be afraid, be veeery afraid

Jag åkte åter igen till staden själv, har fina blåmärken och rivmärken efter det. Och ja, jag var på sjukhuset :) det går våldsamt till där me. Jag var till och med ute och sprang på kvällen innan, kom till skogspartiet och där började det prassla rejält och det var bäcksvart. Helvete va jag sprang.. Detta hjälpte dock inte utan dagen var helt utan hjärtklappningar. Kan ju hoppas på att dom har försvunnit spårlöst?

Igår skulle den lille va på dagis från 9 till 2. Han skulle äta och sova där. Hemma krävs oftast vagnen för att han ska somna på dagen, sällan händer att han somnar i sin säng. Så var det inte på dagis. Dom spelade musik att sova till, den lille ställde sig upp o dansade. När dom sedan skulle lägga honom ner påbörjade han ett riktigt gallskrik men tystnade mitt i och hade då däckat. Allt som allt tog det 3 minuter för dom att lägga honom på en madrass...

Igår kväll var det föräldramöte, vi fick fika och måla stenar. Skulle skriva barnens namn på stenarna med rinnande färg, det var kul... jag har såååån konstnärlig ådra så det var inte klokt.. tyckte det var fusk när en del har barnnamn på 3 bokstäver ;)

Idag var det dags för biblioteksbesök för den lille, nallens dag eller något åt det hållet.

Själv har jag smäckt i mig lite choklad och ska nog inta soffläge en stund :)

Dega

Hur man tar reda på om man har några öppna sår på händerna = gör trolldeg.

Idag åkte jag ensam alena till staden och sjukhuset. Blev spritad och uppkopplad. I morgon samma vända fast nedkopplad!
Hem och hämta den lille på dagis, sen däckade han gott i vagnen så jag hann nästan laga maten klar. Blev lite mutor för att hålla honom glad.

Själv är jag fortfarande förkyld, inget jag önskade men så är det i alla fall. Tröstar mig med choklad :)

Igår var det gympa, jag kunde inte va me då jag blev varm av att gå i trappan hemma.. Fick besök efter träningen och hjälp med gröten :)
Den lille däckade direkt när jag la honom men det tog bara 20 min så vaknade han igen o jag väntade ut honom men började sen göra en flaska välling. Precis när jag var klar och skulle gå upp blev han tyst och somnade. Det var bara för att jävlas ;)

Hade Jehovas här idag, mycket trevlig tjej det där men jag tänker inte förblöda för att blod som är utanför min kropp är smutsigt. Dom får allt uppdatera sig lite där. Nötter.

Hade tänkt dega lite som det så fint heter på dagis, men då det svider något fantastiskt i handen så får jag lägga ner det och köra lite golvtjänst idag. Brrrrrruuuuuum med bilarna.. Livet är nice

Idol

Såg på Idol i fredags, jag har ingen som helst aning om vad som låter bra o vad som låter skit. Allt jag riktigt rös när jag hörde (det var alltså så dåligt) fick jättebra kritik från juryn.. hmm jag skulle nog vara den stackaren som sa nej till Beatles.. så kass är jag :) Jag tycker bara den lilla söta killen med rockrösten ska vinna hela skiten. Han är sååå go att lyssna på. Den där killen som låter som någon sparkat honom på juvelerna borde inte ens vara där.. Min åsikt nu alltså!

Sen något riktigt hemskt, den lille kämpen har somnat in, bara 2 år gammal så förlorade han kampen mot cancer. Det skär i hjärtat. Man vågar inte tänka sig in i deras situation. Det är bara så hemskt att sådana små ska kämpa för livet..

Inge bra humör här inte

Känner mig aningen bitchig.. bara aningen. så jag håller käften så mycket jag kan så man inte hetsar upp sig för småsaker :) Är förkyld och då är jag inte go att ha omring sig.. sen har jag städat köket grundligt, tom kalkat ur kaffebryggare.. jag dricker inte ens kaffe.. SÅ duktig är jag!
Nu har jag fixat mat medans sambon var på innebandy, ugnstekt falukorv med potatismos. INGET pulvermos det är för jäkla äckligt. Slängde ihop en blåbärspaj på det, får hoppas det duger.

Den lille killen gick iväg från köket sen blev det tyyyyyst då springer man som man nu lärt sig efter några 13 månader som päron.. Hittade honom ståendes i soffan o kikade ut genom fönstret. Sen satte han sig så snällt i soffan och skrattade åt mig. Skitunge, nu kommer han upp där me.

Dom två renoveringsrummen går framåt, har lovat att måla elementet som är kvar.. detta trots att jag höll på att gå under sist jag gjorde det. Det finns fasen inget surare än att måla element, det rinner och färgen torkar för fort. Vad gör man inte för husfriden ;)

Nu ska jag fixa moset och fortsätta vara bitter. Det är ju trots allt inte kul att vara förkyld!

Lunch

Idag lämnade jag grabben på dagis innan lunch, hämtade honom 2 timmar senare. Han hade inga problem med att äta, han hade ätit hur mycket som helst.. hehe inget som inte går ner där inte.

Själv börjar jag bli förkyld och är inte på humör alls. Skitväder är det också.

Kikat på recept till nästa helg, kul att göra något nytt känns det som. Dom små får nog något lättare ;)

Idag blir det god mat sen promenad, efter det blir det tv och gott att smaska på igen ;) det är ju bara fredag en gång i veckan.

frukost

Den lille o jag har ätit frukost, vi gick inte upp nyss direkt.. parveln sov för mycket på dagen igår så när han däckade vid 7 visste jag att det inte var hållbart ;)
Igår på dagis var det fint, jag lämnade honom och han traskade runt ute med dom andra, han ville inte följa medmig hem. Det är fint, då går det ju bra. Idag får vi se hur länge han ska vara själv. Efter det ska vi bada.
Jag är dock förkyld men skit i det, den lille e ju frisk :)

Var på jobbet igår, Lisen var barnvakt åt mig en stund.. han hade försökt rasera hela väntrummet. ICKE bra i dessa spartider!!

Har fortfarande ont i armen av sprutan, vilket jävla skit.. Skulle ta blodtryck igår, det kändes kan jag lova. Orkade inte be henne byta arm utan höll ut.

Nu ska den lille grisen o jag duscha, sen väcker vi nog pappa.. bara för att vi kan :)

Day number 2

Andra dagen på dagis var en timme lång, det var kanske fel i tiden för den lille. Han blev lite pappig efter ett tag och i morgon går jag ensam och testar om det går bättre. Attans att man ska få en kille som är så pappagalen. Det har ju inte kommit nu precis utan detta började vid förlossningen. (egentligen under graviditeten men det räknas inte ;)) Så fort den lille kommit upp på bröstet så ligger han o säger inget utan helt tyst och stilla. Efter en stund säger sambon "hej lilleman" då vänder han på huvudet!!!!! och tittar på pappa.. surt sa räven ;)
sen har det blivit värre och värre :D

Idag var vi i den lilla staden och beställde kläder till den lille, hämtade en kudde på stället som gud glömde. Det finns en tjej eller vad vi ska kalla henne som tydligen inte fått något på ett tag. servicekänsla 0.. aldrig mer köper jag något hos den gula affären.. surapor med skitmöbler!

Här hemma har jag torkat golv, tvättat och sen krattat löv.. mmmm det är sååå roligt med två tomter med asstora träd. Man såg inte gräset under löven.. Den lille hjälpte gärna till, släppte ner honom i löven och det gick bra i cirka 2 minuter innan han dök ner med näsan först och tuggade jord. Satan va arg han blev :) stackarn hade jord i hela ansiktet.. Det var då det var dags att gå in.

Ikväll läste vi saga och sen kunde jag bara lägga honom i hans säng o gå ut så sov han. är så skönt att han är med på noterna med. Är säkert trött efter dagis med, hårt för en liten grabb.

Dagis

Ja idag var det inskolningsdags, både jag och sambon var med. Är skönt att ha en kille som vill följa med på sånt, måste vara trist att vara själv med allt.... Hur som gick det jättebra, Gustav var med på plats och lilleman och han verkade trivas bra på dagis. I morgon blir det en timme :) Perfekt tid för dagis, blir bara några veckor sen är han hemma med pappa.. Trist att jag ska jobba bara ;) Har till o med övertid inlagd, de ni! I landstinget!! som sekreterare!! det är inte vanligt hahaha

Efter åkte jag in till jobbet för att få svininfluensavaccin.. alltså jag tror kanske inte det är så farligt men när jag jobbar mitt i smeten så känns det bättre att vara vaccinerad när alla andra på jobbet är det:) lite grupptryck där men ändå. Så nu väntar jag på frossa och väldigt ont i armen, lite utslag och ledvärk.. Mysigt :)

Snart är det jul, dvs min enda högtid jag verkligen väntar på hela året, jag har sjukt mycket pynt och flera olika uppsättningar till granen, sambon är inte lika engagerad och tycker väl att jag överdriver julen en smula men si det tycker inte jag! Det ska vara glitter, snö, godis, mat, paket och massa julmusik. ahh längtar.

Den lille verkar ha lagt av med välling, det räcker med att lägga honom i sängen, säga godnatt och lägga på täcket sen är det lugnt. Känner mig lite orolig att detta lyx inte kommer att fortsätta ;) han sover nämligen hela nätterna och vaknar runt 8.. Mmm man vet aldrig vad som väntar.

Planeringen har börjat, nu kommer det bara ta en bra stund innan vi är redo. Men man ska inte göra det för fort då blir det inge bra.. ;)

Dagarna som gått

Varit på Gekås och handlat loss, blev några tuss fattigare men mycket saker rikare. Mest saker när man dör vinner!!
Igår blev det julklappsinslagning medans den lille godingen sov en stund, idag tog vi tag i sovrummet. Skulle sätta upp tv:n där. Missade en grej vid renoveringen så vi fick öppna upp en vägg och göra om för att inte den lilla söta tv:n ska ramla ner. Det tog en dag för att få upp en liten tv.. dötid kallar vi det. Nu kan jag se mina kära filmer i lugn o ro när det är skit på tv;n därnere och jag inte får bestämma! (vilket händer rätt ofta) Dirty dancing here i come!!

Den lille fick måla lite med kritor idag, mjaaa det var roligare att äta dom än måla med dom. Ska ju till dagis i morgon för inskolning.. mmm det ser vi ju fram emot.. eller?

Jag ska träna lite ikväll, blev inte simning denna helg men nästa hoppas vi på. Ska in till jobbet o vaccineras i morgon med. Urk tänk om det inte är så fint med vaccin när dom verkligen har tid att bry sig om innehållet om några år? Då sitter man taskigt till. Hoppas på det bästa.
Tycker det låter lite kul med att i dom "varma" länderna har influensan spridits och varit som värst då dom har det kallt så experterna trodde det skulle bli värre nu när vi får det kallt.. ehh är det bara jag som reagerar på detta? Deras vinter är ju vår sommar.. borde inte influensan ha toppat för flera veckor sedan då?? njaaa jag tror dom ljuger.

Min dag

I går skulle jag städat efter soffan kommit men jag gjorde något roligare och träffade mia o Alicia.
Gick en promenad och sen fixade sambon lite mat åt oss.
Väldigt mysigt att ha en sån liten snutt i famnen, känns som evigheter sedan min gos var så liten.


Nersjunken i soffan med godisAlicia..

Sovmorgon

Nu har det ändrats igen, till det bättre. den lille sover hela nätterna o vaknar mellan 8 och halv 9. :) Im soooo happy! 

Soffan is back again. Hoppas den håller denna gång.
Det var i rättan tid orginalsoffan var på plats, den lille har nämligen lärt sig att krypa upp i den andra.

En kort dag

Känns som jag precis gått upp, hann inte med så mycket idag. Var och simmade med Lovisa på förmiddagen. Testade nya kanan.. faaan jag är ju mörkrädd och har cellskräck så det var inte den bästa grejen för mig :) var nöjd med ett åk! Tog en bastustund istället, mycket bättre.
Hemma var det lugnt o skönt, sambon sköter det mesta och jag glassar :) han lagade middag till mig också, fläskfilé med vitlöksås gaahhh det är såå gott. Dessvärre var salladen inte lika fräsch så jag fick fixa lite ur frysen :) Nu har jag och Lovisa varit på gympan, man var lite seg efter simningen men det gick faktiskt bättre än väntat. Nu lär det ju svida i morgon men men det får man ta då.

Igår var vi i Halmstad på kalas. Den lille sov hela vägen dit men dessvärre inte hem. Han var inte på humör efter Växjö.. Det va finlir på radion, 80 och 90-tals musik. Är så gutt, vi sjöng med för full hals.. vi kom precis hem till fotbollen, surt att Jörgens land vann :D tog en Smirnoff ice, det var ett tag sen, gott men mättande. Zlatan har blivit för ödmjuk "domaren bestämmer" för ett antal år sedan så var det "Om Zlatan vill spela så spelar Zlatan". Tror hans gamla tant har läxat upp honom lite, han har ju tappat stilen ;) Men danskarnas målis va inte så illa att se på.. fanns även nån i sverige utöver henke som var sådär sötig. Tycker det är lite tråkigt att dom ska ha studiosnack när det viktigaste i fotbollen är - tröjbyte! Mmmm

Tror jag ska be om massage ikväll.. Det värker i benen :)

Blood on the floor

Fucking satans jävla skit.. dom orden fick den lille höra idag. Skulle ta på honom skorna, satte mig på knä och skulle backa lite. Fastnade med stortånageln i en klinkerplatta (dom är inte plana) och fortsatte dra foten bakåt. Nagelfan knäcktes och det var stor smärta i fossingen.. men tog på honom skorna först och sen tar det ett tag innan jag vågar ta av strumpan (fobi för naglar och blod) När jag väl vågade så rann det fint med blod, hade spräckt toppen på tån och nageln va av mitt i .. Myyyyys. På med bedövningssalva och massa plåster sen i höga stövlar och iväg till Kalmar. Inte för bra idé men ett måste.

Handlade vinterskor till den lille, ett par låga adidas och ett par stövlar med gutt foder:) vill själv ha adidasskorna, tyvärr har jag ju faktiskt lämnat barnavdelningen i skor och kan inte trycka ner bjässarna i 35:or längre ;)
Skulle bara vara en snabb tur till Kalmar och snabbt hem. Ehh jaa vi va borta hela dagen och nu är jag trött. Ska vara vaken till superfilmen ikväll.. Önska mig lycka till..

I morgon blir det Halmstad och sen fotbollskväll.

Absolut borta

Vilken gårdag, började med en lugn frukost sen gick det utför. det skulle fixas i rummen, det skulle klippas häckar, tvätta, städa, stryka ja allt sånt där... detta hann jag inte med :) Åkte och plaskade med den lille. Dök tillsammans och kastade bollar. Riktigt mysigt men man blir lite seg. Tänkte att han skulle somna en stund sen. hell no.. En kompis kom och fikade så jag slängde ihop en kaka lite fort och tänkte inte mer på middagsplanering. Direkt efter han gick hem så kom mina päron och plockade päron :) Efter detta så fick den lille smaska lite och sen var det dags för sängen. Gick jättebra för en gångs skull. När han somnat så kände jag att jag missat något. Ahhh äta ska man ju me, satan. Funderade först på att sätta i mig resterande del av kakan + choklad men var en duktig flicka och tinade upp en pizzabit, sisådär gott men vad gör man.

Den lille fick en rolig bok häromdagen. Det finns lite bilder som poppar upp när man läser.. Jag satt vid datorn när jag hör ett litet "raaaatchhhh" när jag kommer in är det små bitar av papper som ligger runt den söte. han är helnöjd med att ha raserat boken :)

Började titta på Dirty dancing häromdagen, detta klassas enligt källor som tjejporr.. Well fine, han är ju het, bad boy, kan dansa och naken vad mer kan en flicka önska? :)

Rosor

Åh dessa elaka försäljare.. orkar inte ens skriva om hur korkade dom är när dom själva gör fel.. Hur som handlade vi våra "kärlek vid första ögonkastet tapeter" härligt att få vardagsrummet fint igen, när det nu kommer hända men ändå!

Var på promenad me Lovisa och vi kom på att nu är det jobbiga helger framöver ;) kroppen får va me lite. Får se hur pigg man känner sig på kvällen sen.
Ska till Halmstad i helgen, vääääldigt länge sen men det blir bara över dagen ändå.

Ikväll får jag besök, borde kanske baka något? nja jag har ju i frysen, kanske orkar med muffins who knows..

Idag blir det babysim eller va fasen baby är väl inte den lille direkt. Han är fullvuxen! Kom på han för ett tag sen att han går och väger sig, han ställer sig på vågen och tittar på siffrorna o säger "oooschhh" (oj) hmmm KAN ha sett mamma göra så haha.. Detta gör han så fort han får tillfälle, sen vänder han sig och drar ut allt toapapper han hinner. Söt kille.

Fått ny kallelse, ska in 2 dagar men jag ska ringa o höra hur dom har tänkt.. är inte riktigt ok med deras planer.
Ska även beställa floatingtid, har skjutit på det så länge så snart är det kört ;) Borde också åka till Jossan och handla.. ahh vi får väl se vad som hinns me.. en dag i taget

Fin text

The love he gives is almost real
Some things inside is always clear
So deep inside my mind I always see
But he will never ever be the one that I need
And he will never ever be the one that I love
But he will always be the one
The only one that I want

Blev påmind om dessa fina pojkar, som jag sett och träffat en gång för lääänge sen. Har ju ändrat texten från she till he så den var för mig ;) Vet ni vad det är för någon låt och grupp??
Suttit några timmar och lyssnat på fin musik, har hur mycket tips som helst på sånt som man aldrig hör på Rix FM haha.

I helgen är det fint på tv:n igen.. just look & see:





Nu är det ju inte kanske avklätt man får se men med fina snabba bilar och cool attityd så går det hem med kläder me ;)

Någon som är mer avklädd är donnan, Mendez...
Så sambon går nog med på att se lite av det i alla fall ;)


träningens höjdpunkt

Höjdpunkter befinner sig ungefär 53 minuter in i passet då stretchingen börjar ;) Jag har riktigt ont i armar och ben. Magmusklerna finns inte längre, dom försvann när den lille kom.

Hur som så var det denna låt som man kan utantill:

If I should stay,
I would only be in your way.
So I'll go, but I know
I'll think of you ev'ry step of the way.
And I will always love you.
I will always love you.
You, my darling you. Hmm.

Bittersweet memories
that is all I'm taking with me.
So, goodbye. Please, don't cry.
We both know I'm not what you, you need.

And I will always love you.
I will always love you.

I hope life treats you kind
And I hope you have all you've dreamed of.
And I wish to you, joy and happiness.
But above all this, I wish you love.

And I will always love you.
I will always love you....



RSS 2.0