3:e dagen

Lite jobb idag med, i morgon med sen en halvdag och sedan helg. Jupp nu vet ni hur jag jobbar :) Det går fort när man väl är där men just att gå upp 4:45 svider i ögonen. I går kväll mådde jag inte så bra men idag har det ordnat upp sig. Den lille däckade halv 6 igår, la sig nerpå bordet efter maten och sov. Han missade traktorn som hävde sand på tomten, stackarn. Nu ska jag se BB och "äta frukost".

Ha en fin dag!


Måndag

Idag skulle man jobbat men behöver inte. Jag klagar inte, det är sol ute och jag får vila en dag till. Nice.

Igår var vi i trädgården, mor och far hämtade den lille för skogspromenad så vi hann att sätta ner jordgubbarna, gräva upp buskar och rensa gångarna. Blev lite paj och glass efter den pärsen :)
Efter en snabbvila tog vi en sväng till lilla staden och den lille huliganen fick åka karusell helt själv. Han var väldigt stolt. Sen blev det berg-o-dalbana med pappa, den var visst lite snabbare än vad vi trodde men han var nöjd när han kom ner. På vägen hem berättade han 14 ggr att han hade åkt själv. Haha han var så stolt.
På kvällen våldgästade vi Linda med familj, grabbarna lekte och vi kunde sitta och snacka. Är skönt att bara kunna ta det lugnt med kompisar!

Idag vaknade jag med huvudvärk, det brukar betyda att man får ha den hela dagen. Är så irriterad. Tänker sova en stund i solen medans grabbarna klipper gräset. Får se om det hjälper.





Har underbara gullvivor på tomten


Frukost

Jag är sååå sugen på hallon/blåbärspaj till frukost. Men si det går inte, jag ska strax ut med Linda o röra på mig. Jag sprang faktiskt en sväng på kvällen med, det är ingen lång sträcka men springer jag längre just nu spå spyr jag. Inte bra :) 100 spänn på att jag skada ben/rygg/fot eller något bara för att jag är jag..

Idag verkar det vara kallt igen, lite lurigt. Får se vad vi gör för något idag. Jag ska i alla fall klä på mig nu så jag är färdig när den hurtiga dyker upp. Gäääääsp god morgon så att säga!


Grillen är tänd!

Nu blir det maaaat! Slinker nog ner ett glas vin eller två med, det är ju långledigt!


Premiär

Om några timmar är det dags, årets första grillade köttbit! Gaaahhh så gott. Ska trilskas med att sitta på altanen med bara för att vi har gjort den i ordning. Än så länge verkar det ju gå, inget iskallt väder i alla fall.

Morgonens löpning gick hyfsat. Jag är inte van att röra på mig utan frukost ;) men om man svalde några gånger extra efter rundan så lyckades jag mår rätt ok. Ska se om jag orkar en tur ikväll med, antagligen inte men man lever på hoppet.

Nu ska jag förbereda efterrätt och allt som ska in i ugnen. Det är nog roligast.. ehum.


oj oj

Om man inte hittar sina ordinarie trängingskläder, då lär det ju vara för länge sedan man använde dom? Inte sant? Jag skäms haha! Ut i spåret med Linda sen dusch o frukost.

Vår

Orkar inte skriva, är trött. Ska ut i trädgården och plantera lite hallon och vinbär. Sen någon krydda eller två.
Gott väder!

Bilder


Helt galen i fotboll









Påsk 2011, han har faktiskt sina röda jeans på sig me ;)


Har själv valt, jacka, skor och solglas. Han kan!


Påskpyssel


resultat!

Nu ska han dö

Säger bara kill kill kill, die die die :)

Förresten var det en sån dag på jobbet idag. Började en halvtimme tidigare och slutade en halvtimme senare, allt däremellen gick åt skogen. Fuckin great!

Lördagsgodis

Mmmmarabou POLKA!!

Spring is in the air

Idag har det varit trädgårdsdag. Ryggen dog men rabatterna blev fina ;)
Jag har så klart fått hjälp av mina grabbar. Den lille "spadade" så fint. Han har fått köra en åkgräsklippare då morfar såg efter honom. Han spelade även fotboll på IP. Joda det tar sig. Idag har vi spelat fotboll igen, det var ju en ny boll som hägrade.

Nästa vecka är det bara 4 dagar att jobba så man hinner kanske med något mer än bara hus, tvätt, städ osv på helgen. Mycket möjligt säger jag, mycket möjligt!

Morgan Alling

Igår var det utvecklingsdag på jobbet. Vi började med goa mackor, kakor, jordgubbar och frukt. Och ja, kaffe till dom som är galna ;) Sen var det pepp på jobbet, fick beskriva jobbarkompisar med ett positivt ord och lite lekar. Härligt. Sen var det till stora staden och Hamnkrogen för middag. Efter det teatern och se Morgan Alling (TippenMorgan) och Lennart Lindén. Det handlade om besvärliga människor. Kanon. Men efter 4 timmar är man seg i pärat. Sen var det hem och hämta pizza... suck jag är så rund o go.

Idag hade jag ångest så jag åkte till gymmet innan jobbet =5:45 :) Det var två arbetskamrater till där så jag var inte ensam idiot! Sen hade jag väldiga diskussion med Karl och Marcus, helt skilda ämnen dock. Karl ska bli pappa strax. Han är lugn haha Första barnet HAHA. Han tror på massa lugna stunder HAHAHAHAHAHAA Ska höra med honom i sommar hur det blev. Jag tror jag har rätt!

Marcus kom in och var så lycklig att han dikterat 40 diktat dagen innan, och tyckte väl det var kul att reta oss för att vi hade mycket att skriva.  Jag berättade att vi redan skrivit dom och att han nu hade 40 st journaler att signera.. Då var han tyst. Han kom ju på att arbetet kommer tillbaka och biter en i arslet.

Jag slutade tidigt idag. Fick äran att åka till dagis och hämta kläder och papper. Sen handla. Sen laga mat. Nu är dagen slut. Jupp så försvann den ledigheten.


Tisdag, en dag i april

Igår var det sommarvärme idag efter utbildningen höll jag på att frysa ihjäl. Det svänger lite.
Utbildningen ja, det var i lilla staden och rätt så kul. Inte lärde jag mig allvarligt mycket men det räcker kanske :) I morgon ska vi till stora staden med jobbet. Ska äta gott och gå på hmm teater eller något? Tja vi får väl se. Börjar dagen med frukt och godis i alla fall ;)

Min stora grabb är sjuk. Jag tyckte han överdrev lite i helgen när han sov hela dagarna och sa hur ont i halsen han hade. I måndags frågade hans läkare hur han hade överlevt helgen. Jupp ångest igen. Jag är för jäkla hård ;) Idag har jag handlat massa godis till honom och blommor. Allt för att bedöva mitt samvete haha. Needå så illa är det inte.

Igår var jag och lillgrabben och plockade påskris, lite sent men men så är det varje år. Fick med mormor som har utbildat den lille så han kan tall, julgran, mossa, kotte och lyssna efter fåglar. Han lyssnar lite mer på henne.....

Nu ska jag röja här hemma för en man som är sjuk, kan absolut inte göra något! Puss F

Nya krafter, en liten stund

Idag var jag något piggare, sambon neeee. Den lille fick hänga med mormor och morfar på promenad i skogen med korv och oboy. Jag är avundsjuk! Det var det bästa jag visste när vi var på skogsäventyr :) Han lär ju sova gott sen.

Jag satte igång att leta efter skor (har absolut inga alls enl mig själv) hittade nog över tre flyttkartonger med skor. Fast dom var inte i några kartonger utan överallt i en salig röra. Jag sorterade ut mina och tvingade även sambon att göra samma med sina. Nu har vi vars en flyttkartong med skor. Jag vill inte tänka på hur många jag kastade, det skär i hjärtat :)

I morgon är det jobb igen. Jag ska jobba långfredag denna vecka. Lönesamtalet jag skulle haft frös inne, hoppas få ta det denna vecka.


Trött

En sjukhelg, inget trädgårdsarbete idag inte. Febern hindrar mig från allt. Dessvärre är sambon mer sjuk (han är ju trots allt man) så ingen av oss orkar göra ett knop. Blir pizza och kebab idag ;)


Tur i oturen

Kåvepenindroppar? Det var det ingen som sa något om ;) Låter mycket bättre men jag och den lille har faktiskt hittat ett bra sätt att få i skiten. Han får hålla själv i sprutan och ha en festis i andra handen så bestämmer han hur mycket han tar innan han sväljer ner det med festis. Helt kanon faktiskt. Så jag ska sluta klaga nu, det var bara nån gång som var hemsk (än så länge). Men om det blir fler gånger ska jag allt fråga om droppar, tack för tipset!

En tur till doktorn

Den lille blev ju sjuk (igen) feber till en början men sen började han klaga på ont i öronen och halsen. Som den landstingsarbetare jag är så avvaktade jag... Lite länge kanske. Men på onsdagen skar det i hjärtat och vi fick tid till akutteamet. Anna skickade vidare till Carsten direkt. (dumt att reta upp lillkillen i onödan hette det, dom har träffat honom förr haha) men det var en måttligt road grabb som fick ta halsprov och sen visade han prov på lungkapaciteten ordentligt och länge. Ropade på mamma men jag jobbade så jag kunde inte gå ifrån. Annars är det ju pappas pojke. Hos doktorn gick det ok tror jag, fort och bra allting. Han hade halsfluss. Kände mig som en bra mamma som väntar så länge.. ångesten var hög.

På eftermiddagen pratade jag med Carsten, han var chockad över hur fort lillkillen hade vuxit, han trodde han gått in i fel rum haha. Det är en lång grabb vi har. Han berättade att lillgrabben även var röd i öronen så han kunde även ha öroninflammation men penicillinet skulle ta det också. (ångesten ännu högre).

Nu till det trixiga. Att ge en 2,5 åring flytade, äcklig Kåvepenin.. det är en jävla utmaning. Igår gick det hyfsat, idag var det helt kört. Jag hade skiten i håret, på kläderna, i soffan, lillgrabbens pyjamas osv. överallt utom i munnen på honom. Gutt. Fick säkert i sig någon ml om jag hade tur. Han tittade bara på mig och sa "nej mamma, inte gott" Sen var det liksom slutdiskuterat. Vill han inte så vill han inte.
Det här ska nu göras om 3 ggr dagligen i 10 dagar. Mm vilken lycka. Jag ska ta tag i det nu innan han somnar.

Ett hus jag skulle kunna tänka mig.. kanske..

http://www.hemnet.se/bostad/villa-2-200m2-marbella-spanien-sierra-blanca-1073075

Ett till: http://www.hemnet.se/bostad/villa-1-500m2-marbella-spanien-la-zagaleta-1075175

Det är med VAB

Jag är idag hemma, till 14:00 i alla fall sen ska jag åka o jobba sista passet. Känner att man latar till sig av att vara hemma. Det är gott att inte klä på sig normala kläder förens efter 12 t ex. Hua mot mina principer ;)

Idag är det Pippi på tv;n. Var tvungen att köra det idag, den lille sa nämligen igår: "Se på Big brother".. han blir skadad här hemma haha.

Han har även tagit efter sin mamma i annat, han sträcker fram armarna och säger "kli mig" :) Han pratar precis som jag egentligen gör, helt tokigt bonnigt. "Vi tar det i mön" "Ne mamma inte städe nu" låter så underbart kul.

Vi har varit hos Linda o Thobias i det nya huset, är så avundsjuk!!! Jättestort, massa utrymme och underbar planering. Ahhhhhhhhhhh vill haaaaaa! Har ju varit där förr, var en massa år sedan men att det var så stort kom jag inte ihåg. Perfekt läge med. Perfekt familjehus, man får ju rum med fler barn med ;) hehe


Utan frisyr

Igår fick den lille vara utan "kammen". Mia har klippt så otroligt bra att om man inte gör en kam så syns det inte att det ska vara det :) Så dagar jag är lat så märker ingen det. LOVE U MIA! hahaa

Ensam uppe nu, hoppas att alla är pigga idag.


Sötast

Gudmor var här och gjorde lillkillen så häftig i håret. Han satt stilla ibland i alla fall :) Jag fick gosa lite med Alicia, hon är så liten o söt!


Det blev lite sent för dom små så dom gick o vilade lite..





Underbart go, han är nog lite lik mina kusiner på den nedersta bilden..

I eftermiddag ska vi hälsa på i flytten, lyfta en låda eller två ;)



By the way, hatar bilprovningen i den mindre staden!


RSS 2.0