Min dag

Idag har jag sovit, tittat på tv, sovit igen, hämtat på dagis, sovit till Blixten McQueen och sedan ätit. Sovit ikapp snart tro?


Segt

Långsamt att vara hemma, väldigt långsamt. Borde gå en sväng, kanske.. men tror inte jag orkar faktiskt. Suuuuurt det här.

Sova är nu för tiden ett väldigt hett alternativ. Inte ens datorn är kul. Uttråkad? Antagligen.

Poäng?

Har testat en tablett nu, den får 8 av 10 möjliga. Trodde inte riktigt på detta medicinska skit men för att gå vidare måste man offra sig. Óch jag är faktiskt imponerad. Ska testa idag igen.

Blir lite luft idag i alla fall..

Om och om och om igen

Nu är jag trött. Tröttare än i morse. Är lite le på hur en del behandlar andra. Lite medmänsklighet måste väl ändå finnas? Kyligt värre.

Får se hur morgondagen blir, idag var det inge vidare.. Jäkla skit!

Gick sådär

Mår inge vidare just nu, det gick sådär och jag får nog hoppas det var rätt beslut som togs. Jag får se helt enkelt. Man känner sig så dålig bara. Jäkla samvete.


Gäääsp

En timme åt skogen. Gott när man satt där kl 2 på natten och klockfan slog om till 3. Hmm har haft roligare stunder. Blev aptrött och grinig. Men det var ju bara up and away som vanligt.

Hade ett besök idag, känner mig väl omhändertagen. I morgon är det dags för doktorn. Jag vet inte riktigt vad jag ska tycka om det, återkommer antagligen om detta.

Mamma kom förbi, det är då man ångrar att man inte dammsög innan. Faan mamma säger inget men ser allt ;) Jag dammsög 5 sekunder efter hon stängt dörren. Och strök resterande tvätt bara för att känna mig lite bättre. Får sån ångest.

Ishockeyn håller på nu, blev felinformerad om datum. Önskar Brynäs spöar skiten ur asen! Fredde är hyperglad just nu... Inte bra inte..

Fick inbjudan till soffan nu, mja det kan sluta i separation det här

Välj rätt

Detta är den 51 år gamla TV-hälsogurun Gillian McKeith. Hon rekommenderar hälsokost och träning. Måltiderna består av ekologisk frukt och grönsaker.
Beskrivning: image001.jpg@01CCFDC5.3BF4DEF0




Detta är den 51 årige TV-kocken Nigella Lawson. Hon äter kött, smör och desserter. Det hela sköljer hon ner med vin.

Beskrivning: image002.jpg@01CCFDC5.3BF4DEF0

Då är det väl slut på den diskussionen !!

Åhhh

Två vuxna som inte sovit och en liten kille som gör allt för att retas. Idag är ingen bra dag :)

Jag var inte och festade men mobilen plingade så jag höll mig vaken, sen var nån pratglad när han kom hem och 2 timmar senare vaknar min lilleman. Gott.

Kvällspromenad med bra musik lockar. Det är en lång vecka som väntar..


Thobias, schlagerhjälte!


Röv!

Jag är så trött på att vakna så jävla tidigt. Vad gör man kl 6 en lördag? Inget för att väcka dom manligare i huset. Skittrist på ren svenska.

Igår slutade mr Nygren. Surt! Vi får väl se vad som kommer istället, är väl någon 50+.

Fredde och jag gick loss på vinden igår. Nästan allt åkte förutom julsakerna. Har insett att jag inte vill behålla något i stort sett. Synd att vi inte hade större släp :)

Anton ville spela fotboll, jag trodde jag dog ett tag. Han har energi och kraft som man kan önska sig i julklapp. Men jag mutade honom lite med fika så fick jag sitta ner :) I alla fall 5 minuter.

Idag blir det mer rensning och stök. Sen ska Fredde på fest. Så i morgon lär det väl inte hända för mycket kan tänkas. Om han ens kommer ur soffan. Har inte stora förhoppningar där, man har ju sett resultat förr.


Begåvad man

Karl, min humorman, min vän som trycker ner mig varje dag, ska sluta i morgon. Han hade gjort en smörgåstårta, observera nu HAN hade gjort den HELT själv. Satan va grabben är begåvad. Han kan nog allt och har hunnit med allt. Men det ska jag ju inte säga till honom, han kan ju bli glad..
Sen var det en elev som hade bakat då hon också slutar i morgon, snickerskakor och något mer som jag inte orkade få ner. Har gått upp 5-6 kg sedan jag började på detta jobbet. Man blir gödd varje vecka.

Jag var ute på dejt på middagen, det är fint i solen och lite vårkänslor ;)

Bilen försvann och kom tillbaka glänsande, det är så man parkerar hahaha

Ikväll är Fredde borta hela tiden, nu är han i Kalmar och sedan svänger han förbi och byter kläder så han kan spela innebandy. Så ikväll har jag kontroll över kontrolllen. Igår var jag tvungen att se ishockey. Men i helgen si, då ska Färjestad får stryk av Brynäs. SÅNT kan jag se :)

Go grabb

Fredde ringer just nu till Boxer och fixar ett billigare abonnemang och fler kanaler. Det är lätt att snacka sig till saker tydligen. Fredde undrade om han kunde få kanal+ redan ikväll, ja sa killen det tar bara någon timme, är det HV du vill se? Ne sa Fredde det är Färjestad. Killen på boxer: Då vet jag inte om det kommer funka ikväll.... Hehe humor är fint :)

Min slitna kropp fick se solen idag med. Ahh det är bra för humöret.. kanske... Gjorde lite scones nyss, Fredde var nog rätt besviken att det inte var någon god kaka. Gjorde det i helgen, går ju inte skämma bort honom för mycket ;)

Blir en promenad ikväll för att fira vårvärmen.


Kul läsning?

Aftonbladet har ett tips i alla fall: en guide hur du skiljer dig. Mm det låter ju spännande. Min fråga är då, vem läser det? Den som ska skilja sig? Orkar man det? Den som ska gifta sig? Bryr man sig då?

Jag antar ju då att om man ska gifta sig så är man så lycklig att man absolut inte ser skilsmässa i framtiden. Detta är så klart helt min uppfattning. Sen OM det nu går riktigt åt skogen så ska man ju skilja sig, inget konstigt med det. MEN läser man på hur man gör då? Hm kanske är en ny innegrej som jag bara missat. Kanske helt enkelt är jättesmart med en "to do list" osv.

Jag tänker i alla fall inte läsa den, jag är ju ogift och lär så förbli. Jag tror inte man vill gifta sig med mig, jag är rätt svår att leva med. Om jag då är så ödmjuk att jag VET att jag är svår att leva med, HUR svår är jag egentligen då? Hemska tanke. Fredde kan säkert kommentera detta ;)

Sen kom nästa tanke, dessa människor som häver ur sig "Jag älskar dig" i tid och otid. Det är ju skillnad att säga att man älskar någon som vän, familj osv. Men till en partner? En del är väldigt generösa med dessa ord. Jag är jäkligt snål. Jag tycker att det är det finaste man kan säga till någon så då ska det betyda något med. Det ska inte bara var något man säger i förbifarten. Det ska vara något som känns ända ner i tårna! Tycker det är hemskt när man säger det utan att känna det. Då sårar det ju bara.

Åh det var den djupa sidan idag..

Bonus

Tydligen är vårt hem väldigt jämnställt. Vi fick i alla fall bonus för att vi är så duktiga :) Undra om det gäller hushållsarbete med? Troligen inte.. då hade vi blivit betalningsskyldiga! haha

Överväger när jag ska till doktorn, ska jag ta denna vecka eller ska jag vänta till nästa? Det är bara lite skillnad på doktor och doktor så jag tror inte det spelar någon roll. Tycker inte om att gå till doktorn, ironiskt jag vet.. Men jag gillar inte att någon säger till mig vad jag är för sjuk, bättre att tro själv.


Inte bra

Inte bra alls.. jag är slut


Vill inte mer!

Gaaaahhh


Trött

Skitväder, jag leker inte i regnet längre. Får vara inne och jävlas med mannen som är "jättesjuk". Vi får se om jag är smittade av denna hemska förkylning ehum..

Igår handlade jag nya underkläder, om någon undrade. Jag gillade alla färger och märkliga kombinationer. Jag hittade ett par neonskrikande randiga trosor, baksidan var chockrosa spets. Det var nog de sjukaste jag sett. Så klart som skulle med hem :) Skulle även hitta en bh tänkte jag, jag som då inte kan min storlek tog fram det jag trodde, Fredde ökade på det och lovade att det var rätt. Han hade rätt. Suck. Jag glodde lite på gördlar och trosor som håller in magen. DET såg mer lockande ut ha ha.


Ville så gärna

Det vore så trevligt med promenad men det känns så avlägset. Jag ville så gärna gå ut en sväng men det var inget som lockade ikväll. Satan..

Eric vet att jag blir glad varje gång han ger mig komplimanger så nu säger han samma snälla sak innan han vill att jag gör något, men jag är inte den som är den, får man komplimanger så kan jag offra mig ;) Grabben är yngst men han vet allt hur man hanterar kvinnor! Ha ha..

Ser ju lite på BB också. Rodney är inne.. Snart i någon av dom i alla fall. Han är inte känslig, han har en skön stil!

Min underbart söta grabb har lärt sig något otrevligt. Kopussar, kommer någon ihåg detta? Han låtsas gosa in sig så mysigt sen slafsar han iväg en sån hög med saliv över hela kinden. När jag håller på att kväljas skrattar han så han kiknar. Jag börjar tappa taget, han skulle ju bli en svärmorsdröm ;)


<3




Våren

Igår var det något kallare men sambon och jag slog ihop lunchen så vi kunde ta premiärglassen ute. Underbart i solen och Cornetto har gjort en goding som jag kommer slurpa i mig i år! Är rätt kul att vi jobbar 300 m ifrån varandra. Flytta till den byn istället??

Jobbet var i trötthetens tecken. Känns som tyngder i ögonlocken och kola i huvudet. Det går inte fort direkt för mig kan jag ju säga. 

Dags för morgonrutinen, frukosten är redan klar. Idag var det ju ovanligt trevligt att läsa tidningen me :)

Sista gången

Fy, jag slog på stort idag med strumpbyxor, kort kjol, urringad skjorta och höga stövlar. Allt var så klart tajt med, det finns nog inget som inte är tajt iofs.. Det var ju relativt snyggt men fy va obekvämt. Det var sista gången på väldigt länge jag gjorde mig till... !

Fick ta blodtrycket idag med, huvudvärken borde ju kommit av högt blodtryck resonerade vi. Nopp jag hade däremot väldigt lågt blodtryck. Tji fick jag..

Bilen va så fin så fin, sen var det lite smutsigt på vägen. Stackars lilla bilsebilsingen. Surt att det är jag som får skulden :) Idag vågade man inte använda högerfoten så värst mycket, även poliser får vårkänslor..

Plus

Fredde tar pluspoäng idag.. Han kan om han vill ;)


All in

Igår var Linda, Thobias, Viggo, Elly, Alicia, Mathias och Mia här för att se den årliga finalen. Thobias laddade från tårna med en rosa onepice. Hans bästa melloutstyrsel. Underbar! Sen att han hade gått hela vägen i byn med den gör det extra häftigt! Manligt framförallt.

Idag tog vi en skogspromenad, plockade lite ris och kastade sten i vattnet. Det är alltid spännande :)

Huvudvärken sitter som klistrad (kan det varit vinet?) och jag ska försöka att bota det med en promenad ikväll, mörkret är finast ;)
I morgon är det jobb och sen klippning i staden. Håret känns som svinto så det är nog dags. Ska det vara blont eller mörkt? Jag måste få hjälp med beslutet, jag klarar inte av såna stora frågor själv haha

Någon har ljugit för Anton. Han sa till mig att "min pappa kan fixa det för han är starkast i världen". Undra VEM som ljugit för honom?

Är lite irriterad också (som vanligt). Massa snack och liten verkstad som det heter. Jävla lögnare!

Dagens fråga: Vem är K?

Inte helt genomtänkt

Att ta livsavgörande beslut en lördagsmorgon är nog inte helt genomtänkt..

Spräckte även ett par byxor nyss. Men dom var faktiskt bara gamla, det var inget tajt där inte ;)

Min mobil är märklig och väldigt tyst.. Jag irriterar mig på den mest. Kanske ska göra mig av med blogg, face och mobil? Låter lockande..

Ska ta en lång dusch innan jag hämtar goset. Sen är vi själva en stund då det är innebandy :)


Fredagsmys?

Lillgrabben sover borta, maten är på väg hem, fredagsmys?? He he he

Hemma

Åkte finbil hem ;)

Aj fan.

Glömde något, jag kommer inte hem från jobbet idag. Ahh får väl lifta ;)

Det går bra nu

Jag är så lycklig, jag är så glad.. na na na nnaaaaaaaaa Det är en bra dag idag.. :)

Det gick inte

Jag har hela dagen sett det som en vinst att chefen inte har kommit med kameran, eller ens nämnt det. Jag trodde jag var safe. Tills bara innan jag skulle hem, då kom hon. Fan håret såg piss ut och sminket hade ju sedan länge smält bort. Fuck så vacker jag kände mig. Aja det är inte att göra åt, man kan bara se ut som man gör. Suck

Italien i höst? Jag fick inbjudan och ska fundera på det, lockande  ;)

Har ätit jordgubbar idag, ahh dessa underbara söta bär. Längtar efter sommaren nu men det känns lite avlägset när snön faller.

Jag måste hitta något på den lille doktorn nu, fick ännu värre namn idag. Han liksom går in för det, all in.. Ha ha Jag som är vänligheten själv, snäll och glad always liksom ;)

Nytt smeknamn

Karl har en humor som inte är av denna värld. Jag har fått nytt smeknamn, Mississippi. Tänker INTE utveckla vad det betyder för det är fan inte rumsrent.. Sen var det något om flodhäst, hade inte killen tränat rugby hade han fått en tackling. Men som sagt, det ligger och pyr. En dag så tar jag honom!

Har fått 30-års kris med tydligen. Jag har för många idéer på förändring sägs det. Jag tror det funkar.:)

På måndag ska jag klippa mig, jag ska eventuellt ändra planer då med. Jag har ju hela helgen att fundera. Jag är sugen på mörkt hår igen.. Men det tar sån jäkla tid att få tillbaka det ljusa (jag vet ju att det nån gång blir ljust igen). What to do??

Idag måste jag föresten fixa håret lite bättre än igår. Det är dags för chefen att ta fram sin fantastiska Canon. Hatar att bli tagen på kort. Försökte komma undan men det är lönlöst.


Inte den bästa raggningsrepliken

Under kursen var det en yngre (typ i min ålder haha) som visade oss lite regler osv. Han avslutade med att "jag vet att jag är för snabb" Well.. är kanske inte en öppningsreplik haha. Ingen bra reklam direkt. Så klart skrattade jag.

Kärlek till Eric!

Du gjorde min dag!  Jag lever på det ett par dagar ;)


Upp och hoppa

Jag ska jobba idag och Fredde får ta en VAB dag. Jag har utbildning i staden så jag är viktigast idag ;) Sista utbildningen på några år kanske så man få ta till vara på det. Nu hopp i duschen och sen i kläderna aaaand go!

Tröstäta

Det är min favorit. En halv liter chokladglass satt fint i magen!

<3

We create our own destiny...


Ibland stämmer det

Det man inte vet mår man inte dåligt av.. Lite så känns det just nu men samtidigt är man nyfiken. Är det så lätt, slutar man bry sig bara sådär? Jag är inte en sån person, jag är dessvärre tvärt om, men jag vet när jag jag har förlorat i alla fall.. När jag inte längre har något som helst att komma med.  Sån insikt har jag fått efter så många år. Men det knakar lite i hjärtat.

Märklig känsla

Tänk vad det kan ändras på så kort tid, det känns.. helt.. ehh.. märkligt. Vad var det som hände? Och framförallt varför?


Kort som i Christin

Det blev en kortisdag idag, 12:15 stämplade jag ut. Det är gott för kroppen. Det var en jobbig vecka :)

Sambon är extra snäll just nu, han ska festa ikväll så han vill ha mig på bra humör i morgon så jag gör en jättego frukost och är tyst ;) Vi får väl se.. Han tror att massage ska övertala mig.. Tjoho du. Jag hade egentligen också velat se Hammerfall men jag får klara mig utan, jag orkar inte helt enkelt. Jag är lat också, om nu någon missat det.

Har fastnat i en app som visar vad alla stjärnor och sånt heter. Är så kuligt att stå ute när det är stjärnklart och rikta mobilen på vad man nu hittar för spännande. Det är välinvesterade 11 kr. Ny hobby månne?

I och med att jag har lite ork över så ska jag nog göra en insats här hemma så alla blir glada. Sen kommer mr Magnus och gästspelar ;)

RSS 2.0