansvärt viktigt ;)
2012-12-12 @ 12:22:55 Permalink La familia Kommentarer (0) Trackbacks ()


Zzz

En sån underbar natt, bara vaknat 2 ggr per timme.. Helt utvilad alltså! Så nu då vid 7 tycker Hannes att det är dags att sova istället. Tackar.
Igår var vi på luciafirande, dom var så otroligt söta och duktiga. Blev inomhus, vilket vi inte var förberedda på, tur jag inte hade min fina illröda långkallingar :) Fikat intogs hemma istället då vi firade Fredde lite till. Han är ju gammal nu mannen ;)

Har påbörjat pepparkakshusen, försöker limma ihop dom med snällt vanligt lim. Det går sådär men jag har minskat brännskadorna med 100%, det är utveckling! Ska se över det där med limpistolen, är ju så lätt att bränna sig där med hehe. Julsakerna börjar ta plats, eller ja, ja börjar få ont om plats för julsaker. Mysstämning snart..

Nu är det snart dags för julkalendern, måste förbereda så sonen ligger i fas :)
2012-12-12 @ 07:06:04 Permalink La familia Kommentarer (0) Trackbacks ()


Min man!

Mina drömmars man fyller år idag, lika fin som när vi först träffades! Älskar dig så mycket! Grattis älskling :)
2012-12-11 @ 10:52:00 Permalink La familia Kommentarer (0) Trackbacks ()


En bra dag

Idag har det flytit på perfekt, har städat två rum varav ett barnrum med 1000 jävla bitar av lego, bilar, spel, pussel och klossar. En liten julgran är uppsatt med lamporna i men ska fixas klart när Fredde kommer hem. Hannes har varit en dröm idag, bara skrattat och gått med på alla olika ställen jag satt/lagt honom på.

Jag har tyvärr blivit såndär morsa som jag avskyr. Mysbyxmorsa utan smink.. Faan att jag inte kan ta tag i det men att bli nerspydd i finare kläder känns så trist på nåt sätt :) Men jag går inte ut i dom kläderna, det är i alla fall ett plus.

Har scannat massa recept nu så det är bara att påbörja men jag inväntar lite mer lugn. Bakade två sorters kakor igår från mormors recepthög, behöver jag ens berätta att dom absolut INTE smakade som mormors? Förbannat skit, hur gjorde hon egentligen?

Hannes har varit förkyld i typ 2 veckor eller något, jag är väl snart inne på min andra med, vilken jäkla omgång. Varje gång vi tar lite luft och tror det hjälper så blir vi mer förkylda. Men i morgon har jag inget val, det är lucia på förskolan :)
2012-12-10 @ 13:53:23 Permalink La familia Kommentarer (0) Trackbacks ()


Julen är här

Precis kommit hem från julmarknaden, julstämningen är hög! Massa fint att handla men vi var aningen stressade då det var kalas i M-ås kl 13.. Igår bakade vi pepparkakor, Anton är duktigare än mig på att få upp dom små söta liven från bänken ;) Hannes har en kalufs som inte är av denna värld, han är lite lik Pontare. Dåligt kort men notera håret.. Har idag nått mitt viktmål eller det jag trodde kunde vara möjligt, dagen till ära testade jag min "lilla svarta" som jag hade på mig för ett bra tag sedan men då var den snortajt så man knappt fick luft och sitta ner var inte att tänka på. Idag var den som gjuten, jag är så lycklig. Så egentligen är jag nöjd med min vikt, sen borde det väl ändras lite här och var men jag ska nu försöka gå ner till min vikt jag hade innan jobb och fika tog över mitt liv ;) och det verkar inte helt otänkbart. Men allt efter detta är en bonus. Ska försöka träna lite med så kroppen får lite hjälp, jag har ju inte gjort detta på mååååånga veckor/månader/år haha Har en klänning till jag är sugen på att komma i, det har varit en morot tidigare så nu har jag ju en chans, ska se efter hur långt det är kvar innan den går på ;) Nu ska jag gå igenom mammas receptsamling och se vilka kakor som ska bakas så det blir lite mer som mormors jul över det hela..
2012-12-08 @ 13:03:00 Permalink La familia Kommentarer (1) Trackbacks ()


2:a

Två små söta risgryn har älsklingen fått :) Nu kan han gärna sova bättre igen.. Vi skulle träffat kompisar idag men då jag är mer förkyld än Hannes så stannar vi hemma en dag extra så man inte smittar dom andra små sötingarna.
2012-12-07 @ 08:39:35 Permalink La familia Kommentarer (0) Trackbacks ()


Inte en chans

Jag missade greys igår, jag sov igenom arga snickaren, sittande! Men inatt har det bara varit 2 matningar så nu börjar det ordna upp sig. När vi har lämnat Anton på förskolan ska vi sova, jag hoppas verkligen Hannes hänger på.

Kalle tog fyrhjulingen och skottade av vår uppfart, underbara människa! Kliniskt rent hehe

Det snöar nu igen, fast det är 8 minus. Men nu är det så gulligt när flingorna sakta åker ner och är så söta. Vill inte ta på mig alla kläder och gå ut men saknar alternativ. Fast nu ni, nu går det att ta med vagnen när man går.. Kommunen skyller på att dom bytt folk som skottar!? Eh dålig rekrytering? När det ligger 15 cm snö på vägen BORDE det skottas. Någon trottoar i hela Fliseryd BORDE blivit skottad på 2 dagar då det faktiskt finns folk som går.. Det var bättre förr då Lasse lärde sig ploga, det var soprent.. även om trottoaren följde med i drivorna ;)
2012-12-06 @ 08:33:52 Permalink La familia Kommentarer (0) Trackbacks ()


Sug

Om ni visste hur synd det är om mig nu ;) Jag har feber och har inte sovit "normalt" på flera dagar. Förutom det så har jag så ont i halsen i perioder att jag inte kan svälja. Hannes fick sprutor igår och har haft feber och är gnällig. Humöret här hemma är på topp!

Fick en härlig komplimang på face igår, hade bara kommenterat bilden och fick mig sen ett stort leende. Kul att man är ihågkommen ;) Var ju så många år sen..

Måste ju säga att lammkötten som jobbar med förskolans gård är fruktansvärt fina. Dom hälsar jämt, öppnar grinden när man kommer (kanske tänker på dom gamla ;)), dom småpratar och är väldigt trevliga. Det är fin klass på dom yngre!

Ikväll är det Greys, om man nu är vaken :)
2012-12-05 @ 15:55:21 Permalink La familia Kommentarer (0) Trackbacks ()


Träning

När man bor på landet så får man träna lite till och från vare sig man vill eller inte. En fruktansvärt bra sak är att dom ALDRIG plogar vägen utanför vår port innan kl 16, däremot plogar dom gärna precis innan man kommer hem med bilen så man fastnar.. vägen på andra sidan huset är plogad, funderar på att flytta utfarten. Sen är det ju det där med gångbanor, dom ska man ju absolut inte ploga, ta bara en snutt här och där så man inte kan följa någon väg, det underlättar med vagn. Vi har ju typ 1 riktig cykelväg, den har inte plogats i år. Idag har det kanske kommit 15 cm snö och dom plogade vid 4 i morse inget efter det, i söndags när det kom 1 cm så var plogbilarna ute, är pengarna slut nu då? Tog en halvtimme att gå till affären och tillbaka. För 2 vintrar sedan slet jag axeln ur led när vagnen fastnade i en snödriva. Men jag är inte bitter, inte alls..
2012-12-04 @ 15:05:11 Permalink La familia Kommentarer (0) Trackbacks ()


1:a bissingen

Har ju haft ett par intesiva nätter (minst sagt) idag kom förklaringen, en liten bissing har kommit upp. Helt plötsligt kändes inte nätterna så jobbiga längre ;) Han fick sina sprutor idag med, skrek som en liten tok. Nu är det ett halvår till nästa:) Jag däremot får kallelse till en läkare, sabla skit!
2012-12-04 @ 12:24:33 Permalink La familia Kommentarer (0) Trackbacks ()


Snowracer

Som jag har åkt idag, jag som är så farträdd. Och rätt rädd för att krascha in i bilarna/garaget som som är i slutet av backen. Anton måste ju rastas hur eller hur så på med långkallingar och megavantar så kör vi typ. Freddes tur ikväll! Säger bara som så att Anton är en seg grabb, han orkade mycket mer än mamma ;) Jag tror jag får skippa IKEA, är sliten..
2012-12-03 @ 15:51:00 Permalink La familia Kommentarer (0) Trackbacks ()


Rövragg

Seriöst så har jag halsont utav helvete, kan knappt svälja. På detta så väljer min söta lilla bebis att vakna 22, 01, 03 och 04. Tack och bock. Det blir en härlig dag med mycket tålamod (dryper av ironi). Det är synd om honom så klart, förkyld och maybe någon bissing på g. Just nu för 5 månader sedan satt vi på förlossningen/BB och gapskrattade. Sjukare upplevelse får man leta efter. Fredde var nog rätt tacksam för att han slapp förlösa honom i soffan, jag var väldigt tacksam för att slippa 23 timmars helvete utan fungerande ryggbedövning. Men mest tacksamma var vi att allt gick bra och att han var precis perfekt :) Föda i fullmåne är grejor det! Och det är betydligt roligare att rullas in på förlossningen med en bebis i famnen.

Nu sover alla grabbar, jag kan inte somna om och varför skulle jag försöka då jag får gå upp om 1,5 timme som mest. Antagligen mycket mindre. Funderar på IKEA ikväll och sola i morgon, börjar få cellskräck här inne ;)
2012-12-03 @ 05:00:41 Permalink La familia Kommentarer (0) Trackbacks ()


Julskyltning

Fredde o Anton är på julskyltning, fick en bild på andra tomten som han träffat :) Jag och Hannes är hemma och förkylda. Mest Hannes då men jag har fått galet ont i halsen, vill INTE ha halsfluss igen, vill nämligen inte ta penicillin just nu ;) Har ni testat ZYX halstabletter? Det är kadyller i dom, tappar känseln i tungan efteråt.. stod något om max 3 per dag med men men...

Skulle ha oljat in bordet men jag hittar inte oljan, funderar på om den tog slut förra gången? Att leka med oljan, det är en grej med ekbord jag inte uppskattar så värst mycket men det blir ju fint när det är klart. Om jag nu kommer fixa det innan jul vill säga. Kan man inte använda babyolja? För det har jag några flaskor av ;)

Har gjort en liten julgrupp med massa mossa och spraysnö, det är trivsel! Sen att hela vardagsrummet är fullt med glitter och snö är en liten baksida. Ska sätta på lite te och röja undan så jag uppehåller skenet av att vara pedant som en jungfru..

2012-12-02 @ 15:24:00 Permalink La familia Kommentarer (0) Trackbacks ()


Småsött

Ibland hittar man söta låtar på märkliga sätt..
2012-12-02 @ 07:23:32 Permalink La familia Kommentarer (0) Trackbacks ()


Svårt att komma vidare

Dom största killarna har lämnat för att gå på simskola, mini hade feber igår och är hostig så han får stå över. Jag har lite svårt att ta tag i något idag känner jag. Vill bara göra roliga saker men först måste man ju ta bort det tråkiga ;) Pink har rätt: Funny how the heart can be deceiving More than just a couple times Why do we fall in love so easy Even when it's not right Where there is desire There is gonna be a flame Where there is a flame Someone's bound to get burned But just because it burns Doesn't mean you're gonna die You've gotta get up and try try try
2012-12-01 @ 09:18:00 Permalink La familia Kommentarer (1) Trackbacks ()


Na na naaa

Its a good day :) Bra start på dagen...
2012-12-01 @ 06:13:40 Permalink La familia Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0