Jisses

Har varit på promenad 2 ggr idag. På jobbet behövde jag uppiggande och gick en sväng på lunchen. Myyyycket trevligt.
Här hemma ikväll gick jag en sväng med Linda och fick se mysiga bilder. Näääästan så jag vill ha en liten haha.. Föresten, undra om sälar trivs i sötvatten ;) 

Den lille killen spelar nu innebandy, han har även fattat hur man gör när det inte går som man vill.. Man slår klubban hårt i golvet flertal gånger. Igår träffade han mammas tår.

Idag fick jag 10 nålar i armarna, 5 med ström. Sen var det panflöjtsmusik och försök till att slappna av.  HUR gör man det. jag kan verkligen inte. Jag ligger o tänker på vad jag skulle ha hunnit med om jag inte låg där och hur många minuter det är kvar till jag är klar och vilken låt som kommer efter den som spelas. Och jag har då även gått en avslappningskurs för några år sedan. Det sket sig.. Men däremot har jag inga problem att slappna av på kvällarna vid tv:n. Om jag vill så sover jag inom 2 minuter. DET är lyx.

Har fått en utbildning i DNA idag. Den grekiska donnan på jobbet såg att jag hade gröna ögon och skulle förklara för mig varför jag var ensam med det i familjen. Det gick bra. Jag fattade haha. Men sen var det ju så att sambon också har gröna ögon men lillkillen blåa. Då tittade hon bara på mig och sa "vad har du gjort".. Näääärå det löste vi efter en kvart till.

Två ord till som den lille kan: Korv och klocka.

Nu är jag tvingad till att se aprövarna Färjestad spela så kallad hockey.. lika kassa som HV.. Heja Brynäs ehh eller? Är dom inte med? ;)

Fler ord

Hejdå
Tittut
Bu!!
Borta

Fredagsmys - Nu i ny förpackning..



Sånt här får vi gratis på jobbet, en del tog det själva för att slippa fredagsmys hahaha..
Skämt å sido, denna ger underbar njutning. Choklad i sin bästa form :)

Blev även glass som Ewa var o shoppade, fredagarna är inte så tokiga ändå.

Idag fick jag akupunktur med lite ström.. det är riktigt aj aj aj!

Lyckades få våran söta läkare att gråta idag, vi berättade hur en förlossning i Sverige går till. Sist hon födde (i sitt hemland) fick hon bedövning så fort hon började få lite ont i magen. sen kände hon inte mer då dom fortsatte pumpa in bedövning.. Vi berättade hur vi hade haft det.. Hon snyftade något om att flytta tillbaka till Grekland..

Den lille fick innebandyklubbor och mål av tranan igår. Han spelade en stund, sen hämtade han sopborsten och gapade bosssa bossa bossa.. (borsta, borsta, borsta) Mammas grabb :)

Funderar på vad han kan säga, borde skriva upp det nånstans kanske..
Typ här?
Mamma
Pappa
Kisse
Vov
Ja
Ne
Titta
Borsta
Duscha
Moffa
Kex
Kaka
aj aj
Babba
Boll
Traktor
Bada
Macka
Leka
Lampa
Data
Mat
Tutte
Oj oj
Tack tack

Så äntligen, måste bara lägga till det jag kommer på i morgon ;)
Skulle börjat göra en bok med allt som hände från graviditet till han blir stor men än så länge är det en bok med tomma sidor och massa urklipp, journaler och post it lappar.. FINT!! Jag får ta det på semestern eller något.

Dags för sista jobbdagen denna vecka

Jag tar mina onda tänder och går.. Först akupunktur sedan långfredag!

Ingen bra dag

Sambon sjukskriven länge+ev op, den lille verkar bli sjuk och jag har tydligen visdomständer på g.. FUNNY! Hoppas på en bättre dag i morgon!


Ett nytt citat.. passar mig

Ångra aldrig något som fått dig att le!

Min blomster


Dom fina rosorna..

Sorg

Jo jag har ångest, jag har dödat en hare! Den körde jag ihjäl på väg hem från staden mitt i natten. Den dumme fan hoppade upp några meter från bilen och jag hade nada chans att missa den. Jag blir så ledsen, jag tror han överlevde trots några ton bil på sig, han kanske plågas, jag vill leta reda på honom (bäcksvart i skogen), jag tror att hans familj letar efter honom osv.. jag säger detta till sambon och vänder mig och försöker få lite sympati.. Sambon svarar: Hoppas faan han inte slog sönder bilen!

Det är tulpaner på bordet

Stirrar på dom underbara tulpaner jag inhandlade på Ica nära.. gillar tulpaner väldigt mycket..

Förra helgen gick inte så bra, sambon spelade innebandy i 9 minuter innan han bestämde sig för att förstöra sitt knä. En sväng till länssjukhuset med übersnabbt mottagande va grejen. Jag hade laddat upp med böcker och vatten för att inte va för uttråkad de 4 timmarna jag tänkte vi skulle få vänta innan vi äns lämnade väntrummet. Tji fick jag. På en timme hade han träffat 1 ssk, 2 dr och varit på röntgen. Det är vad jag kallar snabbt. Dessvärre blev det ju kryckor och återbesök nu i veckan.
Dom lämnade oss helt ensamma på röntgen också, det var lite scary en sen lördagkväll.. Dödstyst och mörkt.. Tur man inte är som lillkillen i filmen stjätte sinnet "I see dead people" Då hade vi nog inte varit så ensamma :)

Min axel började rätta till sig lite. Det började kännas bättre. Hade en tid till sjukgymnasten och skulle pallra mig dit, halkar på en isfläck och tar emot med, GISSA vilken hand.. YEEEY. Fick några nålar men efter det trodde jag att armen hade lossnat totalt! Har skitont och är grinigare än lillkillen när han inte får stå på bordet och leka med ljuskronan.

Detta tillsammans mina vänner är inte det bästa sättet att skapa myskänsla i hemmet.. Hell no, jag har varit på pisshumör och sur som ättika. När man själv har ont och någon annan har ondare så är det surt..

Fick blombud till jobbet från sambon som tackade för att jag finns.. tror han ljög lite men det var fint ändå :) underbara rosor och ett sött kort,. Alla flockades och va så nyfikna på vem det var ifrån, när jag läste kortet så va det "jamen jaha.. ok va det han" haha Inga intriger att bjussa på där inte.

Snöaset börjar ge me sig. Jag kan se gräset och jag har också lagt märke till att alla hundra tulpaner jag planterade i höstas börjar se dagens ljus. Trägårdsmästare yes!

Har varit på två akupunkturmöten, blir 4 till ungefär sen är det upp till bevis om dom där onda nålarna gör någon nytta. Annars är vi tillbaka på ruta ett.. men ett frikort rikare!




Allt går i rosa

Små rosa moln alltså.. har även pyntat lite me rosa, inte populärt.. so what?

Denna vecka har jag varit så trött på jobbet. Har suttit o bokstavligt blundat när jag skriver. Det går ju rätt bra jag kan ju det men det är farligt för man kan nästan somna :) Glömde min bilnyckel på ett helt galet ställe men Conny och jag är ju SAAB-buddies (detta innebär att vi skyddar varandras bilar och alltid parkerar bredvid varandra) han hittade den och höll den i bra förvar så jag tog mig hem sen. Tackar!

Vi har fått nya datorer och telefoner på jobbet. Detta är lite vardagslyx men tangentborden är from hell. Har träningsvärk i fingrarna, de ni!
Skulle installera telefonerna (sätta i 2 sladdar) till några och Mia va en av dom. Hon började härja när jag böjde mig över hennes bord, hon hade en såndär vass pinne som man sätter papper man ska tugga på, hon tyckte jag var för nära så hon blev rädd att jag skulle ramla o dö.. mhm.. ok.. Va väl inte det första jag tänkte göra, kola på en pinne.. hehehe

I torsdags var det dags för promenad med Linda, är så trevligt att prata strunt :)

Fredagarna är alltid så härliga, blir så mysigt på något sätt.. Mer fredagsmys för mig.. det är precis vad jag vill ha!




Vem vill inte va på en Maidenkonsert???? Måste jag göra!!
Sen att Bruce Dickinson är den snyggaste kortklippta man i ett hårdrocksband gör ju inte saken sämre.. Vilken skillnad från hans långa hår :) nice

inte helt galet.. mannen är född -58!

Fiii satan

Huvudvärken från helvetet.. Men jag jobbar ändå, sitta hemma o mögla är inget som gynnar pensionen!
Sen är jag även oersättbar på jobbet.. Är det för jag är så duktig? Ne snarare för dom andra vill sluta tidigt en fredag! Nicht me, jag slutar 16:30.

Snart dags för hälsoprofil, sabla Anna satt mig först! Gutt att mäta kondition när jag legat lat i flera år. Helvete!!
Nehe nu kommer snart mammsen och hämtar mig, 6:15! GÄÄÄSP. Ska bara hämta tidningen, fixa maten, duscha, sminka mig något, klä på mig och sen däcka i bilen. Synes!


Det är nu det börjar

Mitten på veckan, söndagen var dödens dag. jag var så trött...  Måndagen var jag fortfarande trött och inte på humör. Tisdagen försvann och det var Desperate.. Idag har vi ätit gott på jobbet, jag tyckte det var dags för pizzerian att leva lite. Blev så mätt att vi blev trötta. Vilket nu resulterar i att jag måååååste hålla upp ögonlocken en timme till för det är.. wait for it......... GREEEEEEEEEYS ikväll!!
Har väntat så!!!

i morgon har jag halvdag, eller ja, till 14 men det känns som en halv dag. Det är mysigt då får jag mer än 1 timme med sonen me. Det negativa är att jag jobbar till halv 5 på fredag. DET är mindre kul, helgen blir så kort då.

Satt o läste lite på min gamla "blogg" om min förlossning, haha ja.. Vilka minnen
Känslig läsare kan sluta läsa nu..

När han precis kommit ut så får jag ont så in i h----vete! Ligger o skriker AJ AJ AJ AJ (har hört/sett detta på filmen)
Minns dock att sköterskan säger - Men nu har du väl inte ont nu längre?
Jag: - Jo!!!!!
Hon: Men vart?
Jag: SERIÖST, VAR TROR DU!?

Sen den där klassiska som jag tycker är så kul, när kvinnorna har fött och dom ska sy.. Då säger dom nu kommer det sticka till/göra ont.. Ehh jo.. Man har liksom haft det ondaste en människa rer ut men själva bedövningen, ja det är det som är jobbigt!!! hahahahahhaa

Det är mycket som inte berättades för mig innan jag skulle föda.. det ska jag komma ihåg till nästa gång! (om det blir fler) Ett exempel: När man tror att det inte kan göra ondare, då gör det det..

RSS 2.0