Årets


Årets stake


Årets blommor

Alone

Ensam vaken.. kan inte sova.. surt på en lördag!





Halt?

Blev det en buckla månne?
Om någon kommer in med bilen i mitt vardagsrum så kommer basebollsträt fram, och kommer tänka "I will kill you until you die" samt ha Kalles citat i huvudet, "I´m gonna crusch u like a daggmask!" Kultförklarat!

Dirty dancing

Känner ni igen henne? Känner ni igen movesen? Kolla annars länken nedan så:) Jag har rysningar.. älskar filmen



http://www.aftonbladet.se/webbtv/noje/article8172593.ab


Multitasking

Det är ju så att när man hämtar på dagis runt 17 så är det någon som är rätt hungrig. Det brukar vara fint om mat finns att bara värma men då detta inte inträffar så är pannkakor en underskattad rätt. Man sätter gangstern i stolen med lite russin eller vad huser erbjuder, sen blir det så att en pannkaka ligger i pannan medans den lille äter och en jag en, bredvid spisen rätt i köket. Så är det.. En måndageftermiddag.. Smidigt mycket smidigt!

Semesterveckan

Nu är den snart över, i morgon är det jobb igen. Det går an, det är ju inte mer än en månad till jag är ledig igen :)

I måndags var vi och badade, tisdags hemma med massa lek, onsdags Leos lekland, torsdags var den lille hos farmor och vi shoppade det sista till jul, i fredags var Linda, Viggo och Elly här. Grabbarna fick leka av sig lite. I lördags var lilleman hos mormor och morfar på förmiddagen då vi rensade övervåningen, idag har vi plockat mossa i skogen (liiite regn) sen har jag putsat alla fönster och satt upp gardiner medans grabbarna var i staden.

Har beställt lite julkort idag, det blir förhoppningsvis bra fast jag bytte märke ;)

I morgon ska jag åka till jobbet 06:10, suuurt sa räven.

Sambon köpte hem Baksmällan, sist jag såg den skrattade jag tills jag grät, DET är ovanligt vid komedier så nu blir det att se den ikväll så man mår bra till jobbet i morgon. Det är alltid hårt efter semester.


Sagostund med traktorboken


Jag hittade en go grabb att pussa på



Till och med pappa vågade åka


Siktet inställt på Rydström


Detta legot är bättre att ha hemma, det gör inte lika ont att trampa på mitt i natten


Boppa, boppa, boppa..


I did it!!




Roadtrip

Idag ska vi till svärmor och lämna den lille. Sen ska vi vidare till staden och handla resterande julklappar.

Dinner time

Jag var o motionerade lite idag, värsta släktträffen ju :) Det ska mycket till för att ses men bassängen löser allt haha

Nu står vi och gör pastasås med kantarell och bacon. En klar hit! Enkel, snabb mat och riktigt gott.
Efter blir det en promenad tillsammans.

Har börjat hata min tvättmaskin lite grann, den får en rejäl uppläxning just nu.. 95° tvätt HAHAHA suck on it! Nu får han jobba! Det lär ju va en han då han aldrig gör något klart ;)

Kvällen är inte helt bestämd än (vad jag ska göra alltså) jag måste egentligen rensa lite kläder men det känns så hemskt. Sen måste jag också gå igenom kökslådorna som inte går att stänga.. Sen skulle jag behöva gå upp en sväng på vinden och ta ner allt.. hmm det är ju förstås bra program på tv ikväll så det går ju att ta det istället..

Måste även börja fundera på vad jag ska ha på mig på lördag, åhh ångest!

Mammas kille

I natt hade jag vaket, en väluppfostrad liten kille bestämde sig för att sova hela natten som vanligt. Det är ju fint att ha tur ibland :)

Ska trycka i mig lite choklad igen, det funkar tydligen bra.

Igår var det ju plaskdags i staden. Lillkillen var helt överlycklig, sprang runt och skrattade. Han skulle även presentera sig för de andra barnen men att ta i hand var inte alla som ville ;). Vi hade allihop en väldigt bra dag. Tycker nog det är för kallt i vattnet men det är nog åldern igen, eller hur Linda? :)

Idag rehabträning för både sambon o mig.

En sån natt

Jag är nu vaken och relativt pigg. Grabbarna har haft en vaken natt. Minns inte när vi sist hade en hel natt så. Så det har varit upp o ner hela natten. (För sambon). Jag har bara flyttat mig mellan sängarna uppe och nere.

Nu ska jag ta lite frukost och läsa tidningen läääänge

Vilken röra

Förra fars dag gjorde jag frukost på sängen med nybakade scones, äggröra, kaffe, choklad, juice osv. Då var sambon inte sugen på frukost.. (kul).
I år skiter jag i det, jag gör korv och äggröra till honom men han får masa ner röven hit. Han lär nog inte äta i år heller, var nog hårt igår ;)

Lilleman och jag har duschat, målat, ätit frukost och sett lite på Dora på tv. Mysig start.


Den lilla svarta


Något tillknölad just nu men det slätar ut sig när jag får på den hehe

Handlade en tavla med ju.


Ska bara upp med, varför bestämmer vi oss alltid för betongväggen? Märkligt..

I morgon blir en lugn dag. Hälsa på far givetvis, men annars rätt ok. Hoppas mannen inte är för sliten efter kvällen/natten! ;)

Big city life

Igår efter jobbet tog familjen en tripp till storstan. Blev en gigantisk tavla med hem. Hittade en ny svart klänning som jag ålade mig in i.. hoppas inte sömmen spricker :)
Lite farsdagspresenter blev det också. Hela eftermiddagen tog det. Skönt, var nästan helt ensamna i affärerna.

Idag verkar det bli en tur till då jag ändrat mannens uppfattning :) Hoppas nu bara jag har rätt annars lär jag ju få höra det SUCK

Smidig

Jag är för bra. Den lille killen ville gå o sova. Han va så go och somnade på en minut. Jag gick ut ur rummet och några minuter senare ringer telefonen, den som jag glömt i hans rum. Grattis Christin! Hade jag inte gått in och hämtat den så hade han sovit även att det ringde precis bredvid honom. Skit också. Jaja han sover ju nu i alla fall så det kvittar men det är så typiskt mig!

Idag har jag jobbat!!!! Gutt! I morgon är sista dagen innan semestern :)


Dregel

Nu är det fint på tv 3, marcus schenkenberg.. Jag dreglar, gode tid så grann ;)
Efter reklamen ska han basta.. Inte somna, INTE SOMNA. För i helvete INTE SOMNA !!

Vart tog snön vägen?

Jag tänkte ju att då jag ändå ligger hemma och är sjuk så kan det ju snöa som bara den. Inte en flinga har landat. Typiskt.

Jag har nu varit hemma i två dagar, det känns som två månader. Jag får ångest av att vara hemma från jobbet, även att jag faktiskt är sjuk. Måste lära mig att tänka på mig själv först någon gång :)

I helgen var det ju den där dagen då vi alltid fryser röven av oss när vi ska hälsa på dom som sover. Förvånad jag blev när det var vindstilla och härligt ute. Perfekt för ljusen. Jag gillar den kvällen och man tänker lite extra på att man ska ta vara på den tiden man har.

Jag tog bort ett födelsemärke för ett tag sedan.. det är lila/svart nu.. Normalt? Det var så snyggt när hon sydde och är fortfarande helt plant och fint men just färgen är lite suspekt..

Lite för privat här nu kanske.

Nehe nu måste jag hålla mig vaken en timme till så jag kan boka en ny tid för massage, kunde liksom inte säga till henne att jag antagligen sover kvart över 8! Kan ju ställa klockan iofs. Hmm nice idea


Förbenat

Har feber fortfarande. Surar hårt.

Nyss trodde jag att nån skulle ha ihjäl mig. Satt snällt i soffan då det bonkar till utanför fönstret. Jag som hade persiennerna nere var ju tvungen att kika. När jag vinklat upp dom så hade jag en grävskopa 3 cm från nosen.. Snopet? Jaaa..
Hade för några månader sedan bett om hjälp att få bort våran flaggstångseeeehhhhhhållare? Den var liksom ivägen för den nya trappan (som antagligen kommer vara av träpallar). Så nu är den borta men satan va rädd jag blev haha


Hett

Ja det där med feber börjar bli en vana. Jag brukar tempa runt 36,6 eller något sånt. Nu har jag 37,6 - 38.. Det är alltså feber för mig. Jag vet inte varför jag har feber bara sådär flera dagar. Men skit samma, skulle bara gnälla.

Nu är klockan 20 i 6 en lördagmorgon och jag kan verkligen inte sova längre. DETTA skulle aldrig ha hänt för några år sedan. Nu är man så jäkla pigg när man ska till jobbet men å andra sidan däckar man innan 21. Det är något pinsamt men så är det.


Igår åkte vi till staden och handlade lite, det var fler än oss som gjorde samma. Lilleman skötte sig exemplariskt och flirtade med kassörskorna som vanligt. Han vet vad han gör ;)

Idag är det kalas för världens underbaraste mamma, sen är det dags att ta me alla ljusen och hälsa på dom som sover. Lillgrabben brukar säga hej och berättar sedan för mig att dom sover där. Han är en liten goding.


En dag kvar till helg

Idag vaknade jag med feber, igen, det är inte bra det här. Men jag tog mig till jobbet och sent på eftermiddagen mådde jag rätt ok igen. I morgon är det en kort dag så hur eller hur går det bra :)

Fick höra något som gjorde mig väldigt glad och det påverkar framtiden bra. Blev inte ledsen direkt.

Lillgrabben var slut efter dagis idag, promenad runt hela byn haha han är så go när han ber om kvällsmat och sen efter ska vi städa rummet och sooova. Han la sig så snällt på kudden och vinkade till mig. Goding.

I går fick vi italiensk buffé av chefen. Gooooott, fick även blommor av henne. Maten räckte idag me och i morgon med såg det ut som i kylskåpet. Idag hade jag utvecklingssamtal, det är sådär. Man vill liksom svara lite fint på frågorna men sen svävar jag alltid ut och diskuterar allt mellan himmel och jord. Well thats just me.

Det var en gullig människa som i en korsning mitt i mörka morgonen går svartklädd och saaakta, kommer precis framför min bil när han gick bakom en buss. Nästa gång ska jag hjälpa dig, då får du en lykta rakt upp i röven så du kan lysa upp morgonen efter det ditt as.

I morgon ska jag hem tidigt Yeeeey

Grrr ;)

Fick mig lite lammkött igår...

RSS 2.0