2 st

Anton tappade sin andra tand i förrgår, så söt med gluggen :)

Idag är det dags för jobb, sen ska jag till Oskarshamn för att klippa hår och efter det är det gymdags :) Ingen dålig dag det ;)

Mums

Ironiskt att han dog i en bilkrasch..

5/5

Nu börjar det ta sig. Idag var det dansband i gymmet. Fick byta om jag ville men vem icke då! Fint med dansband. Men blev sugen på att dansa istället för träna.
Igår när jag skulle lägga i en tvätt lyckades jag pricka in att gå på en glasbit som slet sönder strumpan och satte sig i foten. Det sved som Jocke skulle sagt. Blödde ner mattor och liknande i min färd in på toaletten för att plocka glas och tvätta. Världens minsta sår blev det men faan va ont det gör. Möjligen glas kvar men vem orkar speka?
Ikväll har Fredrik en date. Bio och fika. Det tar sig.. Kanske skulle börja dejta jag med? Fast jag som inte vet hur man gör känner mig lite offside där hehe Får be om tips och trix ;)

Om igen

Då kör vi igen, mardrömmarnas natt. Fy fasen. Jag har haft dom jag tycker väldigt illa om som inneboende. Jag har sett på när det har dejtats och har varit som en dörrmatta. Fin dröm. Verkligen. Är nära sanningen trots allt.. Dörrmattan Christin..

3/3

Har varit på gymmet 3 av 3 dagar. Jag känner mig duktig. Ska bara försöka hålla i det också. Men jag har slagit Fredde i antal gånger på gymmet fast han haft sitt kort i ett halvår.. hehe

Glömde arslet

Har gjort en morot och saffranskaka, en kladdkaka och saffransglasyr så kände jag mig färdig för att sätta mig och slå in nästan alla klappar. Det är då jag kommer på det. GRISRÖVEN är i kylskåpet ogriljerad. Det är ju faan också. Det mest viktiga till frukost står och bara väntar på ugnen. Men bara på det så fort ugnen blir ledig.

Jobbet var kanon, dock lite kaotiskt men så är det dagen före..

Tick tack

Det är för länge sedan jag gick upp utan att ta hand om två killar. Jag sitter nu en timme innan jag börjar jobba och bara glor. Kunde iofs åka nu men det är så mörkt och tyst på jobbet ;) Har tagit med mig snöbollar idag, godis alltså. Råkade göra typ 2 kg så ja jag delar ut lite. Grannarna med barn fick igår då dom bjöd med oss på grillning och tomtebesök. Jag och Hannes fick dessvärre spendera tiden inne då han dragit på sig lite feber.
Jag har med mig tomteluvan idag, ska höra med chefen om det är ok att ha den på. Jag tycker det är kul att bjuda lite på sig själv, jag hade glitter när det var lucia och det var mycket kul tyckte barnen då jag var vitklädd me :) Man måste ge sina medmänniskor något att le åt haha

Nej men nu är jag rätt sugen på att jobba, vi är ju inte så många idag heller så det blir lite familjekänsla på stället! Ni märker att jag älskar mitt jobb va? Om jag nu inte nämnt det tidigare :)

Snart dags för ledigt

Jag ska bara jobba på måndag med ;)
Det är en rolig tid att jobba just nu, alla är så vänliga och har kommit i julstämning. Jag fick i veckan hör att jag var vacker, otroligt vänlig och fiiin (med eftertryck på ligga) ja det är faktiskt sant.. som sagt, julstämning hehe
Idag är min lediga fredag, jag o grabbarna sov till 7:30. Sen kom grannen med en stor julpåse med god dricka och ätbara gossingar :) Vi ska ut och grilla med dom i helgen med. Mysigt!

Det har varit kalas och vi fick besök av farbror Björn. Anton är helt galen i honom, undrar fortfarande när han kommer tillbaka :)

Just det ja, julbordet. Vi spenderade hela dagen på Corallen och fick frukost, fika, middag, fika och julbord. Som en gris kände jag mig! Fyy vad vi åt. Vid middagen var vi utomhus och lekte med svanarna och solade. Ja, 12 december stod vi i kortärmat och njöt i solen och matade svanar. Det kändes galet. Florian saknar "svensk" vinter. Stackarn tror det är snö jämt. Han var inte så imponerad av julbord heller. "Usch äcklig sushi och konstigt kladd" Jag drog på mig en satans huvudvärk under dagen som inte släppte på hela helgen. Fredagkvällen låg jag i soffan och var ljud och ljuskänslig. Fast jag har ju inte migrän. Fick sen veta att fler hade fått samma huvudvärk så det var nog luften i rummet vi var placerade i. Mina planer för att göra allt julgodis den helgen rann ut i sanden..

Fick ta tag i det i veckan så nu har jag bara snöbollar och snickerskakor kvar, kanske några cakepops med. Men jag har hela helgen på mig :)

Jag befinner mig i en bubbla där jag knappt känner något, jag är inte jätteglad men aldrig jätteledsen. Känns märkligt att vara så "stabil". Är det den riktiga jag eller är det en fasad? Men för barnens skull är det ju riktigt bra att mamma är sansad :) Hoppas det inte rasar och jag blir galen eller något hehe

Som en gris

I morgon är det julbord med jobbet. Ska spendera en hel dag och kväll i Oskarshamn på hotell Corallen. Nom nom nom.. Så jag kommer rulla hem :)

Lillsnutten

Lillsnutten är inte pigg. Han är orolig och sover inte (enligt Fredrik) Jag sov ju uppe och bara dörr i dörr men vaknade inte för det. Idag var han helt slut och bara grät så jag var hemma. Får sån ångest varje gång för jag tror att han kanske blir pigg direkt när jag ringt och sagt till jobbet. Men han blev faktiskt inte det. Han satt i mitt knä eller så sov han så något galet var det ju. Nu är han trött igen men vägrar sova. Får vara hemma i morgon med då jag som mamma känner att han inte är pigg. Jag ska faan lita på min instinkt :)

Själv var jag på återbesök igår och kollade ögonen. Fick en annan optiker som var sååååå grann. Han var från Helsingborg eller något och hade rätt bra mundiarré som mig så vi snackade bort en bra stund. Nu är det ju inget fel på min andra som är vacker som en dag men hon är ju en hon ;) Dom hade pyntat så fint med polkagrisar och bjöd på skumtomtar och gott.. Det är ett fint ställe det där, undra om dom anställer? ;)
Åkte över till Öland, inte helt planerat men tydligen gick vägen över bron haha, fick se världens vackraste solnedgång från bron. Höll på att köra in i räcket en stund.. Surt att man inte kan stanna och ta en bild. Ah just det, han sa att jag hade bättre syn än med mina glasögon sist. De ja! Och sen fick jag ett synintyg som ska postas till Transportstyrelsen så jag får ett nytt körkort.

Hyper

Jag måste hämta min minsta innan 14:30 men brukar hinna vara där tidigare. Den stora äter mellanmål då och jag ska då vänta till 14:50 (tar 5 min att gå dit) Han är dock inte klar förens 15.. Idag när jag skulle hämta 14:50 är det inga barn på plats. En pappa till och jag går och letar innan han tar bilen och åker upp till vattentornet. Där var dom.. Ingen lapp på dörren eller något. Kul att gissa sig till detta. Fick ta barnvagnen med mig upp för backen.. kul! Not.. Hemma här vid 15:30.. Så summan av att hämta två barn i den stora staden Fliseryd tar över 1 timme.. Nice.. very nice

Uhh

Försöker lära mig äta gröt, hu.. Alltså smaken är helt ok men konsistensen.. dessa klumpar och gryn. Jag får liksom upp det innan det kommer ner. Faaan 5 portioner kvar ;)

Dear Santa..

Vad ska man önska av tomten i år?

Lego

Drömde att jag bodde ensam med kidsen och tydligen dejtade.. nåja det som slog mig mest var att jag hade lego överallt på golvet. Smärta när den är som värst?

Lite väl optimistisk

det blir 2 år innan nästa tandläkarbesök. Siffrorna sitter för nära varandra :) Igår fyllde pappsen år och vi hade vårt årliga julpyssel. Det gick precis som vanligt. Mamma tröttnade efter 4 minuter och jag stack mig minst 4 ggr med nålar. :) Traditioner är det bästa hehe

Idag blir det långfrukost, jag är såååå trött ;)

RSS 2.0