Hård dag

Började med en sväng i skogen. Svampjakt. Fortsatte till staden och handla presenter plus lämna in äckelmobilen ;) När vi kom hem skulle vi testa om den lille mannen ville cykla lite, det gjorde vi i 1,5 timme. Han cyklar helt själv, bromsar, svänger och tutar så klart. Det blir motion att springa efter. Fin present från sin kusin. sen målade jag lite på huset och nu har jag och fredde rensat svampen. Nu blir det Dexter och sen nattinatt. I morgon är det måndag då har jag lite på g :)

Första avklarat

Första kalaset, även det största är avklarat. Vi blev inte 20 pers men ändå. Efter mycket velande så tänkte vi att -ja men det går nog sitta ute, det regnar nog inte i eftermiddag. Nej det regnade inte, det var väl en av årets hetaste dagar :). Men å andra sidan så kunde alla barnen leka fritt både inne o ute. Smyckade träden med ballonger och serpentiner. När dagen va slut såg det ut som kaos :)

Fredde lagade mat och sen hade världens underbaraste Linda bakat tårta. Den var så häftig (ska lägga upp bild sen) och den var väldigt väldigt god.

Min mobil dog igen, nu är den på Expert och ska blir kontrollerad. 100 spänn (igen) på att dom säger fukt.. det gör dom alltid bara för att ha något att skylla på. Jag har inte badat med den och jag har inte trampat på den.. Inte ens tappat den bara lite heller. FAKTISKT. Jag har inte hunnit helt enkelt:)

Idag följde jag med mina föräldrar på skogspromenad, lingon skulle dom plocka. Jag följer med för att om möjligt hitta en liten gul svamp. Jag/vi hittade över ett kilo. Helt otroligt när det gällermig.

Tror jag ska dra på mig målarkläder och ge mig ut, det är ett par kvadrat som ska målas, helt innan snön.

Men kom igen för fan

Har varit och klippt mig idag, underbart! Skönt att prata av sig lite med :)
På väg hem skulle jag (faktiskt skulle jag få äran) tanka bilen. Jag minns aldrig min kortkod. Fick den messad och sen skulle jag minnas att tanklocket var på min sida, vart jag hittade spaken till detta, koden till kortert OCH att tanka med den svarta slangen ;) Trots att jag kom ihåg alla dessa saker så glömde jag en liten detalj. Jag har aldrig tankat den bilen innan och denna detalj gör INGEN. Så nu tycker min sambo att jag inte lyssnar.. Verkligen verkligen känns det som Who the fuck cares?? Jag tankade i alla fall diesel och bilfan kom hem.
Säger bara såhär: Tanka själv!

Puss på jobbet?

Jag gjorde bra ifrån mig idag, blev erbjuden en puss.. Gulligt inte sant?
Panagiota (stavningen kan vara lite off) var och hälsade på, 1 år gammal och helt underbar. Vi gick en sväng i korridoren och lekte med Conny, Conny improviserade lite och vips blev det leksaker på hans rum med. Kanske inte den gulligaste dockan men det gick hem.

Igår gjorde vi (jag) kött, svampsås och potatisgratäng.. Jag blev glad då fredde köpt laktosfri grädde så jag blandade såsen och slängde in den köpta gratängen i ugnen. Smaskens va det. Problemen dök upp med fruktansvärd magsmärta bara en liten stund efter maten.. Men laktosfri grädde går ju?! MMM MEN tänkte jag på potatisgratängen? Nepp. Där rök den kvällen. Nu är ju frågan, är det laktos eller gallan?? Jag har ju haft två vad jag tror är typiska gallstensanfall. Men vad jag vet så åt jag inget som borde utlösa gallstensanfall fast man får inte så ont av laktosintolerans? Men igår var det inte sån smärta, det var illamående och magvärk. Nu är jag kluven. Intressant säger ni? nee inte direkt..

Nu har vi slagit in paket, har haft lektion i hur man knyter snören :) 

Har stora problem med att gå ut i rätt dörr hemma, det sitter liksom i ryggmärgen nu att man går ut på baksidan. Det lär ta tid detta..

The car


Uppgradering pågår.. Fälgrengöringen var den bästa hittills :)


Nu ni..

Nu har vi en trappa på framsidan, nu slipper jag gå igenom köket och vardagsrummet för att komma till hallen. Det e la gott innan vintern!!

Apropå det så ska vi testa vinterkläder på en liten Jonsson. Minns inte vad det är för storlekar, det som inte passar måste inhandlas snarast!!

Halvdag

Vilken tur att man kan få en halvdag ledigt mitt i veckan. Eller ledigt och ledigt, det ingår i mitt schema. Kan/vill inte jobba mer än 100%...
Ikväll ska vi på inskolningssamtal. Anton har redan varit uppe tre dagar. Det går fint, hoppas det håller i sig. Vågar inte ta ut segern i förskott.

Idag är ingen bra dag, jag är seeeeg och helt likgiltig. Det är en fin kombo. Tror jag drar täcket över huvudet ett tag.

God morgon

Idag vet jag när jag börjar jobba. Det kan vara bra har jag hört.
Hade tid för massage igår kväll. Härligt. Behövligt framförallt. Nu tar vi en jobbig dag på jobbet igen. 4 dagar kvar...

Ny drog

En trist grå kväll kan en heliumballong lätta upp stämningen. Det smakar illa men smurfröst passar till smurflängden :) 

Christin = 2 äpplen hög


Dagen efter

Åh mitt lilla huvud var inte så bra när jag vaknade. Nu börjar det ordna upp sig men klockan är redan halv 4 :) Började dagen med lagtävlingar och ankrace. Gick tipspromenad, röstade på bilar, mc, traktor och moped. Såg mer lagtävlingar och uppvisning med modellflygplan. det gick hem hos den stora grabben. Därefter gick vi hem och sov. Riktigt gott. Efter middagen lämnade vi svärmor och A hemma och begav oss till grabben precis vid 50-skylten. Det är långt att gå dit och dom har hööööga trappsteg :) Helt slut efter det. Vätskepaus och sen anslöt det hårda gänget haha. Det är ju ett visst mönster med musiken, lite lugnare och lite hip hop? över det men då jag skulle välja låt så sa jag ändå att "vi har absolut inte samma stil på musik" Dom skrattade och trodde mig inte. Jag stängde på denna:



Det har aldrig varit så tyst hos Kalle innan. Alla bara tittade på mig. Jag hoppade och dansade helt ensam :) Mia, vart var du??? Efter det blev det Dileva.. Need I say more? 

Jimmy, (smeknamn Jimmy Åkesson) hade lite kul musik han visade, samma grabbar som gjort I just had sex med Akon.. Jag hade inte hört dessa innan i alla fall..









Det blev en intressant promenad upp till parken. Muuu räcker inte för att väcka kossar, ifall ni undrade. Blev rätt mycket dans (eller ja hoppande) och rätt mycket dricka. Grillen var till för dom hårda grabbarna, och dom som ville ha ett nytt mönster på kroppen. Han trubaduren Mike tror jag han hette var för jäkla härlig. Men jag tyckte nog att han skulle tagit hela Fear of the dark. Jag och Ammy hade ju tonarten helt rätt!

Det fanns även dom som tog en tupplur i skogen, det är farligt. Någon kan kissa på dig!!

Precis innan vi hann hem så kom ösregnet. Men vem orkade springa? Jag kunde knappt gå.

Det där med prioritering

Jag är inte alltid den smidigaste med prioritering. Jag är ensam en stund för grabbarna hämtar saker till trappa. Då skulle jag passa på att städa lite dvs dammsuga och torka golv.. Jag fastnade med att sortera ut torrvaror i skåpen och göra om. Hm där försvann 2 timmar av mitt liv :) Skit också.
Scooter håller mig sällskap så det hoppas en del med.. Just nu är det Jumping all over the world.. Joda den går ner :)
Hittade något fullkornsmjöl eller något som gick ut för x antal år sedan, det var sist jag hade mitt nyttiga liv ;)

Tungt

Tung dag på jobbet kvar sedan blir det lättare. Fick en ros av chefen igår, väldigt gulligt av henne! Denna vecka börjar jag jobba 1 timme tidigare varje dag. Det är inget jag själv valt utan det går bara inte annars. Gutt att det ska vara så var tredje vecka. Ja ja flexen lär ju må bra och gotta sig. Nehe huvudvärken gör sig påmind, ska trycka i mig lite tabletter och bege mig till hålan innan Kalmar.

Ny favorit

Skrev att jag skulle dela med mig.. Dessvärre skitljud men texten är go så därför valde jag den här..


Igen..

Kommer inte måndagarna lite oftare än t ex fredagar? Jag tycker det känns så. Fick en ny favoritlåt med Takida i fredags. Ska visa när jag har tid. Ska läsa tidningen o se vad dom skrev om fredagen.. Jag vet vad jag har för åsikt i alla fall :)
Nu ska jag äta frukost själv innan grabbarna rullar ur sängarna. Jag kommer nämligen aldrig mer gå upp själv på morgonen :) Idag är den stora dagen då sambons semester är slut. JUBEL hahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

TAKIDA i Kalmar

Ni som kört i Kalmar vet hur trixigt det är med alla enkelriktade gator. Lägg på ett Triathlon på det.. Det fanns inte en väg som var ok att köra på. Galna människor som badar frivilligt i hamnen.
Hur som helst, jag jobbade till halv 5 o sen iväg till Kalmar för konsert med Takida och Europe. Den började 18. Däremellan skulle vi till hotellet och jag skulle klä om. Ser ni mitt problem? Det blev taxi till tältet, det var för jäkla långt att gå :)

Härligt väder och underbart ställe. Det började med något danskt som gjorde att åldern gjorde sig påmind. Det var hög musik ;) Vi hittade våran konsertpolare Stumpen också. Träffade fru stumpen som var mycket trevlig. Vi brukar träffas på Lundell men då han inte spelar i år så får vi ta denna.

När Takida (framförallt mannen på bilden nedan) körde igång så reste sig håret i nacken. Jäklar vad underbar röst han har. När han sjöng början på Curly Sue så var det nära till tårar. Han gör det bara så perfekt. Dom som dissar deras livespelningar kan ju inte varit där. Jag fattar inte, dom är ju t o m BÄTTRE live!
Naiv som jag är trodde jag att jubelnivån på Takida var svår att överträffa. När Joey kom upp på scenen var det totalt skrikfest. Höjdpunkten var så klart Carrie. Allsång! Och Tonys galna trumlek. Vi har sett Europe för några år sedan, då var det lika bra. Jag är imponerad.

Fick även en bild och autograf från medlemmarna i Takida, jag som då älskar deras musik och är ett stort fan har många gånger tänkt vad man ska säga för något när man väl har chansen. Det finns så mycket, berömma för texter, sångröst, gitarrsolo osv. Vet ni vad jag sa? "Tack" (tror och hoppas jag i alla fall). Jag blev helt stum, vågade inte säga halv sju. Tjoho du, vuxen? jag? nepp.
Ett litet sammanträffande: När jag krystat ut min son var det första jag hörde Curly Sue, samma dag som jag gjorde detta fyllde Robert (sångaren) 30.. Sådärja, min son är född samma datum som en kändis ;)

Vi tog Mc Donalds för att höja blodsockret på vägen hem. Stackars dessa tappra 3 tjejer som hade ett helvete med alla som ville ha mat. Dom var helt oförberedda på att det kom ett par 100 pers o var fulla och hungriga. Stackars stackars tjejer..

Tog en nattur och sen däckade jag gott på hotellet. Underbara fredag!

Fjortis igen


Behöver jag förklara? Nice är ordet.. nice..


Dagen

Jag slutade jobbet 14 idag. Det är inte fy skam. I morgon är det långdag. Nästa vecka blir allt sämre det är jag säker på.

När jag kom hem tog jag lite dynor och en bok och la mig i solen. Efter 10 min fick jag flytta på mig, jag är så gammal! Skuggan hamnade jag i. Sambon kom ut och satte sig. Jag känner hur det blir svart och jag somnar. DÅ kommer Fredde på att han ska diskutera väldigt intressanta saker. Så jag sov kanske 1,5 min. Men när han somnat så sparkade jag i stoljäkeln så han vaknade. Payback is a bitch..

Just det, min älskling är hemma. Min (ok våran) bil har landat. Lillgrabben var inte så impad, "nej inte åka fort" "inte spela mycket högt" Tss har jag nånsin?? ;) Blev ingen Volvo, jag klarade mig en gång till..

Jag ska nu äta lite, sen klippa gräs med grabben om någon undrar.

Jobbet är lite annorlunda på sommaren, lite nytt folk att prata med och faktiskt lite mer i min ålder. Det höjer stämningen en aning.

Lillgrabben blev klippt idag, håret är kanon och det är så klart gudmor som gör sånt. Då blir frisyren tuff me. Inte som när jag drog över skalpen med trimmern..

Nehe, onda ögat från spisen har talat. Jag ska avsluta snarast..

Snabbt

Blogga lite snabb så jag inte kommer sent till jobbet. Bara 1,5 dag kvar sen helg. Jag hoppas jag klarar det.

Igår körde jag högtryckstvätten from hell, (eller ja BIM ialla fall) den bara slurpar bort färg på huset. Trodde färgen var dassig innan jag började men nu är huset faktiskt mer grått ;) Men då trycket är så bra så blir man ju lite eh smutsig? Vitprickig och dyngsur. Men snart färdig, snart.

JAg msåte baka, det säger jag jämt sen gör jag aldrig det men snart måste jag annars blir det köpekakor. MEn jag är så trött. Vafan det är över 300 dagar till semestern. Detta går aldrig.

Väntans tider

Jag väntar på min älskling, ja och Fredde med så klart :) Lillgrabben somnade nyss, det tog 2 min. Han fick se motorcyklarna på nära håll idag, då var dagen räddad.
Fick prata lite med Ann-Sophie, underbart härligt. Emil och familj var här för några dagar sedan, det är rena rama nostalgitrippen. Man saknar den tiden när monopol och fest var sommarnöjet :) Måste kolla på lite kort så jag inte glömmer allt roligt!

Idag är det tisdag, det har gått en vecka och en dag sedan jag hade semester. Jag är redan trött. Men det är snart bara två veckor kvar tills vi är fulltaliga så att säga.

Vi tyckte det var varmt idag, vi klagade lite. Ghassan berättade hur vädret i Irak är så här dags. Jag ska hålla käften och inte klaga :) Vår AC på jobbet är underbar men det blir lite kallt ibland, det finns dock inget mellanläge. Antingen är det helvetesvarmt eller eskimåkallt. Inget svårt val då jag hellre klär på mig än av mig på jobbet ;)

Jag har nu 10 minuter på mig att fixa i ordning innan Hells. Mja tidsoptimist? Javisst!

RSS 2.0