MTV

Lillkillen och mannen ser på MTV, den lille blev väldigt glad åt en halvnaken tjej... Det känns lite hårt. Det känns lite för likt pappa.. :)

Go morrrrrron

Jag vaknade till en liten truddilutt av "Binka illllla säääääääääääääärna där" Finns det bättre? Det spelar ingen roll att klockan är 6. Jag älskar det!!

Halva veckan klar

Det är gott en onsdagkväll, halva veckan är helt och hållet klar.
Jag var ju hos tandläkaren i måndags. Jag har inte bara en utan tvååååå visdomständer som har fastnat under de andra tänderna. Det betyder troligen att jag måste dra ut dessa nån gång. Han tyckte nu, det tyckte inte jag. Jag är en av dom räddaste för att dra ut tänder. Han berättade i detalj hur han skulle snitta upp, dra, vicka, slita, sy och ge mig smärtstillande i flera dagar.. Jag tände inte på det.. inte nån stans. Så jag står ut en stund och hoppas det släpper.
Efter det hämtade jag mina papper som var påskrivna och fortsatte för att handla vitaminer. Jag är ju så trött och något blodvärde.. ehh vet inte vilket var lite lågt så jag kör på och ser om det händer något.
Kvällen tog jag mig en sväng för massage, det var sååå gott. Huvudvärken försvinner och ryggen mår kanon!

Igår borde jag följt med och simmat men sambon skulle träna, han måste ju vara bra när han ska på koll. Men jag SKA börja röra på mig. Jag lovar. Shakade loss på jobbet idag, det måste räknas.

Man blir straffad för allt

Jupp, igår somnade jag med blött hår. Straffet är 20 minuter med plattången innan jobbet.

Fredag

Tack! Att det är fredag är ren tur. Jag orkar inter mer. Jag är helt slut. Idag är det kurs i staden halva dagen sen jobbar jag till halv 5. Mm inte den bästa starten på helgen men men. Mina tänder är fortfarande för jävliga men ska till tandläkaren på måndag.

Idag blir det kul att jobba. Huvudet dunkar och kroppen värker. Det är en såååån dag. :) Jag är även gnällig tydligen. Aja det är bara att köra.

Hatar att var så trött som jag är!

Mhm

I eftermiddags skickade jag en anmälan om att jag ville ha en tid, några timmar senare ringde dom. Nu är det bokat. Nu ska vi bara se om jag går igenom förkontrollen :) Mycket nyfiken!

Annars har dagen varit ok. Börjde jobba halv 7. Ska göra samma i morgon men slutar halv 10 eller nåt :) Sen blir det doktorn med lillgrabben. Hoppas han är medgörlig denna gången. :)

Har någon form av trängingsvärk tror jag (var så länge sen jag hade det så jag är inte säker).. Måste varit någon övning jag gjorde rätt sist då hehe


Tandvärk

Det ska även hända mig.. Jag har två visdomständer på g (det har jag haft i många år men nu är dom verkligen jobbiga). Det gör ont. Det går upp till ögonen och huvudet värker. Så gött!! Undra hur lång tid det ska ta att få upp dom. Jag hoppas ju att jag slipper dra ut dom för då får dom söva mig... Annars går jag bärsärkargång :)

Igår hade lillemannen namnsdag, han fick faktiskt paket från oss trots att vi inte brukar fira namnsdagar. Mormor o morfar hade också handlat. Vad man ändrar sig när det kommer en liten ;) Kom på att den lille har namnsdag samma dag som kusinen fyller år så då blir det lättare att minnas! Jag som har korttidsminne som Doris (I hitta Nemo).

Igår började jag titta på Greys och helt plötsligt ringer telefonen, och datorn är svart. Jag somnade.. Jag somnade så tidigt att jag inte ens tänker skriva hur tidigt det var! Och till råga på allt somnade jag till Greys!!!! Men utvilad vid 5 idag var jag allt. I morgon ska jag åka med mamma, då blir det upp tidigare. Torsdag jobbar jag bara några timmar sen ska vi till staden. Sen är det fredag, då är det kurs på fm och långfredag. Det blir kanon!

Nu blir det lite disk och sen är det soffan som gäller :)


Fantastisk mat

Sambon är en liten hemmakock. Han gjorde en sån underbar middag igår. Det blev toast med avokadoröra och räkor till förrätt. Till huvudrätt blev det lammracks, tsatsiki, klyftpotatis, rotfrukter och en spenatsallad. Till efterrätt gjorde jag en hallonpannacottapaj. Så något gjorde jag i alla fall :)

Idag har vi rensat ut lite leksaker ur lillemans rum, så han får plats. Satan va grejor han har. Man blir lite sentimental när man rensar sådant. Men efter jul fanns det ingen plats kvar i rummet, han hade varit en riktigt snäll kille.
Tyvärr har mitt gamla leksakskök stått i vårat äckliga garage. Det luktar mögel där inne och det har satt sig i köket. Det kändes några dagar efter att vi hade tagit in det. Man kan inte ha sånt inne, det luktar satan!!! Finns nog ingen äckligare lukt och sen är det ju inte hälsosamt heller. Så ut med skiten och handla nytt sen :)
Garaget har genomgått en justering för att få bort möglet men det luktar fortfarande. Riva kanske? Men nu kommer jag inte ställa saker där som tar åt sig lukt.

Jag är hungrig redan. Faan åt ju nyss frukost. Jag är jämt hungrig. Sambon ropar att han är sugen på gårdagens efterrätt, vilket sammanträffande! Jag drar till kylskåpet!!

Hallon

Har precis påbörjat dagens efterrätt. Idag blir det trerätters.
Natten var sisådär. Den lille vaknade o hostade en hel del. Det slutade med att sambo o jag låg i soffan o sov till pirates of the caribbean kl 3. Men sen blev det sovmorgon så det jämnade la ut sig.

T som i Taco

Ikväll är det dags, har nog inte ätit tacos sen innan jul. Är nog lite rekord. Eller dåligt minne. Nåt av dom är det. Den lille mannen ska snart nattas och sen ska det grisas. ;) Har tagit på mig mjukisbyxor i förebyggande syfte :D
Men han lär väl fastna för tacos han med när han blir större..

Blir nog en film till maten om jag får bestämma.

Lite träning

Jag var o tränade i bassängen i tisdags, varit uppehåll över jul. Jag höll på att stryka med. Var helt stel i ryggen. Nu märkte man att det faktiskt ger resultat. Jag blev rekommenderad att inte träna utanför vattnet alltså inget gym på ett tag. (uhh vad jag gråter) haha

Nu jobbar mannen igen så jag slipper störa ihjäl mig på att gå upp tidigt och han sover vidare ;) Lika nivå, i måndags då lillgrabben varit på dagis första dagen på massa veckor, däckade han i soffan efter maten. Mannen hade gamnacke några minuter senare. Jag däremot strök hela helgens tvätt. Jag är ju liksom van att jobba ;)

Idag fick vi våra nya leg på jobbet. E-leg. Jag kan numera använda det hemma också, om jag hade en sådan kortläsare vill säga. För att få detta blev vi tagna på kort i höstas, med giltig legitimation osv. Sen fick vi säkerhetskoder hemskickade och för att få kortet så skulle vi knappa in en säkerhetskod, visa leg och lämna in tidigare kort samt en genomgång om kortet. Man kan tro vi hade små gröna män i källaren och ett förråd med Top secret skrivet på dörren, men men säkerhet framförallt.

Nu är det en jobbig tid med tv-tittandet. Det är för mycket samtidigt. Måste ju spela in ett, se ett och hoppa över ett annat. Måste nog ha en boxer till :)

Dop

Idag var det Ellys dop, vi var och köpte nya kläder igår. Sambon hittade en väldigt fin Fred Perry skjorta, lillkillen fick en ljusblå md slips och jag köpte en galet märklig klänning på HM. Helt ovant för mig men det gick det också. Lillkillen tyckte kyrkan var rolig i ca 2 min. Sen ville han gå fram till Viggo. Jupp det blev en strid mot klockan :) Han fick sen ett psykbryt som vi numera kallar det ;) så vi fick åka hem efter paketöppningen, men han var så trött grabben så det var kanske inte så konstigt. Glömde kameran i all hast, men så är det man har bara två hjärnhalvor ;)

Julhelvetet är kvar fortfarande, jag kommer inte till skott. Jag är trött och har huvudvärk. Fatter inte. Jag har ju knappt jobbat. Jaja gnälla har jag redan gjort för en del stackare så jag slutar lite fint med det här just nu.

Bakade en kaka till jobbet i fredags, tyckte det kunde vara lite trevligt. Blev kladdkaka med glurv på :) Choklad på choklad med strössel. Det kan aldrig bli fel!

Hade riktigt ont i halsen häromdagen, fast jag får bara ont på ena sidan. Kändes som en kniv varje gång jag svalde. Testade med halstabletter och varm choklad på jobbet. När jag kom hem åkte samon o handlade Sias Marängswiss. Det gjorde susen. O otäckt gott var det med.

Lillgrabben fick en ny friss av gudmor häromdagen, han blev så söööööt. Men han ser ju så stor ut nu. Min lilla parvel.




Joda det snöar

Gott med mer snö :) Har varit i pulkabacken idag, det tar sig.. Jag vågar åka lite mer nu. Fastnade vid en film nu, maten är i ugnen och sen ska jag ta ner lite av julen. Det tar typ tre dagar för mig att få ner allt. Det är en hel del för mycket.

Igår var jag ute på promenad med Linda, denna gången hade jag inte skon full md blod! Det är gott att diskutera lite ute i kylan!

I morgon jobbar jag, 5 timmar bara så det är en piss i havet. Men sen är det ledigt igen. Ahh det går bra nu.
Vår nya dr är kanon med, han dikterar som en gud. En sekreterares dröm så att säga.

Min jobbarkompis har stickat till mig, hon har gjort "vantar" utan fingrar så jag slipper ha ont i händerna. Hur gulligt är inte det! Hade på mig dom hela dagen igår. Var lite lättare att skriva med sådana ;)
Är ju lite frusen om man så säger. Igår hade jag ett linne, en långärmad tröja, en kofta och sedan arbetskläder på det. Sen hade jag även värmeelementet på. DÅ var det ok.. haha längtar till sommaren.

Nytt år

Jahopp det blev 2011 med, så bra då. Såg raketer och åt gott i staden.

Nu är det snart dags att få ut julaset med :) Jag har bara en grej att göra först JOBBA. Fy satan va lee jag är på det just nu. Trots att det bara är några dagar sen en dags ledighet igen. Vem orkar? Inte jag i alla fall. Så nu har jag lugnat ner mig. Jag har ju trots allt redan klätt på mig så det är bara att åka och göra :)
Det är så skönt när man vaknar på fel sida :D

RSS 2.0