Slutet är nära

Vår dator låter mycket speciellt. Efter detta inlägg ska jag öppna den och undersöka. Ja det är möjligen det sista jag skriver här på ett tag, är ingen datatekniker men jag gillar att testa.

E-type var sinnesjukt bra som man kunde hoppas. Lite love där allt. Gillade att det var så olika åldrar på folket. Sen såg man lite som man kanske helt inte skulle haha, när katten är borta som det heter. Dansade och hoppade så fötterna svullnade och jag hade mäkta stora problem att ta mig till bilen. Jäkla klackar ;) Dj Peter C K som han numera heter spelade 90-tals musik. Mmmm det är det bästa ta mig fasen. Lite gamla hits som man hörde när man hånglade loss i Rudalund. Tider va det allt..

Nu hävdar sambon att det luktar bränt, jag måste nog se över den här lilla burken. Vi får se om den överlever.

Tonight is the night!

Jag har sovit mer än 12 timmar inatt, jag borde hålla mig vaken ;)

Idag har vi kollat på husdjur, vi har även matat pippifåglarna i parken. Jag grät som ett barn. Ni som känner mig vet att jag inte riktigt är kompis med dessa gapiga fåglar. Jag blev omringad av dom mitt i parken när jag bodde där och jag fick panik. Idag så kastade mina älsklingar.. ehum.. bröd vid mina fötter vilket resulterade i ett par 100 kvackande as omringade mig igen. Tårarna rann rätt bra. Men nu har jag gjort det, nästa gång sitter jag i bilen.

Jag måste rota upp någon trasa att ha på mig ikväll med, det är liksom frågan om passform Suck. Men men jag har hela kvällen på mig, hinner kanske sy något? haha

Helgen

I helgen ska jag göra något riktigt kul.. Ska på party och se min långhåriga älskling.. ahhh det var några år sedan. Hoppas jag håller mig vaken så länge bara! Undra vilken ålderskategori det är, jag menar han har ju hållt på i ett antal år så alla kan ju inte vara 18? Hoppas inte det, jag vill inte känna mig äldst :)

Jag är tvingad att se skidskytte, Lilleman Jonsson ska banne mig se skidorna annars är det krig. Och jag orkar inte ta den diskussionen en torsdageftermiddag så fine, se skidorna då da! Han är som sin far ut i fingerspetsarna!

Såg en film (en hel film) för ett par dagar sedan, The last call eller något hette den. Hmm mobiler som ringde och berättade att du skulle dö. Nja blev inte ens lite rädd. Blir mer rädd för real houswifes. Dom donnorna är inte att leka md. Rena maffian. Jag har även ett tips, om man någon gång känner sig som en dålig förälder så kan man se Unga mödrar. Helt plötsligt är man mother of the year!!! Att dom inte skäms efteråt? Kommer dom någonsin få insikt i hur bra det låter när dom tycker att ett jobb på 3 timmar om dagen är jobbigt då dom inte hinner med att träffa sina kompisar. Ahhh tänk när verkligeheten biter dom i röven, det får dom gärna filma!! 

I morgon är min sista jättelånga fredag, sen minskar tiden en timme. Det är helt ok för mig. Fredagen blir 1 timme längre hemma ahh gott!

  

Mhm

Julgranen är nere med. Jag vill bara bli av med allt skit känner jag. Orkade dessvärre inte med lampor och gardiner idag men det kommer.. snart..

Nu väntar jag in kinamat så jag kan gluffsa. Me so hungry.. :) Jag ska tydligen se en film ikväll, good luck.. men jag ska försöka. Förbannade högtalare överallt, jag kan ju inte sova normalt i soffan längre.

När vi dansade runt granen fastnade jag med hälsenan under ett bord mitt i steget. Jag har ingen hud där längre. Jävla jul!! Nu blir det ingen långpromenad på ett tag. Jag har även fina blåsor under stortårna efter skogspromenaden. Jag lär mig aldrig, har alltid för varma strumpor på. Frusen som jag är. Lillepluffs somnade på min arm i soffan igår, jag grät nästan av lycka. Så söt han är och så länge sedan det var han somnade hos mig.. ahh gott för mammahjärtat.

Fredde var och köpte en hmm någon hylla till alla filmer (jag lovar att dom inte får plats ändå) som han nu målar om. Jag tyckte det var ett perfekt tillfälle att måla om sänggaveln som har stått för sig själv i något år jag har målat skåpen till men inte den. Joda det skulle han. Jag börjar dock bli lite orolig då han snart är klar med skåpet men inte ens tagit ner gaveln.. Jag misstänker att det var en skenmanöver, att jag kommer att få måla den där jäkeln själv. Satan.. Jag ville inte det.

Jag är lite inne på husdjur. Vet inte vad bara. Tänkte mig en liten vandrande pinne haha. dom är skitgulliga när dom gungar fram och tillbaka, vilket iofs är det enda dom gör med. Jag hade såna får mååånga år sedan. Men en av hm lokalvårdare`heter det så? hon tipsade om en boa.. eller någon såndär orm ehh yea right. Hon hävdade att dom var såååå söta och kramiga haha joda kramiga var ju ordet. Tror jag letar vidare.

Ser just nu Jamie Oliver som gör mat, karljäkel till att få allt låta som det var hur simpelt som helst. Ghassan o jag var överens att om han gör 3 rätter på 30 min så är man jävligt duktig om man gör 1 av dom på 30 min.

Haidar har slutat, mitt rådjur har flyttat på sig. Jag kommer sakna honom så mycket, skitskön kille. Hoppas han kommer tillbaka!

Vilken vacker dag

Ja idag har vi varit på skogspromenad. I 3-4 timmar. Det är så gutt väder och med korv o oboy kommer man långt :) Men nu är jag helt slut i kroppen, är ju inte van att röra på mig ;)

Gott med långhelg efter en hel dags arbete.. Hårt liv man har!


Gäsp

Anton och jag tog en liten powernap på soffan, det var sååå behövligt. Synd att han ramlade ur bara ;)

Mycket tidigt i år

Julen är nere. Ja ialla fall allt pynt. Granen och ljusstakarna får vara kvar ett tag. Jag har nog aldrig varit så här snabb men vill inte förstöra helgen med den skiten :)

Lillmannen har varit vaken sen 20 över 4. Men jag har sovit till 6 då fredde jobbar idag. Han var så snäll som gick upp väldigt mycket tidigare så jag fick sova :) Det lever vi på ett tag. Ska rafsa lite i frysen o se vad som blir på menyn idag. Det är ju till att vara ute i tid så jag slipper ringa Hatte 16:20.

RSS 2.0