Hett

Mm idag var det rätt varmt. Det är toppen för alla utom fröken flodhäst. Det har blivit mycket innetid för mig idag. Hittade ett fyrklöver när vi hade glasspaus, några minuter senare kommer pappa med en nygjord jordgubbstårta. Så ja, tur hade jag allt :) Sen försvann fyrklövret väldigt mystiskt men jag gillade vad det hade med sig! Det var nära att jag badade i poolen idag, det hade nog behövts för att svalka ner sig lite, kanske ska ta den poolen med kanan? Det vore en syn..
Fredde gjorde en fisksoppa idag, himmel så gott. Jag älskar fisk, kan inte säga det nog, jag ska äta en fet gädda när lillbebis kommer och sen ska jag toppa med brieost i mängder! Ahhh heaven!

Typiskt

Jag är utan bil, jag ska klippa mig på måndag och till barnmorskan på tisdag, det blir intressant hur man löser det. FUCK

Glass

Stenplattorna är flyttade, nu är det dags för glass och paus. Igår klippte jag gräset på ena tomten. Det straffade sig.. Idag blir det sola istället :)

Dötid

Alltså det är inte lätt att fylla dagarna med roligheter när man är hemma hela tiden. Men jag har involverat lilleman med matlagningen så som han själv sa "så jag kan göra detta när jag blir stor". En bra karl reder sig själv :) Han har tålamod med mig och kräver inte så mycket utan väntar snällt tills pappa kommer. Då jäklar är det fullt ös.

Igår satt jag med Civ i flera timmar för att hålla sällskap under skitfotboll. Alltså, vem vågar låta Ronaldo vänta och ta sista straffen? Det är inte bra, inte alls.. Men jag fick väcka Fredde vid straffläggningen, han hade gamnacke :) Matchen var inte direkt spännande, det hände liksom inte så mycket.

E-type ska vara på Strand i sommar, sist han var där hade jag en riktigt riktigt trevlig kväll med goa människor. Sen att det ösregnade gjorde inget, alla är snygga i blöta kläder haha. Som tur är var jag på E-type i våras så jag har i alla fall sett honom i år ;) Det vore annars synd att missa så att säga...

Plågsamt

Handlade en födelsedagspresent/muta när bebis kommer present till Anton igår, då tiden fanns blev det Sko plejset med. SATAN det är självplågeri att gå in där med svullna fossingar. Jag hittade ett par höga fina svarta underbara men det var ju inte läge att fläska ut fötterna. Det var så dumt att kolla runt där, det fanns massa jag ville ha :( Ska inte besöka en affär med kläder eller skor innan plutten kommer..

Var på jobbet igår, (kan inte ens hålla mig borta en vecka haha) Det är för kul mitt jobb :)

Mys

Vaknade efter en sån underbar dröm.. Ville egentligen inte vakna men det måste man ju har jag hört ;) Drömmarnas värld är fantastisk, där blir allt dåligt bra och precis som man vill. En riktigt bra avslutning så att säga :)

Ovanligt

Lillprinsen bestämde igår att han minsann skulle sova med oss inatt. Han somnade som vanligt i sin säng men sen tassade han upp och skulle vila hos oss. Det är en av typ 2-3 gånger han sovit så många timmar i vår säng. Dom andra gångerna har han varit sjuk och 4 månader gammal :) Det var annorlunda och jag är lite orolig för att det blir fler gånger då han hört ryktas om att bebisen ska sova hos mamma..

Det känns

Jag har sovit bort halva dagen.. Det känns sådär, fast jag hade väl inte kunnat göra något i alla fall. Ska bli spännande att underhålla Anton en hel dag själv. Hmm måste kanske ha lite mutor tror jag.

Frukost idag blev scones och jordgubbar med mjölk. I morgon hoppas jag bli väckt av en liten tiger som står vid fotändan och morrar :) Gott det är!

Väntan

Så där ja, nu har jag redan tappat koll på vilken dag det är i veckan :) Det gick fort. Nu är jag hemma och väntar på bebis. Eller ja, bävar inför smärtan så ska vi nog kalla det.
Igår var vi hos mina föräldrar på middag (standard) Mammas jordgubbstårta slår allt, det finns inget godare. Synd bara att dom göder oss så mycket innan tårtan kommer fram så man nästan spyr när man försöker trycka i sig :)

Kvällen var lugn, tja ingen av oss dricker just nu och jag är för trött och fet för att umgås.. Men vädret var ju inte det mysigaste så det kändes ok för mig, Fredde klättrar på väggarna när han får "offra" sig. Rövragg är vad han är. Jag har mått dåligt i 9 månader, men det är han det är synd om som får stå över fester. Säger bara det, skada knät igen så blir det pay back time.. Ska inte hjälpa dig ur sängen :)

Idag tog vi en tripp till temalekparken i O-hamn. Anton var lite feg i början och ville att man skulle stå bredvid när han åkte kana. Kan säga så här; Det gick över!! Han for fram bland sakerna och klättrade, hoppade, åkte och härjade. Jag gillade läget, skugga och bänkar ahhh :) Vi funderade lite på vart vi skulle äta och kom fram till att Gunnarsö är ju fint.. Joo att se på kanske. Maten var fruktansvärd. Efter den väntetiden borde ju pommesen vara klara kan man tycka. Det var fler som fick vänta och var sådär glada i maten.. SÅ mycket folk var det inte att det behövdes så lång väntetid för rå mat.. Vi hann precis ut på E22 innan regnet började ösa ner. Nästan hemma så var det insjö på vägen och sikten försvann. Hjulhusen är rena! Vi hade tur med vädret ;)

Nu är det kväll för oss, lite film och godis och jag ska även försöka få lite fotmassage..

Sommarlov

Anton tog sommarlov idag, det blev poolbad, jordgubbar, melon och godis :) Helt i mammas stil! Robban var snäll och köpte hem en ny pool med, ska nog sättas upp i morgon. Jag är nu sugen på en cider, med massa alkohol. Det suger lite :)

Lite bilder

Lite mat som varit fin
 
 
Ministrumphelvetet :)
 
Minstingens säng..

Lammkött

Jennifer Lopez har smak.. Jag satsade pengar på att hennes dansare i Dance again var hennes toyboy.. Hell ya he was! Lite av en rebound efter Marc.. Ingen dålig sådan heller! Lammkött som kan dansa är mört så att säga ;)

Fotboll

Snart är det dags för avslutning på fotbollen för lillkillen. Det är hett ute, vad ska man ta på sig? Det finns inte så mycket alternativ när man närmar sig flodhäststatus. Poolen åker upp strax, måste svalka av mig :)

Nåja

Missade fotbollen igår, somnade efter 15 minuter. Meeen jag har sett Zlatan göra mål förr så visst. Blev väldigt besviken på när han tog av sig tröjan (barnsligt jag vet) hade räknat med lite mer.. Blev förvånad, så såg han ju inte ut förr.. Har ålder satt in ;)

Det gjordes försök att reta upp mig igår, det går inte längre. Jag orkar inte ens att reagera. Så vi gick på Eric istället, han är samma kontrollfreak som jag med skrivbordet så vi gick helt enkelt förbi och flyttade massa saker för honom. "Spriten ska stå där spriten ska stå!" haha
Jag har nu fått olika uppsättningar med team som ska hjälpa mig vid eventuell snabb förlossning. Tryggt.. Det är kompetent personal så jag är inte orolig men som sagt, EDA är något jag värdesätter så utan den så vet jag inte..

Suck



200 g marabou och Def Leppard. Det är segt idag.. :)

Svartsjuka?

Såg på tv, Hugh Hefners donnor. Tanke är ju, är någon av dom svartsjuk?? Hur delar man en karl med så många fina tjejer utan att bli förbannad? Och framförallt, varför delar man en 80-årig karl? Jag var fruktansvärt svartsjuk förr, det har liksom försvunnit efter allt och alla år. Man kan inte göra något åt att i alla fall. Vill man vara otrogen kan man vara det när och hur som.. Så alla som hindrar sina respektive från att gå ut och festa, good luck.. Vill dom ligga med andra så är det inte bara på krogen dom letar.

Idag har mamma hjälpt mig städa, underbart! Och så snällt! Jag blir lugn av rengöringsmedelsdoft så jag mår fint nu ;)

IKEA

Igår var det dags att hämta sängen på Babyproffsen, passade då på att handla en filt (snordyr), nytt bäddset och en resesäng till den lille knaten. Filten var helt fantastisk, lite mer åt det pojkiga hållet men jag tror ju att det är en liten kille så det blir la bra. Vissa saker är väldigt dyra där men tyvärr är det så übergulligt att man köper ändå. Tog även IKEA där garderober och byrå slank ner. Så idag har det monterats, det är en hit..

Sängen blev tokbra och nu känns det som att allt är ok till mini bestämmer sig för att göra entré.

Var även och kände lite på vagnen jag har spanat på.. den är bara för bra för att vara sann :)

Jag födde ju inte i fredags heller, vilket gjorde att vissa kunde ha sin semesterdag ;) Hon fick ett fint avslut med stämplar i panna och på kinden i torsdags. Lila är inne hehe

Jag önskar och hoppas att jag inte behöver föda runt midsommar. Det vore ju själva faan om jag precis skulle få ryggbedövning och sökaren piper för någon full sate ska opereras. Förra gången var det ju så. Rickard, han som skulle ge mig bedövningen, blev sökt precis när han kom till mig (jag hade väntat flera timmar innan jag kunde få bedövningen). Hade han nu inte stannat så hade jag sprungit efter honom och strypt honom med lustgasslangen. Inte för att jag kunde gå eller springa men just när jag satt där så hade jag faktiskt planer för honom om han skulle dragit. Det kan ju ta flera timmar innan dom blir färdiga på operation.. Jag hade förbaskad tur där, det var inget urakut då så han kunde göra klart. Men det är nog värre i Kalmar, dom har ju öland att ta hand om..

Öland förresten, dit bär det några veckor efter liten kommer..

Dagens fråga

Varför känns det bättre för samvetet att trycka i sig en ballerinarulle än att trycka i sig en chokladkaka? Hur kan jag tro att kakor är bättre än choklad? Vart kommer denna idioti ifrån? Egentligen spelar det ingen roll för äta gott är att leva gott :)

Idag har jag fått visa upp magen på jobbet, det skulle jämföras med bilder från andra. Sen haglade tjockisskämten :) Ericstackarn är rädd att jag ska föda på jobbet, han tror sig inte hantera det. Jag tror kanske han svimmar nån gång men vi var överens att han ska hålla sig vid huvudnivå när han ska vara med på en förlossning ;) Jobbade lång dag idag då vi var lite kort med folk. I morgon är jag bannlyst från att föda då vi är ännu färre.

Tragedin är ett faktum, fick bekräftat idag att min klippa inte kommer tillbaka. Jag hoppades in i det sista men nej, det blev inget av det.. Skit, kommer sakna honom!

Hua..

Satt och klickade runt lite på nätet, hittade en berättelse av en tjej som kände sig tvingad att låta sin sambo ligga med andra då hon var gravid och inte fick ha sex. Dessvärre blev den andra tjejen han träffade gravid. Jobbigt läge. Ska man tro att killen bryr sig om någon av dom? Och vad har han lovat den andra tjejen? Det finns otäcka pojkar där ute, som utnyttjar och ljuger. Kastrering med slö plastkniv.. DET är ett nyt straff som borde införas..

Inget jobb idag

Var så dålig igår, idag är det ännu värre. Hjärtklappning bara jag rör på mig och illamåendet from hell. Mina armar domnar och jag kan inte äta eller sova. Nu är det faan i mig på upphällning. Vill ha ett badkar med isvatten! Det vore uppfriskande. Kanske ska ta ett kvällsdopp i Skiren? Tempen borde ju vara i stil med pingvinkallt.

Men fan också

Om man tappar en hot spicy chilinånting i golvet och man får det på händerna, ska man då klia sig i ögat? Precis vad jag gjorde. Clever.. Ska snart packa ner en kexchoklad och bege mig. Kanske ta en dusch först..

Ringde FK idag, bara 38 i kö. Jag var i chock. Och kvinnan jag pratade med var trevlig!! Verkligen trevlig. Plötsligt händer det som dom säger. Idag har det bara varit segt. Somnade och blev väckt, tack raring. Sen har det varit halvdant hela dagen.

Idag var det rekord, två viktkommentarer innan kl 7 ;) Jag har inte problem med att bli kallad stor när jag är höggravid, det är helt okej. MEN kom och säg något i höst, då jäklar..;)  Jag bara längtar efter att simma, springa, vara på gymmet osv. Det är ju sista gången jag är gravid så nu kan jag ge järnet efteråt. Om man planerade fler barn hade jag nog gjort som förra gången och tagit det lugnt då jag ändå skulle bli stor igen :) Jag har inte heller haft drivet som behövs. Hoppas bara det blir bra i höst!

Tomt

Ensam hemma, det är tomt utan grabbarna..


Gott

Det är dags för fotboll, jag ska baka lite innan så vi kan glufsa och njuta av kvällen. Sen får jag massage me ;)


Förändring

Vaknade precis av att Anna ringde. Jag ska vara med på utvecklingsdagen i alla fall. Så inte två lediga dagar denna vecka utan en extra nästa. Men det är lunch på Munken och lite snack så äh.. jag klarar det ;)
Det är nog inte så hårt..

Nu ska jag försöka vakna till och ta lite Panodil så jag kan orka med kvällen. Det börjar bli ont och tungt nu. Bannat..


Skratt och frikort

Vi tog en liten fika ute idag, sen spelade vi tennis med en liten söt bollkalle. Fredde som faktiskt ska ha spelat tennis glänste inte alls. Han med nästan 2 m och massa räckvidd fick stryck av en 1½ m smällfet höggravid tjej. Jag skrattade så mycket så jag grät. Lär ju få känna smärta senare med gud va kul vi hade!

Frikort, ja det är tydligen modernt igen. I vårt förhållande hade vi det som diskussion för många år sedan, jag minns inte riktigt vad jag sa då men nu är det lite svårt.. Det är inte så mycket jag gillar just nu men om tillfälle ges med vissa så frågar jag efteråt ;) Robert Pettersson och Martin Eriksson håller som bra exempel. ;)

Tomt

Åh det är så underbart att kasta massa gammalt. Det börjar bli tomt på övervåningen. GOTT!! Dessvärre har Fredde tagit över musikvalet så jag får plågas för det mesta. Nu tar vi lunch tror jag.


Mm

Ser på när proffs gör bröllopstårtor. Det ser inte alls äckligt ut.. :)

Packa väskan

Packning pågår..

Helg

Nu har jag jobbat klart. Ska åka och hämta Fredde senare, då även hämta paktetet med saker till bebis. Beställde en så söt pingufilt hoppas den är lika söt i verkligheten. Nästa vecka ska jag jobba måndag, torsdag och fredag. Det är rätt ok. Sen undrar jag om det går mycket längre. Men skam den som ger sig. Men föda på jobbet vore ju inte galet. Vi har ju barnmorskor, läkare och barnsköterskor och Fredde jobbar 2 minuter därifrån. Det är bara bedövningen jag är lite oroad för, måste reka vad som finns.. Nu blir det soffläge och att ställa klockan!

Maten

Igår blev det pastasallad med baconströssel och varmt bröd. Det var tortellini :) Det var grymt gott.
Idag är det fiskgryta med citronaioli! Får se hur Fredde (den största fiskhataren) tar det. Jag är grymt lycklig i alla fall. Det luktar fantastiskt i köket.
Hämtade lillgrabben lite tidigare idag, dom hade precis fått ny deg och leka med. Så det blev att göra en hemma med. Det är riktigt kul, även för mig hehe.

Idag hade jag hjärnsläpp totalt på jobbet. Men dom skrattar bara åt mig, dom känner mig vid det här laget.
Har i dagarna jobbat 10 år som läkarsekreterare, det är galet. Känns som igår när man traskade upp och ner för trapporna i O-hamn med hockeypojkarna.. 10 år är ju egentligen länge. Eller jag tycker i alla fall det. Inom landstinget är det typ en intruduktionskurs ;) men i verkliga livet betyder 10 år en hel del..

Lite ont

Det värker lite och jag är lite småsur. Men jag har jobbat klart för idag och ska vila innan det ska hämtas och lagas mat.


Lekdag

Idag har vi varit i Kalmar på Leos, Tindra fyllde år. Anton passade på att kramas lite med både Tindra och Sandra, frågan är ju vem han tar efter ;) Direkt när vi kom hem var det dags för fotbollsträning men jag hoppar det idag. Är trött och sliten och någon måste ju göra maten! I morgon är det halvdagsjobb igen. Det går så fort så jag hinner knappt stämpla in. Halvtid är något jag skulle vilja jobba tror jag, massa tid för annat..
Ghassan är tillbaka, jag är så glad! Han är go!

Har fått erbjudande om sällskap på långpromenader igen.. sånadär på 1-2 timmar.. Se om jag fortfarande kan ;) Ska i alla fall testa på det lite.. Det vill säga om några månader ;)

Inte ha bråttom

Fick lite bannor för jag inte hade packat något väska än. Jag anser att det behövs inte på några veckor. Tror inte att magen blir mindre förens i mitten på juli ;) Men vi har skrivit en lista i alla fall. Det är ett framsteg. Sängen är beställd, leksak till vagnen och en filt. Fick frågan om jag ville föda nu, ehh ja.. Är det någon som tycker det är så roligt att vara gravid att man gärna går så länge som möjligt? Har någon någonsin svarat att dom önskar att dom var gravida jämt? Dom lär ju inte vara friska :)

Nattinatt

Maten blev en hit, var riktigt gott och hade fin potential att utvecklas :)

Idag har jag städat min plats så Marianne slapp sitta i dammet :) Jag har rensat ut papper och tuggat massa skit som man inte behövde spara på. Sen håller jag på att göra en lokal rutin på "min" mätning jag gör 2 gånger om året. Chefen hjälper till och jag tror jag är klar på torsdag. Sen är det inget kvar, jag är fri att lämna när som. Reserver har satts in varje gång jag har kassan osv så allt är klart. Jag känner lite panik över att inte jobba på så länge. Sjukt jag vet men tiden går så fort sen i alla fall så det smäller bara till så är jag tillbaka.

Nu är fotbollen slut så nu ska jag få massage, det var liksom en deal vi gjorde för att vi skulle se den sega matchen :) Ska hålla mig vaken så länge det går för att hans ska få jobba hårt ;)


Testing

Idag blir det köttfärstårta till middag. Låter sådär, kan nog smaka desto bättre. Vi testar just nu matkassen på Ica. Skönt att ha allt hemma och planerat. Annars fuskar man så ofta :)

Idag har jag fått se den lill* på ultraljud, stooooor bebis!

Ska iväg på utvecklingssamtal för Anton direkt efter middagen, tur jag sov några timmar när jag kom hem :) Jag var trött trots att jag fick en sån boost igår. Tack snälla!! Hade saknat det så mycket!

Hoppsan

Sov visst i 4 timmar bara sådär.

Det är inte lätt när det är svårt

Igår var vi alla tre skitslut, blev mycket film och gott. Jag är sliten idag med, såklart. Allt sitter ju kvar ett par dagar extra när man blir äldre :) Kom ut i luften en stund i alla fall. Grabbarna har idag en dag i Åtvidaberg och jag ska vila. Jobbar ju i morgon, 4 timmar sen ledig en dag igen :) Hårt det här! hehe. Funderar starkt på semester!

Ikväll ska jag prata med underbara Mia, länge sen och mycket skit som ska diskuteras! Hoppas dina öron orkar.. ;)

BB är slut nu, rätt person vann aah förutom Lars då. Annika och fjollan tror sig visst kunna vara ihop efter detta. Jag säger bara lycka till. Två puckon som inte kan lämna sina ex på ett värdigt sätt och måste vara otrogna under 3 månader. Yes vilken potential! Det håller säkert. Då tror jag mer på att Rodney och Hanna skulle klara det ihop, han är åtminstone ärlig med vart han stoppar sin.. Men jag som bara (enligt tydliga regler om antal dagar man måste dejta) har haft en kille ska kanske inte yttra mig. Vad vet jag om sånt?

Humor

En kvinna har tagit med sig sin älskare hem under dagen, medan hennes man är på sitt arbete.
Utan att hon vet det så har hennes nioårige son gömt sig i garderoben.
Hennes man kommer överraskande hem, så hon gömmer älskaren i garderoben, där den lille pojken redan är.
Den lille pojken säger: Mörkt här inne.
Mannen: Ja det är det.
Pojken: Jag har en baseboll.
Mannen: Det är ju bra
Pojken: Vill du köpa den?
Mannen: Nej, tack.
Pojken: Min pappa är utanför.
Mannen: Hur mycket?
Pojken: 2500:-
Mannen: Ok.
Någon vecka senare, händer det igen att pojken och mammans älskare är i garderoben tillsammans.
Den lille pojken säger: Mörkt här inne.
Mannen: Ja det är det
Pojken: Jag har en basebollhandske.
Mammans älskare minns förra gången och frågar: Hur mycket?
-Pojken: 7.500:-
-Mannen: Ok.
Några dagar senare säger pappan till pojken:
- Hämta handsken och basebollen så går vi ut kastar lite.
- Jag kan inte. Jag har sålt dem.
- För hur mycket då?
- 10.000:-
Pappan blir upprörd:
- Det är inte snällt att ta så hutlöst betalat av dina vänner.
Det är många gånger mera än de kostar nya.
Du får följa med till kyrkan och bikta dig för prästen. Dom går till kyrkan och pappan placerar pojken i biktbåset, stänger dörren och sätter sig att vänta utanför.
Pojken säger: Mörkt här inne.
Prästen: Börja inte med den där skiten nu igen...



En liten vit mager man stiger in i en hiss. När han tittar upp ser han en stor svart man.. Den svarta mannen säger då:
- 210 cm lång, 130 kg, 30 cm snopp och 1 kg testiklar, Turner Brown.
- Den lilla vita mannen svimmar raklång. Efter ett tag vaknar mannen igen. Den svarta mannen frågar då vad som var fel, eftersom han svimmade.
- Vad var det du sa förut?
- Jag sa: 210 cm lång, 130 kg, 30 cm snopp och 1 kg testiklar, Turner Brown.
- Å tack gode gud! Jag tyckte du sa Turn around!

Det är inte som jag trodde

Jag tappar i vikt, alltså helt ärligt så har jag gått ner 2 kg. Kan man göra det? Förra gången var det liksom alltid plus, gärna flera kg i veckan.

Kunde inte sova inatt. Fick lite sällskap ett tag, gillar facebook. Det var ju tur så jag inte dog av tristess :) När jag väl somnade så tog det 2 timmar innan någon meter lång person kom upp med sin spelande nalle och ville vakna! Tack.. tack för att du går upp vid 5. Så nu, nu är det en lång dag. Hoppas inte Fredde är för bakis..

Mumma

FF var nyss, det är heta boys o heta bilar.. mmm Jag kan inte sova, jag har ont i benen. Behöver massage, finns det någon frivillig??


Alone

Nu har Fredde lämnat huset.. Han fick se när han kom tillbaka, låter tryggt! :)

Jag skulle handla några tröjor att ha på mig nu i slutet, det är ju inte många som går ner över magen direkt. Jag kunde inte ha de tröjor på mammaavdelningen som jag provade på HM. Däremot på Kappahl kunde jag ha vanliga 36/38.. Det är därför jag aldrig kan handla där annars ;) Så mamma får väl ärva dom när jag gått ner några cm :)

Köpte lite bebiskläder, är så sur för att jag inte vet vad för sort som kommer ut.. Jag vill handla i färger och inte i vitt. Skit att man ska vara så dum att man inte gjorde ett ultraljud till. Det stör mig :)

Jag gjorde en rätt kul grej direkt på förmiddagen då Fredde skulle betala parkeringen. Jag gick ur bilen och kikade lite och så en kille längre bort. Jag tänkte att det var ju helt min stil, kläder, frisyr osv. Det var väl tur som faan då det var Fredde. Gode tid, det är så man skäms men jag skyller allt på hormoner. Dom spelar ut hjärnan ;) Nu brukar jag ju inte stirra efter andra karlar men det var bara att ögonen drogs dit hehe..

OMG

Fyy va tung jag är, heldag i Kalmar och jag vill bara sova.. Fredde e hemma tills Anton somnar sen drar han så jag kan sova till precis vad som helst på tv :) Me so happy.. haha


Påbörjar det hela

Idag blir det en inköpsdag, men vad behövs egentligen? Det var så länge sedan så jag kommer inte ihåg. Äsch jag kör på känn, hittar jag något fint så handlar jag :) Men kanske borde ha en grundidé så det nödvändigaste hänger med hem.. hmm nåväl, vi får väl se vad som beställs.

Trist

Vädret är så trist, det är ju juni för fasen.. Fast ju mindre värme destå mindre kg att jobba bort :)

Försöker tänka bort mitt kontrollbehov, jag vet att jag är smått galen med att alltid vilja ha kontroll på vad som händer. Eller veta hur det är. Jag kan vara väldigt jobbig med frågor, men vill så gärna ha svar på allt :) Jag vill alltid veta vad jag gjort för fel/rätt eller vad jag kunde gjort annorlunda. Men ibland så får man inte möjlighet att påverka, det gillas inte.. Jag vill bli informerad innan det är för sent. Så att ge mig chockbesked utan förvarning, det är att leka med livet :) Nädå men ibland blir man bara väldigt förvånad och då kan jag hantera det lite dåligt.
Man kan inte förhindra allt som händer heller, det vet jag. Jag har mycket att arbeta med :)

Det får bli en nystart i höst!



Fredag

Hmm det är tomt och tyst.. Vad ska jag ta mig för? Lite musik tror jag, det är uppiggande.


RSS 2.0